|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
28.4.2008 14:40:03   
helenav
ufffff..kolko imam za prebrat...grem kar po vrsti....

Lina NaIla jaz bom od srede naprej čisto sama.....tako, da če pridete dol, bi vas tudi jaz rada spoznala...user posted image

Guppy...ti imaš pa res pestro..poleg tega, da sta dva in je vse itak na kvadrat...pol pa še taka 'divjaka' v smislu, da se jim kar mudi..he he..bi ti privoščla eno tako lenobico kot je moja Klara...ona je še najbolj vesela na tleh na hrbtu..za vse ostalo pa še nič ne veuser posted image

ana b  jaz sem tudi že skoraj nehala ponoči dojit..ampak se še vedno zbujamo na dve ti ure....al jo  je treba na bol zvrnit..al dudiko popravit..al čajčka...vedno nekaj....se mi zdei da je lepše spala, ko je joško dvakrat na noč dobila....sem ji sicer provala jo nazaj dat..ampak ni več lačna...ona bi se samo igrala z njimiuser posted image user posted image

tianna kaj je fulslana voda v Bernardinu?? Midva greva jutri s ekopat..pa še ne vem kam....user posted image jaz poznam samo Terme Palace

dojenje...mi se dojimo zjutraj ko se zbudi....enkrat popoldne,eno uro po kosilu in tik pred spancem, ter zvečer...aja..pa še enkrat ponoči okrog 4h..tako d adejansko podnevi samo še trikratuser posted image user posted image user posted image

spanje kor sem že gor napisala...živa katastrofa..ampak sem se že  sprijaznila....
je bila sicer tri dni brez spalne vreče in je bil živ obup....zbujala se je še več..ker je divjala po postelji...tako, da sedaj je nazaj v vrečiuser posted image

GH ful je pridna...včeraj je pojedla za kosilo....300 ml...SE NE LAŽEM....in še sama ne morem verjet...user posted image user posted image ne vem kam da..ker še vedno smo pod 6500g..user posted image
danes je provala belo ribouser posted image user posted image user posted image in jo obožuje

zvezda upam da se hitro pozdravite

avtosedež mi imamo v velikem avtuConcord Ultimax in sem ful zadovoljna..predvsem zato, ker je res udoben in se da čisto v ležeč položaj nastavit. V mojem avtu pa je lupinica, in Klara je v njej ful nemirna...nevem kaj jo moti..al to, da sedi spredaj...ker se non stop obrača v smer vožnje..jaz pa jo zraven z roko tiščim da je bolj pri miru??? Kaj to dela? v Concordu,pa lepo sedi....je pa zadaj. S tem da v mojem Peugoju, jo morem imet spredaj...ker se vozi v obratni  smeri in jo tako, hitro pomirim, ko je sitna. (se ne rabi vstavljat)

dreamz ajooooojjjjjj..boga!!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da hitro mine...

kapice, traki hmmmm..zdej je to ena velika dilema.....ponavadi ima rutko,ampak ko zaspi in ji dan dol, je spodaj vsa potna....zdej pa ne vem kaj...al naj prešaltam na tanke klobučke, zaradi sonca....nekej sem prebrala da veter ne dela vnetje ušesk....sej kaj bomo pa poleti, ko ob morju non stop piha....???user posted image user posted image user posted image Mislim, da vetrič pri okrog 20 stopinjah in več, ni več škodljiv...bolj je sonce nevarno....Kaj menite vi? Nekdo je to temo celo odprl na forumu in je en kup različnih mnenj...če se Klara ne bi toliko potila, bi kar imela rutkico..ampak tako, ko je vsakič mokra spodaj,mi ni vseeno kaj  ima na glaviuser posted image   bolj je nevarno, to ko se spoti.....

Kako pa so sedaj oblečeni????

evo s eje zbudila.....glih prav, ki sem prišla do konca.....zvečer pa morem še nekaj vprašat, glede ležišč--.....
šibaaaaaaaaaaaaaaaaaam

pa pa pa

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.4.2008 14:58:24   
guppy
helena
user posted image

JOJ, nisem vedela, da se za Priori da kupit opora za glavo???? Hvala! Zdaj moram pa še premislit vse skupaj.

