|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
13.4.2008 11:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

a ma nisem vedla..sem rekla zato, ker nikoli ne rečeš, da prideš v Izolo...sem te hotela nakregat, da me ne pokličešuser posted image

A tako. Sej veš, da bi te poklicala, če bi šla v Izolo. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 13.4.2008 11:41:11 >

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
13.4.2008 11:44:37   
helenav
user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.4.2008 12:03:12   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
sandra85....o, super za Enejauser posted image . kolk časa pa se že postavlja, takole na vse štiri? Žan je zdaj začel nogice k trebuščki vlečt, ampak še vedno puza.

tako na vse 4 se postavlja od 20.3. (imam vse napisano v devnikuuser posted image )

nisem vas kej preveč brala...ker je prevečuser posted image user posted image user posted image prebrala pa sem vsak post, kjer je bil omenjen ENEJuser posted image sam upam, da nisem kake mere za seznamček spregledalauser posted image

LINA
hvalauser posted image
surya ja, moj fitnes se je očitno začeluser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.4.2008 12:25:47   
Naty 76
Žan ima že 5 zobek. Kakšen tempo, kajne. Pa nič siten ni. Se mi zdi da bo pa Tia vse notri prinesla.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.4.2008 13:03:06   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Žan ima že 5 zobek. Kakšen tempo, kajne. Pa nič siten ni. Se mi zdi da bo pa Tia vse notri prinesla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.4.2008 13:19:50   
Naty 76
Mogoče katera ve za kakšno super varianto za dopust, kakšen apartma čisto ob morju na Hrvaškem?

Jaz sem kar malo žalostna, ker sva pravkar izvedela, da se je naša varianta podražila. No, pa ceno bi zaradi res idilične lokacije še prenesli, ampak ženska hoče plačilo še v maju. Vse vnaprej. Tja hodmo že nekaj let skupaj s kolegoma. Kaj če nam kateri od malih zboli? Kriza res. Sploh ne vem kako se bova odločila.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.4.2008 13:35:36   
sandra85
Enej je zdaj pojedel kosilo in vam povem, da sem mu skuhala tako fino kosilo, da bo bilo res mal čudno, če spet nebi jedeluser posted image kar je ostalo, sem js zmazala. naredila pa sem mu :
piščančja prsa+pire iz bučk, cvetače in krompirja, zraven pa sem dala še žlico kisle smetane-NJAM!!! res je bilo tako fino in tako kremasto-da bom zda sebi isto naredilauser posted image
zda pa v stolčku piškotka papa, ker si ga je zaslužiluser posted image
naty, žal ti ne znam svetovat

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.4.2008 13:46:40   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Mogoče katera ve za kakšno super varianto za dopust, kakšen apartma čisto ob morju na Hrvaškem?

Jaz sem kar malo žalostna, ker sva pravkar izvedela, da se je naša varianta podražila. No, pa ceno bi zaradi res idilične lokacije še prenesli, ampak ženska hoče plačilo še v maju. Vse vnaprej. Tja hodmo že nekaj let skupaj s kolegoma. Kaj če nam kateri od malih zboli? Kriza res. Sploh ne vem kako se bova odločila.

Pojma nimam. Tudi mi kej pametnega iščemo? Kam pa ste to hodili?

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.4.2008 14:04:03   
Anonimen
Naty user posted image  za zobek!

Tudi jaz ti žal ne znam nič svetovati. Tudi mi ne vemo kam točno bomo še šli na ta dolg dopust.

Sirenaaaa...

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
13.4.2008 14:12:36   
lemavrica
Ojla čveke,

naša noč je bila ista kot prejšnje, zbujanje z jokom, pa sploh ne vem zakaj to. Prav grozno joka. Tako da sem zjutraj čisto povožena.

Smo šli malo na obisk, Jakovo prababico pogledat. Kolk ima naš rad kužke, vsakmu se ful smeji.

Vsaj deževalo ni ne vem kako, drugače pa meni se bo utrgalo zaradi tega vremena. Jutri imava nfth in upam da ne bo lilo.

Se moram pohvalit da je v zadnjem tednu ful napredoval v premikianju.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.4.2008 14:21:03   
NalLa
Lemavrica kaj pa če ga zaradi gh zvija, tako kot je našega?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.4.2008 14:43:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Se moram pohvalit da je v zadnjem tednu ful napredoval v premikianju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaka!!!
Zdaj sva imela obisk, pa še kosilo so mi prinesli, tako da mi ni bilo treba kuhat zaseuser posted image
vreme je katastrofa!!!!!! prejle sva bila zunaj dobre pol ure in sem upala, da bova šla še 1 rundo, ampak slabo kažeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
13.4.2008 14:48:22   
Naty 76
Hodili smo v Makarsko. V hiši je mansardno stanovanjm pa dve sobi in ena kuhinja. Uparabno če gre tja ena skupinca tako kot npr zdaj mi, dve družinice. Res je idila, ješ praktično na plaži, otroček lahko spi v sobi in vzameš babyfon na plažo in uživaš. Pa še plaža je super z manjhnimi kamenčki za malčke.

