|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
14.4.2008 17:16:06   
guppy
andrejaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tianna, za kosilo sem najprej skuhala juho (piščanec, korenje), potem tamalima dala meso in korenje na stran, nama pa narezala papriko, bučke, ta korenček... dala gor meso, zalila z juho in rdečo papriko (mleto) in spekla to v pečici... MLJASK!

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 851
14.4.2008 17:33:34   
lemavrica
Mene bodo tele noči ki jih imamo zadnji teden kar ubile. Dopoldan sem še nekako, popoldan me pa sesuje. Če grem pa spat je pa še huje. Upam da bo kmalu nehal ponoči jokati. Zdele bi kar dol padla pa ne upam it spat user posted image
Jaka je šel pa zdele pančkat tako da še ven ne moremo. Ma najbolje da grem za fax delat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.4.2008 18:21:04   
LINA31
Hoj,

o kako lep dan je bil danesuser posted image . Midva sva bila na NFTH...vse je super. Obvlada vse in še več za svoje mesece, zato je rekla, da ne razume zakaj sva bila napotenauser posted image  HM. Skratka ni nama več hodit, razen, če bi opazila kakšne težave. Edino desno nogico malo na ven obrača, a nam je pokazala kako jo obračat na notuser posted image . Sem full happYuser posted image .

Zdajle se malo igrava, pol pa počasi spatuser posted image .
Tudi jaz molim za bolj mirne noči.user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.4.2008 20:16:15   
surya
Oj, čveke, kje ste?

Sandra, si prav napovedala. Je bil cel dan sonček na vzhodu user posted image user posted image . Čudovit dan, res!
Sem zaštartala na vrtu, za katerega vsako pomlad študiram, da je res prevelik... Ati in user posted image  sta kroge po vasi delala.

Zdej bi pa morala likat, pa mi motivacije manjka.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.4.2008 20:50:51   
Naty 76
Ste bile spet pridne čvekice.

Joj, za mano je pa tako pester in naporen dan. Tii se je pojavil zelenkast izcedek iz ušeska in sva se šli pokazat k zdravnici. Ta naju je pod nujno napotila na ORL, da ji ušesek sčistijo, da dobi antibiotik,.... Mala brez vročine, normalno je, spi,.. kot da ne bi bilo nič ima pa kar hudo vnetje srednjega ušesa. Zdravnica jo je samo občudovala in rekla, da tako potrpežljivega otročka še ni videla.

Sva se pa spoznali z Jst86. Na žalost pri zdravniku. Leon je bil videt prav bogi. Upam, da sta dobro opravila.

Morje bo. Po dolgem posvetu smo se odločili da gremo v Makarsko. Če bo pa slučajno prišlo kaj vmes bomo pa sami našli zamenjavo za nas. Glede na lokacijo mislim da ne bo težav.
Lina user posted image  super, da sta tako dobro opravila.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.4.2008 21:16:49   
LINA31
Naty76....upam, da bo Tia kmalu bolje.
Sem jaz že razmišljala kje je jst86 in kako je njegov jeziček. Upam, da bo Leon kmalu zdrav.

Grem pred TV, srček in Žan sta že pod kovtromuser posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.4.2008 21:39:37   
sandra85
andreja user posted image user posted image user posted image lepo da si se oglasila, pa bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image (če nam zaupaš datum, kdaj je zobke dobila, bi dala na seznamčekuser posted image luškana vaša Zalauser posted image pa idejo za gugalnico si mi dalauser posted image

LINA super, da vam ni potrebno več hodit na nfthuser posted image user posted image user posted image
Naty user posted image user posted image user posted image za Tio. kaj pa je z Leonomuser posted image

no, mi smo šli takoj po kosilu (ki ga je pridno popapal-220mluser posted image ) na dolg sprehod po obali (od 14h-19h) tako je pasalo.
zdaj dragi uspava Eneja, ker noče zaspatuser posted image user posted image user posted image js pa čakam z večerjo (palačinke)

lep večer še naprej

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.4.2008 21:43:50   
Naty 76
Leon kašlja, ima čisto zabit nosek in boge rdeče očke. Midve s Tio sva bile prej na vsti in sva šle še v Kranj na čiščenje, tako da ne vem kakšna je diagnoza.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.4.2008 21:48:49   
lemavrica
To je pa naš glasbenik user posted image  (slika je malo slaba ker je bilo slikano s telefonom )

user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.4.2008 21:56:20   
Naty 76
Uživa. Kdo se pa pri vas ukvarja z glasbo?