Rožica, gledam na page in ne najdem nikjer sedežev... A mi lahko prosim pomagaš? Kje spremljaš popuste in podobno?
Hvala!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.4.2008 15:02:16   
dreamz
Lina31: Čestitke sinčku za sedenje. user posted image
Moj pa ni še zaštekal tehniko za se dvignit.user posted image

Helenav: Sebastien je za doma oblečen nogavičke, bodi s kratkimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi (bombažna t-shirt), spodnji del trenerke. Za ven mu npr. dam še zgornji del trenerke in tanko bombažno jaknico, ki mu jo slečem, če je full toplo. V bistvu v tem prehodnem obdobju nonstop kontroliram, če mu je vroče ali mrzlo. Aja, pa mu dam kapco s šiltkom in teniske.
Aja, pridna Klara, če poje 300ml!!! Ma nevem, če je kdaj Sebastien toliko naenkrat pojedel, pa ima čez 9kg. user posted image  Je pa večkrat po malo-tudi ponoči... zgleda da se špara čez danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.4.2008 15:16:00   
dreamz
guppy: poglej to povezavo http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=380018756750

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.4.2008 16:35:04   
Rožica*
Guppy ja ti bom pomagala.
Klikni na zavihek Babiesˇr us tam imaš novi baby katalog, ko ga naloži imaš na 44 strani sedež Romer.
ali pa poglej tam levo autositze.
Akcije pa so tudi v obliki letakov na prvi strani Aus unserer Werbung ali pa levo pod aktuellea

A to podporo za glavo imajo v Bc tudi?

lp.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
28.4.2008 16:36:17   
Rožica*
Guppy poglej nov letak Romer 139€ !!!!!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.4.2008 16:51:50   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

A to podporo za glavo imajo v Bc tudi?

lp.

Ja, sem napisala nekaj postov nazaj, da sem jo jaz kupila v bc pred par tedni za 16eurov pa neki. Je original za vse sedeže maxicosi group1.user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.4.2008 17:59:32   
Anonimen
Rožica* jaz se nič ne znajdem na tej strani. user posted image  Mogoče veš, če imajo tudi Romer Safefix Plus?

Helenav, voda ni tako zelo slana. Dosti manj kot morje. Našega ni motilo. V Fredovem obroču je veselo migal in se odrival kot žabica (to sem prvič videla; res zanimivo kako imajo prirojen ta žabji odriv) in z rokami čofotal. Čisto je bil moker po obrazu, non stop sem ga brisala, ker je pač sol, ma njega ni motilo. Enkrat se je tako pošprical, da je bil čisto rdeč v obraz, ampak jokal ni. Ko smo prišli ven, sem ga nesla pod tuš in ga stuširala. In je blo ok. Aja, naš se je tam full potil, ozračje ima 31 stopinj. No, potil se je edino takrat, ko je spal. Meni je bilo ok. Šli pa smo v ta velik bazen. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.4.2008 18:36:16   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Rožica* jaz se nič ne znajdem na tej strani. user posted image  Mogoče veš, če imajo tudi Romer Safefix Plus?

tianna...Meni je tudi ta avtosedež cool, ampak je res full drag. Pa glede na to, da dečki full hitro na kg pridobivajo vpršanje kolk časa ga bomo imeli, zato razmišljam, da zdaj vzamem brez isofixauser posted image

lej na tem linku imajo tudi ta sedež od Romerja: KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 29.4.2008 19:46:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.4.2008 18:44:01   
Anonimen
Aha Lina, hvala za link. Zdej pa jaz neki ne razumem. user posted image  Kaj ima teža veze z isofix-om?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.4.2008 19:06:10   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Aha Lina, hvala za link. Zdej pa jaz neki ne razumem. user posted image  Kaj ima teža veze z isofix-om?

user posted image  Lina je verjetno mislila, da je škoda kupit drag sedež (tisti z isofixom ponavadi), ker ga otrok hitro preraste, še posebno fantek, ki hitreje raste oz. hitreje pridobiva na teži. user posted image

Ja res so astronomske cene, nevem če bi kupila Priorifix za polno ceno. Ma hvala bogu sem se takrat hitro odločila in ga kupila ko je bil v akciji, čeprav je bil Sebastien še čisto majhen. To je bil eden od mojih najpametnejših nakupov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
28.4.2008 19:31:35   
Anonimen
Aha hvala. Sem jaz nekako čudno razumela. user posted image

Kakorkoli, midva sva se glih zdaj pogovarjala in je padla odločitev - Romer Safefix Plus. user posted image  user posted image  Upam, da si ne bom/bova premislila. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.4.2008 21:02:03   
dreamz
Oooo, moj mali že aja. user posted image  
Končno sem ga odvadla ujčkanja, oziroma sem ugotovila nov način, da zaspi brez da ga nosim in mu pojemuser posted image  Sedaj je dovolj, da mu dam flaško mleka, potem si ga poležem na trebuh in ga trepljam po ritki, minutko dve in zaspi na meni. To je že napredek. Sam v postelji ni nikoli zaspal.

