|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
6.5.2008 19:26:40   
beyba
I. daysi katero ginekologinjo pa maš v kranju. Mene namreč full skrbi da bi naletela na kakega Gregorača in iz tega strahu sem pripravljena dat tut 200 E za mojo ginekologinjo, če bo le hotla pridt....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.5.2008 19:30:34   
l.daisy
jaz imam rantovo...
saj mene tudi najbolj skrbita kakšen rizner in gregorač... pa še tako stara sta, da pomojem nimata več lajfa, se mi zdi, da kadarkoli sem tam, da sta onadva tudi... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.5.2008 19:44:01   
busybee882006
i.daisy - moja svakinja je oktobar rodila dvojčka v 38. tednu v lj in je bilo vse super - je pa res že dan pred rojstvom prišla v porodnišnico. mala dva sta super, sedaj že kar 8 kg korenjaka. imaš čist realne skrbi, še posebaj zato ker boš rodila dvojčka

a v lj tud lahko izbiraš zdravnika, pri nikinem produ je bila tam samo ena full dobra babca s črnimi dolgimi lasmi - to za babce vem, da je tarifa 200,00 EUR.

a mogoče katera hodi na dekompresijo?

uf kako mi ta trebuh non stop otrdeva - imam občutek, da mi ga bo kar razneslo.

grem nazaj iskat kovter za košaro - se je kar v zemljo ugrezniluser posted image user posted image user posted image

lp Vsem!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.5.2008 19:46:53   
*Mojca*
busybee882006 jaz sem razmišljala da bi šla na dekompresijo, nimam pa pojma kje se moraš to naročit pa to?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.5.2008 20:01:26   
alea01
Hello!

*Mojca* naročiš se na tisto tel.št. ,ki so nam dali v materinski šoli. Če je nimaš mi povej, da jo grem iskat

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.5.2008 20:05:58   
l.daisy
kaj je to dekompresija? user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.5.2008 20:07:06   
Anonimen
še ena ki tega ne veuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.5.2008 20:09:49   
alea01
l.daisy-user posted image user posted image user posted image  za pregled

to je pa vse kar se spomnimuser posted image user posted image . Sorryuser posted image user posted image

Jaz sem tudi danes imela pregled, kjer sem čakala od 10 ure in prišla na vrsto ob 13 uri in bila notri 3 minuteuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vmes sem mislila, da bom kar rodila. Nisem več mogla sedet, da o lakoti in žeji sploh ne govorim. V denarnici pa samo bankovec za 20eur, ki ga pa ne moreš uporabit na avtomatu. Mi je ena nosečnica pol dala jabolkouser posted image . Ko sem že skor znorela, sem le šla vprašat zakaj tolk časa čakam in so založili kartotekouser posted image user posted image user posted image user posted image .

OK se pomirim in grem v računovodstvo s papirji za porodniško. BAba not je čist znorela, kaj tak pozno hodim- čeprav so mi na socialni rekli, da naj počakam še aprilsko plačo- plača je pa itak v petek... Je rekla, da iz principa danes tega ne bo izpolnilauser posted image , pol gre na dopust in v torek naj pridem iskat. V četrtek pa začnem porodniškouser posted image . Kaj bo to pol vse OK? Bo sploh šlo vse skoz kot treba? Zdej me bo pa še to skrbelo.

Glupi, glupi in še glupiji danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.5.2008 20:19:14   
*Mojca*
ninny in l.daisy: tudi jaz ne vem točno kaj je to, neki da ti masirajo trebuh al kaj...na MŠ so nam razlagali in takrat se mi je zdelo da zna bit lušno user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.5.2008 20:23:26   
alea01
dekompresija tak po domače- po njej baje manj otekaš in dovaja kao kisik in user posted image  se ful boljš počuti in za cirkulacijo.....

kar se pa otekanja tiče- meni je rekla, da je sol larifariuser posted image in da so to hormoni. Eni otekajo eni pa pač ne...
Pa meni je tudi rekla, da moram magnesol jemat naprej 2x na dan in da mi to že ne bo ustavilo popadkovuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.5.2008 20:47:22   
busybee882006
*Mojca*: baje ti to pripada brezplačno in te mora napotiti tvoja G - meni ni niti enkrat omenila tega.

alea: verjamem da si čist popiz........, jaz sem pri moji danes tud full čakala, potem sem bila pa 2 min noter.