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 860
14.4.2008 21:58:28   
lemavrica
Jakov dedek.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.4.2008 22:06:29   
Naty 76
Kako lepo. Potem je glasba že v krvi. Ti malčki imajo že tako dober občutek za ritem. In kako super je imet babice in dedke. Veliko več časa imajo za vnučke kot so ga imeli za nas. No, saj je logično, so bili v službah tako kot mi zdaj.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 862
14.4.2008 22:10:26   
lemavrica
Ja sej že zdej sanja kako bo Jako učil kitaro igrat user posted image . Sej je prav. Jaz sem totalen antitalent za glasbo tako da jaz mu ne bom mogla nič pomagat.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 863
15.4.2008 1:00:51   
nena80
Že vse spite?user posted image , ja spet jaz ob takih nemogočih urah tuki goruser posted image , sem končala z likanjem, pa sem prišla malo pokukat, vendar se mi ne da brati za nazaj...

Danes je bil zelo lep dan in prav pasalo je biti z malim malo zunaj, ko bi se nas sonček le usmilil in vsak dan tako lepo sijaluser posted image user posted image user posted image  in narava čudovita, ko se vse tako lepo prebujauser posted image ...

no grem raje spat, da ne bom začela s filozofijouser posted image user posted image user posted image

Mirno noč vsem malčkom in posledično mamicamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 864
15.4.2008 6:59:41   
LINA31
Dobro jutro,

midva sva očitno prvauser posted image . user posted image je že popita, Žan že telovadi po tlehuser posted image user posted image . A danes je grdo vreme napovedanouser posted image  Pri nas je sonček. Joj, upam, da tako vstane vsaj dopoldne, da greva lahko malo venuser posted image .

Spali smo karuser posted image  uredu.

helenav...kako si...že kej boljeuser posted image
duskamb...pogrešam tvoje jutranje kaviceuser posted image

surya in anab...ali so vam user posted image  podarili daljšo noč ali že s polno paro dirkate po stanovanjuuser posted image

Grem...pa pridem še nazaj

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.4.2008 6:59:45   
ana b
In dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image  od nas spet user posted image .
Ampak res bi bilo super enkrat spati vsaj do sedmih, sem res čisto nezahtevna.
Sem šla včeraj zgodaj spat, da bi se malo naspala, končni rezultat, pa je bil, da sem samo večkrat vstala user posted image .

Danes imava logopedinjo, da nam pove kako naj hranimo našegauser posted image , OMB kako se to hecno sliši user posted image .
Grem vse prištimat in tavelikega fanta v vrtec spravit.

Kje pa je Duska, mi je obicajno v teh zgodnjih urah delala družbo user posted image .

LP

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.4.2008 7:00:36   
ana b
LIina31: poglej timing in vsebino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 867
15.4.2008 7:27:29   
Naty 76
Jutroooo. Danes sem pa jaz že pri zajtrku.

Žan se je ponoči odločil zbrcat s sebe odejo. Pri tem je tako brcal, da si je sam vklopil vrtiljak. Seveda mi ni bilo jasno kako se je vklopil, ker je mali medtem že zaspal nazaj. Saj sem sama kriva, ker ga nisem dala spat v žakeljček. Bo danes ponoči bolje.

Grem pojest, ko se zbudita imamo pa razgibavanje.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 868
15.4.2008 7:51:08   
surya
Jutro!

Ampak smo res spali do pol osmih user posted image . Smo se pa ponočkrat še večkrat zbudil user posted image  in za vsako z jokom. Verjetno se res preveč čez dan dogaja...

