|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
7.5.2008 8:48:14   
l.daisy
jutro... user posted image
didlinaa, vsa čast tvojemu user posted image , da ti je dal možnost naravnega poroda... user posted image
kar se pa tiče obsega trebuha... jaz sem nekaj dni nazaj imela 119 cm, pa seveda tudi razpokano kožo... ne glede na to, da se mažem odkar vem za nosečnost večkrat na dan... no go... zdaj peče, srbi sto na uro, pa sem se najprej mazala z olivnim oljem v belobazi, ampak mi preveč smrdi pa še preveč pocast je... včeraj sem si kupila v lekarni bepanthol lotion in moram rečt da je super... jooooj, kje jaz živim, da nisem prej tega videla... user posted image
tudi jaz imam željo rodit predvsem zaradi spanja.... pa tudi če zaspim samo za pol urice, le da se bom lahko tako namestila kot pred nosečnostjo...

najaG, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki sem bila prej vedno na nuli, v nosečnosti sem se pa najprej mučila nekaj časa z ogledalcem, pa sem kmalu ugotovila, da ne  bo šlo... zdaj me ureja moj user posted image , kadar pač utegne...

alea in aleksandra silvija, čestitke vajinima možekoma za rojstni dan... user posted image user posted image

ninny, čakamo dobre novice iz laboratorija user posted image

ugotavljam, da imam res dobro G ali pa je to zaradi user posted image user posted image .... sem že včeraj bila na CTGju, pa še enkrat grem v petek... do konca torej dvakrat tedensko... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.5.2008 8:59:00   
polly80
dobro jutro!user posted image

o,kakšno lepo jutro..jaz pa toliko likanjauser posted image
danes bom zlikala garniturco in vse lepo pripravila za v porodnišnico..je že čas..user posted image

didlinaa,l.daisy,tancho,alea-user posted image user posted image user posted image za preglede
upam,da nisem katere pozabilauser posted image

najaG.-hm,saj po moje se ne moreš vsak dan brit..jaz se vsake toliko in če se bom ravno takrat,fajn,če ne bodo pač malo popravili..njim je to rutina..user posted image

glede starostne razlike-jaz imam 19 let mlajšega bratca,pa še 13 let starejšega bratca,pa se fajn razumemo,sploh s tamajhnimuser posted image
.
aja,meni se je Hb dvignil,je 123,tako da fajnuser posted image

kako je fajn občutek,ker sem že tri dni v porodniški in ne več v bolniškiuser posted image

aja,malo pogrešam cv3,se mi zdi da se že dolgo ni oglasilauser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.5.2008 9:34:31   
lonapo
čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image

Naja- britje-zaeankrat še sama prakticiram na 0, ampak je pa res da pol vsa krvava hodm na okrog.user posted image

Včeraj smo bli cel dan zunaj in je prav pasalo, danes grem spet k staršem-imajo hišo pa velik vrt- in bom montitala trugo za na avto, pa mal se bom posončla.

Uživajte pa pejte ven na sonček!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.5.2008 9:48:42   
alea01
ja, hvala za čestitke mojemu možekuuser posted image user posted image

aleksandra silvija- kakšno je to pecivo sončni zahod? Sliši se mamljivo..... Jaz  trenutno delam skutine sadne(jagde, breskve, kivi) rezineuser posted image

l.daisy- sam še malo...... Pa bomo lažje zadihaleuser posted image user posted image

Sem se odločila, da bom tudi jaz začela prat cunjice. Saj nimam niti za en stroj, ali pauser posted image ? Saj vem, da ste že govorile, ampak jaz sem pozabila, nazaj se mi pa ne lubi iskatuser posted image . Kaj ste uporabile za detergent? Mehčalca itak ne bom uporabila, in na kolk ste prale? Hvala....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 7.5.2008 9:50:49 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.5.2008 10:57:30   
busybee882006
Didlinaa: itak da laže vaga pri G -jaz sem v to 100%!

Alea & Aleksandra Silvija: lepo praznujte, vsakič ko preberem kaj pečete, se mi začno cedit sline

Jaz sem pa še veselo v službi, ampak sej ni hudega, bom že zdržala do drugega tedna, ko začnem s porodniško!

Pranje: jaz sem vse opralna normalno na 30 in z mehčalcem, itak potem sušilec vse pregreje, pa še polikaš. Tako, da imamo vsaj za oblečt vse pripravljeno, manjka pa nam vse ostalo - od pelnic, do fiziloške, vate,... predvsem pa posteljnina, ker sem nikino očitno nekam prav pametno založila in je sploh ne najdem. Tako da grem jutri v Katjo in Alen, da mi naredijo na novo.

