|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.4.2008 11:21:17   
aleksandra silvija
O, Lunca.
Kar gre.  Trenutno smo "čist lušten"user posted image .

Ti pa kar sama narediš zaključke o tem, kar se ti dogaja in scenarij. No, ja--samo  enih 5 tednov pa lahko še počakaš. Samo 5????????

Da bolj počivaš, pa ne delaš okoli hiše in podobno,....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.4.2008 11:34:20   
cv3rklic4
Dan' punce!
Zdajle sem brala eno zanimivo temo o DRUŽINSKI POSTELJI.
Kaj se pa vam zdi?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.4.2008 12:05:12   
cv3rklic4
Pa še en hecen link o IMENIH.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.4.2008 12:08:42   
čbela
punce kaj narediti v službi za poslovilca....da je dokaj poceniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
14.4.2008 12:14:53   
cv3rklic4

Meni so prišla ven tale imena: 
Predlogi imen:

Športnik: Ferdinand Jadranko Krištof Leopold Orlando Pavlin Radovan Stanko Valter Umetnik: Astor Urlik Poslovnež: Justin Nestor Plator Timotej Politik: Astor Urlik Znanstvenik: Florijan Kazimir Lovrenc Norbert Servacij Umberto Veselko

Neposredna povezava do sporočila: 705
14.4.2008 12:15:20   
cv3rklic4
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 706
14.4.2008 12:18:29   
cv3rklic4
Za punčko pa:

Predlogi imen:

Športnik: Bogomila Genovefa Izidora Julijana Klarisa Martina Roberta Suzana Tinkara Vlasta Umetnik: Andrejka Bernarda Elvira Hermina Ksenija Magdalena Norina Sabrina Tatjana Poslovnež: Alojzija Doroteja Esmeralda Katarina Ljudmila Silvana Valerija Politik: Andrejka Bernarda Elvira Hermina Ksenija Magdalena Norina Sabrina Tatjana Znanstvenik:

Samo očitno znanstvenica ne more bit, ker ni predlogov ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 707
14.4.2008 12:25:53   
Anonimen
dobri predlogi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri meni mi tudi eden ni všečuser posted image user posted image

A drugače imate že vse imena? Midva jih imava nekaj v ožjem izboru- samo to, čisto konkretno pa se še vedno nisva zmenilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
14.4.2008 12:26:47   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: čbela

punce kaj narediti v službi za poslovilca....da je dokaj poceniuser posted image

Menjaš službo? Al zato ker greš na porodniško?

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.4.2008 12:30:21   
čbela
čez 14 dni se poslovim od tukaj....(porodniška)pa še ne bo me več nazaj sm bila preko študenta...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.4.2008 12:30:45   
Anonimen
Za koliko ljudi pa?

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
14.4.2008 12:31:58   
anaj22
imena user posted image user posted image user posted image  če bo otroku dala kakšen ine iz tega izračuna, bi me še prekleluser posted image user posted image user posted image

midva mava en seznam, pa je za punco ime kr že zbrano za fanta je pa še vse odprto

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.4.2008 12:34:08   
anaj22

čez 14 dni se poslovim od tukaj....(porodniška)pa še ne bo me več nazaj sm bila preko študenta...

spečeš eno pecivo pa mal pijače in to je to saj pomoje, nerabš ful pojedine delat

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.4.2008 12:36:26   
čbela
ja sam se mi ne da pečt....user posted image
kje bi kake biskvitke al pa piškotke kupla poceni?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.4.2008 12:41:59   
Anonimen
Saj narediš kakšno enostavno pecivo, ga razrežeš in neseš. Pa kupiš še za zraven kakšne piškote.

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
14.4.2008 12:45:46   
Anonimen
Dober dan. Ste pridne pri čvekanju.

Jaz pa z gnojno angino in vročino strašim po stanovanju.user posted image  Moram danes do zdravnika popoldan, ker tole je prehudo in se mi vleče že 3 tedne-prehlad.
Grem vas še malo prebrat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
14.4.2008 12:46:38   
cv3rklic4

ja sam se mi ne da pečt....user posted image
kje bi kake biskvitke al pa piškotke kupla poceni?

Lahko kupiš zmrznjene pečjakove zadeve - majo sladke žepke (čokolada ali pa marmelada) pa tudi pica žepke.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.4.2008 12:48:20   
cv3rklic4
pol jih daš pa samo v pečico za enih 15 minut, pa so ful dobri. al pa kupiš v pekarni že spečene ...

