|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
29.4.2008 8:11:04   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Jutroooooo

naša noč obupna.....na vsako uro, največ dve se je zbujalauser posted image user posted image user posted image user posted image in bradavice imam čisto razpokane, da sem zjutraj jokala ob dojenju..flaške pa noče....kaj na????user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image mene pa nobena noče spoznat...ki sem iz primorske pa še sama od srede naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa nič....user posted image user posted image user posted image

grem kavico srkat

Če grem na Primorsko se ti javim...OBLJUBIMuser posted image .
Daj probaj dojit z nastavki. Kaj pa, če cucelj namažeš z nečim sladkim, da povlečeuser posted image  Jaz sem ga tako navadila na dudo. Moja kolegica pa svojega user posted image  na flaško.

Žan že spi 1. rundo. Zjutraj moram ujeti pravilni "timing", da zaspi in je potem boljše volje.
Nič...grem še malo raziskovat avtosedežeuser posted image .

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
29.4.2008 8:27:59   
ana b
Jutro!

Helena: user posted image  in lahko napišem enako, spet ga je biksal celo noč. Edino od 7h zvečer do 22:30, ko me ni bilo doma je bil mir. Zelo rada bi te spoznala, pa ne gremo nič na morje user posted image , če pa mi slučajno uspe prepričat user posted image  za kakšen enodnevni izlet, pa še prijavim.

GH: še vedno ne je, oz. poje 20g nato pa histeričen jok in tišči usta skup in tako trmari tudi 2 uri, potem pa mati ne more več poslušat histeričnega dretja, kaj pa sledi pa se ve user posted image .

Avtosedež: mi imamo Nejčevega Concorda in se je 1x dobro obnesel, zato ga bomo imeli tudi pri Maticu user posted image , samo da ni treba kupovat.

Zvezda, Dreamz: user posted image user posted image

Kapice: ušes več ne pokrivam, ker jih je tudi pozimi imel večkrat ven kot not. Glavico pa mu še pokrijem s kapico s šiltkom, ali pa klobučkom ali kapuco, ima pa malo las

Oblačenje: ne vem, nikoli mi ni prav oblečen, ali preveč, ali premalo user posted image .

Zdaj pa me čaka eno veliko zapravljanje evrčkov, ker moram po svoja nova očala, ker se je še zdravnica včeraj čudila, kako s temi še kaj vidim, potem pa še po sandale za Nejca in nekaj zame user posted image , pa mož tudi rabi nove natikače. Upam samo, da ne bo dež.

Zdaj sem pa naložila. Dosti za zdaj.

Pa, pa

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
29.4.2008 8:45:05   
helenav
lina ana b user posted image user posted image

mi imamo dež.....
in niti v bazen ne moremo it zaradi mojih razpokanih bradavicuser posted image user posted image ...od jutri naprej pa sem sama.....

oj Celjanke..kako je z našo Nefretitiuser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.4.2008 8:59:57   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Rožica, hvala za ZS in za linke in za... vse ...
user posted image
Ugotovila sem, da je tam v reklami neki King TS Plus, ki nima tistega naslonjala za glavo.. čeprav res nisem pomislila prej, da bi ta naslon znal motiti otroka... hmmm, bom še premislila in poklepetala z možem. Razlika v financah je pa kar huda....

kolikor jaz vem je to lanski model, letošnji ima to fiksno, nesnemljivo oporo za glavo. Pri tem starejšem pa se opora dokupi.
user posted image
http://soncek.si/si/romer-opora-za-glavo-duo-king-ts-plus-rjava-i7280.shtml
Je pa pri nas cenejši le za 25 € kolikor stane tista opora za glavo, le da jo na starejšem modelu lahko snameš.
Jaz sem pa želela kupiti tega, pa ga takrat niso imeli nikjer, ravno zaradi tega ker mu v primeru, da bi ga motilo lahko snameš oporo za glavo.

Jaz na pamet žal ne vem kakšno ponudbo imajo. Gotovo ga imajo, ker je to ogromna trgovina z igračami,...., res pa je da je njihova internetna stran malo slabša.
Lahko pogledam in javim, ko bom šla gor, saj moram po plenice.
Jaz spremljam te akcijske letake,... pa tudi veliko, veliko opreme sem kupila v tej trgovini, ker se vedno iskaže da je najceneje. Vsekakor pa so znamke Fisherprice,... veliko cenejše, kot pri nas.
vsekakor pa so najcenejše tudi plenice, Zdaj so spet tisti mega boxi v akciji 21€ v enem pa je 120 plenic 4+, te trenutni jaz uporabljam. enaka cena je za navadne in activ fit, le da je teh pakiranih malo manj.
je pa treba poudarit, da so pri njih že navadne pampers bolj kavlitetne kot naše. Jaz vedno uporabljam navadne in ne premočijo, zdaj imam nekaj aktiv fitk za ponoči, ker sem dobila paket za darilo.

