Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 10:12:25
|
|
|
|
ledenka
|
planirano imam, da bom 18. zadnjič v službi pa 3 tedne me tokrat ne bo. no, en teden vmes zagotovo, ostalo bomo pa videli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 10:56:59
|
|
|
|
trinity22
|
ojla pupike, naj vam še tukaj zaupam, da sem v album prilepila nekaj slikic od pred in na dan poroke, neki malega za pokušino, če katero zanima ... geslo je: trin
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 11:03:42
|
|
|
|
nf
|
Oktavija sem kar morala priti sem s pompomčki, navijam za plusek!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 11:04:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla pupike, naj vam še tukaj zaupam, da sem v album prilepila nekaj slikic od pred in na dan poroke, neki malega za pokušino, če katero zanima ... geslo je: trin lepe slikce in lepa nevesta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 12:25:10
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla pupike, naj vam še tukaj zaupam, da sem v album prilepila nekaj slikic od pred in na dan poroke, neki malega za pokušino, če katero zanima ... geslo je: trin Trinity22 hvala da si nam pokazala fotke!!!! Lepa nevesta, ni kaj!!!! Še enkrat ti čestitam in želim čimlepše in dolgo življenje v zakonskem stanu!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 12:49:18
|
|
|
|
spelka12
|
murkica in dali . Cel teden počivejta, da bo pol lažje slončkat . Tale nova oblekca RR-ja se mi pa ful dopade. Rumeno ki te ljubim rumeno. oktavija čist še malo, pa bo testek padu a ne? Kdaj maš? 7.7. mogoče? Držim pesti za tebe draga. Pa še moja zgodba: v četrtek sem imela spet pregled v Lj. in prvič sem se odpeljala sama. Ker res ne maram vožnje in še manj Lj. sem imela že zjutraj čuden občutek, pa še polna luna je bla (al prazna ne vem). Najprej čakam 3 ure na pregled in ugotovim potem, ko pop....da me sploh nimajo na seznamu . Pa so se me usmilil in sem bla takoj na vrsti. Mulca sta o.k. Mali ima mal povečana ledvica in premejčken želodček ampak ni panike, punca je pa lepa in zdrava . In potem se začne. Pridem do avta - avta ni. Tatovi, čudežno izginotje, NLP.....?????? NEEEEE pajek mi ga je odvlekel . In sem mogla poklicat taxi (prvič v življenju), da me je odpeljal do deponije, plačat pajka, plačat še kazen za narobe parkiranje, plačat taxi...katastrofa. Skupen izkupiček - 117€. Seveda sem bla čisto sama kriva in sem se potem še fejst nasmejala sama sebi. Moram pa pohvalit taxista. Vljuden, celo pot me je tolažil, na koncu pa še vozil pred mano do obvoznice, ker drugače se izgubim. A sem šema a nisem? Potem pridem domov in ugotovim, da se je ljudem zmešalo in smo delal kot norci do 21h. Jah, sem vsaj zaslužila za pajka . Lepo se mejte še naprej. Morm kuhat. Kumare s krompirjem in papriko, jogurtov preliv in hrenovke. Njamy.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 12:54:22
|
|
|
|
spelka12
|
trinity kaj naj rečem - čudovita nevesta si bila . Bo še mene prijelo, da rečem da - NEEEEE !!! Resnično lepa obleka pa pohvalit moram tudi nečakinjo, kako je bla cortkana. oktavia in ajsika - nova avtocesta zgrajena, pa pri tej definitivno ne bo nič dol odpadl . nf a samo za oktavijo si sem pršla, kaj pa me? Miss U. Zdej moram pa res šibat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 13:02:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako lep petek se dva tedna, pa tudi jaz odklopim Ledenka kaj pol bova šle pa skupaj na dopust... od 18.5. dalje.... Smo že tri!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 13:13:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla pupike, naj vam še tukaj zaupam, da sem v album prilepila nekaj slikic od pred in na dan poroke, neki malega za pokušino, če katero zanima ... geslo je: trin Kakšne lepe slikice!!! Pa nevesta je čudovita!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 13:15:07
|
|
|
|
aqua77
|
