Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:13:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: je pa 14 dni nazaj rodila kolegica in je njen prišel po dojenčka s plišasto opico v lupinici, ker je treniral, kako bo otroka notri zapel...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:15:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
tudi naš čas bo kmalu prišel Upam, ampak potem pa spet-PANIKA
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:18:56
|
|
|
|
l.daisy
|
moj je tudi rekel, da ne rabim nič skrbet... ga imam na sumu, da če sama ne pripravim stvari, da bo prinesel dobesedno cel kovček stvari... sem mu rekla včeraj, če bo prišel na RR sporočit veselo novico, je rekel, a ti misliš, da bom znal v tisti evforiji sploh kaj napisat?
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:21:22
|
|
|
|
polma
|
Ja, as, se strinjam s tabo glede . Meni je pravzaprav kar težko, ker sem paničar in sem živela najprej v totalnem strahu, da bo kaj narobe, potem mi je bilo slabo, potem so me dajali krči, zdaj mi preščipuje živce... skratka, če sem čisto iskrena- nisem prav mahnjena na nosečnost. Ker imam prijateljice, ki so obsedene od tega očutka in mi vse zavidajo trebušček in me božajo in gledajo ko boga. no, jaz sem se pa samo eni upala priznat, da me je že 8 mesecev strah in da me zadnjih par mesecev moti, ker ne morem bit več aktivna itd- druge tega ne bi razumele. Tako da....če vam lahko po pravici povem, pa ne me obsojat, prosim, komaj čakam da rodim. Čeprav je noro, ko veš, da ti nekdo brca po trebuhu! Ampak, jaz bi vse skup skrajšala na 3 mesece. A sem smotana?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:23:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ampak, jaz bi vse skup skrajšala na 3 mesece. A sem smotana? Kje podpišem? Ups, smo zamudile....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:24:56
|
|
|
|
l.daisy
|
polma, te razumem.... jaz še vedno podzavestno gledam na wc papir, da se ne bi slučajno kaj pokazalo aleksandra silvija, pa smo res... že dvakrat...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:27:15
|
|
|
|
polma
|
Uf, še sreča, da me razumeš,as!!! Moj pa tako miga, da ne vem- a bom nosila še kak mesec več, če pravijo da se na koncu umiri, al kaj ?!? O, prosim, dragi, naj te ne prenosim!!! , kaka dobra rima mi je ratala...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy moj je tudi rekel, da ne rabim nič skrbet... ga imam na sumu, da če sama ne pripravim stvari, da bo prinesel dobesedno cel kovček stvari... sem mu rekla včeraj, če bo prišel na RR sporočit veselo novico, je rekel, a ti misliš, da bom znal v tisti evforiji sploh kaj napisat? saj je dost da napiše, da si rodila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:28:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jaz še vedno podzavestno gledam na wc papir, da se ne bi slučajno kaj pokazalo Ja, čutiš, da se nekaj ulije, cedi,...bljak. Potem pa...je to kri, voda, beli tok, kaj neznanega
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Uf, še sreča, da me razumeš,as!!! Moj pa tako miga, da ne vem- a bom nosila še kak mesec več, če pravijo da se na koncu umiri, al kaj ?!? O, prosim, dragi, naj te ne prenosim!!! , kaka dobra rima mi je ratala... pri meni se ta prva ni nič umirila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:30:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
saj je dost da napiše, da si rodila ja. l.daisy-malo trenirajta
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:30:25
|
|
|
|
polma
|
Hvala tudi tebi, I.daisy, za razumevanje! Si me nasmejala s svojimi strijami, ko si rekla da jih imaš med ! Jima boš lahko pokazala, kako sta ležala !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:30:55
|
|
|
|
alea01
|
polma- za atrij Mene je klical, da naj hitro pripravim porodni načrt, pa kufer - sicer ne vem, kaj misli s kufrom, a tolk stvari naj s sabo vzamem ali pa da me mesec ne bo . Se je prestrašil po včerajšnji akciji. Me je tudi vprašal, če lahko kaj na forum napiše. Sem mu dala zeleno luč . Sem prejle se vsedla za mizo in je buši še zaenkrat pod njo in pol je puža se neki pretegovala oz.nekaj ven tiščala in pol jaz bušija nisem več mogla spravit izpod mize . Svašta.... Aja, če čutim premike pri sramni kosti. Kak je pol obrnjen? Čutim, da se je obrnil iz prečne lege, sam se bojim da spet v napačno smer . Orientacija čist po mami
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz po kolcanju čutim, da je obrnjen na glavo in tudi 14 dni nazaj mi je na UZ rekel, da je že obrnjen.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:32:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Moj pa tako miga, da ne vem- a bom nosila še kak mesec več, če pravijo da se na koncu umiri, al kaj ?!? Mogoče pa tvoj pakira,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:35:02
|
|
|
|
l.daisy
|
moja še tudi trenirata sto na uri, ampak jaz jima ne pustim ven še en teden... tako da imata še čas se umirit... potem pa čakam eno majčico, da pove, kaj so se odločili pri njej, danes ima se mi zdi 36t4d... me prav zanima, če pustijo v tem primeru do PDPja, pomojem da ne....
