|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
13.4.2008 22:06:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra kje pa se ploh šetaš po Obali?

od lucije pa do portoroža, mal po portorožu pozdravit "moje babe"pa na kavico, ali gremo do bernardina......pol nazaj (in to zna trajat 5 uruser posted image )

Napoved V ponedeljek bo na Vzhodu države sprva še sončno, nato pa bodo nebo nad celotno Slovenijo prekrili oblaki. Verjetnost padavin bo velika. V torek nas bo dosegla hladna fronta s padavinami. Prehodno se bo ohladilo. Izboljšanje vremena in višje temperature pričakujemo spet v sredo in četrtek.

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 13.4.2008 22:07:30 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.4.2008 22:08:33   
december06
Ja, Sandra, meni se tudi zdi, da bolje spi ponoči, če je čez dan zunaj, ker se tudi bolje naspi.

Tianna božček mali. Upam, da bo vsaj ziza pomagala in bo vsaj nekaj časa mirno spal.

Lemarvica, je užival v veliki banji. Naš je prvič bil čist miren in vse samo opazoval, zdaj pa že miga. Sicer imam večjo banjico v veliki banji.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.4.2008 22:08:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
pa še malo sumim da mu tale naša voda draži kožo.

sta ga probala skopat v prekuhani vodi zadnjič?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 803
13.4.2008 22:10:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Ja, Sandra, meni se tudi zdi, da bolje spi ponoči, če je čez dan zunaj, ker se tudi bolje naspi.

ma sej po pravici  povedano, ga popolnoma razumem, meni se zmeša, če moram bit par dni not zaprtauser posted image js sem vsaj šla v trgovino..........enej pa je bil par dni sam noter, revček (no danes smo nadoknadili-bomo videli če je pomagalo)

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.4.2008 22:13:25   
Anonimen
Sicer imam večjo banjico v veliki banji.

Jaz tudi tako naredim.

user posted image  Lemavrica za prvo skupno kopanje!

Neposredna povezava do sporočila: 805
13.4.2008 22:15:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ma sej po pravici  povedano, ga popolnoma razumem, meni se zmeša, če moram bit par dni not zaprtauser posted image js sem vsaj šla v trgovino..........enej pa je bil par dni sam noter, revček (no danes smo nadoknadili-bomo videli če je pomagalo)

Jaz sem zdaj že par dni noter zaprta. user posted image  Sicer nima vročine, ma se vseeno ne upam, da se mi še bolj ne prehladi. No, pa itak je dež in še jaz sem prehlajena. Računalnik dela 24h/dan, da imam vsaj malo stika z zunanjim svetom. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
13.4.2008 22:17:09   
lemavrica

pa še malo sumim da mu tale naša voda draži kožo.

sta ga probala skopat v prekuhani vodi zadnjič?

Sva probala, malo manj je bilo rdeče ampak to ni rešitev. Zdaj bova kupila filter, ker tudi moža ta voda draži. PA itak imava namen letos kopalnico prenovit, ker je obupna in star bojler imava, ki je nejbrž do polovice poln vodnega kamna. zna bit tudi to eden od razlogov za slabo vodo.

Mene je tudi kar zvilo ko sem gledala vreme, pa kaj bo res cel april deževen. Še dobro da se nismo odločili za kak dopust na obali, kot smo planirali. Bo treba kar na maj počkat.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 13.4.2008 22:19:57 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.4.2008 22:20:25   
december06

Jaz sem zdaj že par dni noter zaprta. user posted image  Sicer nima vročine, ma se vseeno ne upam, da se mi še bolj ne prehladi. No, pa itak je dež in še jaz sem prehlajena. Računalnik dela 24h/dan, da imam vsaj malo stika z zunanjim svetom. user posted image

Če nima vročine pejta vseeno malo ven, če bo vreme in če boš ti tudi zmožna seveda. Mogoče pa mu na boljše pomaga sveži zrak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.4.2008 22:21:58   
Anonimen

Če nima vročine pejta vseeno malo ven, če bo vreme in če boš ti tudi zmožna seveda. Mogoče pa mu na boljše pomaga sveži zrak.

