|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
29.4.2008 14:38:54   
lemavrica
Popije ful, 300ml na dan. Kje se dobi ta sirup, a je na recept? ( sorry sem zgled aspregledala tvoj post na to temo ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.4.2008 14:46:35   
Anonimen
Ni na recept in je ogromna embalaža, ga imaš za full časa. Preberi si še tu, meni ga je dr.Tanč svetovala:

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 29.4.2008 19:46:54 >

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.4.2008 15:08:22   
lemavrica
Hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.4.2008 15:22:25   
Anonimen
Ni za kaj. user posted image  Samo, da bo prebava ok. Pri nas je še vedno tako tako. user posted image  Včeraj zvečer sem dala v vodo suhe slive in sem jih pustila 24 ur. Prej sem jih pomečkala, precedila in mu dala po žlički. To je tudi zelo dobro naravno odvajalo. user posted image

Kje pa je Naty?

Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.4.2008 15:56:08   
Naty 76
Hali halo, tukaj semuser posted image . Tianna lepo, da si me/nas pogrešala.

Jan si je prislužil počitnice. Smo mislili, da bo ati doma ta teden, pa je moral it delat. In zdaj imam 3x bolj pestro. Sploh nimam časa, da bi vas spremljala. Maladva sta se recimo pozdravila. Malo še priteče iz noska, pa sem in tja kaj pokašljamo, .... Seveda zraven trkam, da ne bo takoj zvečer kaj narobe.

Sem videla, da kupujete avtosedeže. Mi smo to že opravili. Ko enkrat nogice molijo čez lupinco, so zanjo že preveliki in vožnja v njih ni varna. Jaz sem enega že imela (če bo kaj evrov viška, ga bom zamenjala), za Tio pa sem ga kupila. Po testih je o.k., mala sedi v njem kot grofica. Po mojem sem enkrat že limala link...
http://bob.webteh.com/si/starlight-sp-pink-flower-i216.shtml

Žan se igra, Jan in Tia spita, jaz grem pa hitro skuhat kosilo še za user posted image . Upam, da bo kmalu kaj več časa za RR, ker sem ga kar malo pogrešala te dni.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.4.2008 16:10:12   
lemavrica
Tianna imaš mail.

Danes sem mu pa naredila bučkin pire in ga je s pomočjo jabolčnega frutka kar nekaj pojedel.user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.4.2008 17:02:38   
Naty 76
Punce, a katera mogoče ve ali imajo v Avstriji v petek praznik ali ne?

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.4.2008 17:06:05   
Anonimen
Naty lepo, da si se oglasila. Upam, da boš kmalu imela kaj fraj. user posted image

Lemavrica, ti imaš tudi mail. user posted image  Čudovito, kaj naj rečem. In user posted image  za zelenjavo.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.4.2008 17:36:51   
guppy
Naty, na netu nisem našla info o tem, da bi bil gor praznik v petek. Mene tudi zanima, ker morava skočit do Ikee in te sedeže Romer pogledat.

Sporoči, če kaj izveš in če greste gor, da se dvojčki dobimo na kavici :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.4.2008 19:52:22   
Anonimen
Dober večer. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.4.2008 19:53:03   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Punce, a katera mogoče ve ali imajo v Avstriji v petek praznik ali ne?

Ga nimajo.user posted image

Žan že spi, srček pa dela večerjouser posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.4.2008 19:53:19   
sandra85

user posted image OBALNI "SHOD"user posted image user posted image

pobiram predloge za datum in lokacijo!
glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod".

moj predlog:
petek, 2.5.2008 v slaščičarni Mignon v Portorožu

URO??????????? kaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.4.2008 19:54:31   
sandra85
ja, ker se sonce malo oglaša, nej ji kdo prek telefona sporoči za srečanjeuser posted image

tianna, dober večeruser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.4.2008 19:58:55   
Anonimen
Lina, kaj boste jedli za večerjo? Mi smo pico. Spet. user posted image  Ma jaz jo obožujem. user posted image

Jo bom jaz jutri poklicala. Danes mi ni zneslo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
29.4.2008 20:10:06   
Anonimen
Kam ste vse zbežale? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
29.4.2008 21:09:13   
lemavrica
Tianna še ena ki obožuje pico in danes jo bova spet imela za večerjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
29.4.2008 22:10:23   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Avstrijci nimajo praznika v petek..vsak kolikor jaz vem.

Glede avtosedežev..midva sva kupila rabljene Maxi cosi priori.....smo fuul zadovoljni. Dobila sva 2 za ceno enega. Sta pa res kot nova. Maladva sta pa ful važna..se peljeta kot 2 gospodauser posted image se držita pokonci in samo opazijeta naokoli. Predvsem tisti, ki sedi na sredini in vidi naprej(to pa določa Manca..kdo bo sedel pri njejuser posted image ).

Kam greste kaj za 1.maj' Ker bo očitno bolj slabo vreme sploh ne vem, če bomo kam šli. Prvega smo mislili iti vsi v Bohinj, drugega sva pa imela v načrtu motoristični dan  na Grobnik. Res upam,d a bo vreme.

Pa še Aljaž je nekaj "zakuhal" danes....pojma nimam, kaj mu je. Upam, da ni kaj resnega. Klara je pa OK.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 1667
29.4.2008 22:42:23   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

glede na to, da jih za prvomajske praznike pride nekaj na obalo, bi lahko priredile obalni "shod".

moj predlog:

(js grem v soboto na štajersko in bi bila vesela, če se lahko dobimo v petek, ali najkasneje v soboto dopoldan)

sem zauser posted image user posted image

O Helena, tudi tebe si želim spoznatiuser posted image in seveda Klarouser posted image  še bolj pa Lovrouser posted image ....