No, sedaj ki lahko čvekam, ker drugega ne morem delat user posted image , ni nobene gor. Ma kaj delate vse?user posted image user posted image  kr, kr..user posted image  jaz nemorem user posted image

< Sporočilo je popravil dreamz -- 28.4.2008 21:03:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.4.2008 21:05:57   
guppy
Rožica, hvala za ZS in za linke in za... vse ...
user posted image
Ugotovila sem, da je tam v reklami neki King TS Plus, ki nima tistega naslonjala za glavo.. čeprav res nisem pomislila prej, da bi ta naslon znal motiti otroka... hmmm, bom še premislila in poklepetala z možem. Razlika v financah je pa kar huda....

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.4.2008 21:17:08   
lemavrica
Čer,

midva sva spet sama, mož nekje nekaj dela, Jaka je zaspal, jaz pa pucam stanovanje.
Danes sva šla na sprehod do Domžal ampak je bila prehuda in naju je moral potem lubi domov peljat. Pa nisem šla prvič peš do  Domžal, samo zgleda da me je vročina zmatrala, pa tud pišek je siten ratal.

Trak za ušesa jaz mu ga dam ko res orenk piha, ker kljub temu da pravijo da veter naj nebi bil vzrok za vnetje ušes, sem raje previdna. Na koncu ne bo noben drug ob njem ko bo bolan, kot midva.

Zadnji teden se ful trudi postavit na vse štiri, pa mu še ne rata in pol se revček jezi. Se mi tako smili ker ga vidim da bi rad pa mu ne gre. Kotali se pa čez celo dnevno, sploh če vidi kaj zanimivega ( beri prepovedanega ).user posted image

Tianna kam ste se šli to kopat? A v Bernardin? A imajo bazen za user posted image  Jaz sem danes kupila Fredov obroč in zdaj čakam da ga bomo šli med prazniki sprobat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.4.2008 21:24:57   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Zadnji teden se ful trudi postavit na vse štiri, pa mu še ne rata in pol se revček jezi. Se mi tako smili ker ga vidim da bi rad pa mu ne gre. Kotali se pa čez celo dnevno, sploh če vidi kaj zanimivega ( beri prepovedanega ).user posted image  

Jaz sem danes kupila Fredov obroč in zdaj čakam da ga bomo šli med prazniki sprobat.

Ciao!user posted image

Tvoj Jaka je na isti fazi kot moj Sebastien!!user posted image   Danes ga je dragi vlekel izpod mize, izpod prenosne posteljce, določene stvari je že mogel odmikat. user posted image

Oprosti moji ignoranci, kaj je to Fredov obroč?user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.4.2008 21:41:29   
lemavrica
Obroč za plavanje.

Jaz našega samo od kablov vlečem stran. Mora zdaj med prazniki kanale narest za vse kable in namestit zaščito za vtičnice.

A tvoj se tudi proba postavit na vse štiri in mu še ne gre?

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.4.2008 21:44:23   
babyrok
Ojla,

evo mene po dolgem času. Zdaj sva bila nekaj časa z Rokom pri mojih starših na obisku in ugotavljam, da ste bile ta čas zelo pridne. Nisem še uspela vsega prebrat, ampak počasi bom že.
Najprej mere za 7. mes., 73 cm in 8 kg. To me je čist vrglo iz tira, ker je shujšal ampak zdaj je že na 8.400. Ugotovili smo, da je bil verjetno razlog ta, ker se je ravno v tistem obdobju začel s svetlobno hitrostjo gibat - pospešeno plazit in manj spat, pa še zrastel je.  No, upam, da bo zdaj šlo spet lepo gor, ker me je kar zaskrbelo, saj je imel pri 6,5 mes. 8.450 kg.

