|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
5.5.2008 9:17:49   
polma
Jutro!!!!

Jaz sem se pa totalno zmatrala čez praznike, enostavno ne morem več niti na piknike hodit. Ja-če bi pojedla, pa šla takoj domovuser posted image ! In smo imeli prejšnje dni kar štiri, od tega enega pri nas, ker smo končno uredili atrij in sem včeraj mislila da ne bom nikoli  več prišla k sebi. Cel dan sem prespala, vmes pa pojedla kar je skuhal user posted image .
Zdaj imam pa res ogrooomen trebuh, tak bolj spodaj ga imam in zelo špičasto ven  gleda user posted image . Ampak fora je pa, da pbseg se mi je pa zmanjšal- 114 cm imam. men se zdi da je blo prej 116 user posted image .  Po mojem me je user posted image   pojedel- jeah, right, kot da imam jaz tako srečo user posted image user posted image user posted image ! Kaže, da bom spet po  porodu par mesecev počakala, jeseni pa pičla eno dieto-meni namreč dojenje ni pomagalo. pa nočem nobenga strašitr, ampak sem najprej shujšala-pol sem se pa zredila fuuul.

Čestitke Eva2008, Tia, Hana in pridni boštjan!!!!!

Zdaj počasi pa bosta že didlinaa in I.daisy na vrsti, blagor vama!!!!! jaz bi tut prej rodila, me tko že firbec matra kaj imamo, da je  za znoret. Vsako noč sanjam dojenčke-svoje al pa tuje, ker sem že kompletno narajcana za it rodit user posted image ! Evo, piše da sem v zadnjem mesecu, user posted image , to je veliki finale!

Pa ve, kako ste?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
5.5.2008 9:18:24   
polma
Stran sem odprla user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.5.2008 9:19:44   
*Snežinka*
Dobro jutro!

Mene pa že dolg ni bilo. Mi smo "mal" prenavljali doma pa sploh ni bilo časa za računalnik. Zdaj smo res končali, samo še pospravljanje nas čaka - uf!

Sicer pa za evidenco, imamo jutri pregled- kontrola rasti. Zredila sem se 7 kg. Bom pa še jutri prišla napisat kakšne številkice ima naš sonček.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.5.2008 9:24:29   
l.daisy
polma, user posted image user posted image za atrij....

a veš, kako šele mene razganja, kaj imamo... user posted image
in me že tudi ima za akcijo, v bistvu komaj čakam, da spoznam ta dva lumpa...
v soboto me je vprašala ena gospa na bowlingu (jaz sem bila samo gledalka:), če imam vse potrebno s seboj za v P, če bo panika, da vidi, da sem čisto na koncu... pa sem rekla, neeee, imam še 5 tednov in ji nič ni bilo jasno, ni si pa upala nič rečt... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
5.5.2008 9:27:04   
Anonimen
Ste se na roštiljadile ?

ja smo-imam za nekaj časa dostiuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
5.5.2008 9:31:10   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy
.

v soboto me je vprašala ena gospa na bowlingu (jaz sem bila samo gledalka:), če imam vse potrebno s seboj za v P, če bo panika, da vidi, da sem čisto na koncu... pa sem rekla, neeee, imam še 5 tednov in ji nič ni bilo jasno, ni si pa upala nič rečt... user posted image user posted image user posted image

ja, eni se res bojijo da bo kaj ven padlo user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
5.5.2008 9:32:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
5.5.2008 9:38:02   
polma
Jaz se pa tako potim... in sopiham. evo, tut trebuha se mi ne da več mazat, ker se upeham in čist mam moker vrat in pod lasmi user posted image ?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
5.5.2008 9:40:22   
Anonimen
Jaz sem kar obupala z mazanjem trebuha,ker ni nobenega efekta. Sem se zadnjič dobro pogledala v ogledalu in sem dobila kar nekaj strijuser posted image .