Sedaj mi boste morale pa še malo bolj razložiti kje je ta " slaščičarna Mignon v Portorožu", ker se mi niti ne sanja....user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
29.4.2008 22:47:17   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

moj predlog:

URO??????????? kaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan???

jaz sem bolj za popoldan, se bom prilagodila večini, mogoče tam po 16 uri, ker bomo vrjetno prej čofotaliuser posted image , ali pa dopoldne cca 9h...

A je ta slaščičarna kje blizu Bernardina, da nebi rabla z avtom, ker bi ga user posted image  imel...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
29.4.2008 22:54:59   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

december06... a pol ste se odločili za Chiccotov avtosedež. Veš škoda, ker nisi prej povedala, je na spletni trgovini od Chiccota še cenejši. Meni se zdi ozekm pa ga zato ne bomo vzeli, sem pa tudi o njem razmišljala. A ti si tvojga posedla noter....kakšen se ti zdi?

Ja, sem ga posedla noter že v trgovini in doma smo imeli potem še cel šov. Ja full lepo sedi noter in čisto nič mu ni ozek. Meni se zdi tak kompakten in tudi blago se mi zdi zelo kvalitetno. Sem zadovoljna z nakupom. Edino, me zdaj firbec, kolk cenej bi me prišel preko te spletne trgovine. Kaj prodajajo še kaj drugih Chiccotovih stvari? Pripopaš link, da pogledam, če bi še kaj nabavili?

Lemavrica  naš trdo kaka že od nekdaj. Ampak je zdaj ko je GH celo boljše, saj vsaj vsak dan kaka, ampak se vseeno napenja. Včasih, so res takšni bobki skupaj zlimani. Zato, mu dam vsaj vsak tretji dan kakšno namočeno ali kuhano slivo in je kar bolje.

helena  meni so tudi v bolnici svetovali nastavek za razpokane bradavice in seveda mazanje in da so prsi čimveč na zraku, torej ne v modrčku in majčki. Pa čimprej se pozdravi.

tianna poznam tisti lokal, samo sem vedno pizze jedla, bom še testenine sprobala, če praviš da so super.

No, jaz sem pa danes naredla en dober nakup v C&A, pa kar v Celju. Sem si kupila nekaj lepšega za oblečt za na krst, pa imajo ugodne cene. Pa sem šla potem še v H&M pogledat, pa moram rečt, da mi C&A bolj ustreza. Za otroke pa mi je lepši H&M.

za 1. maj, upam, da gremo na Celjsko kočo (en hribček nad Celjem). Bomo sprobali nahrbtnik za user posted image . Res upam, da ga vreme ne bo sračkalo.

avstrija 2. maj na mojem kolendarju nič ne piše, da bi imela katera država blizu nas praznik. Samo mi imamo. Tako, da bomo mi verjetno tudi šibali v Avstrijo.

< Sporočilo je popravil december06 -- 29.4.2008 22:56:54 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
29.4.2008 23:50:24   
guppy
Hahahahaha,
kaj pravite na srečanje septembrk v Grazu 2. maja?
:)))))))))))))))))))))))))))))

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.4.2008 0:05:42   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Hahahahaha,
kaj pravite na srečanje septembrk v Grazu 2. maja?
:)))))))))))))))))))))))))))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, naturlich....

A ni to srečanje samo za dvojčkeuser posted image
user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.4.2008 7:26:28   
Naty 76
Jutro. Mi smo že vsi pokonci. Janu se dogaja že navsezgodaj. Ko je treba v vrtec bi pa spal do 8ih. Ti mali znajo izkoristit trenutke ko lahko.

Guppy mi imamo namen it v Celovec. Dragi rabi kupit nekaj v Metroju, spotoma se bomo ustavili v Toysu da kupim zalogo plenic in robčkov (upam, da imajo še akcijo ker se splača), pa mogoče še v C&A nazaj grede.
Kavica ... nekje vmes ... med Celovcem in Gradcem ... kaj pravišuser posted image ? Težka bo, kajne. Bo najbolje, da možička prepričam za en sprehod v Tivoliju med vikendom.
Če bi bilo po moje bi šli po nakupih danes popoldan, v petek pa kam na obalo. Bomo videli kdo bo imel več argumentovuser posted image .

Cukrček pri nas sedi na sredi Jan in prav uživa v tem, da je glavni.

Bom probala kasneje še kaj za nazaj prebrat.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.4.2008 7:42:01   
helenav
Dobro jutroooo

možek je odšel....upam, da hitro mine ta tedenuser posted image ..predvsem upam, da nebo prevečpadavin, ker če bom samo doma..bo user posted image .

Moja draga Sonce78 je na obaliuser posted image user posted image user posted image in komaj čakam da gremo na kafe..ji bom povedala za srečanje 2. Ura pa mi odgovarja tako zjutraj kot tudi popoldne....samo da nam vreme ne zagode...

Klara spančka...jaz pa pijem kafe...

imejte se lepo...kjer koli boste danesuser posted image

aja..noč....še vedno ne spimo....user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.4.2008 7:47:15   
LINA31
Jutrooo,

tudi mi smo že budni. A ni blo rečeno, da bo danes že lepouser posted image ? Pri nas je dežek.

tianna....midva sva jedla šampinjoneuser posted image . Tudi jaz obožujem pizzo, ampak glih vsak dan je ne moremo jestuser posted image .

december06...tole je ta link http://www.bimbiweb.it/home/home.asp. Jaz sem že naročala in je super. Je pa res, da se kakšne stvari prek ebaya dobijo še ceneje.

Žan me že kliče....vriska po stajici. Se ga ne upim več pustit samega na tleh, ker to samo pada in potem jeuser posted image .

Pridem še kej nazaj....pa kje je duskambuser posted image

NaiLA...kako je kaj brat?

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.