|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.5.2008 10:51:15   
lemavrica
Rožica saj te razumem kako primerjaš, samo jat probam sploh ne, ker nekaj časa sem, pa sem bila samo sl volje oz. zaskrbljena če naš česa še ni znal. Zdaj pa tega ne delam več in je bolj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
21.5.2008 10:53:45   
NalLa
Rožica naš "večerni ritual" je takšen: približno ob 6.30 do 7-ih enkrat dobi večerjo (polenta z mlekom, rižolino, gres,...), potem gremo okrog sedmih v spalnico, kjer ga dava v njegovo pojstlico in par igrač zraven in on se potem igra kakšnih 20-30 minut. Eden od naju s fantom pa je zraven (včasih se z njim igrava, včasih pa pospravljam zraven, al pa ga samo gledam), nato sledi umivanje učk, obraza, lulčka in nato kopanje (ki je samo 1x do 2x na teden z milom, ostalo je ponavadi v čebričku), po kopanju, ga fant obleče in med tem je že prižgana samo manjša lučka, da je temno. Po tem pa ga da meni in mu dam še mleko, podreva kupčka in ga dam v posteljo, ga pobožam in mu dam lupčka. Včasih zaspi takoj, včasih, pa je potrebno it še do njega in mu dat še malo mleka. Joka nikoli ne. Je pa res, da ne pustim norenja od tistega trenutka dalje, ko ga damo iz čebrička oz. banje. Tako se počasi umiri. Če se slučajno zgodi, da fant z njim nori preden dobi mleko, je takoj razlika v tem kako hitro zaspi

Takšen ritual imamo že par mesecev in odkar je tako mi zvečer zaspi brez problemov. Ne rabiva ga nosit, ali drugače uspavat.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
21.5.2008 11:05:55   
Rožica*
Super Naila. saj nam ni problem, da nebi zaspal sam. Samo ne vem kam naj uvrstim večerjo, pred kopanjem se mi ne zdi pametno, po njem pa včasih ne želi več jest.
Mislim da bom poizkusila tako nekako kot vi. večerja in malo premora za igranje (naš večerni ritual), potem pa še mleko po kopanju. Upam da bo želel.
Koliko mleka pa potem še spijejo vaši malčki?
Moj spije nekje 150 ml in to je to nič večerje prej. Preprosto ne želi več.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
21.5.2008 11:12:14   
december06
teja in 123a lepe slikice.

rožica mi imamo tudi podoben ritual kot NaILa. Večerjamo od 18-19 ure. Potem se še malo poigramo, se gremo skopat. Tudi mi ga namilimo le 2-3x na teden in tako tudi laseke. Potem se vse da na tišje, umiri, lučke pogasnejo, mu pripravim še mlekeca, ga spije in ga položim v posteljico in prižgem še pojočo zvezdico in potem malo telovadi po postelji in zaspi. Če pa je preveč zaspan ali siten, pa ga vzamem malo v roke ali pa kot pišem, ima zadnje čase finte, da se umiri le, ko ga dam na veliko pojstlo ležat in ležim zraven njega.

123a naš dnevni ritual hranjenja še ni čisto ustaljen, ampak zgleda nekako takole. AM enkrat zgodaj zjutraj, okrog 6 ure, nato še malo zaspi. Okrog 9 ure imava sadje, potem je okrog 12 ure kosilo. Če pa je kosilo kasneje dobi okoli 11:30 ure malico, npr. skutko, frukcverge in piškotek in počaka na kosilo. Ali pa dobi tudi AM, čeprav tega poskušam opusti čez dan. Potem je popoldne okoli 15 ure malica z sadjem ali jogurtom, pa zvečer okoli 18 ure večerja z kašico in potem še okoli 20 ure AM pred spanjem. Včasih pa bi rad samo AM pil, odvisno kakšen dan ima. Včeraj mi je ratalo, da ga ni čist nič čez dan pil. Če pa imamo bolj zgodaj kosilo imamo običajno dve malici umes, čeprav potem bolj malo poje, jaz pa se čudim, ko ga filam s hrano vsake 2 ure. user posted image Tudi, jaz skoz mislim, da premalo poje ampak ima lep trebušček, tako da sem bolj mirna.

