|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
5.5.2008 11:06:29   
alea01
l.daisy- gumijaste nalepke- ta velike sem dobila v BC v Celju. Navadne nalepke imam rezervirane v BC na Rudniku in jih jutri dvignem, gumijaste nalepke mini pa imam rezervirane v BC v Murski Soboti in jih danes dvigne brat. Preklicala vse BC, ker jih nisem nikjer vidla razen na netu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 5.5.2008 11:08:00 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
5.5.2008 11:24:45   
Anonimen
Alea ti si pa res imela akcijo za nalepkeuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.5.2008 11:29:18   
l.daisy
aktivirala pol slovenije... user posted image

zakaj pa ne naročiš na netu?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
5.5.2008 11:36:13   
alea01
kje na netu? A pri BC? Tam so mi rekli, da dobijo čez 3 ali 4 tedne

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.5.2008 11:53:13   
nInAzWeRiNa
živjo jst sm pa s pregleda in sm čist razočarana-ni mi nardila ctg-ja ker je bojda preveč gužva in mi ga bo že drug tedenuser posted image ,potem sem jih slišala ker sem se preveč zredila-13 kiluser posted image ,k sm ji rekla da me vedno bolj boli spodaj trebuh mi je rekla ja jejte magnezij,če bi pa slučajno zakrvaveli pa v porodnišnico dala vam bom napotnico,in tisto za rešilca...user posted image ,da ne govorim o tem da mi matrničnega vratu sploh še ni gledala,in ker kašlam mi je rekla da morm kej proti kašlu narest ker lahko sprožim popadkeuser posted image ,poslušala je srček-bolj ne kot ja in za to sem čakala uro in poluser posted image mislm ej,čist flegma vse skup,pol bo pa kej narobe pa noben ne bo krivuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.5.2008 11:57:51   
lunca14
Aleksandra.........(Joj, se mi zdi, da sem kot slon.)
Daj lepo te prosim.........ko bi te videle ostale,prav lepa user posted image si,taka,kot bi si vsaka želela,kot iz slikice,tako,da te prosim,da ne govoriš n.......
No mi smo vem iz viroz,Enej še nalo šmrka,ampak gre na bolje,tako,da upam,da bo sedaj za nekaj časa mir.Imamo pa pasjega bolnika,danes sva izvedela,da ima psička sladkorno bolezen in zato je oslepela,sem upala,da bojo potrdili,da je starostna slepota,tako,da bo morala sedaj na dieto in inzulinske inekcije.Ampak je vse skupaj en šmoren,ker ne vem koliko nas bo to stalo,roko na srce jo imam rada,ampak če bo številka prehuda,si tega enostavno ne bomo mogli privoščit,seveda je to zadanja opcija,da bomo iskali vse ostae variante,tako,da nimam besed.......
Drugače sama sem okej,glede na to kako se opisujete druge in kake probeme mate,sem jaz v odličnem stanju,hodim normano,spim,razen zgaga me malo peče,hrbet nič ne boli,noge ne otekajo,nimam nobene strije,nič novega celullita,samo malo dojilnega maščevja,brez mazoljev,obuvam se lahko,skratka dobro,ma ne dobro odlično.Danes sem začela s pranjem cotk,za bebico,čez vikend je akcija preurejanje Majeve sobe,za pridružitev z Enejem,bomo samo preuredili,tako da se privadi,da bo Enej spal pri njem,preselil,pa se bo kak teden pred rokom.Tako,da to bo tud projekt zase.
Tako moj roman spisanuser posted image .........mejte se,dirkam na wc,prebava dela 100/h.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.5.2008 12:16:49   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

živjo jst sm pa s pregleda in sm čist razočarana-ni mi nardila ctg-ja ker je bojda preveč gužva in mi ga bo že drug tedenuser posted image ,potem sem jih slišala ker sem se preveč zredila-13 kiluser posted image ,k sm ji rekla da me vedno bolj boli spodaj trebuh mi je rekla ja jejte magnezij,če bi pa slučajno zakrvaveli pa v porodnišnico dala vam bom napotnico,in tisto za rešilca...user posted image ,da ne govorim o tem da mi matrničnega vratu sploh še ni gledala,in ker kašlam mi je rekla da morm kej proti kašlu narest ker lahko sprožim popadkeuser posted image ,poslušala je srček-bolj ne kot ja in za to sem čakala uro in poluser posted image mislm ej,čist flegma vse skup,pol bo pa kej narobe pa noben ne bo krivuser posted image

