|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
13.4.2008 18:34:44   
Anonimen
user posted image user posted image zato pa ni čudno, da sem skoz lačnauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
13.4.2008 18:41:21   
*Mojca*
evo, je šlo za pol urce. Očitno je sorazmerno s količino pojedenega sladoleda. Torej, ena banjica planice (stracciatella) zadostuje za kake 2 urci učenja user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.4.2008 18:42:30   
Anonimen
potem lahko preračunaš koliko banjic potrebuješuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
13.4.2008 18:44:42   
l.daisy
mojca, koliko je potem to za eno knjigo? a mlekarne sploh imajo tako veliko proizvodno kapaciteto? user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.4.2008 18:44:58   
tweetek
aha, OK. Se pravi da me bo diploma koštala okrog tri vagone sladoleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.4.2008 18:48:12   
*Mojca*
l.daisy ne vem če ga delajo tako hitro user posted image

tweetek za diplomo bi bilo mogoče pametno sladoled kombinirat še s kako sladakrijo npr. smetano ali pa bonboni, potem boš rabla samo 1 vagon sladoleda pa 1 vagon vsega ostalega user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.4.2008 19:39:12   
annnna
hvala za pomirjanjeuser posted image sem se že sprijaznila...trenutno ne morem ničuser posted image tako da...

me pa znaima neka drugega... kako zgleda ko ti otrdeva trebuh pa lažni popadki...a je bolečina tudi prisotna al ti samo trebuh otrdi.. jaz mam ful trd trebuh že celi dan...zgleda tako ko da bi se mi tamali tiščal ven sam je celi trebuh taki ni sam bula poleg tega pa se še mali ven tišči pa ful sem napeta se počutim ko da me bo razneslo boli pa nič edino dostkrat me na wc na lulanje pa me dol tišči pol pa sam par kapljic( vsake 20 min ziher) ko opravim me ne tišči več dol. pravijo da ko trebuh otrdi da je kot kamen da se niti malo ne vboči če pritisneš...

n bi prosla za čvek v tej smeri če je slučajno katera tu...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.4.2008 19:52:41   
Rosali
Pozdravljene souser posted image !

Danes nas je komplet družino (še mojo mamo, sestro in babico) možek odpeljal na izlet na morje. Je najprej ful deževalo, pol je bil pa tak lep sonček! Nebo brez oblačka! Smo se kar orng sprehodili (kakšni lepi "čolnčki" so v marini v Portorožu...user posted image ), sem tok zmatrana zdej, da kar leže pišem...user posted image Je pa res priden, ko me tako lepo preseneti z izleti!

Glede kolegic, sem pa jest na istem... Moja "naj" kolegica je samska in tud ne razume kako je bit nosečka. Se zdaj zelo poredko slišiva in vidiva... Zgleda da jo dolgočasim s svojim razlaganjem o user posted image ... Bo že... Enkrat se bo pa to obrnilo in bo videla sama kako je to...user posted image Ampak takrat ji bom pa jest stala ob strani in jo poslušala!

Ko sem brala o vseh teh vaših sladicah, si jo moram pa tud jest privoščit-mamino jabolčno pito. mmmmmmmmm...user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
13.4.2008 20:05:32   
Rosali
Annnnna, pri meni se lažni popadki pojavljajo že kar lep čas (2 mes sigurno), so pa zdaj bolj redki, odkar mi je G predlagal jemanje magnesola. Je pa filing res zelo neprijeten. So sicer neboleči, ampak je zoprno ker mi hoče trebuh skoraj raznestuser posted image , je tako napet, da ko s prsti potipam, se ne ugrezne tudi za milimeter! Je pa to večja površina trebuha, ne npr. samo na eni strani-tisto je najbrž samo del user posted image . G mi je razložil, da to ni nič takega, se maternica pripravlja na porod, je pa bolj resno takrat, ko se ti popadki začnejo pojavljat enakomerno na 5 ali 10 minut vsaj 1 uro. Takrat pa kar "pot pod noge"...user posted image

Je pa to posledica prevelikega naprezanja, vsaj pri meni.

< Sporočilo je popravil Rosali -- 13.4.2008 20:06:53 >

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.4.2008 20:27:31   
annnna
pri meni ni tak trd da se nebi ugreznil niti za mm se zgrezne sam je vseeno napet cela površina ja...pa cel čas je napet kr ne popusti ta napetost pa neprijeten občutek je ja...