Drugače pa sem jazuser posted image user posted image  spanje katastrofalno, mislim da sploh nisva spala. user posted image
mali je siten,.... jaz še bolj, pa še obisk s Krvavca sem dobila.user posted image user posted image

Lep dan.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.4.2008 9:05:58   
zvezda71
Dobro jutro

hvala user posted image za vse lepe želje, so pomagale našuser posted image  je kot po jusuuser posted image prebolel 6 bolezen.
Helena jaz bi te tudi tada spoznala, ampak mojega ni šanse da dobim za prvomajske na morje, sami pa se mi ne gre pa še diplomo pišem tako da...upam da bomo sčarale srečanje za vse, da se bomo končno v živo spoznale.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.4.2008 9:15:07   
NalLa

Jutroooooo

naša noč obupna.....na vsako uro, največ dve se je zbujalauser posted image user posted image user posted image user posted image in bradavice imam čisto razpokane, da sem zjutraj jokala ob dojenju..flaške pa noče....kaj na????user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image mene pa nobena noče spoznat...ki sem iz primorske pa še sama od srede naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa nič....user posted image user posted image user posted image

grem kavico srkat

Helena jest bi te z veseljem spoznala in če bomo šli kaj na primorsko te sigurno kontaktiram. Problem je bolj moj dragi, ki se mu zdi ful čudno, da se kar menim z nekom, ki ga ne poznam. Ampak bom že nakako tko naštimala, da se bo šel on mal šetat z Lanom, jest pa s tabo in Sandro spijem eno kavico. Kakšno vreme boste pa imeli? Ker pri nas je dež.

No, včeri smo bli v Čatežkih in je blo ful dobr, samo jest sm zmatrana ko hudič. Tri mulce met s sabo (še dva nečaka) te kar utrudi.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.4.2008 10:02:56   
annie
Jutro,

Nik spi 1.rundo, je prejle tako sitnaril, da je mogel it spat. Noč smo imeli kar pestro. Nekje ob 2.00h zjutraj se je zbudil s strašanskim jokom in ga ni nič pomirilo. Sprva sploh nisva vedela, kaj mu je, ali spet zobki, ali kaj. Potem pa se je ful zvijal in ga je napenjalo, ko pa se je 2x pokakal in je bilo okuser posted image Sploh ne vem od česa ga je zvijalo, ker od GH nisva nič novega jedla user posted image

aaa je že alarm...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.4.2008 10:53:15   
Anonimen
Dobro jutro!
Moj čmrlj spi prvo rundo, jaz pa kuham kosilo. Danes mu bom prvič dala meso - purana. Upam, da mu bo všeč.

Helenav, poskusi z nastavkom. Meni so full pomagali, ko sem imela krvave bradavice. Brez njih ne bi mogla več dojiti. Upam, da se kmalu poštima.

Lemavrica, ja imajo bazen za otroke, bolj neko lužo no. user posted image  Tak majhen, plitek... S Fredovim obročom nimaš tam kaj početi, pa še otroci so tam kot sardele. Mi smo šli kar v ta velikega in je bilo super!

Krst: Glih včeraj sem klicala našega župnika in ja zopet kar neki kompliciral!!! Zdaj mu ni problem, ker nisva poročena (jaz imam vse zakramente, on le krst); zdaj mu je problem, ker boter nima cerkvene poroke! JOJ, ma sploh ne vem kaj naj. Resno razmišljam o tem, da bi šla krstit v drugo občino.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.4.2008 11:01:17   
helenav
Krst: Glih včeraj sem klicala našega župnika in ja zopet kar neki kompliciral!!! Zdaj mu ni problem, ker nisva poročena (jaz imam vse zakramente, on le krst); zdaj mu je problem, ker boter nima cerkvene poroke! JOJ, ma sploh ne vem kaj naj. Resno razmišljam o tem, da bi šla krstit v drugo občino.

