|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
11.4.2008 20:49:07   
babysolza
Jaz sem par kompletkov kupila v okaidu- no 2 kompletka- ful luštkana- v oranžni in pastelni zeleni barvi- na strani fantkov....

tista dva sem si jaz rezervirala user posted image  user posted image  user posted image  Hec, sam res pri pupikah niso nč kej izvirni. Kot da bi ble vse barbike. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.4.2008 20:49:46   
Anonimen
Tu so še vse vrste modrih barv, zelenih, rumena, oranžna, rjava, vijola...tega je res malo dandanes.user posted image   Moraš imet srečo, da kaj dobiš v teh barvah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 477
11.4.2008 20:50:14   
alea01
dvakrat so rekli da je puža, enkrat da je pubec, nazadnje pa niso bili ziheruser posted image . Da nima ful majhnega lulija? Pol je boljš da je pužauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.4.2008 20:51:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

dvakrat so rekli da je puža, enkrat da je pubec, nazadnje pa niso bili ziheruser posted image . Da nima ful majhnega lulija? Pol je boljš da je pužauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
11.4.2008 20:51:40   
babysolza
ja, danes morjo bit vsi plavi pa roza, pa vsi se morjo enako klicat.

Alea, po mojem ti enga oreng dedca čakaš, če se ti je roza tako zamerla. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.4.2008 20:51:54   
alea01
edino v zari sem opazila, da imajo tudi oblekce za puže tudi v zeleni in modri barviuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.4.2008 20:53:14   
babysolza
edino v zari sem opazila, da imajo tudi oblekce za puže tudi v zeleni in modri barvi

poudarek vidim da je na TUDI

user posted image  user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.4.2008 20:53:49   
alea01
vam povem, da bo pužauser posted image . Zato sem se pa naročila na samoplačniški UZ- no ne sam zaradi tega- da pa bodo mogoče zdaj videli kaj imamo....Me zelo firbec  matrauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.4.2008 20:54:08   
babysolza
didlinaa, kolk cunjic pa maš ti? Ker se mi zdi, da to že nekam dolgo pereš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
11.4.2008 20:55:22   
babysolza
Me zelo firbec matra

jaz sem pa zdej že čist zihr in vsem razlagam, da bo poba. In če se mi premisli, mi spet ne bo nič jasno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
11.4.2008 20:55:35   
Anonimen
Za user posted image  je vse pripravljeno že mesec nazaj. user posted image

Prat moram od sebe in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 486
11.4.2008 20:55:55   
alea01
sem glih zadnjič kolegici razlagala, da če bo puža pač ne bo v roza barvi- no mogoče kakšna stvar- in je rekla, kako pa bo folk vedel kaj je v vozićku, ko bo pogledal not?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.4.2008 20:57:07   
babysolza
aha, potem pa ok. Sm res že pomislila, da maš tega na tone. user posted image

Sicer pa dobr, da si me spomnila - jaz moram tudi. Sam to ni tok zanimivo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.4.2008 20:58:12   
babysolza
in je rekla, kako pa bo folk vedel kaj je v vozićku, ko bo pogledal not?

najboljš da daš na voziček nalepko v stilu npr. Ana počiva, ne moti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
11.4.2008 20:59:05   
alea01
jaz za user posted image  še nisem nič prala. Tistih par cunjic lahko tudi na rokeuser posted image user posted image . Sam prej moram še etikete dol pobrat

Neposredna povezava do sporočila: 490
11.4.2008 20:59:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

in je rekla, kako pa bo folk vedel kaj je v vozićku, ko bo pogledal not?

najboljš da daš na voziček nalepko v stilu npr. Ana počiva, ne moti! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 491
11.4.2008 21:01:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz za user posted image  še nisem nič prala. Tistih par cunjic lahko tudi na rokeuser posted image user posted image . Sam prej moram še etikete dol pobrat