celjanke ste se lepo načvekale in nas kaj obirale. Se mi je nekaj kolcalo. user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
21.5.2008 11:12:25   
NalLa
Moj odkar ima večerjo spije ful malo mleka okrog 60-100 ml, le redko več. Včasih pa tud nič noče, samo vodo. Itak mu mleko sploh ni dobro (razen seveda ponoči)

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.5.2008 11:15:10   
NalLa
Zdej mam pa še jest eno vprašanje. Moj ful noče pit. Če mi v celem dnevu spje 50 ml vode al pa čaja je veliko. Pa mleka tud noče skoraj nič. Sem probala že skoraj vse (od lončka, do magičnega lončka, do navadnih flaš, do sladkanega čaj, sokov, vode,...), pa ničuser posted image  Kaj naj naredim? Kako naj pije več? Zaradi tega se ful sekiram.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
21.5.2008 12:29:24   
Solero
NalLa, nič zato, če bolj malo pije. Verjetno ni žejen, dobi dovolj tekočine z mlekom pa tudi s hrano. Saj bo še obdobje, ko bo več pil.
Moj je pred dnevi precej odklanjal mleko, pa se je zato odžejal s sokom, čajem, vodo. Zdaj mu mleko spet diši, pa pije drugega manj.

Krasni, krasni, krasni čeveljčki!!! Moje dete še nič ne kaže veselja do uporabe lastnih nog (razen za vlečenje nogavičk dol), tako da bomo s tem še počakali.

Večerni ritual imamo tudi mi (bolj ali manj) ustaljen. Med 19.-19.30 je večerja, do 20.00 še malo "druženja", kopanje, včasih tudi večerna masaža, toplo mleko za lahko noč (od 150 - 250ml), malo cartanja in okrog 20.30-21.00 zaspi.
V kopel mu včasih dam lipov čaj za mirnejšo noč.

user posted image Uporabljate stajice? Je ok?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.5.2008 12:49:18   
LINA31
sandra85...ja pediped so full fajn. user posted image
Sem bla glihkar v supernovi in sem jih gledala od geoxa...meni se ne zdijo trdi..je pa res, da je najmanša št.21user posted image  Žan ima zdaj copatke, sem jih naročila prek ene mamice na forumu. So res super. Nič ne drsijo in čist mehki...po mojem se res zato tudi tako hitro plazi.

rožica*..zvečer po 18.00 uri se malo umirimo glede igranja in divjanja...nič več metanja v zrak, pa vriskanja...okrog pol 7 ga ali skopam,  ali dam počasi v pižamco...pol pa flaško in v posteljico. Zdaj nam kakšen mesec že lepo uspeva...no zaspi na rokah, ampak pač tako je.user posted image  Ža spije zvečer okrog 200 ml mleka.

123a...Žan se zjutraj doji, pol pa okrog 10.00 je ali sadje ali jogurt ali skuto; med 13.00 in 14.00 je kosilo, okrog 17-18.00 je kašo ali polento. Zdaj je dvakrat popoldne še dva piškota zmazal ali pa še kakšen jogurt. Zvečer dobi mleko.

NaiLA..ma nevem kaj naredit, da bi ti več pil.Kaj pa, če probaš s kakšnim drugim čajem ali pa sokom. Moja kolegica je redčila jabolčni sok, ker ji tamala ni hotla pit. Zdaj pa pije tud čaj.

Solero...mi imamo prenosno postečjico, ki jo uporabljam tudi kot stajico. Je ok, če moraš glih kaj naredit, pa ne moreš na user posted image  gledat. Žan me ne sme vidit, ker drugače potestira in hoče ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.5.2008 13:01:45   
Anonimen
Ojla!
Moj čmrlj spi drugo rundo. Jaz pa pomivam posodo in malo čekiram RR. Naročila sem mu PediPed sandalčke in jutri pridejo! user posted image

Rožica*, z user posted image  greva po kopanju v posteljo, se podoji in zaspančka. user posted image

NaILa za pitje pa ti ne znam svetovati, saj moj pije le iz joške. Noče drugače. user posted image

Solero, mi imamo stajco in je ok. Ni pa, da bi bil noter full časa, ker ga omejuje! Full bi rad lezel naprej, pa začne z glavo riniti v mrežo. user posted image  Malo časa zdrži noter. Na puzzlah je raje, ker se lahko prosto giba. Če pa grem npr. na wc, pa ga dam v stajco. Tam vem, da je varen.

