|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
13.4.2008 22:36:21   
aleksandra silvija
Če pa ne bo šlo drugače bom pa vzela svoj kovter in šla v njeno posteljo spat
user posted image

Vidiš, to pa je ideja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.4.2008 22:37:00   
polly80
Pozdravljene punce

to je sporočilo od kleopatre,sem ga skopirala iz 2.dela,je na strani 172..
za druge,ki se nič ne javijo,ne vem..upam,da se kmalu,da nas ne bo skrbelo..

ok,to sem skopirala:

Ze 100let vas nisem brala,sploh nisem bila nic na netu,ker ga nimamo,spet nekaj menjava pa meckajo,pa upam da bo kmalu.
S tamalo sva ze drugi teden v Slo.,a greva zal ze jutri nazaj.No saj malo imam pa tudi ze domotozja .Bi bilo fino bit 14dni tukaj,potem pa za 14dni domov,pa spet nazaj...
Zdaj res ne vem kdaj bom naslednjic v Slo.,predvidevam pa da do poroda nic vec,potem pa z jenckom med poletnimi pocitnicami.V Nemciji se pricnejo avgusta.

Dojencek in trebuh rasteta,da o kg.ne govorim ,kupili smo vozicek,zdaj sta mi pa se sestra in bratova punca dali oblekice za dojencka,tako da se je pricelo nabirat.   

Bom kar nehala,se moram mal zrihtat,cakam mami s tamalo,gremo mal v Kranj,moram mal salam nabavit za s seboj,pa kaksno knjigo,pa sestro pogledat,kako zgleda na novem delavnem mestu.

Lep se mejte,cimbolj uzivajte v ,ker se nam hitro bliza rok.Po eni strani komaj cakam,po drugi je pa tako tut lustno.
Ciao

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.4.2008 22:37:59   
Anonimen
Potem je lahko razlog, da nima internetauser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
13.4.2008 22:39:35   
aleksandra silvija
Ja, čist mogoče.
Ampak a nima težav z internetom v Slo?
Sedaj bi morala biti že v Nemčiji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.4.2008 22:41:17   
Anonimen
aja, sedaj pa res več ne vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 680
13.4.2008 22:52:59   
aleksandra silvija

Takole.
Počasi se bom spravila v posteljo.

Aja. Mogoče pa nekatere punce pač samo berejo RR ali pa pač ne. Ker če nekaj dni-sploh tednov ne spremljaš,.....
Pa upajmo, da se še oglasijo!

Nočko vsem. Pa LEPO spite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.4.2008 22:54:41   
polly80
spet vidve čvekici user posted image
mene user posted image tako brca v mehur,da me kar stisne..in to zaboli..sem študirala,saj niso to kakšni popadki ali kaj,to je verjetno samo od brc,ne?zaboli pa kar fajn.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.4.2008 22:55:33   
Anonimen
sva čvekici, ki se odpravljata spatuser posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
13.4.2008 22:56:28   
polly80
tudi jaz,lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.4.2008 22:56:35   
aleksandra silvija
Možno Polly. Znajo imeti tile naši user posted image  kar veliko veselja z brcanjem mamic v mehur in tam spodaj.
Saj te ne brca recimo točno na minute?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.4.2008 22:58:39   
aleksandra silvija
Ko bi bilo vsaj na TV kaj pametnega ali samo zanimivega. Bi takoj zaspala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
13.4.2008 22:59:35   
polly80
ne,ne na minute,takrat bi bla sedaj že na urgenci..panika..user posted image
mogoče samo malo opozarja nase..to pa itak prav..user posted image
ln

Neposredna povezava do sporočila: 687
13.4.2008 23:03:44   
aleksandra silvija
ne,ne na minute,takrat bi bla sedaj že na urgenci..panika

No, mislila sem na recimo 30 minut ali kaj takegauser posted image
Ah, tisto na minute,....malo še počakajta z user posted image .

Opozarja pa, opozarja. Kaj šele bo?user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.4.2008 8:30:54   
čbela
ojla punce....
jaz nč ne spimuser posted image user posted image  tok me boki bolijo pa križ...pa pol še rit.....od težeuser posted image al kuga......prov noro...pol pa še tok me na dol vse prtiska al na mehur da kumi hodm......

