Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 8:48:14
|
|
|
|
l.daisy
|
jutro... didlinaa, vsa čast tvojemu , da ti je dal možnost naravnega poroda... kar se pa tiče obsega trebuha... jaz sem nekaj dni nazaj imela 119 cm, pa seveda tudi razpokano kožo... ne glede na to, da se mažem odkar vem za nosečnost večkrat na dan... no go... zdaj peče, srbi sto na uro, pa sem se najprej mazala z olivnim oljem v belobazi, ampak mi preveč smrdi pa še preveč pocast je... včeraj sem si kupila v lekarni bepanthol lotion in moram rečt da je super... jooooj, kje jaz živim, da nisem prej tega videla... tudi jaz imam željo rodit predvsem zaradi spanja.... pa tudi če zaspim samo za pol urice, le da se bom lahko tako namestila kot pred nosečnostjo... najaG, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki sem bila prej vedno na nuli, v nosečnosti sem se pa najprej mučila nekaj časa z ogledalcem, pa sem kmalu ugotovila, da ne bo šlo... zdaj me ureja moj , kadar pač utegne... alea in aleksandra silvija, čestitke vajinima možekoma za rojstni dan... ninny, čakamo dobre novice iz laboratorija ugotavljam, da imam res dobro G ali pa je to zaradi .... sem že včeraj bila na CTGju, pa še enkrat grem v petek... do konca torej dvakrat tedensko...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 8:59:00
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro! o,kakšno lepo jutro..jaz pa toliko likanja danes bom zlikala garniturco in vse lepo pripravila za v porodnišnico..je že čas.. didlinaa,l.daisy,tancho,alea- za preglede upam,da nisem katere pozabila najaG.-hm,saj po moje se ne moreš vsak dan brit..jaz se vsake toliko in če se bom ravno takrat,fajn,če ne bodo pač malo popravili..njim je to rutina.. glede starostne razlike-jaz imam 19 let mlajšega bratca,pa še 13 let starejšega bratca,pa se fajn razumemo,sploh s tamajhnim . aja,meni se je Hb dvignil,je 123,tako da fajn kako je fajn občutek,ker sem že tri dni v porodniški in ne več v bolniški aja,malo pogrešam cv3,se mi zdi da se že dolgo ni oglasila
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 9:34:31
|
|
|
|
lonapo
|
čestitke za preglede Naja- britje-zaeankrat še sama prakticiram na 0, ampak je pa res da pol vsa krvava hodm na okrog. Včeraj smo bli cel dan zunaj in je prav pasalo, danes grem spet k staršem-imajo hišo pa velik vrt- in bom montitala trugo za na avto, pa mal se bom posončla. Uživajte pa pejte ven na sonček!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 9:48:42
|
|
|
|
alea01
|
ja, hvala za čestitke mojemu možeku aleksandra silvija- kakšno je to pecivo sončni zahod? Sliši se mamljivo..... Jaz trenutno delam skutine sadne(jagde, breskve, kivi) rezine l.daisy- sam še malo...... Pa bomo lažje zadihale Sem se odločila, da bom tudi jaz začela prat cunjice. Saj nimam niti za en stroj, ali pa ? Saj vem, da ste že govorile, ampak jaz sem pozabila, nazaj se mi pa ne lubi iskat . Kaj ste uporabile za detergent? Mehčalca itak ne bom uporabila, in na kolk ste prale? Hvala....
< Sporočilo je popravil alea01 -- 7.5.2008 9:50:49 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 10:57:30
|
|
|
|
busybee882006
|
Didlinaa: itak da laže vaga pri G -jaz sem v to 100%! Alea & Aleksandra Silvija: lepo praznujte, vsakič ko preberem kaj pečete, se mi začno cedit sline Jaz sem pa še veselo v službi, ampak sej ni hudega, bom že zdržala do drugega tedna, ko začnem s porodniško! Pranje: jaz sem vse opralna normalno na 30 in z mehčalcem, itak potem sušilec vse pregreje, pa še polikaš. Tako, da imamo vsaj za oblečt vse pripravljeno, manjka pa nam vse ostalo - od pelnic, do fiziloške, vate,... predvsem pa posteljnina, ker sem nikino očitno nekam prav pametno založila in je sploh ne najdem. Tako da grem jutri v Katjo in Alen, da mi naredijo na novo. LP Vsem!
< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 7.5.2008 10:59:57 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 11:19:27
|
|
|
|
tweetek
|
Evo, bom probala danes sproti komenitrat medtem ko berem.... Nya - papirje sem mislila vse papirje za P - se pravi materinsko knjižico z napotnico za v P in original izvidi pa napotnico za prevoz (itak ti sestra to vse lepo v knjižico zatakne), pa zdravstveno (jo mam tud kar v knjižici), pa osebno. Skratka tiste ta nujne če se zgodi da moraš koj rodit . Ko bom šla po potrdilo iz materinske za atija bom še to not zataknila. Moram nujno, preden pozabjo kdo je bil in kdo ne, samo je daaaaaaleč do lj. Tisto z nutello se sliši pa njami... Za koga pa pečeš? Didlinaa - za pregled! Upam da si se uspela malo naspat.... ampak s temi našimi trebuhi in križi je to precej težko. Saj bo kmalu junij tancho - za alea - bravo za nalepke, pa za nič pridobljenih kil (kako ti to rata?), pa seveda za možeka. Ja, papregledi naj bi bli tedenski zdaj, čeprav jaz mam naslednjega šele 12.5. Saj ponekaod piše pa da na dva tedna.... as - tvojemu dragemu tudi za rd, pa upam da se bo vaša punca lepo imela na pohodu... Saj zdaj bo pa kmalu porod za tabo, pol boste vsi preokupirani z novim članom in bo ponosna starejša sestrica, pol boste pa že lahko kam šli - v nahrbtnik pa atu na rame... Vsaj midva sva si tko to predstavljala, čeprav v praksi pa ne vem kako bo .... Jaz mam namreč tud rada pohode in izlete... polly & babysolza - smo na podobni misiji, jaz mam tud na kupe stvari zazlikat. Za oprat mam samo še eno žehto (za ) ampak za zlikat pa še tri za pa še dve najini.... Samo kaj ko tko težko likam! No ja saj sedim zraven, ampak me kar matra, kako uro lahko pol moram pa počit. A vas tud že kaj na dol pritiska? Jaz mam vsake tolko časa občutek da se "naredi težko" in mi kar dol poleze... Ko da bi utež nosila v želodcu . Ja, hecno, porežem se pa jaz pri britju ne.... Pa se kar na slepo pol pa še le prečekiram v špeglu in "popravim".... Pa če smo že pri "ta spodnjih" temah - a katera praskticira masažo presredka? In če jo, a vam mož pomaga?
< Sporočilo je popravil tweetek -- 7.5.2008 11:33:47 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 11:36:22
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, jaz se moram tudi pohvalit , sem že skoraj kosilo skuhala. Zgodaj popoldne gremo čvekat z ostalimi logaškimi , pa ne bo časa za pripravo kosila. Delam pa polpetke, so tolk dobre, mnjami... Alea, jaz sem ravno tu na forumu vidla, da so in mamice ful hvalile Dreft (tekoči) in sem probala z njim. Kupiš tistega baby sensitive in ful lepo diši. Odkar perem z njim, mehčalca sploh ne stavim več (pa sem bila odvisna od tega), pa še vse najine cunje perem s tem, ko tako lepo diši.... Sicer sem pa povečini prala na 60 (bodije, cunjice kar sem lahko), ostalo bolj delikat in posteljnino na 40, plenice pa na 90. Uglavnem, sem se čimbolj držala etiket na cunjicah. Zdaj grem do konca pokuhat polpetke, pod tuška, potli pa malo ven. Moram na pošto, pa en sprehodek si bom privoščila pred kavico, ko je tako lepo sonce. Uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 11:40:02
|
|
|
|
babysolza
|
Pa če smo že pri "ta spodnjih" temah - a katera praskticira masažo presredka? In če jo, a vam mož pomaga? Ja, jaz. Mene itak na vsako finto vržejo pa vse sprobam, kar bi lahko pomagalo. Ampak me , ker jaz si sploh več ne predstavljam, kako naj kaj dosežem tam spodaj. Malo mi ga razteguje, ni ravno prijetno, ma se tolažim, da bo pomagalo. Yeah, vrajt. A bo katera pila tisti malinov čaj? Spet ena fora, baje mehča maternični vrat?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 11:41:30
|
|
|
|
tweetek
|
Ja, jaz sem tud kar malo mehčalca dala pa dvojno spiranje. Posteljnina pa še ne vem, če jo rabim, ker ne vem kakšen bo košek (ga dobim od prijateljev) in kaj mi bojo dal zraven.... M. am dve dekici pa en kovterček in prevleke, sampo se mi zdi tisto vse za košek preveliko.... Sem pa jaz tud včeraj odkrila da sem eno škatlo cotk kar nekam založila. Pa glih posteljnina je bla not. Mogoče je pa posteljnina taka da se rada skrije ?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 11:43:45
|
|
