|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naj ga sprejmem takšnega kot je?
9.4.2008 7:18:51   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Nivess popolnoma imaš prav in vse ostale isto. Saj to potrebujem.  Vas! Da me skulirate in postavite na realna tla. Kaj se tiče sexa z bivšo to je ziher tabu, tak da zato se ne sekiram. Pač te laži me ubijajo. Vse sem poskušala naredit da bi se spremenil ampak se je spremenil le na slabše. Poslušala bom vaše nasvete in ga prav gotovo postavila na hladno za nekaj časa on pa naj razmisli kaj hoče.

Čakaj, čakaj, a nimaš ti namena še letos se poročiti? A nisi ti enkrat nazaj tako goreče zagovarjala brezpogojno ljubezen do partnerja? hmmm....se mi prav zdi, bom šla malo nazaj pogledat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.4.2008 7:22:12   
Volga
hvala mina07! Evo  prvo objemčki za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja mogoče še je prehitro da bi test pokazal + sem pa prepričana da bomo za vikend že slavili. ziher! Upam na najboljše.

O, Marija, pa še na otroku delata user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.4.2008 7:24:19   
srki
Če kaj ne prenesem v odnosu, so to laži. Saj so ti vse punce prej povedale, da ne vztrajaj več z njim. Malo pomisli, kam takšen odnos pelje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.4.2008 7:26:51   
Volga
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2581432&mpage=3&key=&#2586433

Ne res, dajta se res prej zmenit, potem pa otroke delajta.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.4.2008 7:30:25   
tanikaa
Pa saj ne moreš verjet. user posted image  Da še vztrajaš????  

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.4.2008 7:33:38   
srki
Rajši naj gresta narazen, ker jo ima za norca.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.4.2008 8:07:13   
maruškaŠ
In ti se sprašuješ, če naj ga sprejmeš takšnega kot je??!!?? Punca, zbudi se!!!!

Tip je posesivna, ljubosumna, lažnjiva in najverjetneje varajoča baraba in ti se sprašuješ, če naj takšnega sprejmeš?? A se res tako nizko ceniš, da misliš, da je to največ kar si zaslužiš? Halo!!!!

Pa tole je pri vama že skos na tapeti (če me spomin ne vara)... zdej bi pa že res lahko spregledala.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.4.2008 8:08:16   
M1987
Se strinjam z vama. Težko, ko ti partner laže. Meni je tudi lagal, vendar sva stvari prišla do dna in stanje se izboljšuje. Razlog je bil zanimiv in sem potem pri sebi razčistila, da te svoje napake nisem videla zaradi katere mi je lagal. No upam, da se ti bo vse uredilo, drugače pa misli na to, da je nekje nekdo, ki čaka nate, ki si te želi in boš z njim srečna brez laži. Torej se drugo leto nesrečno poročiš in živiš v laži ali pa se razideš in najdeš moškega, ki ti ne bo lagal. Je pa še možnost, da se usedeta pogovorita in stvari prideta do dna preden narediš stvari črto. Srečno user posted image

Rožica I user posted image

titleAndStar(913,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 913
Član od: 2.6.2006
Kraj: Zame najlepši
Status: odsoten user posted image
Kolikor se spomnim tvoje zgodbe, se mi zdi, da tip še ni razrešil s svojo bivšo. Naredi kaj drastičnega, npr.. prekini vezo, naj fant v miru razmisli o vsem skupaj.
Če pride k tebi, mu sigurno nekaj pomeniš.
Če ostane (ali pristane) znova pri bivši, je v bistvu tako bolje zate. Le zakaj bi zgubila par let življenja z nekom, ki niti sam zase ne ve, kaj čuti in hoče?!

V glavnem, ukrepaj user posted image !

ROŽICA

matovilcica user posted image

titleAndStar(3635,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 3635
Status: odsoten user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Hej  Kaj naj naredim da bo nehal lagat?

Da bo on nehal lagat - za to ne moreš narediti nič
Da bo ON nehal lagat TEBI pa lahko narediš veliko. Zapusti ga.

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.4.2008 8:19:22   
kristinaj
laži do konca življenja??? ne hvala.....

mislim, da si vredna, drugega, boljšega moškega.......

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.4.2008 8:19:57   
KOLIBRI
Tip se bo težko spremenil. Je kar očitno, da te sploh ne spoštuje, sicer ti tudi lagal ne bi.

Pusti ga. user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.4.2008 8:21:24   
Anonimen
Mojega v desetih letih nisem nikoli dobila na laži. A ti to pove dovolj? (itak je tip človeka, ki pove vse direkt, kakor si misli)

Sicer pa imata ti in tvoj dragi še veliko drugih problemov zraven, laži so sami pikica na i, glede na tvoja prejšna sporočila.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
9.4.2008 8:26:13   
baguSka
Naj ga sprejmem takšnega kot je?

Ce ga lahko sprejmes taksnega, potem JA. Drugace NE.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.4.2008 8:32:19   
baguSka
In tisti dan sem se odločila da gledam od zdaj naprej samo na sebe in na svojo rit on pa naj živi od svojih laži. Naj mu laži peglajo, kuhajo, čistijo itd. Ampak nevem kaj naj naredim da me nebi te njegove laži več prizadele, ker imam dovolj trpljenja.

