Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? 10.4.2008 8:55:11
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko Nivess popolnoma imaš prav in vse ostale isto. Saj to potrebujem. Vas! Da me skulirate in postavite na realna tla. Kaj se tiče sexa z bivšo to je ziher tabu, tak da zato se ne sekiram. Pač te laži me ubijajo. Vse sem poskušala naredit da bi se spremenil ampak se je spremenil le na slabše. Poslušala bom vaše nasvete in ga prav gotovo postavila na hladno za nekaj časa on pa naj razmisli kaj hoče. Ne na nekaj časa........ZA VEDNO GA POSTAVI NA HLADNO!!!!!!
|
|
RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? 10.4.2008 11:13:17
|
|
|
|
Markova
|
O joj, must be joke Prvi post mislim. Pa verjetno bomo čez kakšen mesec jubilejnič slišali isto zgodbo. A res nimaš niti kančka samospoštovanja, ampak res niti kančka?
|
|
|
|
RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? 10.4.2008 12:56:14
|
|
|
|
pijja
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy če se poročiš z njim, ti bo krepko žal Drži se tega nasveta,pa boš mogoče še srečna v življenju
|
|
RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? 14.4.2008 12:30:00
|
|
|
|
naivka
|
Tako je.Sprejmi ga takšnega kot je in odidi.Najboljše in najbolj pametno. Tisti,ki lažejo običajno tudi varajo, Kdor pa enkrat vara, vedno vara. Poslušaj pesem Taki kot si ti, Maja Slatinšek,zdaj resnica boli,prej so bolele tvoje laži.Reši se,čimprej.
|
|
|
|
RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? 14.4.2008 15:01:05
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko se odločila da gledam od zdaj naprej samo na sebe in na svojo rit on pa naj živi od svojih laži. Zakaj pa si potem še z njim?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?