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
5.5.2008 9:44:35   
polma
Ja-jaz jih imam že od prej. Zgoraj lep, od spodaj pa razpokan trebuh. ampak vseeno skušam mazat. Če si podvržen strijam itak ne moreš kaj dost preprečit, na žalost je to res. Samo-da se človek tkole upeha! Moj user posted image mi ni verjel, dokler me ni slišal! Sem kot ježek ki sopiha po gozdu user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
5.5.2008 9:47:43   
Anonimen
Ja, sapa tud mene daje, včasih pridem vsa zadihana ko grem samo do wc-jauser posted image
Strije imam jaz tud še od prej, od prve nosečnosti.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
5.5.2008 9:52:08   
polma
Jaz bi pa rada imela eno lepo haljo iz lahkega materiala- za v porodnišnico bi jo vzela in potem bi jo nosila še doma, za dojenje. in sem se zdajle spomnila da bi mogoče imeli v H&M kako varianta. Ker majo vsake tolko tudi haljice, take lahke-ne iz frotirja. Ker če mi je že zdaj tako vroče, om v frotirki gorela. in grem gledat!! Jupi, samo da se zapravlja user posted image user posted image user posted image !!! aja- dans je moj prvi dan porodniške, se pravi da moram proslavit, moram si kaj kupit!!!!
Me že ni več....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.5.2008 9:52:57   
Anonimen
dobro nakupujuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.5.2008 9:55:44   
babysolza
Polma, daj poročaj, če boš uspešna glede haljice! Ker jaz mam tudi frotirasto doma, pa mi nekako kombinacija junij-frotir ne gre skupaj. user posted image user posted image

Mene pa moj user posted image  tako pridno maže po trebuhu (je porabil že ene 5 tub krem user posted image ), da strij sploh nimam. Sam se ne smem preveč hvalit, ker mam še več kot en mesec časa za jih dobit. user posted image  

Mam pa zadnji teden obupne noge, pravzaprav okrog gležnjev. In kile kar letijo gor. Se tolažim, da od vode, sam nisem čist prepričana. user posted image  user posted image  Bom danes po pregledu poročala, pa se zna zgodit, da bom kakšno kilco kar 'utajila'. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.5.2008 9:56:14   
aleksandra silvija
Polma-kar pocrkljaj se. 1. dan porodniške pa ni kar takouser posted image user posted image .

Ah, kje smo me iz 2. polovice meseca?user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.5.2008 9:59:06   
babysolza
Meni se pa zdi ful fajn, ko sem v soboto zaštartala 35. teden. Sam še mal, pa bo...

A ste že kej ful nerodne? Meni se zdi, da mi je trebuh sicer spet zrasel, sam se še kr normalno gibam in spim tudi super. Vsi mi pravijo, da zadnji mesec si pa res že vsega sit - jaz pa obratno, mojemu že razlagam, da bom pogrešala svojo 'žogo'. Hmmm, le kaj naj bi to bilo?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.5.2008 10:01:12   
polma
Zdaj ste pa vse prišle gor user posted image !

Bom poročala za haljice!

mislim, da si bom potem pripravila še torbi za v porodnišnico. Čeprav sem  user posted image vprašala, če bi znal sam naštimat za dojenčka, pa je rekel: Valjda!  IN se mi je že spet zazdel tak frajer, ki obvlada situacijo, da sem se pomirila in stopila in ah......

Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.5.2008 10:01:53   
l.daisy
jaz se potim sto na uro, sploh ne vem, če sem kdaj v celi nosečnosti imela mrzle noge...user posted image
za v P imam eno tanjšo haljo, v frotirju bi se pomojem zakurilauser posted image

strije sem jaz kasirala kakšna dva tedna nazaj, ko me je blazno pekla in srbela koža od popka proti sramni kosti... kljub večkratnemu mazanju na dan se jim nisem mogla izognitiuser posted image ... točno po pregradi med user posted image user posted image se mi zdi, da je ta pas strij in da sta ga naredila zaradi tega, ker se vsak na svojo stran raztegujeta...

polma, čestitke še za 1. dan porodniške...
aleksandra silvija, še malo, pa boste vi tudi na porodniški.... jaz štartam v ponedeljek... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.5.2008 10:05:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Polma-kar pocrkljaj se. 1. dan porodniške pa ni kar takouser posted image user posted image .

