|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj ga sprejmem takšnega kot je?
8.4.2008 21:45:24   
Kepica83
Hej punce!
Potrebujem vaš nasvet. Kaj naj naredim? Moj dragi laže, laže in laže. In to ne male laži. Čeprav mi je obljubil, da nebo več lagal in me nebo več prizadel se vso sranje ponavlja. Kaj naj naredim da bo nehal lagat? Saj mu ne težim za nič, ker sem mislila da je bilo to krivo. Zdaj pa vidim da ni. Ali pa sem mogoče preobčutljiva in morem tu pa tam kakšno laž tolerirat? Čeprav so laži večinoma zaradi bivše? Moj dragi se je v dveh mesecih tak drastično spremenil, da se mi meša. Kaj mislite kaj je krivo zaradi njegove spremembe? Jaz ziher ne, ker nisem ene ****rije naredila ali karkoli. Nevem več. Najbolj me moti, ko mi reče da mi nebo računov polagal, ali pa če je po 7 ur nedosegljiv, ali pa čudežno nima tel. zraven itd... Kaj takega se prej ni dogajalo. Prav tako ni več ljubezniv in prijazen kot je bil. Kar koli ga vprašam se začne dret nad mano. Čeprav sva se mislila naslednjo leto poročit vidim da tak dalje ne gre. Bi se poročila z njim če bi bil tak človek kot prej, zdaj pa ziher ne. Jaz imam filing da je druga ženska v igri. Ampak nevem kak, ko pa nikoli ga nihče ne kliče pa nihče ne piše. Nevem več dalje. Prosim za pomoč. Hvala vam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je?
8.4.2008 21:47:26   
Anonimen
Potrebujem vaš nasvet. Kaj naj naredim? Moj dragi laže, laže in laže. In to ne male laži.

Nehaj ga poslusat in prisluhni sebi.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 21:54:25   
vesel
 [/quote]

[/quote]

SE PODPIŠEM!!

zakaj vztrajati z nekom,ki mu ne moreš zaupati! Vso srečo 

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 21:55:38   
vesel
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Potrebujem vaš nasvet. Kaj naj naredim? Moj dragi laže, laže in laže. In to ne male laži.

SE PODPIŠEM!!

zakaj vztrajati z nekom,ki mu ne moreš zaupati! Vso srečo 

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 21:55:48   
pikalonca

Si mi vzela besede iz ust oz. iz tipkovnice. Se popolnoma strinjam.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 21:56:35   
vesel
Tiskarski škrat! SE OPRAVIČUJEM

druzina je zame vse!!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 21:57:35   
Kepica83
MIČ II imaš prav. Morem povedat da sem od kar sem z njim skupaj gledala samo da bo njemu lepo, da bo on imel polno ritko in da bo zadovoljen. In kaj dobim v zameno? V oči mi gleda in mi laže. Od kar sem z njim nikam ne grem in si nič ne privoščim on pa dela kar se mu zahoče. Čeprav zadnja dva tedna obračam stvari v drugo smer. Primer: V petek sem delala on je bil fraj. Nekoč me je počakal pa sma se skupaj najedla. Prav tako jaz njega vedno počakam. V petek pa pridem iz službe lačna kot pes pa rečem dragemu, da se mi je mcdonalds zaluštal pa če grema. Pa je on rekel ne jaz sem sit kot boben sem šel na hamburger. 15 min preden sem jaz prišla domov. Ni me mogel počakat? In sem rekla ok pol pa grem jaz sama v mcdonalds. Pa se mi on smeji v faco pa reče: haha ja ja ti boš pa glih šla ja. Seveda tak misli če pa več kot leto nisem nikam šla. In kaj sem naredila? V avto in piči miki na Big Maca. In tisti dan sem se odločila da gledam od zdaj naprej samo na sebe in na svojo rit on pa naj živi od svojih laži. Naj mu laži peglajo, kuhajo, čistijo itd. Ampak nevem kaj naj naredim da me nebi te njegove laži več prizadele, ker imam dovolj trpljenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2008 21:58:09   
cukerček
jaz ne bi vstrajala