Zacela si tole tko lepo pisat.... koncala si pa cist grozn. Dej si se enkrat zacetek preber!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.4.2008 8:35:46   
baguSka
Že to, da nisi nič gledala na sebe je bila napaka, ki jo lahko komaj popraviš v naslednji vezi.

Zakaj pa komaj?? Ponavadi se iz izkusenj najvec naucimo... mora pa sama prit do tega kaj je narobe delala. To je pa dejstvo. In da tega ne bo vec nosila s sabo in naprej oz da neki spremeni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.4.2008 8:37:13   
Marogica
Škoda mojega časa in energije. Punca bo tako ali tako naredila po svoje...torej ga bo "mimo vsekala". Vsak napotek je brezpredmeten.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.4.2008 8:37:41   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kot sem ti že miljonkrat napisala.....pamet uporabljat, ne sam srce.....zato jo mamo.

In ne postavljaj si takih bebastih vprašanj kao kaj lahko narediš da neha lagat. Nič. Ker ne lažeš ti. Ti lahko samo nase vplivaš. Nanj ne moreš. Lahko se delaš butasto pa celo življenje poslušaš laži pa si domišljaš da te ima rad, lahko pa začneš imeti rada sama sebe in jo ucvreš stran k modri dirkač.
Sam premisli kaj te bo bolj bolelo čez 40 let......če boš ob sebi imela enga strahopetenga nakladača k te bo celo življenje izkoriščal in se norca iz tebe delal.....al če boš imela nekje v daljnem spominu tega nakladača, ki si ga prebolela, spoznala dedca v pravem pomenu besede in si z njim ustvarila družino.
Pošlihtej si misli v glavi.....ti nisi odgovorna za druge, samo zase in za svojo srečo. In ti ne rabiš skrbet za dedce, niso nesposobne budale. Dedc če je pravi dedc, rabi ob sebi enakopravno partnerko ne pa krpe za po tleh brisat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.4.2008 8:38:19   
baguSka
Oo marogica.. user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.4.2008 8:45:55   
mateyka
Poslušala bom vaše nasvete in ga prav gotovo postavila na hladno za nekaj časa on pa naj razmisli kaj hoče.

sej ga ne misli skenslat - samo dat na hladno "za nekaj časa"..
no, tok o lekcijah, ki se jih naučimo; amazing, moram rečt - good luck baby user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.4.2008 8:50:02   
baguSka
Čakaj, čakaj, a nimaš ti namena še letos se poročiti? A nisi ti enkrat nazaj tako goreče zagovarjala brezpogojno ljubezen do partnerja? hmmm....se mi prav zdi, bom šla malo nazaj pogledat.

Je blo neki tacga ja... ampak takrat se ji je ocitno zdel se vse ok, ko je vse nardila zanj!?user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.4.2008 8:51:15   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

hvala mina07! Evo  prvo objemčki za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja mogoče še je prehitro da bi test pokazal + sem pa prepričana da bomo za vikend že slavili. ziher! Upam na najboljše.

O, Marija, pa še na otroku delata user posted image

Ne se hecat!!??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.4.2008 8:51:26   
Anonimen
Kaj češ, eni ponavljajo ene in iste napake in upajo, da se bodo same od sebe izboljšale, pri tem pa pozabljajo, da na druge ne moremo vplivat, spremenimo lahko le sebe.

Meni je najboljša ena gospa, ki se je poročila z enim in istim moškim dvakrat, ker se je kao spremenil (haha, le jezik je znal še bolje vrteti), se od njega dvakrat ločila, pa še vedno živita skupaj user posted image . Ja no, če ji paše,...

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
9.4.2008 8:52:05   
Anonimen
A ja, otrok pa reši vse probleme user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj pravim, da imata še veliko drugih stvari za porihtat, ne samo laži. Npr. najprej odrasti in sprejeti odgovornost zase (pa ne tu vmes še otroka tlačit, lepo prosim).

< Sporočilo je popravil Ankica -- 9.4.2008 8:53:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
9.4.2008 8:53:33   
baguSka
Caki caki.... tam pises tole:

Ampak vse to je bilo zaradi njegovih laži. Od začetka najine zveze mi je lagal. In to ne male laži ampak ogromne.

Danes oz v tej temi, pa pises, da je prej bil cist drugacen... user posted image

Punca, ti sama sebe tolazis neki!!???user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.4.2008 8:53:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Škoda mojega časa in energije. Punca bo tako ali tako naredila po svoje...torej ga bo "mimo vsekala". Vsak napotek je brezpredmeten.user posted image

Glej moj novi podpis.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
9.4.2008 8:56:18   
baguSka
dokler se decembra ni zgodila ena stvar zaradi katere sem izgubila zaupanje tako daleč da mu niti dobro jutro nisem verjela.

Pa tole?? A nisi mal prej napisala, da se lazi in to sranje dogaja sele kaksne dva meseca!? December je ze mal vec kot dva mesca nazaj...?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nosecnost
bybyka_1987

koliko ste bile stare ko ste povile prvega otrocka?

manj kot 18 (4%)

19-25 (41%)

26-30 (39%)

vec kot 30 (16%)

Število vseh glasov: 1168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!