Lina, kakšne slikice si včeraj mislila prilepit, pa ni šlo?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.5.2008 13:02:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Žan ima zdaj copatke, sem jih naročila prek ene mamice na forumu. So res super. Nič ne drsijo in čist mehki...po mojem se res zato tudi tako hitro plazi.

Kakšni so ti copatki? Kje bi se jih dalo pogledat?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.5.2008 13:13:44   
Solero
Kdaj pa ste začele obuvat copatke? Dokler se ne dviguje verjetno ne, ali tudi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.5.2008 13:14:48   
NalLa
Solero, moj user posted image  tud mleka ne mara preveč in zato skoraj nič tekočine ne dobi. Pri 6m mi je P rekla, da naj bi dobil na da vsaj 600ml tekočine, naš pa je dobi kakšnih 300, včeraj še to ne. In sem not štejem še obrok mleka, ki ga popije ponoči.

Lina, sem probala tud z jabolčnim sokom, in ne vem s čim vse pa nič ne pomaga. Razen, ko je res ful, ful vorče takrat spije vsaj malo. Edino, kar mu je všeč je to, da mu dam v roke lubenico in jo cuza. Kolko dobi od tega tekočine (ker je več po tleh, kot v ustih) pa ne vem. Da ne govorim o tem, da potem samo potleh pomivam.

Skrbi me pa zato, ker so pleničke bolj suhe.

Aja Sandra, tud tvoje metode smo sprobali, pa ne delujejo. Pit mi hoče samo ko je zaspan, ampak še to ful malo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.5.2008 13:19:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Solero

Moj se ne dviguje, samo plazi se. Pa je v nogavičkah. Copatke mu bom kupila jeseni. user posted image

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.5.2008 13:26:21   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: Solero

Približno 2 m nazaj, ko se je začel po tlem malo bolj premikat. Smo kupili takšne usnjene, ki imajo dober oprijem, da si lažje pomaga z nogicami pri premikanju

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.5.2008 13:30:00   
Naty 76
Ojla čvekice. Koliko strani za prebrat, pa samo kak dan me ni bilo tu.

Tianna lepo da nas pogrešaš. Pri nas je estro. Tia je že bolje, zjutraj pa je zakuhalo Žana. Teče mu iz nosa, malo kašlja, samo spal bi (res da je tudi vreme tako). Jutri imava s Tio kontrolo za ušeska in bom vzela še Žana z nama če ne bo bolje.

Že imaš voziček? Si zadovoljna?

Sva se pa z Janom učila pesmico, da bo zdaj zaključil to bralno značko. Hitro si zapomni, potem pa da malo ponagaja že naredi svojo priredbo. Mah, zdaj je že v vrtcu kot v šoli. Se mi zdi da 4 letnikom že kar preveč nalagajo. Vse bolj sva premišljujeva, da ga naslednje leto še ne bova dala v šolo, ker je decemberček in še ne bo star 6 let. Bomo videli.

Tianna klopa lahko dobiš kjerkoli. Tudi doma na vrtu. Jaz bom moje tri sončke dala cepit. Res, da bo strošek kar velik, ampak se splača. Zraven hiše imamo gozdiček, pa vedno ko je toplo se z malimi valjamo na dekici v travi ... nočem riskirat. Čakam samo še, da bodo vsi trije zdravi.

Saj ne vem, kaj sem nazadnje brala.

Dreamz si želiš dvojčkeuser posted image ? Saj te lahko preseneti, da bosta dva, če se odločiš še za eno nosečnost. Saj tudi pri nas niso bili trije v planu.
Annie čestitke za nečaka. Pa vsem, ki ste dobile vrtecuser posted image .
Helenav user posted image  za Klaro. Pri Janu smo tudi pri 10M že uporabljali kahljico in je bil potem redko pokakan v pleničko. Tako se navadijo.

