Naty 76
|
Ojla čvekice. Koliko strani za prebrat, pa samo kak dan me ni bilo tu. Tianna lepo da nas pogrešaš. Pri nas je estro. Tia je že bolje, zjutraj pa je zakuhalo Žana. Teče mu iz nosa, malo kašlja, samo spal bi (res da je tudi vreme tako). Jutri imava s Tio kontrolo za ušeska in bom vzela še Žana z nama če ne bo bolje. Že imaš voziček? Si zadovoljna? Sva se pa z Janom učila pesmico, da bo zdaj zaključil to bralno značko. Hitro si zapomni, potem pa da malo ponagaja že naredi svojo priredbo. Mah, zdaj je že v vrtcu kot v šoli. Se mi zdi da 4 letnikom že kar preveč nalagajo. Vse bolj sva premišljujeva, da ga naslednje leto še ne bova dala v šolo, ker je decemberček in še ne bo star 6 let. Bomo videli. Tianna klopa lahko dobiš kjerkoli. Tudi doma na vrtu. Jaz bom moje tri sončke dala cepit. Res, da bo strošek kar velik, ampak se splača. Zraven hiše imamo gozdiček, pa vedno ko je toplo se z malimi valjamo na dekici v travi ... nočem riskirat. Čakam samo še, da bodo vsi trije zdravi. Saj ne vem, kaj sem nazadnje brala. Dreamz si želiš dvojčke ? Saj te lahko preseneti, da bosta dva, če se odločiš še za eno nosečnost. Saj tudi pri nas niso bili trije v planu. Annie čestitke za nečaka. Pa vsem, ki ste dobile vrtec . Helenav za Klaro. Pri Janu smo tudi pri 10M že uporabljali kahljico in je bil potem redko pokakan v pleničko. Tako se navadijo. Rožica tudi mojadva ploskata bravo-bravo (sploh Tia), pa pomahata pa-pa (Žan včasih še komentira zraven), Žan pokliče atija ata, Tia ponavlja mam-mam, pa polno je še takih besed .... sta pa čisto nora na glasbo. Zato jima zvečer ko jemo namesto pravljice kaj zapojem. Žan bi kar poletel zraven. Ja pa še to, ugotovil je kako korakati in najraje pleza po meni. Vsak ima nekaj svojega. Jaz ju sploh ne primerjam z drugimi in niti z Janom, ki je bil v vseh zelo hiter in napreden. Pozna se, da smo bili prezgodaj rojeni in posledično tako majceni. Pa smo že kar veliko nadoknadili. Čas bo prinesel svoje in kolikor jima lahko jima pomagam z vajami. Sandra če dobite kaj sončka ga pošlji še na Gorensjo malo. Jaz ga že tako pogrešam. Kje pa je Guppy? M&M že hodita? Ja, čeveljčki. Eni pravijo da morajo biti mehki, drugi trdi ... jaz bom pa jutri vprašala na NFT-ju. Janu sem vedno kupovala Cicibanove in če se prav spomnim so bili mehki. Bom šla pokukat v škatlo, ker tiste prve sem pa shranila. Pa še ena smešna od včeraj. Ko sem se tuširala je za mano v kopalnico prišel Jan in potem še ati, nekaj časa me je gledal potem pa vprašal zakaj imam tako velike jožice. In kaj mu je odgovoril pametni očka ... tudi ti jih boš imel če ne boš priden . In Janov zaključek .. mami ni bila pridna in so ji zrasle jožice. Sem bila dolga .. in kmalu bi prižgala kosilo. Ti ti mami.