Sva gledala na netu in nič kaj pimerljivega ni. Če je stanovanje ob morju, je plaža betonska, cena skoraj taka kot v Makarski.... tako da ceno bi se dalo preživet, samo to avansno plačilo je pa kruto, zaradi otrok. Še za en teden naprej ne veš kako bo z zdravjem, ne pa do septembra.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.4.2008 14:49:40   
Naty 76
Vreme je res za znoret. Mi gremo na obisk k prijateljem, imajo 7 mesecev starega sinčka. Ja in šele zdaj ga gremo gledat. Več ko je otrok manj možnosti za obiske, ko pa moramo bit vsi zdravi.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.4.2008 14:59:02   
helenav
enej bravo  za kosilo..

mi pa smosedaj imeli boje za it spat..že tri dni se mi popoldne psi, po pol ure in je čez 15 minut nazaj zaspana...pa mi je že lepo potegnila od urce do dveuser posted image user posted image uffffa.

pa kosilo smo komaj pojedli...špinača z rižem,ji ni šla....pol je pa mojo jedla, brez riža...čim je kaj koščkov notri, se daviuser posted image user posted image user posted image

mi gremo na brač, k sorodnikom, je tik ob morju, ampak spodaj ni plaža za otroke, malo je potrebno naprej, v borov gozdiček...

čisto sem povožena, danes zvečer bom ziher že ob 21h koma.

lemavricauser posted image user posted image user posted image super, da napredujete..mi pa nazadujemo...to kotaljenje ji ni ljubo...še tistega malo kar je uživala na trebuščku, ne smemo prakticirat, ker se tako največ zateguje v luncouser posted image , tako, d ako jo položim na tla, leži kot lipov bog, če ji daš v roke kašno igračo se zamoti, če ji pa stran pade, nekaj časa v strop strmi in brca pol pa njuri, ker ji je dolgčas..na obeh straneh ima polno  igrač..ona pa ko princezauser posted image

grem na kavč..

še vedno dež---komaj čakam da bo konec nedelje

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.4.2008 15:00:09   
lemavrica
Naila pa je možno da bi ga samo ponoči zvijalo od gh? Ker čez dan ko spi je ok, vsaj do sedaj je bilo. Sicer je res da mu ful rita dela ampak se mi je čudno zdelo da bi ga samo ponoči zvijalo.
Pa nejbrž premleva dogodke celega dneva, splo sedaj ko se ful premika in igra. Ma bošček je.

Helena sej kotali se naš tud ne, v kravicah je kar nekaj časa, pa še to samo če sva midva zraven, drugače pa jamra kot da je ne vem kaj. Danes mu je slučajno ratalo 2x iz trebuha na hrbet it, pa še to mislim da je zgubil ravnotežje. Ampak se ne sekiram več, ko bo bo, ker sem vidla da je zdele v 1 tednu ful napredoval. Pač ne bo eden tistih ki bodo pri 1 letu že skor bicikl vozili user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 13.4.2008 15:02:49 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.4.2008 15:21:08   
Anonimen
Lemavrica user posted image  za Jako!!! Kar tako naprej. En link imam zate, glede na to, da ste imeli včeraj obmesečnico user posted image :

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1857845&mpage=1

Naty mi smo bili v Makarski 3 leta nazaj in je bilo supeeer!!! Morje je ok, edino preveč gužve (na plaži mislim). Full imam še enkrat željo it tja dol. user posted image

Moj čmrlj zdaj spi drugo rundo, jaz pa si kuham drugo kavico. Za kosilo je zmazal krompir+cvetačo+kisla smetana. user posted image  Aja, zadnjič sem spraševala kako naj operem puzzle. No, prej sem dala prati 2 igrali podlogi na 30 in sem zdraven dala še 1 puzzlo in je vse ok. Lepo se je oprala in je kot nova. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
13.4.2008 15:24:35   
lemavrica
Tianna hvala, so se mi kar oči zasolzile user posted image  Sploh ne morem verjet da je že 7 mesecev star, le kam gre čas.

Jaka tudi spi poldansko rundo, danes je ful veliko pojedel, sicer smo še vedno na sadju, danes sem mu dala še Alnatura kašico vmes, pa mu je kar šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.4.2008 15:27:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna hvala, so se mi kar oči zasolzile user posted image  Sploh ne morem verjet da je že 7 mesecev star, le kam gre čas.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
13.4.2008 15:33:35   
Anonimen
A sem spet sama gor? Madona jaz tudi izbiram ure, ko ni nobene. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
13.4.2008 16:32:49   
guppy
Ma jaz mam "študijski dan" spet, pa se izogibam RRja :)
Pozz...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.4.2008 16:34:20   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

še vedno dež---komaj čakam da bo konec nedelje

ni dežja več, pri nas je tak sonček in pripeka...sva bila zdaj 1 ruo zunaj in je Enej opazno boljše volje...pa zazal nebi vsako uro, če smo zunaj.....na zadnje je jedel ob 13h

tianna, js tudi zbiram vedno take ure, da sem sama tuki user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.4.2008 18:16:18   
lumpa6
ojla

mi smo pa spet na antibiotikihuser posted image user posted image user posted image oba tamala imata vnetje ušes, tko da pridno jemljemo zdravila in hodimo vn samo po nujnih opravkih

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
13.4.2008 18:21:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

mi smo pa spet na antibiotikihuser posted image user posted image user posted image oba tamala imata vnetje ušes, tko da pridno jemljemo zdravila in hodimo vn samo po nujnih opravkih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.4.2008 18:24:12   
lemavrica
Jaz sem se lotila zadev za fax, vmes samo malo skočim na RR ampak je mož tako prijazen dame opomni da delam za faxuser posted image

Lumpa user posted image  da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?