Novo je to, da govori baba in včasih vmes tudi mamaaaa, pa brrrrum, bruum. Seveda sem čist navdušena, ko slišim tisti mamaaa. Zdaj smo spet v fazi, ko ne spimo dobro - zdaj bi bil pa že res čas za kakšen zob, ker ima vse otečeno in moj prst bo kmalu čist podplut, ker ga tako rad grize:-)

Gosto hrano kar pridno papca od 150-250g na obrok. Zdaj imava 3 obroke GH in 2x mleko.

Kapa - še vedno ima takšno, ki pokrije ušeska, samo so večkrat ven, kot pokrita, ker ne najdem ene pametne kape. Malo obrne glavo in se kapa se že premakne.

Špinača - Jaz mu je še nisem skuhala, sem pa ravno razmišljala, da jo bom. A kuhate zmrznjeno ali svežo?

ma, sem že spet pozabila kaj vse sem še hotla napisat. Ko vas berem, se vse sorte spomnim, potem pa pozabim. ... se še kaj oglasim, nočko...aja, vrtec?! pri nas je katastrofa - do zdaj smo dobili vse zavrnjeno, čakamo pa še na odg. iz Domžal. Kar v želodcu me stiska, ko se spomnim...ajd, ne bom težila, grem še kej nardit..., al pa, če se ne bom kar pri kavču ustavila in mal križ poglihalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.4.2008 21:55:22   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

A tvoj se tudi proba postavit na vse štiri in mu še ne gre?

Ja, poskuša, a se ne dvigne, potem se pa kar naprej pokotali. user posted image

babyrok: Jaz dam mojemu le svežo špinačo, ki jo dam v krop, za par minutk.

Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.4.2008 22:21:04   
december06
Hej. Da se malo javim. Čez vikend sva se šla sama z user posted image potepat, možek pa je doma počival, da se pozdravi. Pa sva šla tudi čez mejo v Italijo in smo mu kupli avtosedež - Chicco key 1 isofix. Upam, da bo vreden svojega denarja. Pa še oblekico za krst, kako lepe stvari imajo. No, je babica kupila. Tako bolj športno varjanto v belem, da se bo še dalo kaj za naprej ponucat. Čeveljčki so pa tako dragi, da dol padeš.
Danes se je user posted image prvič gungal na otroškem igrišču. Kako je užival in vsi drugi so ga tako zanimali....

Vas še za nazaj preberem kaj ste počeli in pokomentiram.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.4.2008 23:14:18   
lemavrica
Jaz sem pospravila zdaj se pa počasi odpravljam spat. BB je ratal brez veze zdaj ko je še Sebastjan šel ven.

Krst jaz se moram še dogovorit oz. najdt cerkev kjer ne bodo preveč komplicirali s zakramenti za botre in mojimi zakramenti ( imam samo krst ). Nama je sicer v interesu ga krstit ampak ful komplikacij pa nočeva okoli tega. Tako da ga midva tudi ne bova štimala v belo in ne vem kaj še, kupila mu bom bolj lepše hlače in srajčko pa puloverček, neki takega da bo še kasneje lahko nosil.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.4.2008 23:26:09   
nena80
Se samo na hitrco javim, ne utegnem slediti tako da ne morem komentirati tekočih zadev, ob priliki...

Sandra, prosim če zbrišeš naš datum za zobek, mi je kar nerodno napisatuser posted image user posted image  je imel dva dni črto, pol je pa kar zginla in je več niuser posted image , ko je spodaj dobil tako črto je bil zobček čez dva dni zunaj sedaj je pa zginla, kot bi si dlesen zlizal, hudo... v glavnem sporočim nov datum, ko bo ziher zunajuser posted image

no med prazniki pridem v Portorož, če bo kakšno srečanje bom pustila tebi Sandra št. mobitela, pa mi sporoči, bomo pa dol od četrtka do nedeljeuser posted image , tako da bom sedaj dva dni v pripravi za tri dni dopustauser posted image , kupit vse ka še manjka, plavalne pkleničke, f. obroček, itd. in pakiranje, sploh nevem kam bomo vse zložiliuser posted image

no zadnja tema je bila krst....mi smo ga dali, pa ni župnik nič kompliciral, pa čeprav imam zakramente samo jaz, mojuser posted image  pa nič....user posted image  za župnika in prav lepo smo se imeliuser posted image  

joj mali kliče

Neposredna povezava do sporočila: 1622
29.4.2008 0:12:15   
december06
Evo uspela prebrat, zraven pa sem še vse zlikala. user posted image

tianna kje v ankaranu imajo tako dobro hrano, ker nas večkrat tja pot popelje, da bomo vedli.