Ah, kje smo me iz 2. polovice meseca?user posted image

tudi naš čas bo kmalu prišeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2794
5.5.2008 10:05:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Snežinka*
Dobro jutro!

Mene pa že dolg ni bilo. Mi smo "mal" prenavljali doma pa sploh ni bilo časa za računalnik. Zdaj smo res končali, samo še pospravljanje nas čaka - uf!

Sicer pa za evidenco, imamo jutri pregled- kontrola rasti. Zredila sem se 7 kg. Bom pa še jutri prišla napisat kakšne številkice ima naš sonček.

Pridi nas večkrat pogledat, pa počvekat z nami - sej zdej boš itak kmalu na prodniški, pa bomo čvekale na muč.

(odgovor članu *Snežinka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.5.2008 10:05:30   
polma
Nič, moram še to povedat- Sem bila na refleksni masaži stopal, moja zlata tašča me masira. In imam zežave s hrbtenico, kar je logično in pa boleleo je ko user posted image pro gležnjih in prstih. to je pa  limfa- jasno, zato pa nam zastaja voda. jaz niem suhica, ampak- takih nog nisem mela še v življenju! To je vse slonasto, brez oblike, polno celulita, bljak! in sem prepričana, da bo zginlo po poridu. Ker zgornji del telesa pa imam čisto droben, še bolj kot prej.
Zato- ne bomo se sekirale zarad debelih tačk user posted image user posted image user posted image , a ne?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
5.5.2008 10:05:33   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Meni se pa zdi ful fajn, ko sem v soboto zaštartala 35. teden. Sam še mal, pa bo...

A ste že kej ful nerodne? Meni se zdi, da mi je trebuh sicer spet zrasel, sam se še kr normalno gibam in spim tudi super. Vsi mi pravijo, da zadnji mesec si pa res že vsega sit - jaz pa obratno, mojemu že razlagam, da bom pogrešala svojo 'žogo'. Hmmm, le kaj naj bi to bilo?

o nerodnosti raje ne bi, ampak če že vprašaš... user posted image user posted image user posted image
problemi s spanjem itak, z vstajanjem iz postelje, z obuvanjem nogavic, s hojo (moj pravi, da ne hodim, ampak PINGVINAMuser posted image user posted image user posted image ), z bolečimi nogami in križem... bi rada še kaj vedela? user posted image user posted image user posted image

polma, itak da bi vsi znali pripraviti, moj tudi pravi, da ne bi bilo panike, da bi znal... je pa 14 dni nazaj rodila kolegica in je njen prišel po dojenčka s plišasto opico v lupinici, ker je treniral, kako bo otroka notri zapel... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
5.5.2008 10:07:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.5.2008 10:07:32   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO:  je pa 14 dni nazaj rodila kolegica in je njen prišel po dojenčka s plišasto opico v lupinici, ker je treniral, kako bo otroka notri zapel... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
5.5.2008 10:10:29   
aleksandra silvija
Nerodna?
Joj, se mi zdi, da sem kot slon.

Pogosteje uporabljane stvari sem si iz nižjih predalov kar više postavila.
Sklanjanje=muka.

Da bi pogrešala trebuh?
Trebuh ne. Je pa v user posted image  prijeten:
-občutek pričakovanja,
-občutek, da spet začenjaš nekaj novega,...
-pa da imaš nekoga v trebuhuuser posted image ,
-  in da imaš včasih izgovor za pozabljivost, drobne nerodnosti,...user posted image ,
-da lahko zapravljanje opravičuješ s sindromom gnezdenjauser posted image ,...

Ni mi pa všeč to mirovanje, pa strah in da se mi dnevi vlečejo kot jare kače--potem bodo pa itak spet brzeli,....
In čeprav mi je na bolniški prav nič fino, po drugi strani pa sem lahko več z otrokoma.
npr. punčka lahko pride iz šole včasih že ob 11.30 in ne okoli 15. ure, kar pa ni kar tako,...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?