Rožica*
|
Sandra super izbor. Meni so tudi všeč drugi in tretji. Tianna koliko si pa potem plačala z DDV, al kr brez? Me zanima ker tam piše da so cene brez DDv. Kaj nista natiskale lista in izmerile velikost, nimajo te možnosti? Jaz sem enkrat želela naročit Livie Luca čevlje z neta, natisnila sem na papir velikosti in mu izmerila nogico. Mi tusi imamo Adidas 20, smo dobili za darilo, pa so tako velike, pa še ta širok model je nevem, mogoče so zaradi tega tako prevelike IGRAČE: Mi imamo kužka in knjigico že od rojstva. če se slušajno ta pokvari vem, da bom morala kupiti novo. je naravnost navdušen nadnjo. Vsako jutro hoče najprej imet knjigo. Jo imava shranjeno na polički poleg ostalih knjig in je tako cute ko prosi zanjo. Je pa izti glas kot na kužku, poje ženska pa še poučna je za kasneje, če pritisneč na kateregaod gumbov razlaga kaj vidiš na sliki ... (modri baloni,....itd.) Tisti polžek pa je bil zanimiv največ 14 dni, zdaj se igrava samo z njegovima hišicama, največ z tisto kjer so nanjo zloženi različni obročki, zlagava in podirava, .... Sandra bravo za indijanca. Meni je to tudi najbolj posrečeno. Tako da me dragi včasih kar kara, ko bi najraje vsakemu pokazala kako srčkan je. Previ da naj neham, da je kot kakšen cirkuški zabavljač.... Pokaži kaj znaš. Za kruh pa ti lahko rečem le, da vstrajaj, malo po malo, sama mu pokaži kako žvečiš,.... jaz sem mu dajala tiste slane ribice. repek sem odgriznila in mu dala da je poizkusil, pa je hitro ugotovil, da je trše in da mora malo prežvečit. No pa sama sem si dala v usta in ponavljala am,am,am in se spakovala na veliko kako žvečim. No glavno je da je uspelo in da je skapiral. Me je pa včeraj tako presenetil, do sedej je vedno žemljo pacal in kolikor se je odlomilo se je pač,.... Včeraj pa je tako lepo trgal z usti, če razumeš. za nešega . Pomagal si je z rokicami, zagrabil z "zobmi" (dlesnijo) in povlekel z roko vstran. Tako luškan je bil in tako je sam pojedel skoraj pol male žemljice. KOPANJE: Jaz že od začetka nisem delala tako, da bi vse pripravljala v kopalnico. Pripravim samo vodo, šampone in brisače imamo tako tam, igrače tudi. Če ga kopam na hitro nalijem le malo vode v plastično banjo in ga v njej na hitro umijem, zavijem v brisačo in odnesem v sobo, kjer se spraviva spat (spet nič ne pripravljam, ker imam vedno vse tam plenice, kreme,.....) In že dolgo ne kopava več v paru. Vode ne merim, poirkusim na svojem komolcu. Pripravim pa si pred kopanjem mleko, da ga potem samo pogrejem in ga dam spat. Ko je mali v svoji postelji posptavim po kopalnici. by.
|