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.4.2008 20:33:39   
*Mojca*
Nam so na materinski šoli rekli, da je treba te lažne popadke samo predihavat in da so, kot je Rosali rekla, posledica prenaprezanja.

Upam, da čimprej minejo!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.4.2008 21:06:10   
Anonimen
Ja men je že g povedal, da če si preveč aktiven, ti zna trebuh otrdevat, zato je potrebno dat v ler, noge v luft in počivat.
Ja, punce tud jaz pogrešam, jih malo spodbudimo?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
13.4.2008 21:53:03   
Anonimen

kako pa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
13.4.2008 21:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kako pa?

Kleopatri sem poslala mail, Kaja je bla danes gor - mogoč se ni mela časa oglasit, beyba in eva pa nimata javnega maila. Ma bomo videli, kako bo. Jst pravm, da dejmo jih zasipat z zs. Pa da vidimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
13.4.2008 21:58:51   
Anonimen
dobro si se spomnilauser posted image user posted image Meni kaj takega še na misel ne bi prišlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
13.4.2008 22:01:24   
Anonimen
Sem enkrat že eno tko poklicala na forum, k smo jo pogrešale. No, sej bomo vidli, dejmo jih probat zbudit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
13.4.2008 22:02:41   
Anonimen
Pokusiti ni grehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
13.4.2008 22:04:36   
aleksandra silvija
Ojla čvekice.

Se malo oglašam, vam je kar težko slediti, sploh pa si vse zapomnitiuser posted image .

Lunca, si šla k zdravniku?

Nya--to si se pa res dobro spomnila- o pošiljanju ZSuser posted image .

Moj user posted image  je šel danes na 3-dnevni seminar v Italijo in deklica je zvečer 2 uri jokala, ker atika ni doma, ker ga pogreša,....
Potem sva šli skuzpaj na kakav in mleko ter sem jo pospremila kar v spalnico in je končno zaspala na atikovem vzglavniku.
Ejejejejej otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.4.2008 22:05:56   
Anonimen
AS sem se danes prav nate spomnila, ko si pisala, kako ti ta mala hodi ponoči k vama spat. No, to se meni že tri noči zaporedoma dogaja, da se zjutraj zbudim vsa polomljena, ker celo noč spim samo na enem boku.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
13.4.2008 22:11:44   
aleksandra silvija
ker celo noč spim samo na enem boku.
user posted image user posted image
Mi zveni zelooo znano. Se zna včasih zjutraj zgoditi, da imam čisto rdeč bok in boli kot,...bova še preležalnine dobiliuser posted image .

Se mi zdi, da imajo otroci kar neka svoja obdobja in potem to nočno sprehajanje spet mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.4.2008 22:13:03   
Anonimen
ja upam, mi je danes obljubila da bo celo noč v svoji postelji.user posted image Bomo videli, če bo res. Ja, da ne govorim kolikokrat me je ponoči krč v nogouser posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 671
13.4.2008 22:15:01   
aleksandra silvija
Ja, da ne govorim kolikokrat me je ponoči krč v nogo ..

Mogoče bi ti pomagalo, če bi spila več mleka-sploh zvečr-preden greš spat. Ali pa sladoleduser posted image .
Je pa to res neprijetno. Sploh v kombinaciji z malimi nočnimi obiskovalci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.4.2008 22:18:09   
Anonimen
Se mi zdi da je to povezano s ta malo, ker sem bila skoz na mestu s pokrčeno nogo. Ne upam tako ležat , da ji kažem trebuh, ker ima ponoči razne akrobacije zato ležim celo noč tako, da ji kažem hrbet.

Neposredna povezava do sporočila: 673
13.4.2008 22:29:58   
aleksandra silvija
Potem pa čisto možno.
Kaj pa če bi deklico ponoči tvoj mož odnesel v njeno posteljo?

BTW-Naša je ravno sedaj šla na WC in spat. Sem jo pa šla božat, da je zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.4.2008 22:35:04   
Anonimen
Ja bomo videli kako bo danes. Čeprav kadar obljubi, da ne bo prišla ponavadi tud ne pride. Se pustimo presenetiti tam okrog 4,5 zjutraj. Če pa ne bo šlo drugače bom pa vzela svoj kovter in šla v njeno posteljo spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?