|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
5.5.2008 18:02:11   
babysolza
ojla,

evo mene s pregleda. Vse BP user posted image , vodo mam super, user posted image  lepo napreduje, MV zaprt (meril mi ga ni, je rekel da bl zaprt ne more bit user posted image user posted image ). Edino kile - joj. Po pričakovanjih sem se zredila kot slon - +3,5 kg v 3 tednih! Halooooo?! user posted image  user posted image  user posted image  Sicer me ravno kregala nista ne G ne sestra - najbrž, ker sta oba videla, da se že sama sekiram.

Za seznam: zdaj sem tako na +14,5kg, user posted image  naslednji pregled imam 19.5. user posted image

Polma, kaj je zdaj s to haljico? user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.5.2008 18:02:44   
babysolza
Ha, pa sem spet enkrat jaz obrnila stran! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.5.2008 18:44:03   
busybee882006
jaz sem tud zdele čist ven padlauser posted image user posted image user posted image - v mercator centru v šiški sem hotla v chicotu kupit previjalno torbo za naš voziček - ta stara mi je razpdala  - butare v trgovino so bile tako nesramne in nevljudne - kot da me hočejo ven vržt - tema!

a katera ve za kako primerno previjalno torbo, ki bi pasala na chicco s3top?

Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.5.2008 19:56:07   
alea01
anaj22- user posted image user posted image user posted image  za user posted image
babysolza-user posted image user posted image za pregled

tteeaa- kako je s tabo? Ste še 2v1?

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
5.5.2008 19:59:55   
alea01
*Mojca* kje si pa ti danes? Jutri bi se lahko enkrat med 12 in 13 uro dobili na vroči čokoladiuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
5.5.2008 20:31:08   
alea01
kje pa ste vse? Menda niste šle rodituser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
5.5.2008 20:33:06   
Anonimen
Glih sm hotla jst to vprašatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
5.5.2008 20:56:51   
*Mojca*
Da vas na hitro pozdravim. Danes sem bila še na enem seminarju in sem prišla iz službe ob 18.30 user posted image in sem že na poti v mižule.

Danes mi je bratec nesel papirje na CSD. A moram zdaj to še kam nosit ko dobim odločbo al je to to?

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca* kje si pa ti danes? Jutri bi se lahko enkrat med 12 in 13 uro dobili na vroči čokoladiuser posted image user posted image

Dejmo se slišat, ampak mislim da bi šlo. Imam enga fejst  nadzornega jutri user posted image user posted image

Nič bejbe,nočko vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
5.5.2008 21:05:17   
babysolza
Tud jaz sem vam prišla samo zaželet čim boljše spanje. Mam noge kot slonica user posted image  in jih grem vrč v luft v postlo. Pa brat Mojega malčka. user posted image

Čao do jutri.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
5.5.2008 21:11:00   
beyba
Zdej boste pa vse pobegnile...

Neposredna povezava do sporočila: 2885
5.5.2008 21:15:31   
beyba
Nič pol grem pa še jst spat....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
6.5.2008 5:54:10   
babysolza
Dobro jutro!

Spet razsajam že sredi noči user posted image  - ja nič, potreba je potreba. 

Kavico dobite kasneje, na prazen želodec ni dobra. user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
6.5.2008 7:38:57   
alea01
dobro jutro princeskeuser posted image !

Ker jaz zadnje čase spim kot top, je moj lubi možek šel v Lj kar brez meneuser posted image .user posted image Jaz imam pa pregled pri G. No, zdej ga čakam, da se vrne po me. Kdo je zdej tu noseč?user posted image . Da še rodit ne bo kje sam šeluser posted image user posted image

Ste pozajtrkovale? Pol pa si postrezite user posted image user posted image user posted image - po navodilih babysolzeuser posted image user posted image . ni zajtrka ni kaviceuser posted image

Lepo čvekajte in se slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 2888
6.5.2008 7:42:25   
Anonimen
Ja super alea - da res ne bo šel sam rodituser posted image user posted image user posted image . Očitno se prenaša tudi skleroza.

Ene lepe kavice:

user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
6.5.2008 7:44:08   
Anonimen
Ste me spravle v smeh že navsezgodaj.user posted image user posted image

Jaz pa se odpravljam na pregled. Dobro opravte vse, ki imate pregled.user posted image
Se čujemo: upam.user posted image user posted image

LP

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
6.5.2008 7:51:49   
Anonimen
Didlinaa - zdrži še malo z namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
6.5.2008 7:52:02   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
Ja, sem pojedla zajtrk-2 jogurta in si privoščila kavo-hvala Nya-tudi jaz po navodilih Babysolze.user posted image

Alea--ja, si me nasmejala. Ko bo šlo zares, bi tvoj možek v naglici in nervozi res lahko pozabil nate in sam odbrzel v Puser posted image . Mobi naj ima vedno pri sebi, pa bo.user posted image

Didlinaa-dobro opravi na pregledu. Zakaj pa je UPAM tako poudarjen?

