M1987
|
Se strinjam z vama. Težko, ko ti partner laže. Meni je tudi lagal, vendar sva stvari prišla do dna in stanje se izboljšuje. Razlog je bil zanimiv in sem potem pri sebi razčistila, da te svoje napake nisem videla zaradi katere mi je lagal. No upam, da se ti bo vse uredilo, drugače pa misli na to, da je nekje nekdo, ki čaka nate, ki si te želi in boš z njim srečna brez laži. Torej se drugo leto nesrečno poročiš in živiš v laži ali pa se razideš in najdeš moškega, ki ti ne bo lagal. Je pa še možnost, da se usedeta pogovorita in stvari prideta do dna preden narediš stvari črto. Srečno Rožica I titleAndStar(913,0,0,false,"","") Objave: 913 Član od: 2.6.2006 Kraj: Zame najlepši Status: odsoten Kolikor se spomnim tvoje zgodbe, se mi zdi, da tip še ni razrešil s svojo bivšo. Naredi kaj drastičnega, npr.. prekini vezo, naj fant v miru razmisli o vsem skupaj. Če pride k tebi, mu sigurno nekaj pomeniš. Če ostane (ali pristane) znova pri bivši, je v bistvu tako bolje zate. Le zakaj bi zgubila par let življenja z nekom, ki niti sam zase ne ve, kaj čuti in hoče?! V glavnem, ukrepaj ! _____________________________ ROŽICA matovilcica titleAndStar(3635,0,0,false,"","") Objave: 3635 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: miniko Hej Kaj naj naredim da bo nehal lagat? Da bo on nehal lagat - za to ne moreš narediti nič Da bo ON nehal lagat TEBI pa lahko narediš veliko. Zapusti ga.