LP Vsem!

< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 7.5.2008 10:59:57 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.5.2008 11:19:27   
tweetek
Evo, bom probala danes sproti komenitrat medtem ko berem....

Nya - papirje sem mislila vse papirje za P - se pravi materinsko knjižico z napotnico za v P in original izvidi pa napotnico za prevoz (itak ti sestra to vse lepo v knjižico zatakne), pa zdravstveno (jo mam tud kar v knjižici), pa osebno. Skratka tiste ta nujne če se zgodi da moraš koj rodituser posted image user posted image user posted image . Ko bom šla po potrdilo iz materinske za atija bom še to not zataknila. Moram nujno, preden pozabjo kdo je bil in kdo ne, samo je daaaaaaleč do lj. Tisto z nutello se sliši pa njami... Za koga pa pečeš?

Didlinaa - user posted image user posted image user posted image   za pregled! Upam da si se uspela malo naspat.... ampak s temi našimi trebuhi in križi je to precej težko. Saj bo kmalu junijuser posted image

tancho  - user posted image user posted image user posted image za user posted image

alea - bravo za nalepke, pa za nič pridobljenih kil (kako ti to rata?), pa seveda user posted image za možeka. Ja, papregledi naj bi bli tedenski zdaj, čeprav jaz mam naslednjega šele 12.5. Saj ponekaod piše pa da na dva tedna....

as - tvojemu dragemu tudi user posted image za rd, pa upam da se bo vaša punca lepo imela na pohodu... Saj zdaj bo pa kmalu porod za tabo, pol boste vsi preokupirani z novim članom in bo ponosna starejša sestrica, pol boste pa že lahko kam šli - user posted image v nahrbtnik pa atu na rame... Vsaj midva sva si tko to predstavljala, čeprav v praksi pa ne vem kako bouser posted image .... Jaz mam namreč tud rada pohode in izlete...

polly & babysolza - smo na podobni misiji, jaz mam tud na kupe stvari zazlikat. Za oprat mam samo še eno žehto (za user posted image ) ampak za zlikat pa še tri za user posted image pa še dve najini.... Samo kaj ko tko težko likam! No ja saj sedim zraven, ampak me kar matra, kako uro lahko pol moram pa počit.

A vas tud že kaj na dol pritiska? Jaz mam vsake tolko časa občutek da se user posted image "naredi težko" in mi kar dol poleze... Ko da bi utež nosila v želodcuuser posted image user posted image user posted image .
Ja, hecno, porežem se pa jaz pri britju ne.... Pa se kar na slepo pol pa še le prečekiram v špeglu in "popravim"....

Pa če smo že pri "ta spodnjih" temah - a katera praskticira masažo presredka? In če jo, a vam mož pomaga?

< Sporočilo je popravil tweetek -- 7.5.2008 11:33:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.5.2008 11:36:22   
babysolza
Ojla,

jaz se moram tudi pohvalit user posted image , sem že skoraj kosilo skuhala. Zgodaj popoldne gremo čvekat z ostalimi logaškimi user posted image , pa ne bo časa za pripravo kosila. Delam pa polpetke, so tolk dobre, mnjami...

Alea, jaz sem ravno tu na forumu vidla, da so user posted image  in mamice ful hvalile Dreft (tekoči) in sem probala z njim. Kupiš tistega baby sensitive in ful lepo diši. Odkar perem z njim, mehčalca sploh ne stavim več (pa sem bila odvisna od tega), pa še vse najine cunje perem s tem, ko tako lepo diši.... user posted image  
Sicer sem pa povečini prala na 60 (bodije, cunjice kar sem lahko), ostalo bolj delikat in posteljnino na 40, plenice pa na 90. Uglavnem, sem se čimbolj držala etiket na cunjicah.

Zdaj grem do konca pokuhat polpetke, pod tuška, potli pa malo ven. Moram na pošto, pa en sprehodek si bom privoščila pred kavico, ko je tako lepo sonce.

Uživajte!!!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.5.2008 11:40:02   
babysolza
Pa če smo že pri "ta spodnjih" temah - a katera praskticira masažo presredka? In če jo, a vam mož pomaga?