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2008 22:01:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Hej punce!
Potrebujem vaš nasvet. Kaj naj naredim? Moj dragi laže, laže in laže. In to ne male laži. Čeprav mi je obljubil, da nebo več lagal in me nebo več prizadel se vso sranje ponavlja. Kaj naj naredim da bo nehal lagat? Saj mu ne težim za nič, ker sem mislila da je bilo to krivo. Zdaj pa vidim da ni. Ali pa sem mogoče preobčutljiva in morem tu pa tam kakšno laž tolerirat? Čeprav so laži večinoma zaradi bivše? Moj dragi se je v dveh mesecih tak drastično spremenil, da se mi meša. Kaj mislite kaj je krivo zaradi njegove spremembe? Jaz ziher ne, ker nisem ene ****rije naredila ali karkoli. Nevem več. Najbolj me moti, ko mi reče da mi nebo računov polagal, ali pa če je po 7 ur nedosegljiv, ali pa čudežno nima tel. zraven itd... Kaj takega se prej ni dogajalo. Prav tako ni več ljubezniv in prijazen kot je bil. Kar koli ga vprašam se začne dret nad mano. Čeprav sva se mislila naslednjo leto poročit vidim da tak dalje ne gre. Bi se poročila z njim če bi bil tak človek kot prej, zdaj pa ziher ne. Jaz imam filing da je druga ženska v igri. Ampak nevem kak, ko pa nikoli ga nihče ne kliče pa nihče ne piše. Nevem več dalje. Prosim za pomoč. Hvala vam.

Glej jaz sem tebi že zdavnaj napisala, daj e on en navaden napizdovalec, ki seksa z bivšo. Ne vem kaj ti tu ni jasno? In kaj zdaj ti spet hočeš? Itak boš spet čez en mesec pisala isto...jah take kot si ti so idealne za moško tolažbo in metanje peska v oči samemu sebi..

Ma saj si sama kriva da imaš še vedno iste probleme in jih boš še imela dokler te ne bo pamet srečala.

Aja in tvoje vprašanje kaj naj naredim da neha lagat je že tragično počasi...

Boga si si, res. dobesedno norca se delaš iz same sebe, da ne omenjam njiju..

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2008 22:03:42   
Rožica I
Kolikor se spomnim tvoje zgodbe, se mi zdi, da tip še ni razrešil s svojo bivšo. Naredi kaj drastičnega, npr.. prekini vezo, naj fant v miru razmisli o vsem skupaj.
Če pride k tebi, mu sigurno nekaj pomeniš.
Če ostane (ali pristane) znova pri bivši, je v bistvu tako bolje zate. Le zakaj bi zgubila par let življenja z nekom, ki niti sam zase ne ve, kaj čuti in hoče?!

V glavnem, ukrepaj user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2008 22:04:13   
vesel
Cukerček ima prav.

Brezveze,da se ti sekiraš zaradi njega in njegovih laži. Si več vredna,da bi si živce uničla!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2008 22:04:24   
Anonimen

MIČ II imaš prav. Morem povedat da sem od kar sem z njim skupaj gledala samo da bo njemu lepo, da bo on imel polno ritko in da bo zadovoljen. In kaj dobim v zameno? V oči mi gleda in mi laže. Od kar sem z njim nikam ne grem in si nič ne privoščim on pa dela kar se mu zahoče. Čeprav zadnja dva tedna obračam stvari v drugo smer. Primer: V petek sem delala on je bil fraj. Nekoč me je počakal pa sma se skupaj najedla. Prav tako jaz njega vedno počakam. V petek pa pridem iz službe lačna kot pes pa rečem dragemu, da se mi je mcdonalds zaluštal pa če grema. Pa je on rekel ne jaz sem sit kot boben sem šel na hamburger. 15 min preden sem jaz prišla domov. Ni me mogel počakat? In sem rekla ok pol pa grem jaz sama v mcdonalds. Pa se mi on smeji v faco pa reče: haha ja ja ti boš pa glih šla ja. Seveda tak misli če pa več kot leto nisem nikam šla. In kaj sem naredila? V avto in piči miki na Big Maca. In tisti dan sem se odločila da gledam od zdaj naprej samo na sebe in na svojo rit on pa naj živi od svojih laži. Naj mu laži peglajo, kuhajo, čistijo itd. Ampak nevem kaj naj naredim da me nebi te njegove laži več prizadele, ker imam dovolj trpljenja.

Moram user posted image user posted image user posted image   VAU celo po big maca si skočla sama, res bravo.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2008 22:04:27   
Anonimen
Glej jaz sem tebi že zdavnaj napisala, daj e on en navaden napizdovalec, ki seksa z bivšo. Ne vem kaj ti tu ni jasno? In kaj zdaj ti spet hočeš? Itak boš spet čez en mesec pisala isto...jah take kot si ti so idealne za moško tolažbo in metanje peska v oči samemu sebi..