Pa očitno se je tudi meni včeraj preveč dogajalo, ker sem se ob treh zbudila in nisem zaspala menda nekje do šestih. Sem neke k. miši sanjala, da so me po nogi grizle in pol pol noči razmišljala, kaj to pomeni! MIslim!?! Pa še sanjske knjige nimam. Bo že.

Lina, čestitke za pridno telovadenje! Se mi zdi, da ful pretiravajo na teh terapijah, vsaj v našem koncu. Fajn, da so tudi take, ki pohvalijo in rečejo, da je vse super user posted image user posted image user posted image .

Lemavrica, čudovit Jaka user posted image .

Evo, moja kavica je kuhana.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.4.2008 8:44:33   
lemavrica
Jutro,

današnja noč je bila pa katastrofa. Jok, premočena plenica, pokakana plenica, jok in končno nekaj spanja, jok in spanje pri meni. Zdej pa noče več spat in se igra na puzzlih. Meni se bo snelo če bo danes spet tko. Zdele pijem pro kavico, potem upam da bo šel mal spat, jaz pa z njim, pol greva pa ven, še ne vem kam ampak samo da sva zunaj.

Lina user posted image  da vam ni treba več na nfth. Mi še kar moramo ampak meni je ok, ker mi vsaj pove kako napreduje in mi ni panike it tja na vsake 14 dni.

Surya hvala user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.4.2008 8:44:39   
sonce78
Ku ku!

Danes se vam tudi jaz pridružim na jutranji kavici. Sem mamo peljala na vlak, je bila štiri dni pri nas na obisku. JOoooooj je pasalo, da me je mamica ma pocartala user posted image .

sandra Sem vesela, da je Eneju jogurt všeč ..... meni je najboljši višnjev .... njamsi, njamsi

vrtec ... ne vem drugod po Sloveniji, vendar v Celju od 14. do 30. aprila poteka vpis otrok v vrtec. Tiste, ki nameravate dati otroka v vrtec, da ne boste pozabile (upam, da niste že govorile o tem, ker nisem nič za nazaj brala user posted image )

Pupe moje, ki ste bubane, želim hitro okrevanje user posted image , kakor tudi bubanim user posted image .

surya Kako gre dieta?

lemavrica Ti kar malo zavidam glasbenega dedkauser posted image . Jaz imam full rada glasbo in bi rada tudi user posted image navdušila. Jaz mu igram na blok flavto in pojem, revež pa mora poslušati user posted image .

Pridem še ....

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.4.2008 9:01:21   
sonce78
... aja, še to sem pozabila. Zopet je razpis stanovanjskega sklada za subvencije za mlade družine

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0&range=0&showElement=191

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 15.4.2008 9:03:30 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.4.2008 9:15:42   
NalLa
Dobro jutro

Mi smo spet fino spali, očitno so za nas končno prišli boljši časi.

Mi je pa ful žal, ker se res včeri nisva z Lemavrico srečale. Sem pelala lana v službo pokazat in je bil ful priden, pol sva šla pa še v trgovino in mi je zaspal, ampak se je zbudil, ko sm jest vsa natovorjena proti avtu letela in se je dru, kot zmešan, ker je ful premal spal. No in v avtu se je nadaljevalo to celo obvoznico, tako da sem še izhod iz obvoznice falila. Pol sva šla pa k fantu v službo in je bil spet ko en angelček. Samo da se mu neki dogaja in je o.k..

zdej grem pa mal pospravlat. Bi blo fino če bi se učila, ker mam drug teden izpit, pa se bom pomojem kar odjavla, se mi res ne da učit.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.4.2008 9:18:16   
NalLa
Punce katere jogurte to dajete? Jest sm zadnjič neki v sparu spraševala za jogurte za dojenčke brez nekih E-jev in sm mogla zgledat ko en norc, ker me je gledala prodajalka, ko da sm zmešana.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.4.2008 9:18:18   
lemavrica
Jaz pa čakam da zaspi, da si grem lahko lase umit, pa kar noče in jamra v pojstlciuser posted image , pa je zaspan ker ful zeha.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?