točno zaradi problemov z botrom smo mi krstili Klaro v drugi občini....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.4.2008 11:11:06   
Rožica*
Tiana  ma pelji ga krstit drugam.
Tako boš tudi ti vsaj malo ujezila župnika.
Sem malo poredna user posted image .
Ampak res ne morem verjet, da toliko komplicirajo, kaj pa ti more če še nisi našel partnerja, s katreim bi si pred bogom obljubila zvestobo do groba.
Pa malo mu zateži nazaj. Pa saj ne more siliti, da ima nekdo poroko.....user posted image

Punce mi končno spimo.
Sva imela kar boj preden je zaspal, nekaj si zmišljuj in noče zaspat v posteljici, tako da sem ga dvignila, ker me je tako vlekel za lase, ko sem se sklonila k njemu, in je v sikundi na rokah zaspal.
jooooooooo pa ja ne misli da ga bom zdaj nosla, ko ima 8 kilogramov, ga prej nisem in ga tudi zdaj ne bom. Bova mela šolo.... heheuser posted image user posted image

Jaz si pa izdelujem sling.
Sem naredila celo študijo, kako ga izdelat, tudi za tiste mei tai sem nekje našla kroj. Nekaj linkov sem pripela na RR.
me je ujezilo ker vse govorijo sem si ga zašila,... ko pa vprašaša kako pa ni odgovora. zato sem prilepla linke.

by.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.4.2008 11:11:21   
Anonimen

točno zaradi problemov z botrom smo mi krstili Klaro v drugi občini....

Pa niste imeli nič problemov, ker ste šli v drugo občino? V katero pa, če ni skrivnost?

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.4.2008 11:28:34   
sandra85
pozdrav še od nas!

najprej user posted image user posted image user posted image za zobke in vse podvige.
kapica vedno mu jo dam (sam uno poletno za sonce, ki je čisto tanka-pa še to si je zdaj začel dol vleči)
helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obilen obrok!!!!! js ti definitivno vrjamem, da je tolko pojedla, ker je Enej tudi že pojedel tolko 1x. drugače pa poje okvirno 200ml (20ml gor ali dol)
mislim, da se ne redijo tako hitro, ker sedaj jejo le sadje in zelenjavo (Eneju dam le 2x na teden meso) in od tega se ne morejo dosti zredit, pa še migajo skozi
špinača kuham tako kot imam. ko so mi domačo iz štajerske prinesli, so mi prinesli zmrznjeno, ker so jo vlagali pred meseci. tako da ni pomembno, ali je sveža ali zmrznjena.
krst imamo 24.5. na štajerskemuser posted image user posted image user posted image komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tašča plača restavracijouser posted image (smo prišparali 300 ali celo več €user posted image zato bomo v H&M-ju nakupili kej več)
čebula jo je 1. jedel pred 3 dnevi (seveda prepraženo in skuhano v zelenjavni juhici) in je bilo vse ok-sam sveže ne smejo seveda
česen še ne
zvezda super, da je dal to bolezen skoziuser posted image user posted image user posted image
NaILa super, da ste uživali user posted image user posted image user posted image pa dobrodošla "doma"user posted image

uffff, zdaj pa malo o nas:
prejšnja noč je bila super, ta noč obupuser posted image   zbujal se je na 4 ure
GH je za malico pridno popapal (180ml hruške in jabolke in to ful sočne in sladke)
zdaj spančka. js pa mu grem pripravit kosilo, danes bo 1. papal ribico

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.4.2008 11:36:46   
sandra85
user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

pobiram predloge za datum in lokacijo!
glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod".

moj predlog:
petek, 2.5.2008 v slaščičarni Mignon v Portorožu

(js grem v soboto na štajersko in bi bila vesela, če se lahko dobimo v petek, ali najkasneje v soboto dopoldan)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.4.2008 11:52:07   
Anonimen
Ja Rožica* sej pravim, da bi šla kam drugam. Bomo že kje našli.

Jaz pa sem včeraj od Skuštrane dobila MEI TAI in je full user posted image user posted image user posted image . Potem ga bom stestirala. Upam, da bo šlo, da se ne bom zamotala. user posted image

Sandra, kakšno ribo mu boš dala? Postrv?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.4.2008 11:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06

tianna kje v ankaranu imajo tako dobro hrano, ker nas večkrat tja pot popelje, da bomo vedli.

