|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
1.5.2008 12:20:13   
D.anna 76
Kako ste bile zgovorne v moji odsotnosti od petka pa do včeraj. Sem vas komaj prebrala nekaj včeraj nekaj danes.

Čestitke prvi mamici Evi.

Ker imam rok točno čez en mesec pričakujem da bom med prvimi, sploh ker imam občutek da bo mali malce prehitevala rok. Samo da še dobra dva tedna naj zdrži pol pa lahko brez problema priveka na svet.

Za evidenco:
teža: + 12 kg
naslednji pregled: 8.5. pol pa vsak teden

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
1.5.2008 12:25:29   
*Mojca*
alea01 ja možno da zato ne serjete user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zdaj jedla motovilec s česnom in mam tak fantastičen zadah...njami user posted image user posted image

d.anna ti si med prvimi ja, valda bo zdržal še 2 tedna. Moj mora še 5, pa po mojem zihr bo, ker je še fajn visoko in buta nekam v pljuča user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
1.5.2008 12:38:21   
D.anna 76
Glede na to, da je to moj prvorojenec, me zanima kako je z izbiro pediatra. Ali ste se na to temo že kaj pozanimale. Meni se zdi da je dober pediater res zlata vreden. Ker v privatni ordinaciji v katero hodim sama nimajo več prostora za nove najmlajše pacijente me zanima kateri so tisto dobro pediatri v LJ. Ker sem iz Viča me zanima bličnja okolica: Vič, Center, Brezovica, Šiška, Rudnik,....

Mi je kolegica dejala da je menda Dr. Porenta v Viškem ZD zelo vredu. Ali jo katera pozna oz. ima kake izkušnje z njo.

Za vse morebitne predloge dobrih pediatrov v LJ bom zelo vesela saj bo prvi pregled pri pediatru 4 tedne po rojstvu zato moramo te zadeve imeti že prej zrihtane.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
1.5.2008 12:40:50   
*Mojca*
Tudi jaz sem o tem razmišljala, a ker sem priseljenka v Lj nimam pojma. Imam pa 100m do ZD Moste, tako da bom šla en dan na blef vprašat kako je s tem...

Kaj pa vrtec? Tudi s tem je fajn pohitet, vsaj v Lj...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 1.5.2008 12:43:22 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2679
1.5.2008 12:47:48   
l.daisy
spet nisem mogla poslat posta... user posted image

glede čokolade in dojenja.... načeloma naj ne bi jedle ničesar, kar NAM povzroča kakršnekoli težave (zaprtje, drisko, kislino, napenjanje) oz. take stvari omejiti na minimum.... tako so nam rekli v MŠ...

d.anna, samo 12 kg... bravo user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
1.5.2008 13:06:30   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
d.anna, samo 12 kg... bravo user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala,... moj pravi da sem se zredila za 15 - 16 kg ''odkar je on prevzel robo - beri MENE'', saj sem bila ko sem ga spoznala še za 3 - 4 kg ''vitkejša''. Tako ima moj čisto drugačno predstavo o pridobivanju mojih kilogramov user posted image user posted image user posted image

Kakor koli že kar se kg tiče imam ''hudo G'' tako da je pred pregledom vedno malce nervoze in strahu stopit na tehtnico.

MOJCA kar se vrtca tiče mislim da je dva do tri mesece po rojstvu dovolj zgodaj za urejanje. Saj če ni prostora ga pač ni...... Imam kolegico ki živi na Brodu. Prvega otroka ima v vrtcu na Brodu. Za drugega otroka ki je sedaj star slabe 2 leti tudi pod razno ni bilo prostora na Brodu. Tako ga ima v vrtcu na Viču. A si predstavljaš to!!! Hočeš nočeš, si je uredila skrajšani delavnik saj mora zjutraj in popoldan v dva različna vrtca po otroka. Njen mož žal ne more ker pa dela izven ljubljane in se že tako ali tako vozi v službo od 45 min do 1 ure......KATASTROFA!!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
1.5.2008 13:17:12   
cv3rklic4
Živjo vsem skupaj. Pri nas se še vedno čuti vpliv aprila - po vremenu sodeč user posted image Ravno sem obesila cunje, pa je začelo deževati, tako da sem jih morala preobesit pod streho. Prej pa tak lep sonček. Prav mi je, kaj sem pa tako dolgo ležala user posted image

Mi je kolegica dejala da je menda Dr. Porenta v Viškem ZD zelo vredu. Ali jo katera pozna oz. ima kake izkušnje z njo.