Ja meni tud baje še ne bo delala ctg-ja,pa bom takrat že v 36 tednu,mi je rekla sestra,potem čez dva tedna-38 teden.Ma haaaaaaaalo,očitno,sploh ne bom šla na ctg,bom lahko prej rodila,upam,da je sestra mal pobrkala stvari,pri obeh prejšnjih nos.sem mela prvi ctg.v 35-36 tednu.Kar se kilc tiče +13,pa res ni velikouser posted image user posted image user posted image .........,glede materničnega vrata.........ma po moje bolje,da ti ga ne meri prepogosto,zaradi infekcij,pa tud,če veš,da si odprta recimo že 3-4 cm si potem še bolj živčna,tako je bilo pri meni,odprta od 37 tedna,potem,sem bla pa živčna razvalina,itak,ko se začne ,se začne.....pa tud glede kašja se ne sekiraj,saj nimaš oslovsekga kašlja,,,,,če pa malo pokašljaš,pa menda otrok res ne bo ven padu............ma mi grejo na živce taki ginekologi,ki namesto,da bi te pomirili,te pa samo še bolj živčnga nardijo......ti samo lepo,uživaj,kot si do sedaj,in ne razmišljaj o stvareh,ki se ne bodo še zgodile,bodo ampak ob pravem časuuser posted image .

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.5.2008 12:28:48   
alea01
nInAzWeRiNa-user posted image user posted image user posted image . Te popolnoma razumem, ker moja G je enaka. Meni še nikoli ni merila MV, in nikoli res nikoli ni poslušala srčka. Me je sam pretipala in rekla, da  nosečnost lepo napredujeuser posted image . In pred tremi tedni mi je pri 11kg plusa zabičala, da se lahko do konca zredim samo še 1kg. Kar sem nabrela do zdajuser posted image . Veš kaj, jaz sem se ful sekirala, pol sem pa vidla da je to brezveze, sploh pa zaradi kil. Ne vem, kaj jim tolk gredo te kile v nos? Saj jih me nosimo.....

lunca14- user posted image user posted image  za premagano virozo in user posted image user posted image  za tvoje fenomenalno počutje in pikalone za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.5.2008 12:29:37   
Anonimen
Moje dete pa dans tko miga, da ne vem al se je slučajno obrnil, pa ma glavo nekje na desni strani zgoraj. Včer sem čutila kolcanje spodaj, danes ga pa tam pod rebri. Ne vem, ne vem, upam, da ne. Ampak nikoli se ne ve.

lunca - user posted image user posted image user posted image  za premagane viroze

Jaz moram pa danes polikat te male cunjice, pa jih bom kr v plastični box zložila - za vsak slučaj. Za jutri mi je moj obljubil, da bo do konca pobrusil posteljico, da še prebarvamo - ker bi jo rada dala v spalnico - spet za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.5.2008 12:30:54   
Anonimen
alea - dej pošlji kako fotko zdej, ko si nalepla slikce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.5.2008 12:41:32   
alea01
nya- nimam še vseh slikic nalepljenih. Ker jih ful težko najdem. Jutri bom na rudniku vzela, pa moji mi bodo po pošti še ene poslali, pol pa ko vse nalimam pa poslikam
aja, pa še tiste povštrčke od kerin povirka moram dobituser posted image user posted image user posted image . Zezam se... mi je še kar smešno....glede cene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.5.2008 13:10:36   
aleksandra silvija
Lunca--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za slovo od viroz.

Pa saj nisem rekla, da sem kot slon-ampak, da se počutim kot slonuser posted image user posted image user posted image .

ne, hočem rečt samo to, da nosečnost ni zame ravno naj obdobje in da  mi za trebuhom ne bo zelo žal.
Sploh tzo 3. nosečnost veliko slabše prenašam. Morda prav zaradi nemiganja?

Ti Lunca, kar žariš, da se dobro počutiš-se ti vidi in zatouser posted image user posted image user posted image  ter ostani tako še teh nekaj tedenčkov,....

Tako. sedaj pa letim po punčko v šolo.

Se tipkamo.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.5.2008 13:11:33   
aleksandra silvija
Jaz moram pa danes polikat te male cunjice, pa jih bom kr v plastični box zložila - za vsak slučaj.
user posted image

ja, bo kar treba misliti na "vsak slučaj".user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.5.2008 13:30:34   
lonapo
Hej ho, evo mene z morja.
POstavljanje prikolce je uspelo na celi črtiuser posted image user posted image , vreme fenomenalno user posted image user posted image , mam že mal braun bojeuser posted image .
Edino včeraj smo se domov vozili 4,5 ure-živa katastrofa.

Danes pa perem, perem in perem- mam 5 strojev+ likala bom itak cel tedenuser posted image , v petek pa spet na morje in naslednji teden bo spet jovo na novo.

