dreamz
|
Hvala punce! Vsake toliko imam full krizo, ma vem da bo mimo tudi to... Komaj zdaj sem prebrala vse za nazaj. Še dobro da je lepo vreme in da niste dosti pisale. Niti se vsega ne spomnem, ma bom nekaj odgovorila na debate: Svoja sobica: Sebastien jo ima in bo kmalu šel tam ninat. padci: Sebastien se še ne vstaja na noge, ampak ko sedi mu nič ne podlagam. Ene dvakrat se je spustil nazaj na začetku na tepih, pa se je vstrašil in je ugotovil, da se more pazljivo zvrnit. Sedaj se počasi uleže in rokice nastavi. Tudi meni je hudo, da se udari, ampak je pač normalno, tako bo vedel, da pazi. Mislim, da če mu vedno podlagaš, se bo prvič ko ne boš podložila, tako fajn tresknu, ker ne bo navajen. Moje mnenje pač. izpuščajčki: če so le na vratu in hrbtu ali trebuhu je lahko le vročinski posip. To je imel Sebastien enkrat, ko se mi je v jajčku čisto spotil. čiščenje: Joj tudi meni se zdi vedno umazano in razmetano. No, pri nas imamo delavce že tri tedne, ker nam delajo stopnišče in teraso in je res vse prašno in potacano. Pa še sedaj, ko se ne morem premikat, je toliko hujše. Samo gledam po stanovanju in me zvija kakšno pomladansko čisščenje bom imela, ko ozdravim. avtosedež Kiddy infinity pro: Ko sem izbirala nov avtosedež sem tudi tega gledala, pa sem na forumih prebrala dosti negativnih mnenj. Na kratko: je ozek, otroci so večinoma utešnjeni zaradi tiste mizice, pa še se full potijo v njem, jokajo... zdej pa prihaja poletje. avtosedež maxycosi priorifix: res nima opore za glavo, ampak jo prodajajo posebej (originalno) tudi v bc, sem jo kupila, stane se mi zdi 16 eurov. Za poleti pa bom kupila še poletno podlogo, ker je moj fant kar vroč in se hitro spoti. AM ponoči: Enih 10 dni mu dajem ponoči Am, pa se vseeno vstaja vsaj 2krat in spije obakrat 150ml mleka. Včasih naredim še premalo, pa dobi še zizo. Nočno (ne)spanje: Tudi jaz ne upam več, da mi bo prespal celo noč. Od 3. do 5,5. meseca je spal tudi 9 ur zapored, ampak sedaj ne duha ne sluha o tem več. Aja, če mu dam čaj, se užali in začne neutolažljivo jokat. No še vsem mojim sotrpinkam in bubanim otročkom en kup