Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 7:48:03
|
|
|
|
spps
|
oktavija ,me veseli,da si danes boljše volje
< Sporočilo je popravil spps -- 3.7.2008 7:49:41 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 9:52:17
|
|
|
|
Dali*
|
Tko, punce. Moj 1. krog je mimo, in tetka je že prišla. Groza. Zadnja dva ciklusa imam na 21 dni. Prav nič prijetno. Vsake 14 dni sem za en teden dobra z . Ma, ja. Gremo s pozitivizmom v 2. krog. Sej, če se priznam, nisva bila full pridna, ker imava ogromno dela in zvečer samo padeva v posteljo, zjutraj se komaj pobereva ven, čez dan pa delava ko črnca. Urejava namreč gnezdece. Mogoče pa že more tko bit, da telo ne želi večjih obremenitev, dokler je še dosti dela. Punce gremo akcija naprej!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 10:16:45
|
|
|
|
Fargesia
|
to mi deli, oktavija!!!!! super!!!! kdaj maš krvnega?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 10:26:05
|
|
|
|
jazzz27
|
Hej, hej... ...dans me pa zebe!! Spuščam kot klima aquica...ja kar verjamem, da sem pogrešana ....ste si mal odpočile od mojih norčij . Sem mal bolj aktivna pri drugih opravilih, kot pa tu na RR. Je treba občasen odklop naredit, da se ne razmišlja preveč o teh stvareh . Pa mi ne uspeva glih najbolje. Na morje greva drug teden v soboto...komaj čakam, kot majhen otrok. Oba si želiva malo oddiha da se mal sprostiva. Zdaj samo čakam, da se moja tardeča pokaže 8.ga, da me slučajno nebi pol morila na morju...saj veš . Greva pa na Korčulo. Letos sva se odločila, da ne bova rinila nekam daleč. Kar se tiče lajfa...ja kar rine se naprej . Včasih mal bolj burno, včasih pa čist nič. Saj veš. Kako je bilo včeraj na obali? Povej kam se hodiš kopat....vprašam zato, ker si primorka in imate sigurno kake dobre plaže ..al pa tud ne . Okavija....si že boljše volje danes vidim....drži se...testek bo kmalu tu!! AAAAAAAAAAAjjjjjjjjjjjjjjjjjjssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????? Kje pa si ti? Si tud ti mal odklop od vsega naredila? kleja...držim pesti za izpit ....sedaj pa uživaj!!!!!! lep dan naprej....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 10:31:49
|
|
|
|
murkica
|
Dobro jutro. No jaz se včeraj nisem motila in je grdoba grda rdeča prišla. No ampak ni panike, ker sem se že včeraj sprijaznila, da bo tak. No sem pa ćist jezna, ker smo imeli namren še , pa se je grdoba pokazala in zdej bo suša še cel teden . No bomo pa pol več nadoknadli Oktavija upam, da pri tebi znakci izginejo in da se bodo začeli znaki . Drugače pa vsem hvala za lepe besede, saj v trenutku, ko prideš novemu neuspehu na proti zares pomagajo. Tako, da tudi vam en velik . Jaz sem danes frej in bom šla zdele na eno kafetko, da si polepšam jutro, pol pa grem, k babici v bolnico. Bodite pridne pa se beremo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 11:01:54
|
|
|
|
ledenka
|
se na hitro javljam - gneeeečaaaa murkica in dali povejta tejle da je tokrat zadnjič na obisku oktavija le tako naprej! aqua super novi avatarčič sem tudi jaz shoe fan špelči jaz grem danes h kozmetičarki na brazilsko itak imam dan za razvajanje... grem mal prej iz službe, pa na brazilsko in še na refleksoterapijo Se* sem 3x prebrala, si tako lepo napisala spps, nosečka kleja, ti kar teži kaj te teži? mašika, še 5 dni do pregleda jazzzika, ti pa sam še en teden do morja si res pogrešana!!! ta in naslednji teden bo še gneča, potem pa se bom začela pripravljat na dopust
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 11:45:23
|
|
|
|
Fargesia
|
ja, ledenka, še 5 dni!!! sam se mi kr vleče tole...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 14:22:46
|
|
|
|
oktavija
|
Drage moje! Najprej morem povedat da me je nova oblekica foruma kar šokirala ... mal mi je nenavadna... ampak to bo samo dokler se ne navadim..... Še enkrat hvala za vso vspodbudo ki ste mi jo dale ko sem na teleh in upam da vam bom lahko tudi jaz gdaj stala tako ob strani.... Murkica in Dali zelo mi je žal, da vaju je teta obiskala. in saj vesta nikar ne obupajta saj tudi naš čas bo kmalu prišel, da bomo srečke nosečke !!!! Zdaj pa samo držite pesti da moje tete res nebo za kako leto ali več...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 14:32:02