Tista, ki je spraševala za pediatra: DR. Molka v Šiški- sem ful zadovoljna z njo.

Ninazwerina- katero G pa imaš-v katerem Zd?

Moje kile se strmo vzpenjajo, nog nimam nič zatečenih odkar skoz migam pa pijem velik vode pa nič ne solim.
Cunjce mam vse prpravčljene- morm še pojstlco naštimat- to bom pol čez ene dva tedna.

Nahrbtnik za dojenčka- mam še od prvega otroka tistega od NIvee pa je čist dober.

Eva in Boštjan - bravo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Punce too much preveč ste načvekale čez vikend, sem vas dve ure samo bralauser posted image .

Mene je pa nehala zgaga pečt in bi samo jedlauser posted image . A mislte, da se je že tolk dol spustu?user posted image Dva tedna naj še počaka pol pa lahko že kar akcija.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.5.2008 13:37:41   
sasa.vracko
Čaw!

Js pa moram povedat, da sem prejšnji teden v sredo zadnji dan delala (jupijej) in da trenutno koristim dopust, porodniška pa mi začne s 15.5.
Sicer pa je tamal ful aktiven in se nonstop premika, upam da se bo obrnu navzdol, ker mi je na zadnjem pregledu ugotovila, da je gor obrnjen, čeprav je že bil dol... Aja, v petek sva bla z mojim v Grazu, v Toys`r`us in sva kupila previjalni pult s predali za 146 eur, pri nas je pa tak v Baby Centru od 220 eur naprej. Pa kupila sva že tud jumbo paket Pampers plenic, se pravi 156 plenic za 20 eurov, če premislim, da so pri nas navaden paket 13 eurov... Ma no, vse glih ni ceneje, določene stvari so iste cene kot tle... Jutri začnem z materinsko šolo, pojutrišnjem imam ponovo pregled pri G, drugače pa moram reč, da ful uživam! user posted image

Pridne bodte!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.5.2008 13:42:31   
sasa.vracko
Aja, pa tole še obvezno moram povedat, da sva v Toysu kupila nahrbtnik od Nivea Baby, tak ko ga majo pr nas po 32 eur ali več, za samo 20 eurov... Pa od Chicco-ta majo ful fajne previjalne torbe za čez ramo, vsebujejo pa cel komplet začetniških flašk, dud in podobno, za 20 eurov.

OK, zdej pa res neham. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.5.2008 13:44:25   
nInAzWeRiNa
lonapo v šiški mam dr.demšar,pa nism zadovoljna preveč bom pomoje zamenjala k bo vsega tega konec...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.5.2008 13:51:21   
polly80
hej

nisem še utegnila prebrat za nazaj,samo nina za tebe sem prebrala,ker sem vedela,da si mela danes pregled tudi..saj meni tudi najprej ni mislila ctg delat,ker je bla taka gužva,no potem mi je vseeno naredila,vse brez posebnosti..kdaj imaš pa zdaj pregled,a na 1 teden?jaz imam čez 2..
za seznam:

ctg 19.5., +9kg

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.5.2008 14:51:45   
lonapo
Nina, jest sem pred prvim otrokom tud imela Dr. Demšarjevo pa tud nisem bla zadovoljna in baje nisem edina-čimprej zamenjaj, pa vzem dr. Šubičevo- jest mam njo in je zakon- je tud v Šiški. Na pregled isto čakaš uro in pol, ampak se ti ful posveti.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.5.2008 15:00:01   
nInAzWeRiNa
ne pomoje bom šla kar v fužine ko bom menjala,že zaradi opreme+odnosa,ker tuki v šiški majo res zastarelo opremo...drugač so sestre vredu,sam g. se mi zdi tko flegmatična pa nč ne pove če res ne težiš 100 na uro...
zdej mam na en teden pregled...
aja lonapo čestitke za uspešno postavljeno prikolco-to boste uživaluser posted image -btw. kje pa jo mate?

*najin sonček Teja*

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.5.2008 16:11:28   
lonapo
Moja G ma v svoji ordinaciji svoj Uz, pa izborila si je da je Uz zdej drugje-posebna soba(tm k je imela Demšarjeva včasih ordinacijo)- da nima več skupaj z Uz trebušnih votlin.

Prikolco mamo pa v Zeleni Laguni (Poreč)- ful smo fajn plac najdl- stran od ceste, blizu sanitarij, v senci..

Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.5.2008 16:19:07   
busybee882006
vi pa ste hitre!

Včeri zvečer sem večkrat čekirala pa nič, se pa prejle usedem in zagledam 4 strani za prebrat - sem user posted image  rekla, da naj gre kar sam suser posted image  na sprehod, midve z Niko bova pa doma počakali.