|
|
tweetek
|
no, fajn babysolza bova dve ko to prakticirava . Mene tud na vsako finto vržejo - si msilim da ne more škodit.... Ja, malinov čaj - baje je to totalen larifari, ampak je pa dober za pit, tko da jaz ga kar bom . Uživaj na sončku! Jaz pa grem počas likat....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 11:58:05
|
|
|
|
annnna
|
joj ko vas tak berem jaz mam 15. pregled komaj nazadnje pa sem mela 24. aprila nič na en tedn niti na dva...p anaj bi mela craski rez pa noben še nič ne ve če je ziher pa jaz nič ne vem baje da je vse zmenjeno je sestra rekla sam kaj bi naj to pomenlo nimam blage...so se kr brez mene zmenli in sploh ne vem kaj... ctg pa bi tudi naj mela komaj 22.??? 5. pa rok... nevem nevem druugač pa kile gor sem res že kot slon prava bajsika malo še pa se lahko skotalim... nevem al naj mi bo smešno al naj mi gre na jok tolažim se s tem da bomo že dale dol...- upam tudi jaz ne spim nič ponoči...tudi po 6 x grem na wc...plus bolečine v kolkih in vezeh čez dan pa sem ok me tudi nič ne boli sam malo mogoče zatekam, sem bila zadnjič prehitra ko sem rekla da jaz pa ne glede malinovega čaja....jaz mam doma čaj iz malinovih listov - ta pa ni preveč dober za pit kot da bi se travo v kozarcu vode namočla... sem pa slišala da pomaga pri krčenju maternice ne mehčanju...eh kaj vse si ne zmislijo... lepo se mejte in čim lepše preživite dan na sončku če se le da... lp
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 12:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šele sedaj iz pregleda nazaj- sem čakala skoraj tri ure . Skratka, voda še vedno ni v redu tako, da grem jutri za dva dni v bolnico, da mi bodo mal preiskav naredili. Drugače mi je naredil UZ, je zelo živahen... Me je kar malo groza, ker grem, sploh ko bom morala ta malo doma pustit, pa moj še ne ve ali bo dobil za ta dva dni dopust ali ne. Vas grem sedaj za nazaj prebrat, ker ste spet veliko načvekale.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 12:46:03
|
|
|
|
alea01
|
ninny - kaj pa imaš v urinu? A ni uroinfekt?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 12:49:22
|
|
|
|
tancho
|
ninny jojjjjjjjjjjj....to pa res ni fajn ...mogoče veš kako to, da se ti ni voda nič popravila? Kaj še vedno ne piješ dovolj? sprašujem, ker je moja voda tudi baje slaba pa sm mislila, da bo po tabletah itak ok. Zdej pa vidim, da pri tebi ni tako? upam, da ti ta dva dneva hitro mineta... didlinaa superrrrrrrrrrr, no pa se je le vse poštimalo tudi vsem ostalim čestitke za preglede presredka si pa jaz ne masiram sem slišala, da je to podobno kot s strijami - če nimaš dovolj raztegljive kože ti tudi maža ne pomaga - pa se mi pol ne da malinov čaj - bi probala - kje se ga pa kupi v Lj?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:04:43
|
|
|
|
Kaja08
|
Daaan! Sem kar nekaj časa nisem oglasila, pa ste prav pridno načvekale. Žal je preveč stvari, da bi šla komentirat, tko da se bom probala vsaj kaj spomniti. ninny , škoda za vodo. Upam, da se ti bo vse uredilo tako kot je treba. Je pa vsaj poskočen in živahen, ne!! Glede masaže presredka sem vprašala G in je rekla, da je to larifari in da manj ko šariš tam spodaj, boljš je. Ker lahko samo škodo narediš, če kakšno svinarijo prineseš in se ti še kaj vname. Približno istega mnenja je glede malinovega čaja - samo govorice, pomaga pa nič. Midva sva šla pa dons uredit priznanje očetovstva - sem skor ****is dobila, ker so naju pošiljal iz hiše v hišo in povsod so rekl, da tega pa oni ne urejajo Še zdej sem čist znervirana...očitno so mi še hormoni ven udarl, ker se sploh ne morm umirit. A pol me pa še iz službe kliče ta nova, ki me nadomešča....na pol nesposobna, sprašuje bedarije...ohjoj, dons ni moj dan očitno... Mah bo že. Sm mogla sam mal pojamrat...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:09:59
|
|
|
|
l.daisy
|
ninny, boljše, da te sprejmejo in ugotovijo, da ni nič, kot pa da kaj je... kaja08, midva sva to uredila v 15ih minutah... sem pa slišala ja, da na enih centrih totalno komplicirajo... masaža presredka: ne prakticiram... sem mazala bušija od začetka nosečnosti, pa sta mi lumpa mala vseen tako raztegnila kožo, da mi je razpokala pod popkom....
