Anonimen -> RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je? (8.4.2008 22:01:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko Hej punce! Potrebujem vaš nasvet. Kaj naj naredim? Moj dragi laže, laže in laže. In to ne male laži. Čeprav mi je obljubil, da nebo več lagal in me nebo več prizadel se vso sranje ponavlja. Kaj naj naredim da bo nehal lagat? Saj mu ne težim za nič, ker sem mislila da je bilo to krivo. Zdaj pa vidim da ni. Ali pa sem mogoče preobčutljiva in morem tu pa tam kakšno laž tolerirat? Čeprav so laži večinoma zaradi bivše? Moj dragi se je v dveh mesecih tak drastično spremenil, da se mi meša. Kaj mislite kaj je krivo zaradi njegove spremembe? Jaz ziher ne, ker nisem ene ****rije naredila ali karkoli. Nevem več. Najbolj me moti, ko mi reče da mi nebo računov polagal, ali pa če je po 7 ur nedosegljiv, ali pa čudežno nima tel. zraven itd... Kaj takega se prej ni dogajalo. Prav tako ni več ljubezniv in prijazen kot je bil. Kar koli ga vprašam se začne dret nad mano. Čeprav sva se mislila naslednjo leto poročit vidim da tak dalje ne gre. Bi se poročila z njim če bi bil tak človek kot prej, zdaj pa ziher ne. Jaz imam filing da je druga ženska v igri. Ampak nevem kak, ko pa nikoli ga nihče ne kliče pa nihče ne piše. Nevem več dalje. Prosim za pomoč. Hvala vam. Glej jaz sem tebi že zdavnaj napisala, daj e on en navaden napizdovalec, ki seksa z bivšo. Ne vem kaj ti tu ni jasno? In kaj zdaj ti spet hočeš? Itak boš spet čez en mesec pisala isto...jah take kot si ti so idealne za moško tolažbo in metanje peska v oči samemu sebi.. Ma saj si sama kriva da imaš še vedno iste probleme in jih boš še imela dokler te ne bo pamet srečala. Aja in tvoje vprašanje kaj naj naredim da neha lagat je že tragično počasi... Boga si si, res. dobesedno norca se delaš iz same sebe, da ne omenjam njiju..
|
|
|
|