Neposredna povezava do sporočila: 718
14.4.2008 13:09:33   
anaj22
joj spet hrana, sem spet lačna

punce mi je uspel dat slikce od najinga zajčka gor

Neposredna povezava do sporočila: 719
14.4.2008 13:37:42   
Kaja08
Ma to je pa za znort user posted image - cel dan čepim v stanovanju in čakam na monterja za kuhinjo. A ta bebec je neki zamešal in je mislil, da smo storniral montažo in je zdej v slovenj gradcu. Tko da nej bi zdej prišel jutri popoldne po 2. uri - pa spet ne bom šla na nemščino, ker sigurno ne zmontira to v 3 urah. user posted image  Kaj me to razjezi!!!! Mah grem kr mal v Supernovo v C&A pogledat, če majo kej za tamauga, da se mal skuliram.....
anaj22 - luškan zajček user posted image ....kolk je pa star?

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 14.4.2008 13:38:24 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.4.2008 13:51:38   
polly80
čbela-speči rulado,20 min.pa si fertik,jaz vedno to spečem,če že moram,pa je res hitro,nič posebnega ne rabiš,pa še ful je dobra..ti lahko na hitro napišem recept,ker je res enostavno:

testo:
4jajca-ločiš R in B
15 dag moke
15dag sladkorja
4 žlice mlačne vode
1 pecilni prašek   -to vse zmiksaš (samo rumenjake),na koncu rahlo vmešaš še stepene beljake,pečeš cca 15 min.pri 180-saj boš videla..nato ko vzameš iz pečice zaviješ v mokro krpo

v tem času,ko se peče,pa narediš kremo

krema:
v 2 dcl mleka skuhaš 1 vanilijev puding..to malo ohladiš..nato zmešaš pol masla in 2 žlici sladkorja ter to vmešaš v puding..
in to je to..user posted image

potem še edino razviješ biskvit,ga na tanko namažeš z marmelado (jagodno),nato  s kremo in zaviješ..probajte,ne bom vam žal..zdaj ko smo tako zluštaneuser posted image user posted image user posted image

spečeš dva,pa maš dovolj,al pa kupiš še kak čips,smokije,pa nekaj za pit..bolj kompliciraš,slabše je..tolko da se malo posladkajo...

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.4.2008 14:23:34   
slovenka
punce, ki ste že na porodniški - kak je kaj občutek? Podobno kot če bi šle v penzijo? user posted image Ne, mislim, ker ko greste na dopust, pa že pomeni, da bo mali skor skor tukaj, a ne? Mene je kar malo panika, čeprav po svoje že komaj čakam, da je porod tu - oz. še boljše za mano user posted image

Kaja, sicer pa midva se bova do prvega maja preselila in se tudi ubadava s pohištvom - je tudi ena deska zlomljena, pa pri eni omari so poslali take deske, da so stranske wenge, kot je treba, zgornja in spodnja pa svetla, pol pa imej omaro user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.4.2008 14:28:56   
Anonimen
Mislim, da ni še nobena na porodniški od junijk.user posted image  same bolniške.user posted image  Resno mislim.

Matr, jaz tako švicam po tem čaju, kar teče iz mene.user posted image  

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
14.4.2008 14:32:36   
Anonimen
Če ti pa povem občutek, ko sem že od začetkauser posted image doma na bolniški: kakšen teden je super, ker si free na polno. Pridejo pa dnevi, ko ne veš kam bi se dal, sploh ob slabem vremenu.user posted image  Pa seveda ena in ista rutina vsak dan: pospravljanje, kuhanje, pomivanje....kot da sem suženj sebiin mojemu user posted image . user posted image

Ena res pozitivna pa je ta, da odpreš hladilnik kadar hočeš in ješ ko ti zapaše. O hrani pa itak že preveč govorimo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
14.4.2008 14:50:45   
polly80
Če ti pa povem občutek, ko sem že od začetka doma na bolniški: kakšen teden je super, ker si free na polno. Pridejo pa dnevi, ko ne veš kam bi se dal, sploh ob slabem vremenu. Pa seveda ena in ista rutina vsak dan: pospravljanje, kuhanje, pomivanje....kot da sem suženj sebiin mojemu .

didlinaa,pod to se pa podpišem..
včasih paše bit doma,na splošno pa že tak dolgčas,da komaj čakam user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?