Polma: a si dobila haljo? tudi jaz bom imela sedaj vse svoje s seboj - mi grejo tiste njihove halje in splane srajce prav svetovno naživce.

Občutki v nosečnosti: komaj čakam, da je konec, da otroka vsaj v rokah držim in pribljižno vem što mu/ji fali, v tej nosečnosti sem imela povsempreveč težav - prve 3 mesece sem morala strogo ležati, potem pa vse bolj na easy.

Me je pa malo strah, da bom kak dan prezgodaj rodila, saj me je popadel grozen napad likanja - res pa je, da smo imeli v zaboju še nekaj cunj od lanskega dopust - kdo pa rabi kratke hlače decembra. No sedaj sem bila tako pridna, da sem že skoraj na čistem - samo še nekaj prtov user posted image  mi je ostalo. user posted image  gleda svetovno prvenstvo v hoekju, jaz pa likam in poslušam njegovo razburjanje oz. strokovno komentiranje.

drugače sem pa takoj utrujena, že zjutraj ko se oblečem, bi se lahko nazaj ulegla in zaspala še za kako uro.

Ker delam v družinskem podjetju, me prav zanima kao bo izgledala moja porodniška, aktero začnem v nedeljo 11., saj bo moj šef/ oči po mojem ne prav razumevajoč, če bom ostala doma. Si bom pisarno kar domov preselila.

lp Vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.5.2008 16:35:07   
anaj22
Ojla
da se vam po preznikih spet javim. V soboto sem pekla torto za user posted image  sem bla pol čist fuč. V nedeljo smo ga praznovali, mel piknik sem skoz jedla in se je to dons ful poznalo na pregledu sem bla kregana zaradi kg. Od zadnjega pregleda sem pridelala +4kg in sem sedaj skupno na +14,5kguser posted image
No naš otroček ima 2,5kg in je user posted image .

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.5.2008 17:07:59   
Anonimen
Sploh vam ne morem povedat kako sem jezna, kot user posted image user posted image user posted image . Sem šla ven, da bi še tiste dve stranici pripravila za brušenje in kaj ugotovim - da ni nikjer vrečkice s šraufi - in potem kličm mojga, ki je na šihtu - on jih ni dal nikamor, sprašujem fotra, pa brata - tud nč ne vesta - najbrž so se sami odlepil s stranice, pa poskakali nevemkam. V glavnem, sej se vprašaš, wtfuser posted image . Sej vem, da se ni dobr razburjat, ampak vedno je tko - noben ne ve, kje kaj je - pol pa najdemo, ko več ne rabimo. Lubi sicr prav, da mogoče so pa v avtu ostal, ko smo jo peljali domov, ampak ne verjamem - nekdo jih je založil in zdej bo ****.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.5.2008 17:38:04   
beyba
mater ste se načvekale. JA naš čas se hitro bliža in tut jst se pridružujem tistim, ki bi vse skrajšale na 3 mesece. Ker sem mela celo nosečnost po malem težave, pa potem 13 tedno pa pol pred koncem išias. Zdej morm počivat, ne morm nič delat, na sprehodu, razen nujni opravki se sploh ne spomnim kdaj sem bla nazadnje in to jst ko sem prej gorsko kolesarla, ko sem mela prejšno sezono zasabo 3000km, od tega slabih 2000 gorskih. Višinske razlike še pa još, vsaj 3+ na teden sem hodila pred službo tečt, pa v hribe, pa na tenis, rolat....  Mam zdej filing da sem čist gnila in komaj čakam da bom začela kondicijo nazaj pridobivat vsaj s sprehodi, pa potem rolanje, pa potem tek, hribi....Joj res že komaj čakam!

Jst kr odlašam , pa je treba še pobelit pa eno steno na romeno pobarvat, cunje oprat, posteljcico postavit, vse otroške stvari vn zvlečt doma, pa vse spucat, sobico uredit...Pomoje me bo vse prehitel....

Pregled ste komentirale ...   Meni so v bolnici zmerli MV pa mislim da je pisal 2.7 cm takrat. Zdej pa ne vem, ker na zadnjem UZ ni blo moje ginekologinje tako da jo naslednjič vidim šele en dan pred mojim RD 15.5. pa bomo vidli kaj se bomo zmenili....

Kar se tiče brc so mi rekli da je moj že obrnjen na glavo....Čutim pa premike in gužvanja spodaj desno, kovcanje spodaj levo, pod levo joško mi baje rit vun tišči ko se steguje na desnem boku pa so dejansko brce od nog....

Kqj sem še pozabla aja da sme danes zadnj dan na bolniški, od jutri naprej se mi namreč šteje dopust do porodniške....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?