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:16:29
|
|
|
|
polly80
|
presredka si pa jaz ne masiram sem slišala, da je to podobno kot s strijami - če nimaš dovolj raztegljive kože ti tudi maža ne pomaga - pa se mi pol ne da enako zdaj sem likala,mi bo križ odpadel ,pa še kuhat moram zdaj.. ninny, da bo naslednjič voda vredu annnna,to je pa res malo čudno,da ti nič ne povejo,jaz bi se na tvojem mestu že vredu pozanimala..glede pregledov pa ne vem,zakaj nimaš bolj pogosto..jaz imam sedaj na 2 tedna,potem pa vsak teden.. ok,grem namatrat križ še malo..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:20:06
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz imam po novem pregled vsak teden, CTG pa dvakrat tedensko... verjetno zato, ker če me naroči čez 14 dni, da lahko, da me ne bo več tja... sploh ker je polna luna takrat enkrat... 20. če se ne motim...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:23:08
|
|
|
|
polly80
|
l.daisy,ti imaš pač privilegije,ker imaš kar dva notri ..naj ti bo aja,katere pleničke ste kupile,bo 2-5kg ok?ker meni je te predlagala v BC..upam,da bodo šle na ritko,zgledajo takoooo majhne..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:25:27
|
|
|
|
l.daisy
|
ja, jaz imam zaenkrat dva ta velika paketka številka 1... newborn oz. karkoli so že...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:28:49
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ninny- . Naj ti čas v bolnici res hitro mine. Če že je tako, da voda ni b.p., je bolje da se to uredi pred porodom. Pa saj veš to. Punčka te bo malo pogrešala, ampak saj boš šla v bolnico itak ko boš rodila-recimo, da bo imela malo vaje--čeprav tudi to ni ravno tolažba. Ali pa če pomisliš, da bi lahko že do sedaj bila precej v bolnišnici,,..... V glavnem. Mislile bomo nate in držale pesti,d a sevse uredi. Pa tudi za možev dopust . Alea-evo, recept za SONČNI ZAHOD 1. PLAST_RJAVA 14 dag masla 10 dag mletih mandelnov ali lešnikov ali orehov 4 jajca 15 dag sladkorja 3žlice moke 1/2 pecilnega 2.PLAST_BELA 4 beljaki 4 žlice sladkorja 1 žlica olj 4 žlice moke 3. PLAST _RUMENA 4 rumenjaki 1 celo jajce 3 žlice sladkorja 5 žlic moke 1/2 pecilnega PRELIV: 1,5dcl vode 5 žlic sladkorja sok 1/2 limone----ampak jaz pecivo polijem s sokom enih 4-ih, 5-ih pomaranč(namesto vode),1/2 limone in s sladkorjem po okusu, včasih dodam rum, včasih samo rumovo aromo, da lahko jedo otroci Čokoladna glazura- naredim jo vedno na debelo z enim zavitkom masla in recimo 3 zavitke 200 g čokolade v prahu,... Za 1. plast v sneg postopoma vmešamo rumenjake in sladkor, nato dodaš moko s pecilnim in orehe. To vliješ v pekač z višjimi stranicami--običajno po tej plasti posipam višnje iz kompota. Na prvo vliješ 2. plast, ki jo pripraviš tako, da snegu iz beljakov postopoma dodajaš sladkor in na koncu previdno moko in olje. Na belo plast vliješ RUMENO ali 3. plast, kjer zmešaš rumenjake in jajce, dodaš sladkor in moko s pecilnim. pečeš pri 180 st. približno 45 min do 60 minut--odvisno od pečice, najbolje preveriti z zobotrebcem, ker je preveč pečeno pecivo BLjak Pečeno pecivo malenkost ohlajeno prelijheš s prelivom. Ohlajeno pecivo pa preliješ še s čokoladnim prelivom. DOBER TEK. Izgleda zakomplicirano, pa sploh ni. Lepo na pogled in okusno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ninny - kaj pa imaš v urinu? A ni uroinfekt? voda je še vedno 2, piše prisotne bakterije in kristali v urinu-sem pozabila vprašat kaj to pomeni A mi ti lahko poveš kaj pomenijo kristali?