|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.4.2008 14:52:43   
polly80
anaj22-ful svetovno lep zajček!!user posted image samo a je to en in isti in je zrastel al imaš zdaj še mladička???

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.4.2008 14:55:45   
Anonimen
Ta zajček je pa tudi meni všeč.user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
14.4.2008 15:05:28   
anaj22
Zajček je en in isti in je zdej star približno 9mes., sam moja nosečniška pamet ni zložila slik po vrstnem redu, pa so mal pomešane.

Didlinaa a si kej bolš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.4.2008 15:08:03   
Anonimen
Glih se odpravljam do zdravnika. Drugače pa malo bolje je.user posted image  Sej tko je vedno, ko se jaz odpravim do zdravnika.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
14.4.2008 15:11:27   
anaj22
na še eno user posted image  da boš čim prej zdrava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.4.2008 15:13:03   
babysolza
ola punce,

eko mene s pregleda. Imam +10 kg (eno kilo sem shujšalauser posted image ), mali raztura user posted image , še pritisk se mi je mal popravil in dvignil. user posted image  Urin, kri super, še železo mam super, skratka vse bp.

Po mojem je šla ta kila dol, ker user posted image  ful veliko miga in po mojem pomaga pri pospeševanju moje prebave. user posted image  user posted image

Me pa zanima (valda vse pozabim vprašat, ko sem tam user posted image user posted image ) a vam vedno merijo maternični vrat? Ker sestra mi je potem povedala, da ga vidi na UZ in če kaj ni v redu, ga tudi točno izmeri. A če ga meni ne, to pomeni da je ok?

Pa še eno vaše mnenje me zanima: kaj menite o teh izvornih celicah? A se bo katera odločila za to?

Ja, pa jaz bi tudi rada kak predlog, kaj naj naredim za sodelavce, preden grem na porodniško... user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.4.2008 15:13:41   
babysolza
Glih se odpravljam do zdravnika. Drugače pa malo bolje je. Sej tko je vedno, ko se jaz odpravim do zdravnika.

Didlinaa, hitr ozdravi! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.4.2008 15:14:38   
babysolza
aja, pa Kaja08 za seznam še to: naslednji pregled imam 5.5.

Me že resno daje nosečniška skleroza, pa vse pozabljam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 733
14.4.2008 15:26:00   
petea
Nooo, vsaj ena junijka sem že na porodniški, in sicer še od 1. user posted image . Potem grem pa kar na drugo. user posted image user posted image user posted image

Naj povem, da prav paše. Sicer imam super službo, malo lenarjenja pa le ne škodi ... (Hm, kaj je že to? Še brat vas me utegnem, kaj šele pisati ali se ukvarjati z ostalimi stvarmi, ki sem jih vedno imela namen med porodniško)

Da ne bo izgledalo čudno: kar nekaj časa mi vzame ukvarjanje z user posted image , ker sem bolj utrujena, moram več časa spati, vmes pa je vedno kup opravkov (gradimo hišo, pa se dela vedno odvijajo vsaj 2-3x počasneje, kot bi si želela, vedno je dovolj ostalih sprotnih zadev).

Neposredna povezava do sporočila: 734
14.4.2008 15:27:22   
polly80
didlinaauser posted image hitro ozdravi in poročaj kaj bo rekel zdravnik

babysolza- user posted image   user posted image user posted image user posted image za pregled in vse bp rezultateuser posted image ..super,da je vse ok..mislim da MV izmeri samo,če je nizek,na to bi te tudi opozoril.sicer je pa to odvisno od gin.,eni ga izmerijo,drugi sploh ne..če ti ni kaj rekel,je ok.sicer pa sem brala pušenjaka,ki je napisal,da se dolžina MV meri tam okrog 20.tedna,po tem pa ne več.in če je takrat nizek,se ukrepa,sicer ne..nekaj v tem smilsu.user posted image

izvorne celice-jaz se tega ne bom poslužila..ti?

aja,moj pritisk je bil nazadnje 95/55 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
14.4.2008 15:41:03   
petea
Glede družinske postelje: mi jo prakticiramo in je super. Pač ležišče mora biti malo širše, malo se je ponoči potrebno seliti, ker si je naš 10-mesečnik v zadnjih dneh omislil med spanjem nekajkratno obračanje.
Drugače pa ga najlažje takoj pomirim, če zajoče, najhitreje nahranim, če je lačen, takoj vidim, če je kaj narobe, in ustrezno reagiram (se je zgodilo, da je prehlajen bruhal v spanju, in če ga ne bi takoj videla in očistila, si ne predstavljam, kako bi se končalo (če bi spal v drugi sobi, bi si, ko bi nehal kašljati, mislila, da je pač zaspal nazaj  user posted image ).