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:35:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kak je pol obrnjen? Čutim, da se je obrnil iz prečne lege, sam se bojim da spet v napačno smer . Orientacija čist po mami Saj so reveži tile naši . Enkrat jim pravimo, da preveč migajo, drugič premalo, potem pod napačnim kotom, pa z napačnim ritmom, pa še pot ven naj bi našli,...v temi .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni kar paše, da migajo, samo brce v poln mehur pa bolijo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:38:40
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Moj pa tako miga, da ne vem- a bom nosila še kak mesec več, če pravijo da se na koncu umiri, al kaj ?!? Mogoče pa tvoj pakira,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:38:51
|
|
|
|
l.daisy
|
tam kjer migajo, skoraj zagotovo ni pravilna pot ven moj jima je en dan rekel, ko se je eden pretegoval nekje pod rebri, počakajta vidva lumpa, ne gre se tukaj ven...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:40:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
počakajta vidva lumpa, ne gre se tukaj ven...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:42:05
|
|
|
|
l.daisy
|
poglejte, kaj sem našla... Čokolada v nosečnosti 26. julij 2004 Otroci, katerih mamice so v nosečnosti uživale čokolado, se počutijo bolj srečne. Da je čokolada dobrega okusa prav gotovo vemo vsi in med grizljanjem nas tolaži misel, da nam pomaga preko obdobij, ko smo bolj razdražljivi in slabše razpoloženi. Znanstveniki na Finskem pa so se odločili, da preverijo vpliv čokolade v prehrani nosečnic na obnašanje otrok. 300 nosečnic so vprašali po stopnji stresa, ki ga v tem obdobju občutijo in po tem, koliko čokolade pojedo. Ko so bili dojenčki stari šest mesecev, so matere spraševali po obnašanju njihovih dojenčkov (strah, utolažljivost, smeh, …). Ugotovili so, da so bili dojenčki mater, ki so dnevno uživale čokolado, bolj aktivni in svojo okolico so sprejemali bolj pozitivno (več so se smejali). Tudi otroci mamic, ki so bile v nosečnosti pod stresom, pa so dnevno uživale čokolado, so pokazali manj strahu pri prilagajanju na nove situacije, kot dojenčki katerih matere niso uživale čokolade med nosečnostjo. Vir: Early Human Development Pa še tole: Uživanje čokolade med nosečnostjo pa ugodno vpliva tako na nosečnico kot na otroka, saj povzroča občutek prijetnosti in zadovoljstva. od alee pupa bo najbolj srečen dojenček na svetu...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:42:37
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Sem prejle se vsedla za mizo in je buši še zaenkrat pod njo in pol je puža se neki pretegovala oz.nekaj ven tiščala in pol jaz bušija nisem več mogla spravit izpod mize . Svašta.... Jaz sem slišala od znanke, da se je tako smejala štosom od moža, da ji je 3t prekmalu odtekla voda. In prejšnji teden sem se na teh piknikih tako krohotala, da sem molila naj se ne rodi, ker bi najprej morala streznit, da ne bi vsega zamudil. No, zdaj ga pa ve tako sračkate, da se spet tresem od smeha. Mogoče mi boste pa ve pomagale ?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 5.5.2008 10:43:53
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisyPa še tole: Uživanje čokolade med nosečnostjo pa ugodno vpliva tako na nosečnico kot na otroka, saj povzroča občutek prijetnosti in zadovoljstva. od alee pupa bo najbolj srečen dojenček na svetu... Jaz ne morem več !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?