|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je?
9.4.2008 8:57:54   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

dokler se decembra ni zgodila ena stvar zaradi katere sem izgubila zaupanje tako daleč da mu niti dobro jutro nisem verjela.

Pa tole?? A nisi mal prej napisala, da se lazi in to sranje dogaja sele kaksne dva meseca!? December je ze mal vec kot dva mesca nazaj...?

ja, baguska, bolj kot bereš tole, bolj ne veš, kako in kaj user posted image  Al si punca zmišlja ali pa domišlja, da je drugače kot je.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.4.2008 9:01:20   
baguSka
Pa tole si se enkrat preberi:

Vsak dan sem šla k njemu jokala in ga spraševala kaj je narobe a odgovora ni bilo. Do včeraj. Včeraj pa se je zjasnil. Rekel je da mu to moje nezaupanje gre nenormalno na živce in da on take zveze nemore imeti.

Jao jao punca... si pisala, da si se vzela v roke... ocitno se nisi glih!? Ocitno si ena tistih, ki ji pase, da ma tacga deca ob sebi in taksna, ki nima nikakrsnega samospostovanja... delaj kar ti pase, ampak ne pricakuj potem obratnega nazaj...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
9.4.2008 9:02:28   
baguSka
ja, baguska, bolj kot bereš tole, bolj ne veš, kako in kaj Al si punca zmišlja ali pa domišlja, da je drugače kot je.

Ja pomoje se hoce prepricat... in verjetno ji kar uspeva.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.4.2008 9:04:04   
baguSka
Nikoli ne upoštevaj nasvetov drugih. Tudi tega ne!

Mogoce bi blo boljs, ce bi napisala: Nikoli ne upostevaj MOJIH nasvetov. Tudi tega ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.4.2008 9:07:41   
Anonimen
Baguška, a boš psihoanalizo naredila? user posted image user posted image user posted image  Ne bo delovalo, veš, eni morajo sami skozi zid, pa ne le enkrat ampak znova in znova in znova,... 

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
9.4.2008 9:14:35   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Baguška, a boš psihoanalizo naredila? user posted image user posted image user posted image  Ne bo delovalo, veš, eni morajo sami skozi zid, pa ne le enkrat ampak znova in znova in znova,... 

Ja sej vem.... pri takih ne deluje nic. Ce sploh pri komu!? Sej vem da vsak vprasa za nasvet, pomoc al karkoli, ampak na koncu se vedno vsak odloca sam.... Meni je full hudo, da se ene punce tok mal spostujejo... svoje zivljenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.4.2008 9:14:50   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

....... In tisti dan sem se odločila da gledam od zdaj naprej samo na sebe in na svojo rit on pa naj živi od svojih laži. Naj mu laži peglajo, kuhajo, čistijo itd. Ampak nevem kaj naj naredim da me nebi te njegove laži več prizadele, ker imam dovolj trpljenja.

Mocno zagovarjam pogovor in razciscevanje, vendar dejstvo je, da nekatere osebe tega niso zmozne ali pac enostavno nocejo. In ce se ob njih najdejo osebe, ki menijo, da je upanje na najboljse, dokler partner sam od sebe in definitivno ne rece, da upanja ni, se kar vztrajajo. Pa ne zato ker im ne bi bilo jasno kaksna je situacija, temvec samo zato, ker nimajo moci sebi priznati, niti ne zaupajo v lastno presojo, da je tako, kot se jim zdi (miniko, se prepoznas?). In tako vztrajajo in cakajo na potrditev od partnerja, a dobijo samo nekaj nedolocenega, kar samo podaljsa agonijo - na njihovo skodo, ne partnerjevo.
Za taksno situacijo smo krivi sami - ne partner, ki se morda umika in izmika. Stvari je treba pri sebi razcistit, odlocit se kaj hocemo in kaj nocemo in vzeti tisto kar hocemo in zapustiti tisto kar nocemo. Dokler pri sebi ne razcistimo, se bo zgdba ponavljala, pa tudi ce z naslednjim partnerjem. Oseba, ki je rada odvisna, si bo poiskala osebo, ki rada manipulira z nekom, ki je od njega odvisen.
In ti miniko, ko bos razcistila sama s seboj, bo tvoj "veleljubljeni" odpadel kot knof od gat. Ker takrat tega njegovega sranja ne bos potrebovala, niti bos potrebovala cakanja na njegovo odlocitev, da ti pove, oz. te pouci kako so zadeve sedaj....
Torej, vzemi se v roke.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.4.2008 9:15:28   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Škoda mojega časa in energije. Punca bo tako ali tako naredila po svoje...torej ga bo "mimo vsekala". Vsak napotek je brezpredmeten.user posted image

BaguSka, razumeš sedaj, zakaj ?   user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.4.2008 9:16:15   
Skratek46
Tu se pa še meni zdi karkoli brez veze govorit-po prebranem(tudi prejsni posti!) ti moram sam povedat, da je res da ima vsak svoj karakter...to sprejmem. Ne sprejmem pa, da obstajajo ženske, ki s svojo čustveno invalidnostjo sramotijo celotno žensko populacijo. Lahko kr zameriš-sam boš mogoče en dan dojela, da nisem želela biti zlobna in da imam prav.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.4.2008 9:26:08   
baguSka
BaguSka, razumeš sedaj, zakaj ?