Ja, jaz. user posted image  Mene itak na vsako finto vržejo pa vse sprobam, kar bi lahko pomagalo. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak me user posted image , ker jaz si sploh več ne predstavljam, kako naj kaj dosežem tam spodaj. user posted image  user posted image  Malo mi ga razteguje, ni ravno prijetno, ma se tolažim, da bo pomagalo. user posted image  Yeah, vrajt. user posted image  user posted image

A bo katera pila tisti malinov čaj? Spet ena fora, baje mehča maternični vrat? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.5.2008 11:41:30   
tweetek
Ja, jaz sem tud kar malo mehčalca dala pa dvojno spiranje. Posteljnina pa še ne vem, če jo rabim, ker ne vem kakšen bo košek (ga dobim od prijateljev) in kaj mi bojo dal zraven.... M. am dve dekici pa en kovterček in prevleke, sampo se mi zdi tisto vse za košek preveliko.... Sem pa jaz tud včeraj odkrila da sem eno škatlo cotk kar nekam založila. Pa glih posteljnina je bla not. Mogoče je pa posteljnina taka da se rada skrije user posted image ?

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.5.2008 11:43:45   
tweetek
no, fajn babysolza bova dve ko to prakticiravauser posted image . Mene tud na vsako finto vržejo - si msilim da ne more škodit.... Ja, malinov čaj - baje je to totalen larifari, ampak je pa dober za pit, tko da jaz ga kar bomuser posted image . Uživaj na sončku! Jaz pa grem počas likat....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.5.2008 11:58:05   
annnna
joj ko vas tak berem jaz mam 15. pregled komaj  nazadnje pa sem mela 24. aprila  nič na en tedn niti na dva...p anaj bi mela craski rez pa noben še nič ne ve če je ziher pa jaz nič ne vem baje da je vse zmenjeno je sestra rekla sam kaj bi naj to pomenlo nimam blage...so se kr brez mene zmenli in sploh ne vem kaj... ctg pa bi tudi naj mela komaj 22.??? 5. pa rok... nevem nevem user posted image user posted image

druugač pa kile gor sem res že kot slon prava bajsika malo še pa se lahko skotalim...user posted image nevem al naj mi bo smešno al naj mi gre na jokuser posted image tolažim se s tem da bomo že dale dol...- upam

tudi jaz ne spim nič ponoči...tudi po 6 x grem na wc...plus bolečine v kolkih in vezeh čez dan pa sem ok me tudi nič ne boli sam malo mogoče zatekam, sem bila zadnjič prehitra ko sem rekla da jaz pa neuser posted image

glede malinovega čaja....jaz mam doma čaj iz malinovih listov - ta pa ni preveč dober za pit kot da bi se travo v kozarcu vode namočla... sem pa slišala da pomaga pri krčenju maternice ne mehčanju...eh kaj vse si ne zmislijo...user posted image

lepo se mejte in čim lepše preživite dan na sončku če se le da...

lpuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.5.2008 12:19:19   
Anonimen
Jaz sem šele sedaj iz pregleda nazaj- sem čakala skoraj tri ureuser posted image .

Skratka, voda še vedno ni v reduuser posted image tako, da grem jutri za dva dni v bolnico, da mi bodo mal preiskav naredili. Drugače mi je naredil UZ, user posted image je zelo živahen... Me je kar malo groza, ker grem, sploh ko bom morala ta malo doma pustit, pa moj še ne ve ali bo dobil za ta dva dni dopust ali ne.

Vas grem sedaj za nazaj prebrat, ker ste spet veliko načvekale.

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.5.2008 12:46:03   
alea01
ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kaj pa imaš v urinu? A ni uroinfekt?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.5.2008 12:49:22   
tancho
ninnyuser posted image user posted image user posted image jojjjjjjjjjjj....to pa res ni fajnuser posted image ...mogoče veš kako  to, da se ti ni voda nič popravila? Kaj še vedno ne piješ dovolj? sprašujem, ker je moja voda tudi baje slaba pa sm mislila, da bo po tabletah itak ok. Zdej pa vidim, da pri tebi ni tako? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ti ta dva dneva hitro mineta...

didlinaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  superrrrrrrrrrr, no pa se je le vse poštimalouser posted image

tudi vsem ostalim čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image

presredka si pa jaz ne masiramuser posted image sem slišala, da je to podobno kot s strijami - če nimaš dovolj raztegljive kože ti tudi maža ne pomaga - pa se mi pol ne dauser posted image

malinov čaj - bi probala - kje se ga pa kupi v Lj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.5.2008 13:04:43   
Kaja08
Daaan! Sem kar nekaj časa nisem oglasila, pa ste prav pridno načvekale. Žal je preveč stvari, da bi šla komentirat, tko da se bom probala vsaj kaj spomniti.
ninny , škoda za vodo. Upam, da se ti bo vse uredilo tako kot je treba. Je pa vsaj user posted image  poskočen in živahen, ne!!
Glede masaže presredka sem vprašala G in je rekla, da je to larifari in da manj ko šariš tam spodaj, boljš je. Ker lahko samo škodo narediš, če kakšno svinarijo prineseš in se ti še kaj vname. Približno istega mnenja je glede malinovega čaja - samo govorice, pomaga pa nič.
Midva sva šla pa dons uredit priznanje očetovstva - sem skor ****is dobila, ker so naju pošiljal iz hiše v hišo in povsod so rekl, da tega pa oni ne urejajo user posted image user posted image  Še zdej sem čist znervirana...očitno so mi še hormoni ven udarl, ker se sploh ne morm umirit.
A pol me pa še iz službe kliče ta nova, ki me nadomešča....na pol nesposobna, sprašuje bedarije...ohjoj, dons ni moj dan očitno... Mah bo že. Sm mogla sam mal pojamrat...

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.5.2008 13:09:59   
l.daisy
ninny, user posted image user posted image user posted image
boljše, da te sprejmejo in ugotovijo, da ni nič, kot pa da kaj je... user posted image user posted image user posted image

kaja08, midva sva to uredila v 15ih minutah... sem pa slišala ja, da na enih centrih totalno komplicirajo...

masaža presredka: ne prakticiram... sem mazala bušija od začetka nosečnosti, pa sta mi lumpa mala vseen tako raztegnila kožo, da mi je razpokala pod popkom.... user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.5.2008 13:16:29   
polly80
presredka si pa jaz ne masiram sem slišala, da je to podobno kot s strijami - če nimaš dovolj raztegljive kože ti tudi maža ne pomaga - pa se mi pol ne da

enako

zdaj sem likala,mi bo križ odpadeluser posted image ,pa še kuhat moram zdaj..

ninny,user posted image user posted image user posted image da bo naslednjič voda vredu

annnna,to je pa res malo čudno,da ti nič ne povejo,jaz bi se na tvojem mestu že vredu pozanimala..glede pregledov pa ne vem,zakaj nimaš bolj pogosto..jaz imam sedaj na 2 tedna,potem pa vsak teden..user posted image

ok,grem namatrat križ še malo..user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.5.2008 13:20:06   
l.daisy
jaz imam po novem pregled vsak teden, CTG pa dvakrat tedensko... verjetno zato, ker če me naroči čez 14 dni, da lahko, da me ne bo več tja... user posted image
sploh ker je polna luna takrat enkrat... 20. če se ne motim... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.5.2008 13:23:08   
polly80
l.daisy,ti imaš pač privilegije,ker imaš kar dva user posted image user posted image notri user posted image ..naj ti bo user posted image

aja,katere pleničke ste kupile,bo 2-5kg ok?ker meni je te predlagala v BC..upam,da bodo šle na ritko,zgledajo takoooo majhne..user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.5.2008 13:25:27   
l.daisy
ja, jaz imam zaenkrat dva ta velika paketka številka 1... newborn oz. karkoli so že... 

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.5.2008 13:28:49   
aleksandra silvija
Ninny-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj ti čas v bolnici res hitro mine. Če že je tako, da voda ni b.p., je bolje da se to uredi pred porodom. Pa saj veš to.
Punčka te bo malo pogrešala, ampak saj boš šla v bolnico itak ko boš rodila-recimo, da bo imela malo vaje--čeprav tudi to ni ravno tolažba.

Ali pa če pomisliš, da bi lahko že do sedaj bila precej v bolnišnici,,.....
V glavnem. Mislile bomo nate in držale pesti,d a sevse uredi. Pa tudi za možev dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Alea-evo, recept za SONČNI ZAHOD
1. PLAST_RJAVA
14 dag masla
10 dag mletih mandelnov ali lešnikov ali orehov
4 jajca
15 dag sladkorja
3žlice moke
1/2 pecilnega

2.PLAST_BELA
4 beljaki
4 žlice sladkorja
1 žlica olj
4 žlice moke

3. PLAST _RUMENA
4 rumenjaki
1 celo jajce
3 žlice sladkorja
5 žlic moke
1/2 pecilnega

PRELIV:
1,5dcl vode
5 žlic sladkorja
sok 1/2 limone----ampak jaz pecivo polijem s sokom enih 4-ih, 5-ih pomaranč(namesto vode),1/2 limone in s sladkorjem po okusu, včasih dodam rum, včasih samo rumovo aromo, da lahko jedo otroci

Čokoladna glazura- naredim jo vedno na debelo z enim zavitkom masla in recimo 3 zavitke 200 g čokolade v prahu,...user posted image

Za 1. plast v sneg postopoma vmešamo rumenjake in sladkor, nato dodaš moko s pecilnim in orehe.
To vliješ v pekač z višjimi stranicami--običajno po tej plasti posipam višnje iz kompota.