Tu nekje.

In ko ga bos nehala poslusat, odpri oči....in potem zacni mislit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.4.2008 22:05:30   
Anonimen
Aja in tvoje vprašanje kaj naj naredim da neha lagat je že tragično počasi...

Ni tragicno...ocitno to rabis, da te nekdo na suho nateg**.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.4.2008 22:07:32   
Anonimen
Seveda tak misli če pa več kot leto nisem nikam šla.

Hvala ker si podcrtala, ker se mi ne da enih in istih litanij brat.

Kaj bi lepsega, zenska, ki ga ponizno caka doma, leto dni in se sprasuje, kaj naj naredi, da bo bolje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.4.2008 22:10:15   
vesel
Se strnjam z MIČ

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2008 22:10:28   
karmy
če se poročiš z njim, ti bo krepko žal

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2008 22:11:12   
Anonimen

Miniko nič nimam proti tebi in najbolj bi bila vesela, da se začneš spoštovat in nogiraš tega luzerja, ki  očitno niti bivši ni dober kot pa samo za seks.

Noben moški ne mara žensk, ki niso same sposobne prdnit. Že to, da nisi nič gledala na sebe je bila napaka, ki jo lahko komaj popraviš v naslednji vezi. V tej sigurno ne. Daj odbaci ta izrodek pa boš videla kak se stvari lahko spremenijo v trenutku.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2008 22:16:47   
Anonimen
A te lahko vprasam, koliko si stara?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.4.2008 22:20:44   
Kepica83
Nivess popolnoma imaš prav in vse ostale isto. Saj to potrebujem.  Vas! Da me skulirate in postavite na realna tla. Kaj se tiče sexa z bivšo to je ziher tabu, tak da zato se ne sekiram. Pač te laži me ubijajo. Vse sem poskušala naredit da bi se spremenil ampak se je spremenil le na slabše. Poslušala bom vaše nasvete in ga prav gotovo postavila na hladno za nekaj časa on pa naj razmisli kaj hoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.4.2008 22:24:14   
Anonimen
Kot sem ti že miljonkrat napisala.....pamet uporabljat, ne sam srce.....zato jo mamo.

In ne postavljaj si takih bebastih vprašanj kao kaj lahko narediš da neha lagat. Nič. Ker ne lažeš ti. Ti lahko samo nase vplivaš. Nanj ne moreš. Lahko se delaš butasto pa celo življenje poslušaš laži pa si domišljaš da te ima rad, lahko pa začneš imeti rada sama sebe in jo ucvreš stran k modri dirkač.
Sam premisli kaj te bo bolj bolelo čez 40 let......če boš ob sebi imela enga strahopetenga nakladača k te bo celo življenje izkoriščal in se norca iz tebe delal.....al če boš imela nekje v daljnem spominu tega nakladača, ki si ga prebolela, spoznala dedca v pravem pomenu besede in si z njim ustvarila družino.
Pošlihtej si misli v glavi.....ti nisi odgovorna za druge, samo zase in za svojo srečo. In ti ne rabiš skrbet za dedce, niso nesposobne budale. Dedc če je pravi dedc, rabi ob sebi enakopravno partnerko ne pa krpe za po tleh brisat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.4.2008 22:30:48   
Anonimen

. Vse sem poskušala naredit da bi se spremenil ampak se je spremenil le na slabše.

ti ne morš nič naredit, da bi se on spremenu, pa se lohk še tak trudiš...s tem mu sam daješ vedet, da si ves drek prpravljena požret, k ti ga bo serviru...tko da v tem primeru po moje nimaš kej drugega, kot da res sprejmeš tko kot je (sam pol nimaš kej jamrat) al pa ga skenslaš, se spraviš v red, razjasniš pr seb kaj pravzaprav od dedca prčakuješ in od tega  NE ODSTOPAŠ,ko se spravljaš v novo vezo.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.4.2008 23:02:39   
Anonimen

Hej  Kaj naj naredim da bo nehal lagat?

Da bo on nehal lagat - za to ne moreš narediti nič
Da bo ON nehal lagat TEBI pa lahko narediš veliko. Zapusti ga.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.4.2008 7:13:09   
tanikaa
Spremeniti drugega človeka ne moreš. Spremeniš lahko samo sebe.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.4.2008 7:15:37   
smigli

Točno to, mič boljše ne bi mogla povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?