dreamz
|
Dober večer! Na hitro: Najprej en kup za bubane!!! Ritual: Mi imamo igranje, zadnje previjanje (če se med večerjo ne pokaka) in pižamca, potem okoli 19.00 večerja, nato igranje (sam na tleh s svojimi igračkami) dokler si ne začne žulit okice in ne postane siten... takrat dobi flaško mleka in nazadnje še cartanje v naročju dokler ne zaspi. MI se ne kopamo vsak dan, ker nam fullkrat ne uspe s časom. Hranjenje: zajtrk okoli 8.00 gres ali kaka mlečna kašica malica okoli 10.30 sadje ali skutica ipd (fullkrat jo preskoči, ker takrat lih spi) kosilo okoli 13.00 skoraj vedno isto kot mi malica okoli 16.30 skutica ali kruh s sirčkom ali sadje ali kar pride vačerja okoli 19.00 gres ali kašica za lahko noč ali zelenjavna mineštrica ali paštica z malsom ali polenta z mlekom, kruh z mlekom... pred spanjem: flaša am Čeveljčki: Kaj jih kupujete kar prek neta brez provat prej? In če mu ne bodo vredu stali oz. ne bo prava številka? Kopanje: Kako jih sedaj kopate? Koliko časa porabite oz. kako jih na hitro? Me full zanima, ker mi porabimo full časa (mi ga kopamo vedno v paru, sama nisem še nikoli), da vse naštimam v kopalnici: previjalno podlago, za preoblečt, vse stvari za higieno, fen, igračke, še prej morem razkužit banjo, natočit, preverit temp., dodat mrzlo vodo... nato še vse pospravit... Krst: Sandra upam da boste imeli lepo vreme in da nakupiste lepe stvari! Blagor tebi, ker nisi rabla it na priprave. Mi smo se zmenli včeraj, da imamo krst 6.7. in smo bili že na prvi pripravi- dolgcajt. Samo moja mama ne sme bit botra, ker niso poročeni v cerkvi , tako da bo boter kar moj brat. Helena, kam ste šli vi krstit, da je bil župnik bolj popustljiv?? Ker ta v Izoli je res "strog". Čestitke vsem za velike napredke. Mi smo med bolj počasnimi zgleda... ne plazimo, se ne usedemo sami, se ne dvignemo na noge, ne mahamo papa, ne znamo rečt mama... Ma vsaj je res full priden za jest in je full priden dojenček!! Ciao pupe, pa veliko vam želim