Itak da razumem... user posted image  Pa sej ne vlagam posebno neke energije... mal se zabavam sama s sabo.user posted image  Ker trenutno nimam drucga dela... user posted image  Ni mi pa vseen, da se nekatere punce tko malo cenijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.4.2008 9:27:35   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ni mi pa vseen, da se nekatere punce tko malo cenijo.

TO je bilo tako in bo tudi v prihodnje....žal....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
9.4.2008 9:28:28   
baguSka
TO je bilo tako in bo tudi v prihodnje....žal....

Ja zal.. user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 62
9.4.2008 10:34:53   
Pajaca
Ene je pač tako strah, da bodo ostale same, da raje vztrajajo v vezi, samo da enega imajo. Pa čeprav so nesrečne in depresivne in kaj vem kaj še. Ampak tko fajn zgleda ko se dobiš s sorodniki pa maš enga zraven, pa ko se pogovarjaš s prjatlcam pa rečeš moj je pa včeraj se spomnil na moj rd in mi rožico prnesu.... čeprav se ti je prej zlagal, da je celo noč delal???

Ampak baje je na svetu ogromni fajn luštnih tipov, ki ne lažejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
9.4.2008 16:05:34   
Zofy
Pojdi stran od njega, dokler je še čas. Ko se boš poročila, bo težje. Če boš slučajno zanosila, bo še 1000x težje, tako da raje zdaj malo potrpi, da se ne boš celo življenje tolkla po glavi. Moj se je tudi spremenil, ni več ljubezniv in pozoren, postaja vsak dan bolj nesramen in zloben do mene. Če mu kdaj rečem kar mu ne paše, se začne dreti name. In če mi je hudo mi pravi, da se delam vedno žrtevuser posted image in me pusti jokati tako dolgo, da imam potem še cel dan boleče in zatečene oči. In ne morem kar odkorakat skozi vrata, ker imam doma 3 tedne staro dojenčico... Tako, da res dobro razmisli, preden boš naredila naslednji korak.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 64
9.4.2008 18:16:52   
Kepica83
Hej ženske narobe ste me razumele. Ja je prej lagal ampka vsaj trudil se je to izboljšat in obnašanje je bilo čisto drugo. Sedaj pa ga boli k**** za vse. Saj nima veze. Danes grem po stvari ki jih imam pri njem pa pika. Prav imate vse in dobeni nisem nič zamerila, ker vem da mi samo dobro hočete. Hvala vam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
9.4.2008 18:18:25   
baguSka
Danes grem po stvari ki jih imam pri njem pa pika.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 66
9.4.2008 19:30:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Danes grem po stvari ki jih imam pri njem pa pika.

In po piki pride kaj?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
9.4.2008 19:57:30   
taja27
eno samo manipuliranje ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
9.4.2008 19:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Z obeh strani...

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
9.4.2008 19:59:01   
mika
Ja je prej lagal ampka vsaj trudil se je to izboljšat in obnašanje je bilo čisto drugo. Sedaj pa ga boli k**** za vse.

če ti jutri reče, da mu je žal, a mu boš verjela?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 70
9.4.2008 20:00:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

če ti jutri reče, da mu je žal, a mu boš verjela?

Ce ne jutri, pa pojutrisnjem...glede na sedanji potek dogodkov in razmisljanja.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
9.4.2008 20:01:31   
taja27

Z obeh strani...

mah ne, popravit se moram ...

poizkus manipuliranja ... rezultat neuspešen ...

men se spipa, da sem dec pa da mam tako

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 72
9.4.2008 20:02:58   
Anonimen

poizkus manipuliranja ... rezultat neuspešen ...

Ne vem, ce se rezultat sploh pricakuje? Ce ni manipuliranje samo sebi v namen in zadovoljstvo?

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
9.4.2008 20:04:13   
taja27
kakšen moški je to, ki sprejema takšen odnos?

mah ... sej po moje sta glih za skup

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
9.4.2008 20:07:56   
Anonimen
... sej po moje sta glih za skup

Tako se dogaja, ja.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?