Pa vedno grem lačna tja, ker če se najem, potem mi itak tista njena vaga čist narobe pokaže in poslušam koliko sem se zredila. Imam pa problem s tem pitjem vode, tako da vedno preden grem na pregled popijem 0,5 l vode, da sem tam ko sod, ko čakam, da dam vodo.

danes naša mala nekaj protestira in noče zaspat in sedaj sediva v tem, ker ne moreva zapret vrat od spalnice  - bi bil takoj jok - in čakava, da bo zaspala.

sem čist navdušenauser posted image user posted image user posted image , ko mi prigonjo na obisk ravnko, ko jo dajeva spat - valda, da potem noče zaspat - potem pa sledijo butasta vprašanja: "a vaju mal zeza?"; "zakaj pa joka?"; "ko si bila pa ti majhna, si imela pa moj red in ne jaz tvojega!" - ta zadnji mi je najljubši, da me skoraj razneseuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP Vsem!

p.s. mislim, da je misija spanje uspela!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.5.2008 21:08:58   
tancho
hej punce, sem že nazaj!

dekompresija - sediš na stolu in imaš trbušček neprodušno zaprt (meni zgleda kot mini sauna za trebuh). Po dekompresiji naj bi imela nosečnica boljši pretok in pa naj bi zniževala pritisk. Se pa ne priporoča v rizični nosečnosti...To je pa tudi vse kar vem o temuser posted image  Sem pa čist pozabila, da bi lahko hodila na to! Šment! Naj bi se hodilo na kompresijo 1x tedensko od 32. tedna dalje - hmm...spomnim se pa konec 36 tedna?!user posted image user posted image

aha, no, mi smo imeli prejle UZ in je res že mal kriza s prostorom. Ja, l.daisy, so user posted image res že čisto natlačeni in si kar ne predstavljam kako sta lahko pri tebi notri kar dva!! user posted image user posted image  Se bosta imela sigurno fullllll rada, ker se skoz stiskatauser posted image  ...No, kljub prevelikim udom in zapacanim slikcam smo uspeli ujeti lulčka tko, da bomo sigurno imeli pobauser posted image user posted image user posted image  Drugače pa je G takoj rekla, da je posteljica že malo obrabljena in da ni več veliko plodovnice, pa tudi  user posted image  ima mere za 37t5dni ter že krepkih 3.300g, kar pomeni, da bomo morda prehitevaliuser posted image user posted image user posted image  Sej ne vem kaj naj si mislim - se mi zdi, da gre vse tako hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image

ena je spraševala za kozmetiko - za začetek sem kupila v lekarni praško pasto, hladilno mazilo v tubi, bepanthen (bo za rito in bradavice) morm pa še mandljevo olje in trdo milo z nevtralnim ph za otroke. Potem kasneje pa mislim, da bom kupovala kar Bubchen izdelke, ker jih vse mame tako hvalijo, čeprav sem glih danes pri majčicah zasledila, da Bubchen krema/mazilo za ritko pa ni preveč fajn.

starostna razlika med otroci - midve sestro sva 4 leta in pol razlike...pa ni bilo tolk fajn...user posted image user posted image user posted image ...sem si skoz želela, da bi se midve skupi družle, pa me ona nikol ni maralauser posted image ...sem bla skoz tamala k sam težiuser posted image ...jst sm bila pa čisto nora nanjo, sem jo bolj poslušala kot mamo in očieta, tko, da če so hoteli pri meni kaj doseči (npr. da sem pojedla sadje, ki ga nisem marala) so najprej našuntali njo in potem me je ona vedno nekako prepričalauser posted image user posted image user posted image   No sej zdaj sva pa v ok odnosih, se mava radi in tudi skupaj kofetkava ... pa še do pred parimi leti sva ga skupi žurale... sej po eni starni je blo pa čist okuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.5.2008 21:21:53   
tancho
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

*Mojca*: baje ti to pripada brezplačno in te mora napotiti tvoja G - meni ni niti enkrat omenila tega.