Oktavija, kako kaže???? Jaz navijam!!!! Kdaj lulaš na palčko?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 13:28:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla, danes man malo več časa, pa se vam bom bolj posvetila (medtem ko kuham kosilce) Dali & murkica - vita & oktavija - MOČNO STISKAM PESTKE!!!! IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, gospa naša.... Verjamem, da te že daje neučakanost.... Trikrat se boš obrnila, pa bo čas za nove postopke, ki te bodo sigurno pripeljali do zmage.... aqua gospa, gospa.. no, prej me ni tak ''metala'' neučakanost, ker je bila v ospredju misel na poroko ... hm .. mogoče bi se še enkrat poročila, da spet zmedem misli??? Nekje v decembru najverjetneje ... Joj, a veš da sem faaaauš! HOČEM MORJEEEEEEEEEE! Mi ga pošleš malo? trinity IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla pupike, naj vam še tukaj zaupam, da sem v album prilepila nekaj slikic od pred in na dan poroke, neki malega za pokušino, če katero zanima .. Ooooooooooo Wau ... pravljično! Kaka lepotička! Full si bila lepa! nf - a ti si se nam pa čistak izgubila? Kk si? EnaNobena in spps - Čestitke! Naj vama bo lepo! Luuuniiika - objemček nazaj! špelči IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pa še moja zgodba: .... Pa so se me usmilil in sem bla takoj na vrsti. Mulca sta o.k. Mali ima mal povečana ledvica in premejčken želodček ampak ni panike, punca je pa lepa in zdrava . JEEEEEEEEEEEEE! JUUUUUUUPIIIIII!!!! TO MI DEEELAAAAAJ! Eto, zdaj se pa fajn cartajte, pa nič preveč delat, ok? kleja - držim pestke za izpit! Erin!!!! Miška naša! Kako si? kako kaj naš tamal? Jaz pa si hočem styling spremeniti - novo glavo - pa iščem frizurce po netu ... jao ti avanture .. Če se ne morem odločiti al naj grem na kratko ali pa si naj dolžino pustim ... hm... No, zdaj pa grem še ne pivce k ajsiki in oktaviji! Pa veeeliiiik objem vsem! ps: nosečke.. SLIKCE?!?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 13:29:06
|
|
|
|
Fargesia
|
špelkica, ja ti imaš pa res srečo! v lj okol porodnišnice moraš pa res ful pazit kje parkiraš k skos pajk avtomobile pobira...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 13:32:48
|
|
|
|
Serendipity
|
fargi - Povej povej - kako si? Te pikca že kaj matra?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 14:04:24
|
|
|
|
spelka12
|
Fargi sem že našla rešitev. Nikoli več se ne peljem sama v Lj , zato pa imamo druge a ne. Če bo pa res nuja pa v parkirno hišo. Se* kaj a ti nč na morje? Jest sem se ostrigla mal krajše, prej sem pa imela že kar dolge. Pa je fenomenalno. Nič te ne moti, vroče ti ni v vrat, samo glej, da jih boš še lahko spela v čop. Priporočam striženje na kratko. Sigurno boš lepa. Prej sem kupila ledeno kavo in sladoled, tko da danes pade ledena kava. Bi katera probala? Sladoled je pa piškotek in kapučino.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 14:12:57
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka, ti kr mene poklič, te bom jst peljala! Se*,matra? a misliš slabosti? ja no...nek čuden filing mam skos v želodcu, prav ornk mi pa ni slabo...zdej že mal nestrpna ratujem k mam v torek pregled...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 4.7.2008 14:13:08 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 19:04:43
|
|
|
|
trinity22
|
punce hvala za pohvale ... špelka, tebi se pa res dogaja, boga ... glavn da sta otročka OK... no Oktavija kdaj lulaš na palčko, že imaš kakšne znake???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 20:11:57
|
|
|
|
sonček85
|
špelkka in fergi pazita na svoje zakkladke,ostale ,ki pa čakate na svoj prvi pa le glavo pokonci ,saj tudi naši dnevi prihajajo.-
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.7.2008 8:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 no Oktavija kdaj lulaš na palčko, že imaš kakšne znake??? To tudi mene zanima. Sem ti že rezervirala mesto pti Marčevkah 2009!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.7.2008 10:33:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako lep petek se dva tedna, pa tudi jaz odklopim Ledenka kaj pol bova šle pa skupaj na dopust... od 18.5. dalje.... Smo že tri! smo že štiri!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.7.2008 11:10:37
|
|
|
|
polaris
|
lep dopust vam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.7.2008 12:52:04
|
|
|
|
ledenka
|
puncike moje lepo vas je videt vse na kupcku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.7.2008 18:08:05
|
|
|
|
oktavija2
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 no Oktavija kdaj lulaš na palčko, že imaš kakšne znake??? To tudi mene zanima. Sem ti že rezervirala mesto pti Marčevkah 2009! Drage moje babe žabe!!!!! V ponedeljek bom lula na palčko!!!! Za enkrat pa samo sporočem da tete še ni na vidiku in da nimam nobenih znakov ne za eno ne za drugo.... Molimo boga da nam je uspel prvi IUI!!!!! Rada vas imam!!!! Lep dan vam želim!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.7.2008 19:49:00
|
|
|
|
Fargesia
|
o oktavija to je to pomoje!!!!!! danes si 14.dan, a ne?!!! zakooooon!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?