|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
14.4.2008 8:59:21   
NalLa
lemavrica ma ne vem točno kdaj bom tam. Zdejle mi še spi, ko se zbudi, pa pojeva in se zrihtava in greva. Po mojem bova tja prišla ravno okrog 12-ih. Samo najprej sem z sodelovkami zmenjena (delam v big-bangu, samo ne v trgovini, ampak v upravi), pol pa se lahko slišva?! Ti pošljem moj mobi na zs?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.4.2008 9:01:25   
Rožica*
Babe SONCE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo v prvo pa gasa.

Smo meli čudno noč. Žurka od 3:00 dalje. Čeprav smo imeli ugasnjeno luč je mali sestankoval, se premetaval, vriskal.... Tudi zjutraj ni nič potegnil.
Jaz bi pa samo enkrat rada spalaaaaaaaaaaa.

Grem hitro pripravit kosilo, da lahko pičiva na sonček, ker bo jutri spet dež.
pa mli je tečen, že nekaj dni, verjetno jim res manjka zraka. To vreme ubija.

Sandra lepi adidaski, mi tudi mamo adidaske.
Katero število si pa gledala. Sta kaj pomerjala?
jaz sem mu kupila v petek ene tiste nogavičke, SUPER podplat iz celega, kot pri čevljih, res guma tako da fino primejo, drugače pa mehki, kot da si bos.  Končno je začel malo kobacat v hojci, skratka uživa, da se sam premakne. Tako da zdaj ne bom nič več copatkov iskala, bom naslednjič vzela še eno večjo št. in potem čeveljčke za zunaj.

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.4.2008 9:11:48   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

lemavrica ma ne vem točno kdaj bom tam. Zdejle mi še spi, ko se zbudi, pa pojeva in se zrihtava in greva. Po mojem bova tja prišla ravno okrog 12-ih. Samo najprej sem z sodelovkami zmenjena (delam v big-bangu, samo ne v trgovini, ampak v upravi), pol pa se lahko slišva?! Ti pošljem moj mobi na zs?

ok, ja pošlji

Sandra vem da si to za Eneja gledala ampak jaz sem pol še mal šla Adidasove stvari gledat.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 14.4.2008 9:14:55 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.4.2008 9:11:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

jaz sem mu kupila v petek ene tiste nogavičke, SUPER podplat iz celega, kot pri čevljih, res guma tako da fino primejo, drugače pa mehki, kot da si bos.  Končno je začel malo kobacat v hojci, skratka uživa, da se sam premakne. Tako da zdaj ne bom nič več copatkov iskala, bom naslednjič vzela še eno večjo št. in potem čeveljčke za zunaj.

Kakšne nogavičke misliš??

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
14.4.2008 9:12:26   
babyrok
Evo mene, končno spet v miru sedim za rač. Od četrtka naprej smo kar naprej nekam letali, da sem vas samo na brzino prebrala. Zraven je blo pa treba Rokca skoz gledat, ker on puza zdaj kar po svoje. Nekaj časa nam je uspevalo, da se ni odplazil z blazine, zdaj pa ne upošteva več nazaj...pa ne naprej...itd. Postavljati se je začel že na vse 4 in se guncat, drugače pa puza tako, da se z rokami vleče naprej in zadaj brca z nogicami in se odriva. Mislim, da mu še malo manjka, da se bo vsedel, ker se daje v pol sedč položaj na bok. Bomo vidli, ko bo bo.

Drugače pa je blo najbolj fajn v četrtek, ko smo šli v toplice na obisk k mojim staršem. Midva sva si privoščila 3 urno kopanje, Rokca pa sta pazila starša. Full je bil priden, tudi v avtu ni nič sitnaril (bolj je bil siten, ko smo se v soboto peljali le 15 min na Rudnik...ne morš verjet, do Radenc pa tako fejst). Edino smotano mi je blo, ker se je v lupinici full potil, ko je spal (pa se drugače ne poti). V avtu smo imeli hladno in rjuhico sem mu podložila, pa ni blo nič kaj bolje. Mi bomo zdaj kupili večji sedež in moram naštudirat v katerih se manj potijo. Baje pa se za poleti dobi neka prevleka za čez in je malo boljše.

Kakšne izkušnje imate z večjimi sedeži? A se tudi v njih potijo ali so bolj zračni

Kar se pa hrane tiče...spet nekaj novega. Do zdaj je lepo jedel po žlici, pa je vmes nekaj na flaši štrajkal, zdaj pa glih obratno. Bomo vidli kaj bo danes. 

