Rožica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Rožica, hvala za ZS in za linke in za... vse ... Ugotovila sem, da je tam v reklami neki King TS Plus, ki nima tistega naslonjala za glavo.. čeprav res nisem pomislila prej, da bi ta naslon znal motiti otroka... hmmm, bom še premislila in poklepetala z možem. Razlika v financah je pa kar huda.... kolikor jaz vem je to lanski model, letošnji ima to fiksno, nesnemljivo oporo za glavo. Pri tem starejšem pa se opora dokupi. http://soncek.si/si/romer-opora-za-glavo-duo-king-ts-plus-rjava-i7280.shtml Je pa pri nas cenejši le za 25 € kolikor stane tista opora za glavo, le da jo na starejšem modelu lahko snameš. Jaz sem pa želela kupiti tega, pa ga takrat niso imeli nikjer, ravno zaradi tega ker mu v primeru, da bi ga motilo lahko snameš oporo za glavo. Jaz na pamet žal ne vem kakšno ponudbo imajo. Gotovo ga imajo, ker je to ogromna trgovina z igračami,...., res pa je da je njihova internetna stran malo slabša. Lahko pogledam in javim, ko bom šla gor, saj moram po plenice. Jaz spremljam te akcijske letake,... pa tudi veliko, veliko opreme sem kupila v tej trgovini, ker se vedno iskaže da je najceneje. Vsekakor pa so znamke Fisherprice,... veliko cenejše, kot pri nas. vsekakor pa so najcenejše tudi plenice, Zdaj so spet tisti mega boxi v akciji 21€ v enem pa je 120 plenic 4+, te trenutni jaz uporabljam. enaka cena je za navadne in activ fit, le da je teh pakiranih malo manj. je pa treba poudarit, da so pri njih že navadne pampers bolj kavlitetne kot naše. Jaz vedno uporabljam navadne in ne premočijo, zdaj imam nekaj aktiv fitk za ponoči, ker sem dobila paket za darilo. Drugače pa sem jaz spanje katastrofalno, mislim da sploh nisva spala. mali je siten,.... jaz še bolj, pa še obisk s Krvavca sem dobila. Lep dan.
|