|
|
|
|
vita80
|
Pozdravljene pupe! Se*, Erin, Sonček33, Maša82, ajsika, murčica, zgubljena Lunca73 (zgleda, da ma preveč dela z oglasi ), Oktavija , Enadobena (ČESTITAM), Spelka 12 , Jazz27, Aqua77, Kahlo, Kleja, Beyba . Joj, morem najprej pohvalit kako lepo so uredili forum! Prav kul je! Že kar nekaj časa se nisem oglasila, vendar nimam nič novega za povedat. Noseča še nisem, šihta še nimam, imam pa še velik upanja. Čakam, da se prikaže , ki že prav lepo kaže svoje znake in da grem na MORJE!!! Komaj čakam, da zapustim svoj rodni kraj in odklopim misli. Še par dni...pol bomo pa paca, paca po vodi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 15:18:18
|
|
|
|
vita80
|
Oktavija čav! Vidim, da imava obe enake PMS znake al pa tudi ne! Tudi mene dol spodaj vse boli, pa že 3 tedne me bolijo jajčniki al ne vem kaj! Vspodaj pač. Življenje ni orehova potica! Saj sem skozi čikirala gor kaj se dogaja, le napisala nisem kaj. Aja Dali pozdravljena med nami!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 19:30:38
|
|
|
|
Serendipity
|
Lepo, da sta boljše volje. Oktavija, drži se .... držim pestke, da edino kar boš videla je en veeelik debel plusek! Joj, mene je pa danes redna neučakanost zagrabila .. komaj čakam da mineta julij in avgust in da se začne akcija ... Mislim za postopke, ne za BIG EXTRA HUG ZA VSE!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 20:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Oktavija in Vita80...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 21:45:27
|
|
|
|
trinity22
|
murkica, dali oktavija in vita stiskam pesti, da je ne bo in da bosta ostalim pa lep pozdravček, me daje vročina in se mi še tipkat ne da, ma sem lena pa še to, mene že tudi dajejo znaki PMS tako da ta mesec spet verjetno nič ne bo ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 3.7.2008 21:48:00
|
|
|
|
LuNa73
|
je za čist vse vas babe žabe...... za vsako posebej in vse skupaj....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 7:51:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija LEP DAN VAM ŽELIM!!!!! p.s. Pri meni še vedno nič novega!!! oj,držim,pesti,da ko bo kaj novega,da bo to pozitivna novica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 7:52:11
|
|
|
|
sonček85
|
dajmo gremo v novo borbo.vse od sebe in naj bodo sami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 7:58:31
|
|
|
|
vita80
|
Dobro jutro! Babe žabe en kofetek za vas . Tudi pri meni ni nič novega. Tečke še ni. Mislim pa, da bo se zdaj, zdaj vlilo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 8:06:04
|
|
|
|
Dali*
|
Vsem puncam, ki ste me sprejele medse, da nas je lahko več in da se pridno bodrimo, tolažimo, smejemo, držimo pesti in navijamo za naše in . Oktavija, upam da je tvoja tetka šla na dooolg dopust. Sej veš, sedaj je sezona in tudi ona si je rezervirala aranžma kje drugje. Pošljimo vse te tečke malo na dopust in uživajmo v čudovitih dneh, ko se ne bomo nekaj časa srečale. Želim vam čudovit dan in naredite si fantastičen vikend. moj bo rocovsko in žurersko obarvan, pa piknik sodi zraven....skratka fajn bo! Veliko objemčkov...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 8:59:51
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrooooo! Kakšno oblekco mamo na RR!!!! Svašta!!! Sem bla zdej čist paf! Oktavija!!! navijam zate..... Jazzzy lepo te je blo brat po dolgem času! Te res kar pogrešam, ker si med bolj klepetavimi pa s tabo ni nikol dolgčas, tak da uleti še kej!!!!! Ledenkica, moja nova oblekca je bolj špičasta.... Upam da se me bo ustrašla!!! Se*, gospa naša.... Verjamem, da te že daje neučakanost.... Trikrat se boš obrnila, pa bo čas za nove postopke, ki te bodo sigurno pripeljali do zmage.... Pogrešam pa klejo.... Kam se nam je skrila??? Vse tiste, ki vas nisem omenila pa dobite en vroč morski pozdravček!!!! Pa, pa.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 4.7.2008 9:11:39
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kako lep petek se dva tedna, pa tudi jaz odklopim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?