Restavracija ni glih ne vem kaj, ni neka fancy, ampak tam se tako dobroooo je! Če prideš s koprske strani je na desni strani, čisto ob cesti. Mislim, da se kliče prav "Ankaran". Tudi pice imajo, toda jaz tam vedno jem morsko hrano in je res ok. Porcije so super, vse sveže, cena primerna. user posted image  user posted image

Jutri pa gremo v Trst po nova sončna očala!!! user posted image

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.4.2008 12:50:14   
lemavrica
Ojla,

midva sava bila malo pri moji mami. Spali smo ok,se je samo 1x zbudil.

Tianna a so v Trstu kaj cenej sončna očala, ker jaz si jih moram tudi nujno kupit.

user posted image  Jaka ima zadnje čase bolj suho kaka. A bi me moralo kaj skrbeti ali je to normalno zaradi GH?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.4.2008 12:58:26   
Anonimen
Prej sem mu prvič dala purančka, pa ni bil glih navdušen.

Lemavrica, mi imamo že ves čas probleme s kakanjem, tako da ti ne znam svetovati. Upam, da se bo poštimalo.

Glede sončnih očal pa nimam pojma, če se splača, ker ne vem kakšne so cene tu v Slovenji. Vedno se zapeljem do Italije. Sej imam od lani nove v bistvu - Gucci, samo... Letos so mi bljak. Kakšne iščeš, katera firma? Lahko ti kaj pogledam za ceno.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.4.2008 13:01:42   
lemavrica
Malo večje, lubi ima od Givenchy-ja pa so ful dobre. V bistvu moram jaz očala videt in probat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.4.2008 13:05:08   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

user posted image  Jaka ima zadnje čase bolj suho kaka. A bi me moralo kaj skrbeti ali je to normalno zaradi GH?

Pri nas je full različno. Večinoma dvakrat na dan kaka...prvič bolj suho, drugič pa je vse razmazano po ritiuser posted image .

Zdajle spi 2. rundo, no ubistvu se bo po mojem kmalu zbudil. Za kosilo sem mu naredila pire z bučkami. Upam, da bo jedel.user posted image

Midva sva bila prej malo zunaj. Še dobr, ker zdaj pa full dežuje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.4.2008 13:10:42   
Anonimen

V bistvu moram jaz očala videt in probat.

Ja logično, ma bom vseeno malo počekirala cene. user posted image

Jaz pa likam...

Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.4.2008 13:21:34   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

pobiram predloge za datum in lokacijo!
glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod".

moj predlog:
petek, 2.5.2008 v slaščičarni Mignon v Portorožu

(js grem v soboto na štajersko in bi bila vesela, če se lahko dobimo v petek, ali najkasneje v soboto dopoldan)

sem zauser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.4.2008 14:25:54   
sandra85

suho ali trdo?
Enej kaka trdo od 6.m (odkar je GH)

tianna dala sem mu file morskega lista in je zmazal vse user posted image (zraven pa sem dala še brokoli in krompir)

helena user posted image user posted image user posted image upam da se še druge javijouser posted image nena80 se mi je na ZS, tako da na njo računamuser posted image
pri nas je dežuser posted image user posted image user posted image ampak sva bila prejle malo zunaj pod streho, glih toliko da smo bili na zraku

Enej spi 2. rundo, js pa grem zdaj pojest kosilo

Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.4.2008 14:27:28   
lemavrica
Suho in bolj trdo. Ful se drobi k ga odvijem Kr neki, upam da se mu kmalu porihta.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.4.2008 14:30:15   
Anonimen
Mmmm, jaz bi tudi morski list. user posted image  Super, da je vse zmazal. user posted image

Glede srečanja: Bi full rada prišla, samo je odvisno od avta. Moj itak dela in trenutno imava samo en avto. Vse odvisno no, tudi od ure srečanja itd. Do Obale pa se bom že sama zapeljala, ni panike. Če se ne motim je Sonce78 tudi na Obali te dni. user posted image  user posted image  Ma ne vem, če nas bere. Jo bom potem kaj poklicala in ji povedala za srečanje. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.4.2008 14:31:41   
Anonimen

Suho in bolj trdo. Ful se drobi k ga odvijem Kr neki, upam da se mu kmalu porihta.

Popije manj tekočine kot ponavadi?

Nam v takih kriznih situacijah super pomaga sirup Lactecon, ki mehča blato. Ni odvajalo in organizem se nanj ne more navaditi. No, pa saj sem ti o tem že pisala.

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.