Mogoče pa mu bo res. user posted image  In mogoče meni tudi. user posted image  Zdej moramo samo še ta dež pregnat.

Neposredna povezava do sporočila: 809
13.4.2008 22:29:44   
annie
Dober večer,

pa je minil vikend. Mi smo zelo uživali, čeprav je bilo bedno vreme, no edino danes, ko so bili moji starši na obisku se je malce sonček pokazal in smo hitro šibali na sprehod user posted image Včeraj pa sem po dolgem času videla malčka, kako brca po bušiju user posted image (od moje svakinje, ki ima 20.5 rok). Sem že čist pozabila, kako to zgleda...verjetno je imel žurko, ker se je ful premetaval sem in tja user posted image user posted image .  Jutri pa tudi pričakujemo obisk...pride kolegica, ki se že ful dolgo časa nisve videle in se že res veselim user posted image

Vašim malčkom čestitam za vse nove dosežke...od plazenja, do zobekov itd...user posted image user posted image Naš je tudi zadnje čase postal ful gibčen, tako da ga je že prava umetnost previt user posted image   V album sem dodala tudi nove slikice (geslo je na google skupini), ker ima danes točno 7.mesecev user posted image Joj ne vem, zakaj čas tako hitro beži ...še ne dolgo, ko je bil čist mičkena štručka, zdaj pa je že pravi mali poba user posted image

Vsem bubanim želim, da se čimprej pozdravite user posted image Naš tudi nekaj smrka, tak, da upam, da ne bo kaj hujšega, danes pa sem tudi opazila, da ima bel jeziček...pa ne vem, ali je to soor, ali kajuser posted image
user posted image Kako pa sploh zgleda soor? Baje kot neke pikice samo on jih nima, samo jeziček, predvsem vrh jezička je bel user posted image

Tak, pa sem se malce preveč razpisala...user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.4.2008 22:38:53   
sandra85
tianna, tudi js pravim, da bi bilo mogoče boljše, da greta malo na zrak (to mu bo samo koristilouser posted image ) seveda se izogibajta kake burje, ki zna bit prav user posted image

annie user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.4.2008 22:39:46   
Anonimen
Annie mi smo imeli soor v ustih in je izgledal kot nekakšne bele obloge. Taki flekci beli so bli. 2x sem namazala z Daktarinom in je izginilo. user posted image  Kako izgleda na jezičku pa ne vem. Upam, da boste čimprej pozdravili.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
13.4.2008 22:40:54   
Anonimen

tianna, tudi js pravim, da bi bilo mogoče boljše, da greta malo na zrak (to mu bo samo koristilouser posted image ) seveda se izogibajta kake burje, ki zna bit prav user posted image

Sej mogoče bova šla, če bo nehal ta dež. Ma slabo kaže. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
13.4.2008 22:41:10   
sandra85
se odločam, če bi mu naročila te teniske:
http://www.trgovina-prvaliga.si/default.asp?pageurl=product&invtid=2359

meni so ful luškaneuser posted image te adidaske, ki ima, so mu že premajhne

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.4.2008 22:44:04   
Anonimen
Grem jaz, ker se je začel neki premetavati.

Mirno noč vam želim.

Se beremo jutri.

Lahko noč.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
13.4.2008 22:49:01   
sandra85
lahko noč, pa mirno noč tudi tebi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.4.2008 22:52:07   
annie

Annie mi smo imeli soor v ustih in je izgledal kot nekakšne bele obloge. Taki flekci beli so bli. 2x sem namazala z Daktarinom in je izginilo. user posted image  Kako izgleda na jezičku pa ne vem. Upam, da boste čimprej pozdravili.

Ma on nima flekcev, samo en del jezička bel, na otip nič kaj posebnega user posted image  Bomo videli, če ne bo izginilo, se bomo v teh dneh k P šli pokazat.