Rožica tudi mojadva ploskata bravo-bravo (sploh Tia), pa pomahata pa-pa (Žan včasih še komentira zraven),
Žan pokliče atija ata, Tia ponavlja mam-mam, pa polno je še takih besed .... sta pa čisto nora na glasbo.
Zato jima zvečer ko jemo namesto pravljice kaj zapojem. Žan bi kar poletel zraven. Ja pa še to, ugotovil je kako korakati in najraje pleza po meni. Vsak ima nekaj svojega. Jaz ju sploh ne primerjam z drugimi in niti z Janom, ki je bil v vseh zelo hiter in napreden. Pozna se, da smo bili prezgodaj rojeni in posledično tako majceni. Pa smo že kar veliko nadoknadili. Čas bo prinesel svoje in kolikor jima lahko jima pomagam z vajami.

Sandra če dobite kaj sončka ga pošlji še na Gorensjo malo. Jaz ga že tako pogrešam.

Kje pa je Guppy? M&M že hodita?

Ja, čeveljčki. Eni pravijo da morajo biti mehki, drugi trdi ... jaz bom pa jutri vprašala na NFT-ju. Janu sem vedno kupovala Cicibanove in če se prav spomnim so bili mehki. Bom šla pokukat v škatlo, ker tiste prve sem pa shranila.

Pa še ena smešna od včeraj. Ko sem se tuširala je za mano v kopalnico prišel Jan in potem še ati, nekaj časa me je gledal potem pa vprašal zakaj imam tako velike jožice. In kaj mu je odgovoril pametni očka ... tudi ti jih boš imel če ne boš pridenuser posted image . In Janov zaključek .. mami ni bila pridna in so ji zrasle jožice.

Sem bila dolga .. in kmalu bi prižgala kosilo. Ti ti mami.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.5.2008 13:36:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Pa še ena smešna od včeraj. Ko sem se tuširala je za mano v kopalnico prišel Jan in potem še ati, nekaj časa me je gledal potem pa vprašal zakaj imam tako velike jožice. In kaj mu je odgovoril pametni očka ... tudi ti jih boš imel če ne boš pridenuser posted image . In Janov zaključek .. mami ni bila pridna in so ji zrasle jožice.

user posted image  user posted image  user posted image  Ta je dobra! Ja Naty Naty, zakaj nisi bla pridna? user posted image  user posted image  user posted image  

Pa BRAVO za vse dosežke Tie in Žana! In seveda user posted image  zanj! Pa srečno jutri na kontroli. user posted image

Ja ti klopi... user posted image  Tam, kjer sem ga imela imam malce otečeno. Je to kaj nevarno? Ni pa nobenega kolobarja al kaj podobnega. Me skrbi. user posted image  Jaz sem tudi ZA cepljenje proti KM. Vsi se bomo.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.5.2008 13:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Že imaš voziček? Si zadovoljna?

Ah, tako sem razočarana in hkrati jezna. Kot sem že pisala, smo bili danes dogovorjeni z enim kupcem v Lj. Pa me je ženska tako nategnila, da glava boli! user posted image   Dragi pravi, da sem naivna. Mah, res jo ne razumem. Pa tako je bila zainteresirana in me prosila naj ne prodam voziček, zdaj pa tako. Najbolj "smešno" pa je, da sem jaz že naročila nov voziček + torbo, dragi se je zamenjal v službi, da bomo šli v Ljubljano... In ženska ni niti sporočila, da se je premislila. Niti maila ni poslala, ne sms-a... Nič. user posted image  user posted image  user posted image  A ni to grdo?! user posted image  Mislim, da bi bilo fer do mene in do drugih kupcev, da bi sporočila, da dogovor odpade. Včeraj sem vse spucala in že vse je bilo v avtu pripravljeno za danes, a ženska se ne oglasi. Grozno! Voziček se  tako sveti, kot nov je! Mi ga je prav škoda zopet umazati za sprehode... Da ne govorim kako je dragi jezen. 400€ moram pripraviti... A računala sem, da bom novega kupila s prodajo tega vozička. Res sem žalostna... In jezna. user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.5.2008 13:48:46 >

