Kaja08
|
Dobro jutro bejbe! Sej ste čist divje - me par dni ni gor, pa tolk načvekate, da rabm vsaj 2 uri, da preletim vse, akj šele, da bi šla v detajle vse brat. No, par komentarjev na teme še iz 2. dela junijčic (3. del morm še prebrat do konca): - ena je spraševala za napotnico za porodnišnico - ko jo dobiš, nič ne piše, v katero porodnišnico moraš it, je za katerokoli... - masaža presredka: v petek sem imela pregled in sem G vprašala kaj je s tem in sta se s sestro začeli samo smejat. Baje to nič ne pomaga pri prožnosti - je, kakrnšen je, in manj ko šariš tam spodaj, boljše je. Meni je skratka takorekoč prepovedala, da bi si masirala presredek. Ko sem ji pa rekla, da v materinski šoli še celo slikco kažejo, kako je treba to delat, je pa samo rekla, da naj tiste babce večkrat pridejo na porodni oddelek in sem malo pozanimajo o stvareh in posodobijo svoja predavanja (med drugim povejo tudi, da je v LJ porodnišnici ne vem koliko postelj še starih - pa ni res, so vse nove in imajo možnost, da se dvignejo v sedeč položaj) - nya, čestitke za avto - jogi za posteljico sva kupila v lesnini - 44 evrov Glede na to, da me daje skleroza, sem miljon tem, ki sem jih hotla pokomentirat, pozbila, tako da je to to zaenkrat. Aja, no, pa še poročilo iz pregleda: naš mali tehta 2200 g, sigurno je , ker imamo slikco lulčka S sečevodom ni nič boljše, je še vedno rahlo razširjen, ampak moja G se nič ne sekira - pove, kot bi govorila o vremenu, tako da sem se odločila, da se tudi jaz ne bom sekirala. Če bi bilo kaj hudo narobe, bi mi G sigurno povedala. No, tako.....grem zdej za nazaj še mal brat, pa seznam poiskat! se čujemo Aja, sej res, da se mal še považm - od četrtka (prejšn teden) naprej sem doma!!! Jeeejjj. Morm še ta star dopust ponucat, pa novga, s 3.5. pa porodniško začnem.
|