Sandra dobra izbira teniskov...res frajerski user posted image  

Takole, tudi jaz se odpravljam spat, sem že čist user posted image ...lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.4.2008 23:13:18   
lemavrica
Sandra si mi naredila skomine s temle linkom, si moram kako Adidas jopo kupit za spomladi. Sej en dan se moramo v Viktring v outlet odpelat ali pa v NM k imajo tud en outlet pa Adidasove stvari notri.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.4.2008 23:32:32   
sandra85

Sandra si mi naredila skomine s temle linkom, si moram kako Adidas jopo kupit za spomladi. Sej en dan se moramo v Viktring v outlet odpelat ali pa v NM k imajo tud en outlet pa Adidasove stvari notri.

ma js kupujem Eneju teniske ne sebiuser posted image user posted image user posted image zame so dobre tiste brez firmeuser posted image
gret tudi js spat-dragi prihaja iz službe

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
14.4.2008 7:08:26   
surya
Jutro!

Tianna, hvala za kavico user posted image .

Sandra, lepe teniske user posted image . Meni so ene Nike v Hervisu všeč, pa okoli 20 eu so.

Lemavrica, kje je v NM adidasov outlet? Mi gremo glih jutr po avto v NM.

Jaz sem na vzhodu doma, pa nč ne diši po sončku... Pa to je bilo še najboljše iz Sandrine napovedi user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.4.2008 8:15:23   
LINA31
Hy...
midva sva že nekaj časa budnauser posted image ...sem že mislila, da bo šel 1. rundo spat, ampak noče. Se bova pa še malo igrala na puzzlih.
Kej novega? Pri nas izgleda oblačno, ampak malo pa bomo šli ven, če ne bo dež. Ob 15 imava NFTH.

Noč je bila od treh naprej bolj bedna, ampak imam občutek, da ima spet preskok v rasti in je lačenuser posted image .

Sem hotla še nekaj napisat...aja NaiLA, če bo lepo vreme in boš šla konec tedna v BTC se lahko zmeniva za kakšen kofe. user posted image
Pa pa

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.4.2008 8:27:57   
Anonimen
Dobro jutro!
Evo, jaz sem že vstala, zajtrkujem. Mišek pa se še igra v svoji posteljici; tako vriska, da ga do sem slišim. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
14.4.2008 8:46:57   
NalLa
joj Lina, danes grem (se že celo jutro pakiram, kot da grem v Ameriko in ne samo v btc). Če boš kje blizu pokliči, sej mislm, da sem ti enkrat poslala tel?!

Ma jest se moram pohvalt. Po 4 mescih ko se je ponoč zbujal non-stop, je zdej že kar 14 dni ful dobr, pa še vsako noč se mi zdi da je bolje. Zdej že neki časa jemo samo 1x na noč in to okrog 12-ih, danes pa je jedu ob 2.30 in pol zaspal nazaj, ni se zbudil niti 1x, tud čaj ni bil potreben, tako da sm prov navdušena. Res pa je da mi je zvečer ves mlek popil, ki ga ponavadi noče. user posted image user posted image user posted image  

Upam, da ni to samo demo verzija, kot je že mislm da Helena enkrat napisala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.4.2008 8:53:37   
lemavrica
Naila kdaj greš v BTC? Midva imava ob 10.30 nfth in to traja cca 1h pol grem pa v Big Banga nekaj iskat. Pa se lohka za kako kavo zmeniva.

Surya ni samo Adidas outlet imajo tud druge znamke, je pa v TUŠ-u, tam kjer je tudi Planet Tuš, čisto na vrhu- Sej je reklama zunaj.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 824
14.4.2008 8:58:14   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

joj Lina, danes grem (se že celo jutro pakiram, kot da grem v Ameriko in ne samo v btc). Če boš kje blizu pokliči, sej mislm, da sem ti enkrat poslala tel?!

Ma jest se moram pohvalt. Po 4 mescih ko se je ponoč zbujal non-stop, je zdej že kar 14 dni ful dobr, pa še vsako noč se mi zdi da je bolje. Zdej že neki časa jemo samo 1x na noč in to okrog 12-ih, danes pa je jedu ob 2.30 in pol zaspal nazaj, ni se zbudil niti 1x, tud čaj ni bil potreben, tako da sm prov navdušena. Res pa je da mi je zvečer ves mlek popil, ki ga ponavadi noče. user posted image user posted image user posted image  

Upam, da ni to samo demo verzija, kot je že mislm da Helena enkrat napisala

Danes pa nimava časa. Ni panike. Se za drugič zmeniva.user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?