sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 no pri nas se je včeraj zvečer končalo z vročino (najvišjo je imel včeraj proti jutru, in sicer 39,1) popoldan je že bil boljše volje, ob 18h sem namerila 38,5 mu dala calpol in ob 20h sem ga skopala (dala sem ga v banjico, ki je imela 37°C in jo počasi ohlajala dokler ni prišla na 33°C) tako smo zbili T na manj kot 37°C ob 23h je T zrastla samo do 37,8°C spet smo prespali celo noč in tako smo ob 9h izmerili le 36,8°C imel je samo par pikic na glavi. ob 15h sem opazila pikice že okrog pasu, več pikic na glavi in malo po hrbtu. tako-pri nas je traja T manj kot 3 polne dni, T ni presegla 39,1 (skozi se je gibala med 38,5-38,7°C) ko smo dali calpol je padla na 38°C vse 3 dni je bil zelooo tečen, hvala bogu je pridno papcal in pil sok, tako da je tudi veliko lulal in ni bilo straha za kako dehidracijo zdaj počakamo še 1 dan, da pikice izginejo in tako smo dali skozi to 6. otroško bolezen evo taček, tako je bilo pri nas (sem kopirala, ker sem o tem že pisala) Enej ni nič kašljal, ni imel pikic, ampak kot neke flekce svetlo, svetlo rdeče (zelo slabo vidne), ki so se razširile po glavi, vratu, zgornjem delu hrbta in okrog pasu. ko je dobil pikice je bil tečen kot no, možno je, da je Staš res prebolel 6.o.b. mi smo ugotovili, ker smo ga takoj (ko je imel 1 da vročino) peljali k P, kjer mu je vzela kri no, upam da ste dali to bolezen skozi in da ni nič hujšega
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 14.4.2008 13:03:55 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|