babyrok
|
Ojla, evo mene po dolgem času. Zdaj sva bila nekaj časa z Rokom pri mojih starših na obisku in ugotavljam, da ste bile ta čas zelo pridne. Nisem še uspela vsega prebrat, ampak počasi bom že. Najprej mere za 7. mes., 73 cm in 8 kg. To me je čist vrglo iz tira, ker je shujšal ampak zdaj je že na 8.400. Ugotovili smo, da je bil verjetno razlog ta, ker se je ravno v tistem obdobju začel s svetlobno hitrostjo gibat - pospešeno plazit in manj spat, pa še zrastel je. No, upam, da bo zdaj šlo spet lepo gor, ker me je kar zaskrbelo, saj je imel pri 6,5 mes. 8.450 kg. Novo je to, da govori baba in včasih vmes tudi mamaaaa, pa brrrrum, bruum. Seveda sem čist navdušena, ko slišim tisti mamaaa. Zdaj smo spet v fazi, ko ne spimo dobro - zdaj bi bil pa že res čas za kakšen zob, ker ima vse otečeno in moj prst bo kmalu čist podplut, ker ga tako rad grize:-) Gosto hrano kar pridno papca od 150-250g na obrok. Zdaj imava 3 obroke GH in 2x mleko. Kapa - še vedno ima takšno, ki pokrije ušeska, samo so večkrat ven, kot pokrita, ker ne najdem ene pametne kape. Malo obrne glavo in se kapa se že premakne. Špinača - Jaz mu je še nisem skuhala, sem pa ravno razmišljala, da jo bom. A kuhate zmrznjeno ali svežo? ma, sem že spet pozabila kaj vse sem še hotla napisat. Ko vas berem, se vse sorte spomnim, potem pa pozabim. ... se še kaj oglasim, nočko...aja, vrtec?! pri nas je katastrofa - do zdaj smo dobili vse zavrnjeno, čakamo pa še na odg. iz Domžal. Kar v želodcu me stiska, ko se spomnim...ajd, ne bom težila, grem še kej nardit..., al pa, če se ne bom kar pri kavču ustavila in mal križ poglihala
|