Neposredna povezava do sporočila: 689
14.4.2008 8:34:52   
Anonimen
Dobro jutro vsem

user posted image

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
14.4.2008 8:57:17   
anaj22
Dobro jutro

Me par dni ni blo na RR pa ste ful načvekale, sem pozabla kaj vseuser posted image
Jest se končno bol počutm, zgleda da se je user posted image  mal dvignu in ne tišči več tok dol. Sva ša z user posted image  celo na karjši sprehod pa je blo pol vse ok.
Moj možek se zadnje čase pritožuje da v pojstli ni več prostora zanga ker jest z trebuhom in blazinami zasedem celo pojstlouser posted image .
Aja sem se spomlna da ste mele debato o stavki, sej dr. ki majo koncesijo oz. so zasebniki nesmejo stavkat. A mam prov? Stavkal naj bi sam javni sektoruser posted image

Nya hvala za slastno kavo

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 14.4.2008 8:58:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.4.2008 9:30:24   
Kaja08
Dobro jutro bejbe! Sej ste čist divje - me par dni ni gor, pa tolk načvekate, da rabm vsaj 2 uri, da preletim vse, akj šele, da bi šla v detajle vse brat. No, par komentarjev na teme še iz 2. dela junijčic (3. del morm še prebrat do konca):
- ena je spraševala za napotnico za porodnišnico - ko jo dobiš, nič ne piše, v katero porodnišnico moraš it, je za katerokoli...
- masaža presredka: v petek sem imela pregled in sem G vprašala kaj je s tem in sta se s sestro začeli samo smejat. Baje to nič ne pomaga pri prožnosti - je, kakrnšen je, in manj ko šariš tam spodaj, boljše je. Meni je skratka takorekoč prepovedala, da bi si masirala presredek. Ko sem ji pa rekla, da v materinski šoli še celo slikco kažejo, kako je treba to delat, je pa samo rekla, da naj tiste babce večkrat pridejo na porodni oddelek in sem malo pozanimajo o stvareh in posodobijo svoja predavanja (med drugim povejo tudi, da je v LJ porodnišnici ne vem koliko postelj še starih - pa ni res, so vse nove in imajo možnost, da se dvignejo v sedeč položaj)
- nya, čestitke za avto
- jogi za posteljico sva kupila v lesnini - 44 evrov

Glede na to, da me daje skleroza, sem miljon tem, ki sem jih hotla pokomentirat, pozbila, tako da je to to zaenkrat. Aja, no, pa še poročilo iz pregleda: naš mali tehta 2200 g, sigurno je user posted image , ker imamo slikco lulčka user posted image  S sečevodom ni nič boljše, je še vedno rahlo razširjen, ampak moja G se nič ne sekira - pove, kot bi govorila o vremenu, tako da sem se odločila, da se tudi jaz ne bom sekirala. Če bi bilo kaj hudo narobe, bi mi G sigurno povedala.

No, tako.....grem zdej za nazaj še mal brat, pa seznam poiskat! se čujemo
Aja, sej res, da se mal še považm - od četrtka (prejšn teden) naprej sem doma!!! Jeeejjj. Morm še ta star dopust ponucat, pa novga, s 3.5. pa porodniško začnem.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 692
14.4.2008 9:41:20   
Anonimen
Kaja - lepo, da si se oglasila, smo te že pogrešale. Drugače vidim, da uživaš. Sej jaz bom tudi, delam še dva tedna, potem pa dopust jupi. Včeraj sva šla po postlco, ki je bla na izposoji. Moram rečt, da za svojih 30 let še kar dobro zgleda, čeprav jo nameravam prebrusit in prebaravat na belo. Je pa ne bi bilo potrebno - če bi se recimo mudilo, ker je ful lepo ohranjena.