Neposredna povezava do sporočila: 830
14.4.2008 9:17:03   
NalLa
Škoda Lina, pa drugič, upam, da bom zdej mela večkrat avto, da bom lahko okrog hodila.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.4.2008 9:30:12   
zvezda71
Čau dame,
evo nas nazaj iz Štajerske. Bilo je fino le našuser posted image  ima zgleda težave s spremembo okolja, ko je treba zaspat je po očiju bolj zapečaruser posted image . Danes imava NFTH. Zdaj je pa user posted image poglodal en Plazma keks in se greva zrihtat in s user posted image na sprehod.
LEPO SE IMEJTE DRAGE ČVEKE!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 832
14.4.2008 9:37:10   
ana b
Dan!
Se še midva pofočkava user posted image . Sva že naredila ene par krogov po Ljubljani, ker sem mogla mamo okol dohtarjev vozit. Zdaj čaka na polikliniki, jaz pa čakam da me pokliče, da je fertik, da jo peljem še na EKGuser posted image .

Šibam na luft, da si nardim zalege za naslednje deževne dni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 833
14.4.2008 9:57:35   
helenav
dan

Klara in moja mama so odšle napsrehod..jaz pa čajčke in lekadole žremuser posted image user posted image ...celo noč sem kuhala..Klara pa ful uživala, ker samo, da imam mir, sem ji dala joško vsakič ko je zanjurlauser posted image ..tako, ene trikrat smojedle..upam da nisem zaje**** sedaj, ker smo jedli le enkrat...
NalLa e ja demo verzija..mi že en teden ne spimo več lepouser posted image user posted image

grem počivat.....da gre hitro mimo, imam ogromno opravkov ta teden..pa krst v nedeljo...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.4.2008 10:01:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Sem videla, da ste se pogovarjale o jogurtih. 3,5% maščobe imajo jogurti za otroke Die biene maja, pa še brez e-jev so baje. Sem pred časom probala tistega z višnjami in je zares izvrsten. Dobijo pa se v vseh večjih trgovinah (imajo narisano čebelico majo).

sem kupila ta jogurt (še zadnjega sem vzela iz hladilnika v trgovini) in je Enej takoooooooo navdušen nad njim!!!!! ko ga je zmanjkalo, se je 1. zgodilo da se je buniluser posted image

sonce še 100x hvala
----------------------------------------------------
NaILa user posted image user posted image user posted image za prespane noči!!!user posted image
rožica , pošlji še nam malo sončkauser posted image št. bi mu vzela 21 (ker ima adidaske št 18, ki so mu že skori 2 meseca premajhne)
babyrok user posted image user posted image user posted image za puzanjeuser posted image

Enej pa je včeraj dobil 1. pravo buškouser posted image
je bil na puzzlih (medtem ko sem js pospravljala stvari po kopanju) in se je hotel dvignit na nogice, tako da se je prijel stajice....in mu je uspelo...in js ko moram vse slikat, sem šibala v sobo po fotoaparat, medtem pa se je on spustil z 1 rokico in padel. udaril se je v tla stajice (ki so 10cm dvignjena od tal) v rob in to v čelo...najprej nisem vedela, kam se je udaril, čez 10 minut pa se je pokazal rog sredi čelauser posted image . no, saj jokal je ful malo-bolj zato, ker se je ustrašil, tako da mislim da ga ni bolelo.

uuuuuuuuuuuu zdaj pa sem ga pogledala in sedi (se je sam usedel-to je do sedaj samo 1x pred 2 dnevi naredil)user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.4.2008 10:12:41   
Anonimen
Evo moj čmrlj spi drugo rundo, jaz pa šele zdaj pijem svojo prvo kavico. In lupim krompir. user posted image  Neka kombinacija a. user posted image  No ja... Danes bomo za kosilo zelenjavno mineštrico. user posted image

Sandra, kje si kupila ta jogurt?

Helena, upam, da boš kmalu ozdravela. user posted image

Babyrok, mi nismo še kupili avtosedež. Študiram pa med Maxi Cosi in Romer.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
14.4.2008 10:12:52   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Lemavrica se še učiš? Pa ti Guppy?

tianna, včeraj sem študirala od 12 do 18h, zvečer nisem zmogla več...

Danes sem totalna koma user posted image
Komaj čakam, da skuham kosilo, njamiiiiiiiii!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
14.4.2008 10:16:45   
Anonimen
Madona mi danes počasi dela ta internet! user posted image

Sandra mene je prav groza prve buške. Pa čeprav vem, da to v bistvu ni nič kaj takega. Ja, še koliko jih bo a. No važno, da je vse ok. Pa bravo za sedenje!!!