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 13:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
V glavnem. Mislile bomo nate in držale pesti,d a sevse uredi. Pa tudi za možev dopust . hvala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 14:44:43
|
|
|
|
Kaja08
|
90 28.maj tancho ('82) 1. P 16.5. / spol: / +13,5 kg / O: 114 cm 30. maj kodrana ('84) 2. spol : / +3 kg 31. maj Kaja08 ('78) 1. UZ 16.5. / spol: / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm 1. junij TamaraJ ('79) 2. spol: (Jaka) / Postojna / +5-6 kg nInAzWeRiNa ('85) 1. spol : (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 105 cm BARBBY 2. / spol: rouzi ('76) 3. / spol: / Ljubljana / +7 kg uurska polly80 1. CTG 19.5. / spol: / +9 kg / O: 97 cm Rosali ('84) 1. spol: (Liam) / +12 kg / O: 93 cm lidijajenko (84') 1. spol: / Kranj / +8 kg 2. junij cv3rklic4 ('79) 1. spol : / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm D.anna 76 1. P 8.5. / spol: / Ljubljana / + 12 kg / O: 94 cm kleopatra28 3. P 9.5. / spol: / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm Žanka ('76) 2. / Celje Marty5 ('79) 2. / spol: (Matija) / Izola / +2kg 3. junij sussy maychi17 spol : / +6 kg /O: 100 cm polma 2. /spol: / +14 kg / O: 114 cm 4. junij špelin@ ('76) 4. / spol: / Ljubljana / -2 kg katja_k 2. / spol: / +6 kg Katrin08 tweetek 1. spol: (Janez) / Kranj - Ljubljana / +11 kg / O: 90cm 5. junij Cofijana 1. annnna 1. spol: (Mai) / +13 kg / O: 97 cm pikica_30 ('77) 1. spol : / Kranj / +8 kg 6. junij Tina28 /+7kg Noni 2. / spol: BUŠICA O: 97 cm 8. junij busybee882006 2. / +13 kg j6 4. / Ljubljana sasa.vracko ('78) 1. +11 kg mama4 5. / spol: (Donja Marieta) / O: 108 cm čbela ('82) 1. spol: / +17 kg 9. junij l.daisy ('80)1. ( ) P 13.5. / spol: / +14 kg / O: 119 cm 10. junij petra13 Didlinaa 1. P 27.5. / spol: / + 19 kg / O: 110 cm sassy 1. / + 4 kg 11. junij alea01 ('78) 1. spol: / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm 12. junij adeja ('78) 2. / spol: / +7 kg 13. junij lonapo ('79) 2. UZ 14.5. / spol: / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm tindam babysolza ('81) 1. P 19.5. / spol: / +14,5kg nat78 3. spol: / +11 kg 14. junij lory2004 spol: / Jesenice tul 5. ( ) / spol: (Ožbej) / +6 kg 15. junij rozica984 1. spol: / +7 kg tteeaa 1. spol: / +8 kg / O: 92 cm nya ('79) 2. ( ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg officko 3. / spol: 16. junij fiesta ('81) 1. spol: / Šempeter - Postojna / -3 kg willma ('78) 2. spol: / Ptuj / +8 kg opal08 1. 