Ker so nam na MŠ rekli, da si moramo čimprej zrihtat pediatra, sem šla seveda takoj tudi vprašat v ZD na Vič, če se lahko "prijavim". Sestra v sprejemni pa je rekla, da se ne da prijavit v naprej, in da naj pokličem, ko bom rodila, potem bom pa dobila vabilo. Sicer ne vem kako je z dr. Porento, slišala sem, da je ok tudi dr. Golli. Ne vem pa, če pri vsem skupaj kaj upoštevajo tvoje želje - verjetno te dajo k tistemu, ki ima še prostor za nove paciente. Kolikor vem, je Gollijeva kar nova, tako da dajo vse kar k njej. Razen, če se drugače zmeniš ... Veliko sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 2682
1.5.2008 13:22:45   
*Mojca*
d.anna topa je res katastrofa, vrtca na 2 različnih koncih ljubljane user posted image

Ja meni so vsi priporočili da ga čimprej vpišem, ker dlje kot si na čaklni listi več imaš nekih pik...

cv3: a to pomeni da ko rodiš kličeš pediatre in ti oni pol pošiljajo vabila?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
1.5.2008 13:31:16   
D.anna 76
cv3 - kar se pediatrov tiče v ZD je menda tako da ti ga ZD pod katereaga spadaš določijo sami, če se predhodno ne uspeš zmenit drugače. Kolegica se spada pod ZD Mengeš pa se je šla že pred porodom zmenit v ZD Domžale k eni pediatrinji po proporočilu znanke in si tako uredila pediatra drugje že pred porodom.

Mojca - kar se tiče čakalne dobe v vrcih pa imajo ne glede na to kdaj se prijaviš prednost socialno ogročene družine tako da je tudi tukaj precej odvisno od tega koliko zaslužiš....... če nisi socialno ogrožen lahko precej hitro izpšadeš iz igre....

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 1.5.2008 13:34:38 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
1.5.2008 13:41:38   
polly80
pozdravljene čvekice!

user posted image
tolko da se malo javim,ravno kuham,da ne zažgem vsegauser posted image

tudi jaz imam rok točno čez en mesec..user posted image torej smo danes zakorakali v 9.mesecuser posted image ,v pon.imam pregled,potem pa tudi vsak teden..
ja,bo kmalu...user posted image

čokolada-brez nje pa ne bom mogla zdržat,žal...user posted image
mene tudi spol že muči,sicer pa saj bomokmalu vidle kaj je..
alea,
opažam,da si kar dobra napovedovalka..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 2685
1.5.2008 13:42:01   
*Mojca*
A pol bodo mene kar avtomatsko dali v Novo Gorico? Se bom šla kar prej tuki v Moste zmenit.

Mah, sploh ne smem razmišljat o teh stvareh v zvezi v vrtcem, ker me kar zamori user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2686
1.5.2008 19:14:13   
nInAzWeRiNa
ne mojca pomoje da če bo tvoj tamauček prijavljen na tem naslovu v Lj. boš tukej dobila...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
1.5.2008 19:45:09   
Kaja08
Čer!! Oh, kakšno bedno vreme. Ko sva bila na vikendu, je še toča vmes padala - sicer bolj mejhna, ampak je pa bila. Upam, da bo jutre lepše vreme, ker imamo piknik v planu user posted image
Imam eno vprašanje - koliko bodijev imate s kratkimi rokavi in katero številko. V Sparu imajo ene ful lušne bodije, pa ne vem, katero cifro nej kupm oz. ali jih sploh rabmo ali so tako  mejhni user posted image  v dolgih rokavih????

l.daisy user posted image user posted image user posted image  za B-jčka!!! Upam, da se bo našmu tud sečevod uredil...zaenkrat je še rahlo razširjen user posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 1.5.2008 19:46:18 >

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
1.5.2008 19:56:52   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    90 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image  UZ 6.5., P 15.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +14 kg / O: 103 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  P 5.5.  / spol: user posted image  / +7,5 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 8.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 12 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image P 9.5. /  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 116 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +11 kg / O: 90cm

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +13 kg / O: 97 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 6.5. / spol:user posted image user posted image  / +14 kg / O: 119 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 6.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 107 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 90 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image   UZ 14.5. / spol:user posted image  / Ljubljana / +10 kg / O: 101 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image P 5.5. / spol: user posted image  / +10kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +11 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image   spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 15.5. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   P 5.5. / spol:user posted image  / +10,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   spol:user posted image / Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 7.5. / +4,5 kg / Jesenice / O: 112 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v naslednjem tednu:
babysolza      P 5.5.
anaj22           P 5.5.
polly80          P 5.5.
l.daisy            P 6.5.
didlinaa          P 6.5.
tancho            UZ 6.5.
ninny              P 7.5.
D.anna 76      P 8.5.
kleopatra28   P 9.5.