Nam so v LJ v šoli za starše rekli, da naj se kar tam na babiški šoli prijavimo oz. pokličemo in je to potem zastojn...Ne vem če rabiš napotnico...morda, ampak meni tudi ni moja G nič omenila...

alea: verjamem da si čist popiz........, jaz sem pri moji danes tud full čakala, potem sem bila pa 2 min noter.

Tudi meni je tole znanouser posted image user posted image user posted image user posted image ...Sem imela pred dobrim mesecem pregled in ker je moja G zbolela, mi tadruga ni hotela delati UZ, ker kao ona ni vidla razlogauser posted image  Pa se naročim konec aprila na pregled in uz pri moji G, spet vlečem mojgauser posted image  sabo, ker želi videti user posted image , čakava 2 uri v nabasani čakalnici in potem mi notr G reče, da danes nima časa, mi bo UZ delala 6.5. po praznikihuser posted image   in tako sva danes končno dočakala uz, sam pa ni čudno, da se 3 tedne pred rokom nič več ne vidiuser posted image  ker ma mali že tolk dolge noge, da mu je ni mogla zmertuser posted image  no, pa sam da je vse ureduuser posted image user posted image a ne?!

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.5.2008 21:33:26   
NajaG
zdravo punce,
po dolgem času se spet oglašam. ma nevem kako to, da mi ne rata prit na to stran:) No, jaz imam pdp 19.6. in se mi po eni strani zdi še tako daleč, po drugi pa spet blizu.
nekaj sem vas hotla vprašat. Zadnič smo imeli na SŠ ogled P in tista babica nam je pokazala sobico kjer te pobrijejo in ti dajo klistir. In tam ona začne, da pa dandanes že skoraj vse pridejo pobrite, tako da njim ni treba al pa malo popravijo user posted image user posted image Malce sem bla zmedena in me res zanima, če so večina tako pobrite al to je to pač rekla, da bi ja bile?? Sicer itak je to stvar vsake posameznice, ampak če kateri je, me zanima njeno mnenje o tem?! Če ne bo odgovorov nič hudega.
Ampak me res zanima, če se pred porodom res tako vse čisto pobrijejo - z britvico je to težko (vsaj jaz imam težave), ali pride v poštev krema in si zdepiliraš...ah user posted image tuhtam...hehe sem kar not padla. No bom vidla če bo kateri do tega pogovora, če ne bom kar tiho.

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.5.2008 21:36:27   
tweetek
ja, l. daisy, ti si dasa.... Jaz tud če sproti pišem ne gre. Glede depilacije- jaz se brijem. Mi kar šiba. Aja, pa trebuh mi je razneslo (beri koža počla, ozr nastala taka huge rdeča strija v enmu dnevuuser posted image user posted image )... Me gre zdaj dragi mazat.... Nočko bejbe

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.5.2008 21:50:09   
tancho
NajaG - na RR je bila že neka debata na to temo: tukaj . No, če priznam se spodaj v nosečnosti ne brijem ravno redno, pa še to ima zdej čezuser posted image , ker meni tudi z ogledalom ne gre ravno najboljeuser posted image . Pri meni bodo verjetno morali 'malo popraviti'user posted image , če ne bodo imeli ravno srečo, da se bo mali rodil na isti dan, kot bo očka poštimal frizurco.

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.5.2008 22:04:59   
Anonimen
Sem imela pa za vsak slučaj vse dokumente s sabo...

tweetek - kakšne papirje? 

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.5.2008 22:26:50   
Anonimen
Dober večer. Končno nekaj miru za napisat.user posted image

Pregled BP,  user posted image  težak blizu 3 kg-pričakovano.user posted image  Moje kile so na + 19 kg. Zdaj pa res ne vem, katera vaga laže: pri g ali doma user posted image user posted image .