17. junij Shani ('75) 3. / Ljubljana *Snežinka* ('81) 1. spol: / Postojna / +7 kg kinm ( ) Ljubljana anaj22 / spol: / +14,5 kg / O: 102 cm TonjaB spol: / Ljubljana 18. junij croason 2. beyba ('79) 2. P 15.5. / spol: / Kranj / +3,5 kg 19.junij *Mojca* ('82) 1. / spol: (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg NajaG 1. / spol: lunca14 ('75) 4. ( ) P 22.5. / spol: / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm 20. junij zp ('73) 2. / spol: / Ljubljana / +14 kg 21. junij nataska82 1. / spol: / +5 kg aleksandra silvija 3. P in UZ 23.5. / spol: / +13 kg / O: 96 cm simdar 1. spol: / +8 kg 22. junij uvuv ('77) 1. spol: (Miha) / +2,5 kg 23. junij ninKa 2. Postojna / +5 kg manko 1. spol: / +10 kg 24. junij slovenka ('79) 1. spol: / Ptuj / +8 kg malimetek ('81) spol: / Ljubljana / +4,6 kg 25. junij AnjaPH 1. spol: (Maksimilijan) / +5 kg mate0ja (27 let) / spol: / + 2 kg 26. junij RMRM ('74) 3. spol: / Jesenice / +3 kg / O: 97cm liliputput 2. petea (79') 2. Jerneja RR NancyF ('83) 1. NS: , MORFO: /+2 kg 28. junij pati0102 2. spol: 29. junij Mojca78 ('78) 3. spol: / Ptuj / +5 kg Martinščica ( ) / +1,5 kg ninny P 7.5. / +4,5 kg / Jesenice / O: 112 cm Polony 3. spol: (Ažbe) / +4 kg papaia 1. spol: / Ljubljana/ +8 kg 30. junij samantha_ce Neli1 2. spol: ???? AB83 1. pepabina ('77) 1. / MORFO: Pregledi v naslednjem tednu: ninny P 7.5. D.anna 76 P 8.5. kleopatra28 P 9.5. Zdaj pa se je začel zares. Naši prvi sončici sta: 1. Mamica Eva2008, PDP 14.6.2008 Tia , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40 Hana , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 7.5.2008 15:43:28
|
|
|
|
polma
|
Hejhej!!! Jaz sem pa tako lepo pančkala.... ptički mi pojejo, jaz pa zzz.... ..... sem, si kupila ene zelo velike tričetrt hlače za po porodu, zato da se ne bom počutila kot čevapčič v svojih starih hlačah. Sem namreč ugotovila, da bo kar kriza, ker so v stegnih še tanajbolj ohlapne zelo tesne. Ajej.... Tele ta nove črne bojo super potolažle zadevo. Pa še take športne so in jih lahko zložim čist na malo, da ne bom rabla kovčka pokat za v P! Halja-imajo od Palmers frotir kratek rokav(Emporium-frotirja nočem) , Triumph jersey dolg rokav(pod Emporiumom-barve tko bolniško pastelne, da sem skor zbolela) ,in fenomenalne Cotton club (Emporium, res čudovit material, seksi-črna ali oranžna, AMPAK 150eurov!!!) . Ker imam nek jersey doma, bo mami nesla šivilji blago in mojo skico, valjda kopijo tiste ta lepe na preklop od Cottoncluba. Tako da zaenkrat sem še brez halje . Kozmetika-trdo milo L'Occitanne s karitejevim maslom; Bephanten mazilo za ritko in bradavice; hladilno mazilo, mandljevo olje, sterilni zloženci pa fiziološka raztopina -Lekarna Ljubljana. Presredek-ne masiram, delam pa keglove vaje. Dekompresija-mene duši, ne zdržim več kot 10-15 min, zato sem nehala. Britje.....hmmmmm......midva sva kosmata brata ... Aja, da ne pozabim zaželet vse najboljše od alee in as!!!! Pa čestitke I.daisy in didlinaa za dobre napovedi!!!! Narava je močnejša od nas, hvala bogu!!! No, jaz sem pa danes prišla v 37t, jupijaaaaa !!! Nič, dost sem nakladala, ajd!
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?