Meni je všeč, ker lahko uredim vse velikokrat na pol v spanju, ker si res ne predstavljam, da bi se ponoči nekajkrat vstajala, malo za kontrolo user posted image , malo za opravke. Pa tudi moj dragi ima bolj točno predstavo o tem, da otroci tudi ponoči rabijo svojo rundo pozornosti. Prav lepo ga je videti, ko ves zaspan poskrbi za flaško hrane ali pa user posted image  stisne k sebi, da ga pomiri, in tako pogosto zaspita.
Pa ne si mislit, da je Rok bolestno navezan na naju ali midva na njega - se zgodi, da smo včasih ločeni tudi po več ur, pa brez problema vzdrži pri starih starših, je izredno radoveden in nasmejan dojenček z obilice energije. Midva pa tudi imava zase toliko časa in prostora, kot si ga vzameva.  user posted image

Poznamo pa kar nekaj družin, ki so to prakticirale, in imajo vse več pozitivnih kot negativnih izkušenj.  

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.4.2008 16:06:48   
lonapo
oj, dan

mi tudi prakticiramo družinsko posteljo-zaenkrat se vsi trije dobro naspimo, pa nič več ne vstajamo ponoči. Za naprej pa ne vem kako bomo.

Mene zgaga peče za znoret, sploh ne bi smela nič jest-
A lahko vzamem Rupurut- a katera ve?

Danes je moj prvi dan dopusta-sem bila na sprehodu s tamalim, pa žogo sva brcala-sem še vsa okna umila pa zavese oprala- zdej greva pa kosilo pojest, ppa spet mal ven na zrak.

lp, LOnapo

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.4.2008 16:12:56   
Anonimen
Rupurut lahko vzameš.user posted image

No, bla pri zdravniku in sem se obrnila v 2 minutah, ker je taka gužvaaaaaaaaaaa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še kadar se odločim, da grem, se mi obrne stran zaradi gužve.user posted image  tako polna čakalnica je, da me je res minilo. Bom šla kasneje še enkrat ko bo konec njihove malice, mogoče bo kaj manj ljudi čakalo.user posted image  Ni za verjet, potem sem pa še naglas rekla, ajoj, kaj so vsi bolni al simulirajo???user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
14.4.2008 16:23:25   
aleksandra silvija
Ojla.

Didlinaa--takšna gužva praviš?

Mene pa skrbi, ker imata oba otroka peto bolezen.
Oba sta prej imela povišano temperaturo, en teden za njima tudi jaz.
Onadva izpuščaj že imata, jaz (še-UPAM) ne.
se mi je pa ponovno naredil herpes na ustnici.

Zdaj me je pa kar malo strah, da bom to bolezen dobila ali da sem jo dobila  še jaz.user posted image
Za malega je nevarno zaradi hude anemije, kaj več pa ne vem. In tudi nimam pojma kaj naj storim.
Ah, grrrrrrr, skoz neki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.4.2008 16:28:25   
Anonimen
Sam tele viroze so bile kar pogoste zdaj.user posted image  Pri nas je ful otrok zbolelo za bronhiolitisom in  te gnojne virusne angine so razsajale. Kar nekaj jih je pristalo v bolnici.user posted image

Upam, da se vsi skupaj čimprej pozdravite.user posted image  Z mano na čelu seveda.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
14.4.2008 16:36:49   
aleksandra silvija
ajoj, kaj so vsi bolni al simulirajo???
user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da si se obrnila in šla. Ampak jutri pa le pojdi in se že zjutraj postavi v vrsto.

Lonapo-dopust--jeeeeejuser posted image .
Rupurut-lahko.

DRUŽINSKA POSTELJA-načeloma je res tako kot piše Petea. Ampak stvar se zakomplicira pri več otrocih.
Tudi če je tavečji že v svoji postelji in potem tamali večkrat v spalnici, zna biti 1. ljubosumen in pristane v spalnici. Saj ne stalno, ampak. In ko prihaja in šele pride 3.?

Prej smo imeli, ko je bil fantek dojenček, v spalnici:
-dojenčkovo posteljico in navadno posteljo od deklice, ker ni hotela spati v sobi.
Da bi to ponovili in imeli v sobi poleg zakonske postelje še 3 ležišča? Hmmmmm,......