Imaš še čas. user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
11.4.2008 21:02:52   
babysolza
jaz za še nisem nič prala. Tistih par cunjic lahko tudi na roke . Sam prej moram še etikete dol pobrat

jaz sem se tud neki časa zadrževala. Sam ko sem se pa lotila, sem pa vrtela te stroje cele dneve, dokler niso ble še ta zadnje nogavičke oprane. user posted image  Ni čudno, da so mi potli noge zatekle, če sm cele dneve likala. user posted image  user posted image

Zdej pa spet nimam kej počet glede priprav - in seveda že študiram, kaj vse še rabim. Sem si že napisala spisek in grem naslednji teden v nabavo - kozmetika pa te reči. user posted image  Sej plača je pršla, najboljš da jo kr takoj ponucam. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
11.4.2008 21:03:23   
alea01
tašča me kliče na sadno kupo. To pa ne smem zamudit. Čao, čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.4.2008 21:05:06   
babysolza
joj, spet hrana. user posted image  Jst pa čujem ene čudne glasove iz dnevne sobe - mislim, da user posted image  gleda neko akcijo. Grem mal u izvidnico, da ne bo pršlo do strelanja. user posted image  Pa mimgrede grem še skoz kuhinjo. Zihr se bo kej našlo. user posted image  user posted image  user posted image

Uživejte!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 495
11.4.2008 21:05:17   
Anonimen
Jaz pa sem nameravala it jutri po kozmetiko in kar rabim za v porodnišnico. Sam če bo dež, ne grem v Lj. se gužvat.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
11.4.2008 21:07:16   
Anonimen
Alea01, upam, da ti tašča ni zastrupila sadne kupe.user posted image  Dober tek.user posted image
babysolza, kar mimo kuhinje ja, kao. Vsak izgovor je dober.user posted image

Jaz sem se zdaj pa čipsa najedla.user posted image user posted image user posted image  Mi je tolk zaluštal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
11.4.2008 23:12:41   
nInAzWeRiNa
živjo,zgleda da že vse pančkate
morm vam povedat da sm končala kotičekuser posted image ,se je dragi prov razveselu k ga je vidu, je bil ful zadovolnuser posted image ,tko da ovčke že pridno čakajo tejči...
....jst pa postlco da prispe z baby centrauser posted image
drugač sm pa tut jst razmišlala kaj vse še rabm in je še tok tegauser posted image previjalna podloga,vsa kozmetika,banca...

aja a veste da so že klopi-moja kuža je včer na sprehodu enga fasalauser posted image ,sm bla kr mal presenečena,

a še kero medenica boli mene cela za znort...
no lepo pančkajte srečkice sonosečkiceuser posted image lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
11.4.2008 23:34:36   
Rosali
Dober večer...

Že vse spite, jest pa še čist budna...
Verz sem dobila, tko da ne rabte nč pisat, če je kakšna kaj hotla.

Jest tud še nisem nič prala za user posted image , čakam da mi koda za e-paketek začne veljat, da naročim previjalno, da bom mela kam cunjice spravituser posted image , po kozmetiko pa imam namen drug teden it.

Morm še povedat, da naš fantek pridno športa v trebuščku, jest se pa tud uredu počutim. Nič me "še" ne boli medenica, kar me pa kar malo skrbi, glede na to da nimam nobenih bokov... Kako bo pa ven pršou..., najbrž ne tok na izi kot notr user posted image user posted image user posted image .

No, lepo pančkajte še naprej, pa čimmanj nočnih izletov na wc vam želim!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.4.2008 5:51:17   
babysolza
Dobro jutro! Jaz sem že pokonci. user posted image  Nič čudnega, če pa hodim spat še skor sredi dneva. user posted image

A je katera za čvek? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

babysolza, kar mimo kuhinje ja, kao. Vsak izgovor je dober.

En čokoladni puding s smetano se je pa res našel. user posted image user posted image

Danes sem user posted image  oblubla, da ga zjutri pustim spat. Sam pol pa ma, da mi takoj sestavi omaro! Da spet mal pognezdim. user posted image

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?