Guppy pridna! 6 ur pa ni kar tako. Pohvalno. user posted image  Kaj boš kuhala za kosilo, da se tako veseliš?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
14.4.2008 10:31:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, kje si kupila ta jogurt?

pri najboljšem soseduuser posted image in je res takooooo fin jogurt!!! pa jagodo sem mu dala

guppy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibava vn, ker nam je rožica poslal sonček!!!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.4.2008 10:38:15   
Lilly_21
ojla

Se malo javim, po parih dneh, ker smo bli čez vikend odsotni, ker je naš ati sam med vikendi doma, pa mal izkoristimo, da smo več skup, pa ni časa za forumuser posted image

Vsem ki ste prespali noči, puzali in vstali čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem vsa mal za nazaj prebrat, še nisem utegnilauser posted image

lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.4.2008 10:56:08   
Anonimen
Lemavrica in NaILa, lepo se imejte na vašem mini srečanju! user posted image

(odgovor članu Lilly_21)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
14.4.2008 10:59:11   
Lilly_21
sem brala da ste se o krstu pogovarjali...pri nas niso nič komplicirali, sicer imava midva in botra vse do birme, no poročeni pa nismo...pa nič ni kompliciral, na koncu Teodorjevega krsta je reko naslednjič se pa na poroki vidimo, pa mu je oj reko bomo še prej rajš kak krst imeli, pa se je nasmejal, pa reku tud prav...
Od svakinje sineku pa je njena svakinja ki sploh ni naše vere...pa tud nič niso kompliciraliuser posted image

avto sedež se manj potijo če kupiš letno prevlekouser posted image

buške - jih bo še velikouser posted image , pa čeprav je hudo, ko se udari, sam včasih res nemorš nič preprečituser posted image ...moja mal se je sam sklonla preblizu radiatorja pri moji mami (imajo še une stare radiatorje) pa si je glavco presekala...user posted image vse pride kaj moremouser posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.4.2008 12:21:30   
annie
Pozdravljene!

Midva sva bila skoraj celo dopoldne zunaj user posted image . Sva mogla izkoristit sonček, sedaj pa se je pooblačit začelo user posted image . Mi v vozičku ni hotel nič zaspat in je prej na puzlih, ko se je premetaval sem in tja kar naenkrat zaspal user posted image . Tako, da je sedaj zamudil svoj dopoldanski obrok GH, čudno, da ni nič kaj lačen, ker je nazadnje ob 8.30 h "joškal" user posted image Za kosilo pa mu bom danes prvič skuhala špinačo s krompirjem, pa bomo videli, če bo špinačo sploh maral. Upam, da jo bo, ker jo midva z user posted image obožujeva user posted image

Čestitke user posted image za nove napredke user posted image Zdaj pa se res vse bliskovito dogaja...pri nas tudi. Mislim, da se bo kmalu vedel samostojno usest, ker se ko je na boku ful gor dviguje in se poskuša usest, pa puzat se je začel, je prav smešen, ko izvaja te svoje akrobacije user posted image

Na nakup novega avtosedeža mi tudi počasi razmišljamo. Res se je zelo težko odločit, katerega kupit, cene pa so tudi zasoljene user posted image . Sicer ima v jajčki še plac, ker je do 13kg, ampak nekako ni več zadovoljen v njej, ker nč ven ne vidi in ga moram stalno neki animirat in zabavat user posted image

Ta teden pa se bomo mogoče šli kaj kopat, si je moj možek ful zaželel kopanja in z Nikom že komaj čakava user posted image Me pa zanima user posted image ali je nujno potrebno kupit Fredov obroč, ali se lahko kar brez njega kopa? Sem takrat, ko je bila patronažna na obisku vprašala, pa je rekla, da ni potreben user posted image

Punce, lep dan še naprej in uživajte...

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.4.2008 12:45:28   
taček
Hojla pupe!

Najprej vprašanje za Sandro: Ali pri 6.o.b. ima veliko pikic? Ker mi je P danes rekla, da ima Staš to bolezen!  Najprej je bil prehlajen (kašelj, nosek in hropenje) in ker ni bilo boljše sva ga peljala v četrtek k P. Dala nama ni nič razen Operil in seveda napotnico za bolnico, če ne bo boljše! Potem prideva v četrtek domov in zvečer dobi vročino (do 38)! V petek se kašelj sicer malce pomiri, vendar  ima še vedno vročino, ki pa mu ponoči naraste na 39! Zato sva ga peljala v soboto do dežurnega in ta mu  napiše Hikoncil! Vročina mu v nedeljo pade, vendar dobi pikice po  obrazu in trebuščku! Jst sem prvo pomislila na antibiotik in pa na Fruchtzwerge, ki vsa jih jedla v soboto in nedeljo(prvič seveda)! Danes pa se zbudiva in ko ga spevijem vidim, da ima cel trebušček flekast! Poklicala sem P in ji povedala situacijo in mi je rekla, da ima 6.o.b in, da naj nehava jest antibiotike in se prideva v sredo pokazat! Ali misliš, da je to to? Jst sem mislila, da je to malo pikic-tu pa tam, sam Staš je pa cel rogast!
Ma sem zakomblicirala!