Tale maj je pa te dni nekam oblačen in deževen. Bom vsaj lahko likala.

Se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
6.5.2008 7:59:39   
Anonimen
Jaz grem pa danes na predavanje o EA - me zanima, kaj bodo povedali, čeprav nameravam rodit brez tega, ampak me vseen zanima. Majo oa uro - res ne vem, kje jih potegnejo - ob 14h. Mislm, sred dneva - kaj pa tisti, ki npr. še delajouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
6.5.2008 8:09:56   
aleksandra silvija
ob 14h.

No, ob 14-ih je pa RES neprijetna ura.
Če delaš dopoldan si v službi, če delaš popoldan pa po vsej verjetnosti tudi.

Nya-pa potem povej, če si izvedela kaj dobrega.

Imela bom CR in pri tem me najbolj moti to, da se 1. stika z otročkom sploh ne spominjam. Niti 2.-pravzaprav se spominjam, da sva bila v P skupajuser posted image , ampak prvo srečanje kot npr. s hčerko.....

Beyba-user posted image user posted image user posted image  za konec bolniške!

Ninazverina-upam, da si že bolje glede na pregled in predvsem izjave tvoje G.
Misli-13 kg do sedaj pa res NI katastrofa.
Ja, dolžine MV pa po 30. t. ne spremljajo več radi.

Lonapo-še malo, pa greš spet na mini dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
6.5.2008 8:11:12   
polma
Jutro!!!!

Nisem dobila haljice user posted image ! Pregledala sem pa samo H&M in Marcs&Spencers-tut za šoping nisem več sposobna. Kdaj bo konc user posted image ?!? Tko, da dans grem v emporium-tam je več spodnjega perila, pa upam tut haljicuser posted image !?! Drgač majo pa v Marcs&spencrs zlo lepe, take gladke in mehke pižame...res fine. no, to je to!

Včeraj sem potem imela obisk, sedeli sva na vrtu s prijateljico in čebljali, najini punci sta pa delali referat za šolo- sta sošolki. No, ona je sedela in uživala  , jaz sem se pa zvirala v raznorazne poze, pa jasno nobene najdla ugodne zase user posted image . Naš user posted image miga pač po svojeuser posted image user posted image user posted image !

Ne vem, katera je rekla, da je zjutraj takoj hin, da bi šla kar nazaj ležat- pri meni je isto. Zdajle sem totalno zdelana. In ponoči me je vse tiščalo, ker sem se zbudila na hrbtu. Kadar se mi to zgodi, sem potem v totalni paniki in grem vedno v dnevno, kjer "zbujam user posted image ". To pomeni, da čakam, da me neha mravljinčit in bolet v trebuščku, ker dobim kar en tak zelo neprijeten občutek. No, tko da sem dans ponoč spet mal v strahu sedela v dnevni. Zdaj je pa že vse ok!

Ker so me razrešili voženj z avtom po šolarko, grebejo se 100 na uro da bi jo oni prevažal-moja mama in oče- sploh ne vem kaj naj delam do štirih. no, razen šopinga. In, user posted image me je prosil, naj naštimam torbe za v P user posted image !!! Ta je dobra user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2895
6.5.2008 8:15:25   
aleksandra silvija
Polma-nisi našla halje??????user posted image

kako jo pa bom jaz v naših krajih?user posted image  Bi tudi imela kakšno novouser posted image .

Koliko let pa ima tvoja hči?
In user posted image  za mame in očete, ki kdaj ponudijo pomoč!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
6.5.2008 8:19:14   
aleksandra silvija
In, me je prosil, naj naštimam torbe za v P !!! Ta je dobra !!!

user posted image
saj. Bolj se bliža dan D, bolj so na trnih ti naši user posted image .

Ko bomo pa me v P, bodo pa oni gnezdili 100 na uro.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
6.5.2008 8:20:30   
pikica_30
Jaz bi tud haljico!!! Eno lepo, svojo, ne uno iz bolnice! Ko kakšna kje kakšno corti stakne, naj poroča! Ponavadi alea vse najde!

Jaz pa danes v shopping v Italijo...bomo videli, če bo kaj uspešno! Pa lep sončen dan vsem! 

Neposredna povezava do sporočila: 2898
6.5.2008 8:21:03   
polma
Moja hči je stara 10 in pol, je v petem razredu. Zelo fejst punca, imam veliko srečo! zdaj  jo, revico že razganja ko user posted image , da se mi zelo smili. Zelo zgodnja puberteta,  kaj čmouser posted image . bo pa vsaj na koncu devetletke že iz hujšega ven,kar pa sploh ni slabo.

ja, halje pa nimam... 

Neposredna povezava do sporočila: 2899
6.5.2008 8:22:08   
aleksandra silvija
Ja, Pikica. Predvidevam, da boš v ITa našla kaj pametnega!

Sploh pa te haljice pridejo prav tudi za doma. Sploh prvi tedni in neprestano dojenje in spanje na obroke,....

Uživaj na izletu!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?