avtosedeži tudi jaz sem omahovala med tedmi z isofix ali ne. Pa sem se potem odločila, da ga imamo namen imet še za kakšnega otroka (mogoče celo še dva) in da naredim en pameten nakup. Cena pa je bila kar ugodna 252 €. Sem gledala Maxi cosi priori fix in je bila cena 269€, Chicoo Key 1 pa je bil 125 €. Chiccotov priorifix mi je pa bolj vščeč, ker se dodatno fiksira na sedež avtomobila in ni tiste nogice spredaj, ki bi mi samo plac zavzemala in bi se verjetno vedno kaj zaletavala tam. Zdaj moram nabavit še letno prevleko. So imeli samo univerzalno, pa sem rekla da bom pogledala za original. Aja, pa dobil je še marelco za sonček. Vsi nakupi so bili opravljeni v trgovini Tutto per il Bambini v Molfancone. Tam smo lani nabavili že tudi voziček, prav tako od Chiccota, z lupinino in smo zelo zadovoljni. Bila je tudi zelo ugodna cena.

Kaj še mam za komentirat? GH, špinače še nismo probali, smo pa blitvo. Kupili smo svežo in jo nato spasirali in dodali še malo krompirja in to je to. user posted image A čebulo in česen jim že dajete? Npr. riž, kjer smo prej prepražili malo čebule in česna. Ali pa zelenjavo s česnom...

izleti in potovanja z našim res hvala bogu ni problem v vožnji. Običajno gremo na pot v tistem času, ko je zaspan. No, ravno v petek sem se sama peljala v Novo Gorico z njim in je celo pot spal. Če pa bi sitnaril, bi se kje ustavila in šla naprej. In potem če smo cel dan na terenu, pač ima cel dan suho hrano. Frutki. Mi pa na sendvičih. Upam, da tudi v bodoče ne bo kompliciral.

spanje in hranjenje ponoči zdaj se zadnji teden zbuja samo 1x na noč, okrog 5 ure. Je pa zdaj vedno bolj pogosto, da bi se potem on kar vstal in igral. Pa se mama ne da. Položim ga nazaj v posteljico in ga pustim pri miru. Pa se po kakšni uri navelča premetavat in stiskat medvedka in zaspi še za kakšne dve urci. Ne vem, al ga moti ta svetloba, ki je že zdaj malo čez 5. uro, al kaj?

Upam, da sem vse pokomentirala, drugače pa še kasneje kaj. Že itak sem celo klobaso napisala. Aja še kapice mi imamo vedno kapico in še kapuco, ker potem lepše leži v vozičku, ko spi. Zdaj imamo tanjšo bombažno, pa še vedno za zavezat in uhece pokrit. Zgleda da bo še kar en čas imel kapico. Poleti pa ko bo res vroče, bo imel klobuček ali pa kapico s šiltom.

Vsem bubanim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
29.4.2008 7:35:58   
LINA31
user posted image Jutro,

a sem prvauser posted image  No, že od 7.00 hočem kej napisat, ampak Žan tolk telovadi po puzzlih, da ga moram skos gledat. Joj, meni je najbolj grozno, ko se iz sedečea položaja vrže kar nazaj...kdaj bo nehal.

december06... a pol ste se odločili za Chiccotov avtosedež. Veš škoda, ker nisi prej povedala, je na spletni trgovini od Chiccota še cenejši. Meni se zdi ozekm pa ga zato ne bomo vzeli, sem pa tudi o njem razmišljala. A ti si tvojga posedla noter....kakšen se ti zdi?

tianna...ja moje sestavljanje stavkov in postavljanje vejic, je včasih problematičnouser posted image . dreamz....hvala za obrazložitev, tako kot si napisala, sem jaz mislila.

špinača...zanekrat sem mu dala zmrznjeno od lanskega leta.user posted image

Šibam zdaj, pa kasneje še kej napišem...user posted image

babyrok...sem te že pogrešalauser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
29.4.2008 7:50:00   
helenav
Jutroooooo

naša noč obupna.....na vsako uro, največ dve se je zbujalauser posted image user posted image user posted image user posted image in bradavice imam čisto razpokane, da sem zjutraj jokala ob dojenju..flaške pa noče....kaj na????user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image mene pa nobena noče spoznat...ki sem iz primorske pa še sama od srede naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa nič....user posted image user posted image user posted image

grem kavico srkat

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.