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.5.2008 13:44:04   
Anonimen
Aja, se pa zdaj dogovarjam z eno drugo punco in upam, da bo resna. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.5.2008 14:07:06   
LINA31
user posted image

lemavrica...najprej hvala, ker si mi povedala kako prielpit sliko v post.
tianna...ja hotla sem pokazat kako me je včeraj počakaluser posted image  

copatki...moj jih ma gor od kar sedi, zato ker mu je na parketu full drselo in se ni nikamor premaknil. Tianna...ti pošljem ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.5.2008 14:10:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.5.2008 14:43:47   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Imam eno vprašanje za tiste,ki jeste že čez ves dan GH brez dojenja ali dodajanja AM
Kako poteka pri vas hranjenje do večera?Jaz imam včasih občutek,da je premalouser posted image Dojima se samo še zjutraj in zvečer(no pa ponoči,če želi oz.če ima svoj programuser posted image ).Bi prosila katero,da mi napiše kako poteka pri vas hranjenje.Hvalauser posted image

Midve se dojiva le zvečer, zjutraj ( okoli 6h) in po potrebi ponoči. Obroki pa so sledeči:
- 8.30 - 9.00 - zajtrk ( rižolino, prosena kaša s sadjem ali jogurtom, oz. kakšena druga kašica, ki se meša z vodo)
- 11.00 - 11.30 - malica ( skutka, sadje) - včasih ta obrok tudi kar preskočimo
- 13.00-14.00 - kosilo ( telečja ali kokošja juhica s korenčkom in drugo zelenjavo z dodatkom gresa, testenin, krompirčka, riža... kakor kdaj)
- 16.00 - 17.00 - malica ( skutka, sadje, včasih kakšna kašica...)
- 20.00 - dojenje namesto večerje user posted image

Btw, tudi naša noč je bila mirna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.5.2008 14:49:47   
Pikica pokica
Aljab, tudi meni so čeveljčki ful všeč.
http://www.malamasa.si/si/olivia-white-i120.shtml
http://www.malamasa.si/si/abigail-pink-i122.shtml
Bom ene  sigurno naročila. Če bi jih še katera Celjanka imela, naj pove, pa jih skupaj naročimo, da ne bo vsaka posebej poštnine plačala user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.5.2008 15:04:17   
lemavrica
Midva sva nazaj od P, sva šla po recept in en hiter pogovor o hrani sva imeli. Zdaj mu že lahko dajem hrano z glutenom. Tako da bo dobil kake pol žemljice za glodat. A v kruhu je tudi mleko oz. kakšne mlečne beljakovine ( ja vem neumno vprašanje user posted image  )

Naš spije cca. 250 ml vode, soka na dan, plus 2-3x po 210ml mleka. Danes bo namesto malice okoli 13h dobil mleko ker naju ni bilo doma. Za kosilo pa zelenjavo in meso.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.5.2008 16:44:13   
december06
NaILa tudi naš mucek spije zelo malo tekočine. Pa je prve mesece popil precej čaja. Pol pa ko sem pri 5-ih začela uvajat GH je kar nehal. Tako, da očitno dobi tako tudi precej tekočine. Pri našmu tudi ne pomagajo sokovi, magični lonček.... Zdaj sem ugotovila, da pije čaj če je topel oz. vsaj mlačen. user posted image Pa saj je bla vročina zunaj! Zdaj mu med obrokom včasih dajem zraven vodo po žlički in jo celo zadnje čase dol popije, drugače je šlo vse ven. Mislim, da ne rabiš preveč skrbet, da bo že še pil. Lahko pa probaš, da mu daš kaj za pit, ko veš da je že lačen, čeprav tudi ni najboljša ideja, če ti drugače preveč ne je.

Zdaj pa še jaz rabim en strokovni nasvet oz. vaše mnenje. Kaj bi ve vzele stanovanjski kredit na daljši rok v evrih ali švicarskih frankih? V švicarskih frankih je trenutno res kar ugodneje, se precej pozna, je pa bolj tvegan in na dolgi rok????
Prosim, za pomoč!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.5.2008 16:49:08   
lemavrica
Jaz bi vzela LIBOR, saj imaš možnost vmes prešaltati na EURIBOR, če bi ugotovila da bo bolje.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.