Skratka, dobila napotnico za porod user posted image , porod bo naraven- hvala bogu. CR ne bo potreben, ker se je user posted image  lepo nastanil tako kot se mora pred porodni kanal.user posted image  Obseg trebuha je 110 user posted image , koža počasi poka, kljub vsem žavbam.user posted image

Železo mi je padlo na 112, tako da sem dobila sirup.user posted image user posted image user posted image  Je pa ta izvid posledica moje angine ki sem jo imela takrat.

Naslednji pregled imam 27.5., takrat grem pred pregledom posnet še ctg.

Izogibat se moram stresom, soli, zatekanju-naprezanju.

Od vsega si pa najbolj želim, da pred porodom vsaj 2 dni dobro spim, predvsem da se naspim. G se je kar smejal, ko sem povedala, da mi je največja muka it v posteljo, ker takrat se šele začnejo težave, sploh te vezi, ki me začnejo tako bolet.user posted image

No, zdaj pa spat, če bom lahko.user posted image user posted image  Me kar obrača, ko vidim posteljo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.5.2008 22:29:58   
Anonimen
Didlinaa super za pregled in da se ti je user posted image obrniluser posted image user posted image user posted image

tancho za user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa grem pod tuš, ker imam jutri pregled.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.5.2008 6:36:40   
Anonimen
Dobro jutro vsemuser posted image včeraj sem bila zadnja,danes pa prvauser posted image

Sem vam skuhala eno veliko user posted image za vse tiste, katere jo pijete.
Jaz sem že eno uro pokonci, me je moj zbudil, ko je šel v službo in nisem mogla nazaj zaspatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.5.2008 6:59:00   
alea01
dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

ninny- dobro opravi na pregledu in pikalone za izboljšanje urinauser posted image user posted image user posted image user posted image

didlinaa- user posted image user posted image user posted image  za pregled in da boš lahko rodila po naravni potiuser posted image

tancho- user posted image user posted image  za user posted image . To bo moja puža imela kaj izbirat- sami pubeciuser posted image user posted image

NajaG- jaz sem preduser posted image  imela skoz na 0 obrito, zdej je pa bolj tako-tako. Moj mi sicer na dva tedna enkrat spravi vso zadevo v red, ampak še to me porežeuser posted image user posted image . Kako bo pa na dan poroda pa ne vem. Če bomo obriti bomo, če ne pa neuser posted image

Sem včeraj polimala steno z nalepkami kmetije- naša puža bo imela svojo farmo in bo kmeticauser posted image . Ampak, ful dobro prideuser posted image . Moj je to lepil po sistemu, kako si bo lahko lažje izmišljeval pravljiceuser posted image

Danes ima moj možek rojstni dan in se moram že vrčt v peko torte. Razmišljam o sacher torti- je nor na čokolado ali kaj sadnega, sam ne vem, če še imam kako pametno sadje.....

Lepo se imejte in se čujemo

Najpomebnejšega pa nisem napisala. V treh tednih se nisem zredila ničuser posted image user posted image user posted image . Le tako naprejuser posted image user posted image
Pregled pa imam že naslednji teden spet in že tudi CTG- zgleda da bom zdej imela na en tedenuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 7.5.2008 7:00:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.5.2008 7:48:40   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Sem imela kar nekaj dela, da sem vas prebrala.

Aleauser posted image  za pregled in ker imaš CTG na 1 teden.  Danes ima tvoj možek rojstni dan, moj pa jutri,.....

Didlina--user posted image  za naraven porod. Vidiš, pa je vse dobro! Jeeeeeeej!

Tweetek--dobra si, ker še vedno sama vztrajaš z britjem.

NajaG- britje: nekaj se sama-kolikor dosežem, 1-krat me je celo user posted image , ampak zagotovo bo treba kaj popravit, če bom morala v P na hitro. Je britje namreč cela misija.