No, pa lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
14.4.2008 10:17:51   
Kaja08

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    90 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 28.4. / spol:user posted image   / Ljubljana / +12 kg / O: 102 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  P 5.5.  / spol: user posted image  / +7,5 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image UZ 16.4. / P 21.4. /cukr test 22.4. / spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   spol:user posted image   / Ljubljana / + 10 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image  P 24.4. / spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +8 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg / O: 116 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +13 kg / O: 97 cm

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +11 kg / O: 111 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image   CTG 21.4. / P 6.5. / spol:user posted image / + 16 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  P 17.4. / spol:user posted image  / Ljubljana / +7 kg / O: 98cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image P 14.4. / spol: user posted image  / +11 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +7,5 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  spol:user posted image   / Novo mesto / +8,5 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   spol:user posted image   / +5 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 21.4. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22 P 17.4.  / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  UZ in P 21.4.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  UZ 30.4. / spol:user posted image  / +10 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image  P 17.4. /  spol:user posted image  Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny P 24.4. / +4,5 kg / Jesenice / O: 112 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:

babysolza      P 14.4.
l.daisy            P 15.4., UZ 16.4.
Rosali             UZ 16.4.
lonapo           P 17.4.
anaj22           P 17.4.
slovenka        P 17.4.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.4.2008 10:21:08   
Kaja08
Evo - seznam sem našla (hvala punce, da ste ga skopirale na 3. del user posted image ), ga malo posodobila in upam, da nisem katero izpustila.
TonjaB dobrodošla - in kot je že ena napisala - do junija ni nikoli prepozno!
Jaz pa se dolgočasim, ker čakam mojstre, da pridejo kuhinjo zmontirat. V petek so pripeljali vse škatle in je zdej med vikendom moj user posted image  ugotovil, da po njegovem pol stvari manjka. No, super! Upam, da se moti in da je v škatlah več stvari zapakiranih - upanje umre zadnje user posted image  Sicer bomo pa vidl takoj, ko bosta mojstra prišla. Sam upam, da čimprej, ker prou najeda v takem vremenu ždet v stanovanju!
Mah, si grem kavo v mikrovalovko narest...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.4.2008 10:23:43   
Anonimen
Kaja lepo da si se oglasila in user posted image za seznam katerega tako redno ažuriraš.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
14.4.2008 10:25:50   
babysolza
ojla punce,

da sem vam še jaz mal javim pred pregledom. Potli pa pridem s svežimi informacijami - čeprav moje kile bi pa lahko kar tam ostale, kjer so. user posted image

Mam eno novico, ki je na koncu hvala bogu ful dobra: kolegica, ki bi rodila z nami (v juniju), je včeraj rodila fantka! Je imela probleme, šla takoj na CR in zdaj sta oba v redu! user posted image  user posted image  user posted image  Mali ima dobro kilo in pol.

Pa da ne bo pomote - to nisem napisala zato, da se boste sekirale, kaj se nam lahko zgodi (potem raje kar takoj zbrišem!user posted image ), ampak ker sem res vesela, da je z obema vse OK. Jaz na momente še kar ne morem verjet, da bo user posted image  vsak čas tu...

Sem vas pa zdaj prebrala za par strani nazaj in vidim, da vedno bolj zanimive teme odpirate. Presredek, pa papirji, pa otrdevanje, pa... Sam hrana je pa še vedno glavna! In ko smo že ravno pri tem...

Pa-pa..........

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.4.2008 10:26:58   
babysolza
Kaja lepo da si se oglasila in za seznam katerega tako redno ažuriraš.

Ja Kaja08, smo te že kar pogrešale. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.4.2008 10:29:37   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Kaja lepo da si se oglasila in za seznam katerega tako redno ažuriraš.

Ja Kaja08, smo te že kar pogrešale. user posted image

user posted image user posted image user posted image  o hvala user posted image  

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.4.2008 11:13:34   
lunca14
Lunca, si šla k zdravniku?

Ne,nisem,ker sem se pomirila s tem ,da se bliža konec in da že mora bit tako,sem se pa pri Eneju tud začela odpirat,že nekje okoli 30 tedna,pa sem prišla do konca,pa še prov matrat se je blo treba ,da je priše ven,tako,da ni vrag,da tud zdej ne bo kar ven padu,bom pač malo usporila.
Kako pa si ti,in tvoja družinica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?