Zdaj pa se je začel zares. Naši prvi sončici sta:

user posted image

1. Mamica Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia user posted image , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana user posted image , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
1.5.2008 20:08:10   
busybee882006
Žiujo!

Sem full vesela, ko vidim da me imate še vedno v evidenci, čeprav vas samo berem.

Čestitke Evi za mali čmrli!user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče vrtca, bom jaz mojo drugo čebelo prijavila takoj ko pridemo iz porodnišnice - v Domžalah je totalna štala zaradi tega, Niko sem prijavil kar tako že lansko leto, ker se pač čuva pri stari mami, vendar so mi letos povedali, da imajo 515 prošenj in da jih sprejmejo samo cca 30.

pediatra sem si izbrala že prej, vendar sem ga klicala šele po obisku patronžane sestre - naš pediater je dr. Vasle v Mengšu in je, vsaj po mojem mnenju car - ga ne zamenjam za nobenega drugega.

Jaz sem zjutraj privlekla iz kleti en bodi, ki je do 3 mesecev - oba z mojim sva se čudila kao je to malo, pa še niti ni tisti za new born. Upam, da bom uspela preko praznikov pripravit več ali manj vse. Samo v Tosamino trgovino bom šla potem čez tedan ali dva - tako da je nova plača.

Upam, da ne ponavljam, amapk vam toplo priporočam, da si kupite v Tosami vatirance v velikosti 15x45 cm - to so tako vložki, katere ti dajo, ko greš iz porodne sobe, potem pa nič več - so pa super - tisti navadni katere imajo po sobah so nič - kot navadni tisti za vsakodnevno rabo.

Evo zdaj grem pa pogledat, če sem že dobila kak sms od prijateljice, ki je že 1 teden čez rok!

LP Vsem!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
1.5.2008 23:03:16   
pikica_30
Busybee882006, lepo da si se javila! user posted image  user posted image  user posted image  Mi v evidenci kar vse obdržimo, ane punce?!? user posted image
Kaja, nam je v MŠ rekla (smo imeli skoraj vsi PDP junija), da julija bodo naši user posted image  še v bodijih z dolgimi rokavi, avgusta pa že lahko s kratkimi. Seveda, če bo lep avgust oz. če se gre kam v bolj tople kraje. Tako da bom jaz verjetno kakšen bodi 62 imela (manjšega po moje ne), za 68 pa tudi ne vem? user posted image  Sem kar zgubljena pri teh številkah...Bom sproti videla. Če jih pa zdaj kupim in meni ne bodo prišli prav, jih bom pa dala prijateljicam za darilo, ker jih ima v juliju in avgustu kar nekaj PDP....user posted image

Jutri greva z mojim v Celovec, da pogledava Mutsy vozičke in če se bo dalo kupiva previjalno in še kakšno omaro za otroško! Se že veselim! Upam, da bo nakup uspešen! Nočko!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 1.5.2008 23:06:11 >

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
1.5.2008 23:38:34   
nInAzWeRiNa
ojla, dans sm se spet mal zmerla in mam že +12kiluser posted image to kr raste...čez trebuh pa že 105-počutm se kot en okorn slonuser posted image pa vsi pravjo da se nism nč zredila sama seb se pa prov grozna zdimuser posted image user posted image ,pa strah me je vedno bl kako bo zgledal vse skupi k bomo kr trije,jst še kr nism čist dojela upam da me ne bo prehiteluser posted image .
upam da uživate praznike,men je čist bedno k me vse boli,ampak se je kr treba pocajtat za našo bejbouser posted image ,da bo vse ok...
lp