Busybee--ne sekiraj se zaradi takšnih komentarjev o vzgoji.  Npr. mojmu otroku je na enem dopustu ena trgovka rekla kako zelo poreden da je, ker je za vsako ceno rinil iz trgovine. Jaz pa sem hotela samo kupiti kruh in da doma lula, ker smo imeli apartma za vogalom. Pa zima je bila in on v smučarski opravi.
Ampak mali otrok res težko zdrži, ker ko pove za lulanje, je običajno  že skoraj prepoznouser posted image .

Ninny-kaj pa tiščanje dol? Je kaj bolje?
Si pa res zgodnja danes in hvala za kavo.

L. daisy-Tista z odojkom je pa dobra. Pa tudi do 36 t nimaš več veliko.

Naš fant je pa danes ostal doma, ker morava še k logopedu in psihologu. Potem pa moram še kakšna peciva pečt.
Še ne vem kaj. Vem samo za rafaelo kroglice, pa sončni zahod bom naredila,...pa,..?????
Naša punca ima pa v soboto planinski pohod s starši. Ker mož dela, jaz pa seveda ne morem zraven, je bila staršno žalostna. Sedaj je nagovorila mamo-moževo mamo.
No, upam da bo res šla. Tamala na pohodih res uživa in je tega pol leta prikrajšana za vse družinske izlete.

Imejte se user posted image , čim manj težav in težavic. Ko preletim majčice in preberem kaj o njihovih težavah s spanjem, špikanjem,...ojojoj,.....user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.5.2008 8:18:33   
babysolza
Dobro jutro! In hvala za kavico. user posted image

Imejte se , čim manj težav in težavic. Ko preletim majčice in preberem kaj o njihovih težavah s spanjem, špikanjem,...ojojoj,.....

Joj, AS, tudi mene že skrbi kaj bo, ko se včeraj zvečer nisem mogla na kavču nikakor namestit - ne sede, ne leže, ne napol... user posted image   Vzamem nazaj vse tisto moje nakladanje, kako ne dam svoje žoge! user posted image  user posted image  Čimprej naj pride ta user posted image  ven!!! Okej, G mi je rekel, da še kake 3 tedne naj počaka, potem pa lahko. Glede G - jaz pri mojem nikoli ne čakam, sem naročena na uro in takrat sem tudi na vrsti. Največ dozdaj sem čakala okrog 20 minut. Odpravim pa tudi v par minutah, sam ima ful fajn sestri (ki sta obe tudi patronažni in bosta hodili k meni domov user posted image  user posted image  user posted image ) in veliko povprašam kar eno od njiju, tačas ko mi meri pritisk, kilce itd. Pa še kakšne revije vedno dobim tam. user posted image

Glede britja - jaz sem si običajno pustila mal 'frizurce', zdaj je pa poveljstvo 'tam spodaj' prevzel user posted image  in nimam pojma, kako zgleda. user posted image

Sicer pa jaz spet perem. user posted image  Sem včeraj slekla voziček in lupinico in vrgla v stroj, zdajle pa še 2 stroja najinih cunj. Potli bo pa spet kak teden mir. user posted image  Aja, še zlikat bo treba. user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.5.2008 8:21:45   
babysolza
Aja, skoraj sem pozabila - alea in AS, vse najboljše vajinima možekoma!!! user posted image  Saj bi poslala še kak cuser posted image  oziroma poluser posted image  (saj vemo, o čem govorim, a ne? user posted image  user posted image ), pa se bojim da bi dobila user posted image user posted image  .

user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.5.2008 8:45:47   
Anonimen
Dobro jutro. Jaz sem pa včeraj spekla biskvit za nutela torto, sam sem dala v oglat pekač, danes sem jo sam nafilala, pa mafke sem spekla. Zdejle grem pa na šiht, da jim odnesem mal peciva. Mi je še mama pomagala - je spekla kokos pitp, pa rožičkovo pecivo. Ja, nekaj pa bo.

Fajn bodite, pridm kmalu kej čvekat.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?