lunca14
|
Aleksandra.........(Joj, se mi zdi, da sem kot slon.) Daj lepo te prosim.........ko bi te videle ostale,prav lepa si,taka,kot bi si vsaka želela,kot iz slikice,tako,da te prosim,da ne govoriš n....... No mi smo vem iz viroz,Enej še nalo šmrka,ampak gre na bolje,tako,da upam,da bo sedaj za nekaj časa mir.Imamo pa pasjega bolnika,danes sva izvedela,da ima psička sladkorno bolezen in zato je oslepela,sem upala,da bojo potrdili,da je starostna slepota,tako,da bo morala sedaj na dieto in inzulinske inekcije.Ampak je vse skupaj en šmoren,ker ne vem koliko nas bo to stalo,roko na srce jo imam rada,ampak če bo številka prehuda,si tega enostavno ne bomo mogli privoščit,seveda je to zadanja opcija,da bomo iskali vse ostae variante,tako,da nimam besed....... Drugače sama sem okej,glede na to kako se opisujete druge in kake probeme mate,sem jaz v odličnem stanju,hodim normano,spim,razen zgaga me malo peče,hrbet nič ne boli,noge ne otekajo,nimam nobene strije,nič novega celullita,samo malo dojilnega maščevja,brez mazoljev,obuvam se lahko,skratka dobro,ma ne dobro odlično.Danes sem začela s pranjem cotk,za bebico,čez vikend je akcija preurejanje Majeve sobe,za pridružitev z Enejem,bomo samo preuredili,tako da se privadi,da bo Enej spal pri njem,preselil,pa se bo kak teden pred rokom.Tako,da to bo tud projekt zase. Tako moj roman spisan .........mejte se,dirkam na wc,prebava dela 100/h.
|