*najin sonček Teja*

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
1.5.2008 23:40:22   
nInAzWeRiNa
aja pa pregled mam 5.5-končno po mescu in skoraj poluser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2693
1.5.2008 23:58:33   
nInAzWeRiNa
aja pa prebrala sem da je ena napisala da je koš za plenice v mullerju 19 eur-a je to še aktualno?
pa zanima me če maste že torbe za potrebščine-ker jst zdej rabljeno iščem od quinny-ja,nekak se mi ful velik zdi 50eur za torbo-mogoče sm sam jst čudna ampak vseen...
no zdej pa pančkat, lahko noč vsem!
lpuser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.5.2008 0:06:11   
pikica_30
Ja, koš za plenice (Sangenic ali nekaj takega) je v Müllerju res 20 € (sem včeraj vzela zadnjega v KR - sem prej poklicala in ga rezervirala). In mi res ni jasno, kako je to lahko redna cena, v BC pa 52 €? Halo?!? user posted image

Drugač pa tudi mene vedno bolj panika grabi, od samega poroda (kako bo) do kasneje - kako bomo sploh funkcionirali 3 skupaj, kaj če bo user posted image  skoz jokal, midva pa pojma ne bova imela, kaj narediti...itd itd. Pa če bo user posted image  slučajno prehiteval za ene 2 tedna, se vse to lahko zgodi že čez 14 dni!!!! Sem čist preč zadnje dni zaradi tega, ker je vse tako blizu in se bo lajf spremenil za 180 stopinj!!! No, saj bo, ane....nekako že...

Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.5.2008 6:56:46   
Anonimen
Dobro jutro - eno user posted image  ali  user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.5.2008 7:15:12   
lunca14
Jutro in hvala za kavo,pri nas noč spet pestra,enej je zakuhal z vročino in je tite spal pri nama,mislim,da bomo danes spet pri zdravniku,bomo videli,kak bo z vročino.Danes bo sonček iskoristite ga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.5.2008 7:21:40   
alea01
dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

pikica_30- user posted image user posted image user posted image  za uspešne nakupe

nInAzWeRiNa- bolj ko se bližamu koncu, bolj začnemo razmišljat, bolj nas panika...... Pri meni je tako.
Mene najbolj skrbi, kaj bom s tisto štruco, ko jo prinesem domov. Po moje jo bom dala na mizo in opazovala, kaj naj z njo počnemuser posted image user posted image user posted image . Sicer pa se bo itak sam drla, pa jedla, pa srala,....user posted image . Eh, sproti se bomo učileuser posted image user posted image

Jaz nimam nič za oblečt in se mi zdi skrajno butasto zdejle it za mesec dni kupovat, ampak moram. Trebušček mi gleda ven in sem kot pijanc z vampomuser posted image . Kaj ve nosite? A jakne, jope? Jaz ne morem več nobene jakne dat na sebe. Imam samo ene nosečniške kavbojke in si jih zdej res ne bom več kupovala. Do zdej sem še nekak nosila krile na gumico, ampak buši je tak ogroooomen, da tudi tega ni več mogoče. Danes hočeš ali nočeš moram iti v citycenter pa vsaj eno ali dve tuniki kupit...

Lepo se imejte in uživajte na roštiljadi. Jaz bi rudi, pa me nobeden nikamor ne povabiuser posted image user posted image user posted image , ker sem nora na žar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.5.2008 7:23:19   
alea01
lunca14-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Eneja

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.5.2008 7:28:53   
Anonimen
Dobro jutro!

Sem mislila da bom prva,ker mi nimamo praznika,pa sta moja dva ze oba odpeketela,pa vidim da ste tudi ve ze pridne.
Spet je ena smotana noc za mano.user posted image noge,pa kolki...sem mislila da mi bo desna noga prec padla.Zatecene imam pa ze 3dni tako zelo,da edino kar lahko obujem so eni nikakvi natikaciuser posted image .

PIKICA 30;saj mene tudi skrbi,kaj ce prej rodim,pa se ne bo vse postimano...
                pa tudi kako se bomo potem rihtali z dojenckom...pa bo moj drugi,a                  se mi zdi kot da bo prvi,in da nimam blageuser posted image .

NYA;          morgen,pa hvala za kavo.

LUNCA;      vi pa imate pestro,ze zdaj nic ne spis kaj sele bo.Dobra si res...ne 
                 pa jaz,ves cas samo nekaj jamram,pa se sama sebi smilim...

Drugac pa res,izkoristimo soncek,meni na balkon ze mocno sveti,tako da mi takoj dvigne razpolozenje.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?