Ob odhodu na porodniško?
Se mi zdi kakšna kava, sok, pladenj peciva čisto dovolj.
Odvisno tudi za koliko sodelavcev, kako ste povezani,....

Pri nas tega ne prakticiramo--običajno grejo punce že prej vsaj kakšen teden na bolniško, tako da,.....pogostitev odpade.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.4.2008 16:39:38   
polly80
joj,sem spala zdaj user posted image

aleksandra silvija
-user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za malčka
lonapo-meni pomaga zoper zgago donat..in to res učinkovito!probaj,sicer pa tudi rupurut lahko..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.4.2008 17:11:58   
Anonimen
Men za zgago pomaga čist navaden jogurt, mrzel al pa jogurtov sladoled. Res si nism mislila, da lahko tole nuca, ker sm problala že vse drugo - tudi rutacid, ki je bil prej blažev žegen kot kakršnakoli pomoč.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
14.4.2008 18:20:58   
lunca14
izvorne celice-jaz se tega ne bom poslužila..ti?

Midva sva rekla,da jih darujeva,raje vidim,da komu pomagajo,kot,da jih zavržejo stran,če bi vsi razmišljali podobno,bi jih bio dovolj-kaj pa če zboli moj otrok,tako bi jih dobil brez problemov in ne bi bilo čakalnih list.Samo moje mnenje,jaz jih bom darovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.4.2008 18:21:16   
babysolza
ojla,

jaz sicer sploh ne vem, kaj je to zgaga user posted image  in tudi nič ne jemljem, je pa res, da zadnjih nekaj mesecev vsak teden spijem kak liter donata. Ne pretiravam, običajno liter spijem v 3 dneh, nato kak dan-dva pavze, pa spet. In nimam nobenih krčev, nobene zgage. user posted image  

Sam da se danes že preveč ne hvalim, da ne bo potem kaj narobe. user posted image  user posted image

Mogoče še kakšno mnenje o izvirnih celicah? Polly80, jaz se še nisem odločila - prej ne kot ja, ampak obe noni pa bi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.4.2008 18:23:27   
babysolza
Midva sva rekla,da jih darujeva,raje vidim,da komu pomagajo,kot,da jih zavržejo stran,če bi vsi razmišljali podobno,bi jih bio dovolj-kaj pa če zboli moj otrok,tako bi jih dobil brez problemov in ne bi bilo čakalnih list.Samo moje mnenje,jaz jih bom darovala.

oprosti lunca, sem prepozno vidla tvoj post. user posted image

Kako pa gre to darovanje? A to pomeni da jih user posted image  vzamejo in spravijo, a ne samo zate al kako? A lahko mal več poveš plis, ker za to pa prvič slišim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
14.4.2008 18:27:12   
polly80
lunca14,tudi jaz to prvič slišim?a morš potem tudi plačat,ker drugače je to kar drago,ne?

jaz pa spijem skoraj liter donata na dan?kaj je to preveč?potem se pa čudim danes,od kod driska???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
14.4.2008 18:35:38   
lunca14
Zdaj me je pa kar malo strah, da bom to bolezen dobila ali da sem jo dobila še jaz.
Za malega je nevarno zaradi hude anemije, kaj več pa ne vem. In tudi nimam pojma kaj naj storim.

Aleksandra....nisem na tekočem s peto boleznijo,vem le to,da je dokaj nedolžna pri otrocih ina da je to okrepitev naravnega imunskega sistema,Enej jo je prebolel,kako je pa z novorojenčki v bušijih pa najbolje,da pokličeš ginekologinjo in jo povprašaš,vprašanje nikoli ne škodi.Pa upam,da boste potem zakljućili s boleznimi in začeli uživat na sončku.

Darovanje celic....sama sem prebrala na RR,ni potrebno plačat,če daruješ,gre v celično banko,ki je potem na voljo vsem,če pa želiš,da ti jo hranijo samo zate,potem,pa moraš plačat,mislim ,da je cena 2000 evrov za 15 let-nisem 100% glede cene in let.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.4.2008 18:51:34   
babysolza
A potem v primeru, da jo npr. ti potrebuješ, gredo najprej poiskat to tvojo oz. od tvojga user posted image ? Če je seveda že prej niso komu drugmu dali.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.4.2008 18:52:10   
lunca14
Aleksandra.....sem malo pokukala na Pušenjaka,pa imaš prav res je nevarna za plod,zaradi anemije,ti kar pokliči ginekologinjo jutri in ji povej kako je pri vas,bolje preventiva.Upam,da res ne stakneš tegauser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?