Na prvo vliješ 2. plast, ki jo pripraviš tako, da snegu iz beljakov postopoma dodajaš sladkor in na koncu previdno moko in olje.

Na belo plast vliješ RUMENO ali 3. plast, kjer zmešaš rumenjake in jajce, dodaš sladkor in moko s pecilnim.

pečeš pri 180 st. približno 45 min do 60 minut--odvisno od pečice, najbolje preveriti z zobotrebcem, ker je preveč pečeno pecivo BLjakuser posted image

Pečeno pecivo malenkost ohlajeno prelijheš s prelivom.

Ohlajeno pecivo pa preliješ še s čokoladnim prelivom.

DOBER TEK.

Izgleda zakomplicirano, pa sploh ni. Lepo na pogled in okusno.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.5.2008 13:36:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kaj pa imaš v urinu? A ni uroinfekt?

voda je še vedno 2, piše prisotne bakterije in kristali v urinu-sem pozabila vprašat kaj to pomeniuser posted image
A mi ti lahko poveš kaj pomenijo kristali?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.5.2008 13:36:38   
Anonimen
V glavnem. Mislile bomo nate in držale pesti,d a sevse uredi. Pa tudi za možev dopust .

hvalauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.5.2008 14:44:43   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    90 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   P 16.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 105 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 8.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 12 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image P 9.5. /  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +11 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +13 kg / O: 97 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 13.5. / spol:user posted image user posted image  / +14 kg / O: 119 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image   UZ 14.5. / spol:user posted image  / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +11 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna / +5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   spol:user posted image / Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 7.5. / +4,5 kg / Jesenice / O: 112 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v naslednjem tednu:
ninny              P 7.5.
D.anna 76      P 8.5.
kleopatra28   P 9.5.

Zdaj pa se je začel zares. Naši prvi sončici sta:

user posted image

1. Mamica Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia user posted image , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana user posted image , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.5.2008 15:43:28   
polma
Hejhej!!!

Jaz sem pa tako lepo pančkala.... ptički mi pojejo, jaz pa zzz....user posted image .....

sem, si kupila ene zelo velike tričetrt hlače za po porodu, zato da se ne bom počutila kot čevapčič v svojih starih hlačah. Sem namreč ugotovila, da bo kar kriza, ker so v stegnih še tanajbolj ohlapne zelo tesne. Ajej.... Tele ta nove črne bojo super potolažle zadevo. Pa še take športne so in jih lahko zložim čist na malo, da ne bom rabla kovčka pokat za v P!

Halja-imajo od Palmers frotir kratek rokav(Emporium-frotirja nočem) user posted image , Triumph jersey dolg rokav(pod Emporiumom-barve tko bolniško pastelne, da sem skor zbolela)user posted image ,in fenomenalne Cotton club (Emporium, res čudovit material, seksi-črna ali oranžna, AMPAK 150eurov!!!) user posted image .
Ker imam nek jersey doma, bo mami nesla šivilji blago in mojo skico, valjda kopijo tiste ta lepe na preklop od Cottoncluba. Tako da zaenkrat sem še brez haljeuser posted image .
Kozmetika-trdo milo L'Occitanne s karitejevim maslom; Bephanten mazilo za ritko in bradavice; hladilno mazilo, mandljevo olje, sterilni zloženci pa fiziološka raztopina -Lekarna Ljubljana.
Presredek-ne masiram, delam pa keglove vaje.
Dekompresija-
mene duši, ne zdržim več kot 10-15 min, zato sem nehala.
Britje.....hmmmmm......midva sva kosmata brata user posted image user posted image user posted image ...

Aja, da ne pozabim zaželet vse najboljše user posted image od  alee in as!!!!user posted image

Pa čestitke I.daisy in didlinaa  za dobre napovedi!!!! Narava je močnejša od nas, hvala bogu!!!

No, jaz sem pa danes prišla v 37t, jupijaaaaa user posted image !!!

Nič, dost sem nakladala, ajd!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?