Drugače sva pa že boljši, samo kašlja še! Kar se pa ostalega tiče pa: sedi še ne sam, kravice tut bolj poredko pase, zobekov še nima, GH pa tut še najrajši je kupleno hrano! Včeraj za kosilo mu je uspelo celo reči BLEK, ko je jedel juhico, meseko in korenček! Potem Fruchtzwerge je pa skoraj goltal! Očitno tako slabo kuhamuser posted image ! Ma bo že!

Uživajte!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.4.2008 12:48:14   
sandra85
annie js tudi pravim, da ni potrebno kupiti fredov obroč. mi smo ga kupili, sam se mi zdi, da Enej ni bil komot v njemuser posted image tako da bomo naslednjič probali kr brez.

lemavrica, Naila lepo se imejtauser posted image (a se vidve že poznata?)
mi2 sva bila 1 urco zunaj....je bil tako utrujen in ni hotel zaspat-tako da je z malo joka zaspal v posteljici. js pa nama kuham kosilo.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 845
14.4.2008 12:57:05   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

annie js tudi pravim, da ni potrebno kupiti fredov obroč. mi smo ga kupili, sam se mi zdi, da Enej ni bil komot v njemuser posted image tako da bomo naslednjič probali kr brez.

Ja, meni se tudi zdi, da tile obroči nekam niso komotuser posted image , najverjetneje ga ne bom kupila, pa bomo videli kako bo. Bomo se kar tako namakali v bazenu za dojenčkeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 846
14.4.2008 13:02:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

no pri nas se je včeraj zvečer končalo z vročino (najvišjo je imel včeraj proti jutru, in sicer 39,1) popoldan je že bil boljše volje, ob 18h sem namerila 38,5 mu dala calpol in ob 20h sem ga skopala (dala sem ga v banjico, ki je imela 37°C in jo počasi ohlajala dokler ni prišla na 33°C) tako smo zbili T na manj kot 37°C
ob 23h je T zrastla samo do 37,8°C
spet smo prespali celo noč in tako smo ob 9h izmerili le 36,8°C
imel je samo par pikic na glavi. ob 15h sem opazila pikice že okrog pasu, več pikic na glavi in malo po hrbtu.

tako-pri nas je traja T manj kot 3 polne dni, T ni presegla 39,1 (skozi se je gibala med 38,5-38,7°C) ko smo dali calpol je padla na 38°C
vse 3 dni je bil zelooo tečen, hvala bogu je pridno papcal in pil sok, tako da je tudi veliko lulal in ni bilo straha za kako dehidracijo

zdaj počakamo še 1 dan, da pikice izginejo in tako smo dali skozi to 6. otroško bolezen

evo taček, tako je bilo pri nas (sem kopirala, ker sem o tem že pisala)
Enej ni nič kašljal, ni imel pikic, ampak kot neke flekce svetlo, svetlo rdeče (zelo slabo vidne), ki so se razširile po glavi, vratu, zgornjem delu hrbta in okrog pasu. ko je dobil pikice je bil tečen kotuser posted image user posted image

no, možno je, da je Staš res prebolel 6.o.b. mi smo ugotovili, ker smo ga takoj (ko je imel 1 da vročino) peljali k P, kjer mu je vzela kri

no, upam da ste dali to bolezen skozi in da ni nič hujšega user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 14.4.2008 13:03:55 >

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 847
14.4.2008 13:45:48   
lemavrica
Žal se z Nailo nisva srečale, ker sva midva moral it domov. JAka je ratal zaspan in lačen, pa tudi obrok GH ima ob taki uri in se hočem nekak držat ritma.

Danes sva imela kratko nfth, pol pol ure se Jaki ni dalo več in smo zaključili, ga je pa pohvalila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 848
14.4.2008 14:24:55   
andreja32
k me že 100 let ni bilo tukaj,....ČAO ČVEKE!!!

Sem pa tja pokukam tukaj gor , da vidim kako ste.....pri naši mularijiuser posted image  imam bolj mal časa (beri nič časa). sedajle sva prišli iz sprehoda in spi, večji trije pa delajo domačo nalogo.Pridobili smo tri zobke, GH ji laufa sto na uro, spimo celo noč,.,...ma sploh je res ful pridna.Nora je na otroke in na živali.Ker imamo v hiše vse naštetouser posted image , ji ni nikoli dolgčas.ker sem prebrala da sprašujete o fredovem obroču,.....ne, ni nujen.Mi ga sicer imamo, samo pri starejših treh ko ta zadevca sploh še ni obstajala, smo se enako fajn namakal.

Me že kličejo,....lepo se imejte in LP

Neposredna povezava do sporočila: 849
14.4.2008 14:34:13   
andreja32
p.s. mi je ratal nekaj novih slikic dodati v album

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?