|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
22.5.2008 8:50:37   
ana b
Jutro!

Mi smo tudi že pokonci.
Noč kot običajno, nx zbujanje.

user posted image , grem na user posted image .

Lep dan

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.5.2008 8:57:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Pa sej imate Muellerja v Kopru, lubija pošlji naj jih gre kupit, 5€ razlike se pa že pozna.

ma ja, se to ni problem, grem lahko tut js, sam hotela sem povedat, da so pri nas plenice dražjeuser posted image pa ista kakovostuser posted image
smo bili zdaj 2 dni zapored v kopru in se še meni ne da zdaj zarad tega tja, ker delajo avtocesto in je cel kaos

danes mu bom dala večerjo kasneje. ne bo dobil večerje ob 18h ampak ob 19h da se fajn naje, ga še podojim in pol bomo vidli. če to ne bo pomagalo, pol mu je pomagal očitno uni calpol ki sva mu ga dala pred spanjem (tako je kolegica delala vsak večer, ko je vidla, da malo zobki matrajo)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.5.2008 9:31:06   
Rožica*
Sandra super izbor.
Meni so tudi všeč drugi in tretji.
Tianna koliko si pa potem plačala z DDV, al kr brez? Me zanima ker tam piše da so cene brez DDv.
Kaj nista natiskale lista in izmerile velikost, nimajo te možnosti?
Jaz sem enkrat želela naročit Livie Luca čevlje z neta, natisnila sem na papir velikosti in mu izmerila nogico.
Mi tusi imamo Adidas 20, smo dobili za darilo, pa so tako velike, pa še ta širok model je nevem, mogoče so zaradi tega tako prevelikeuser posted image

IGRAČE:
Mi imamo kužka in knjigico že od rojstva. če se slušajno ta pokvari vem, da bom morala kupiti novo. je naravnost navdušen nadnjo. Vsako jutro hoče najprej imet knjigo. Jo imava shranjeno na polički poleg ostalih knjig in je tako cute ko prosi zanjo.user posted image  Je pa izti glas kot na kužku, poje ženska pa še poučna je za  kasneje, če pritisneč na kateregaod gumbov razlaga kaj vidiš na sliki ... (modri baloni,....itd.)
Tisti polžek pa je bil zanimiv največ 14 dni, zdaj se igrava samo z njegovima hišicama, največ z tisto kjer so nanjo zloženi različni obročki, zlagava in podirava, ....

Sandra bravo za indijanca. Meni je to tudi najbolj posrečeno. Tako da me dragi včasih kar kara, ko bi najraje vsakemu pokazala kako srčkan je. Previ da naj neham, da je kot kakšen cirkuški zabavljač.... Pokaži kaj znaš.
Za kruh pa ti lahko rečem le, da vstrajaj, malo po malo, sama mu pokaži kako žvečiš,.... jaz sem mu dajala tiste slane ribice. repek sem odgriznila in mu dala da je poizkusil, pa je hitro ugotovil, da je trše in da mora malo prežvečit. No pa sama sem si dala v usta in ponavljala am,am,am user posted image user posted image user posted image  in se spakovala na veliko kako žvečim.user posted image user posted image user posted image  No glavno je da je uspelo in da je skapiral.user posted image
Me je pa včeraj tako presenetil, do sedej je vedno žemljo pacal in kolikor se je odlomilo se je pač,.... Včeraj pa je tako lepo trgal z usti, če razumeš.user posted image  user posted image user posted image user posted image  za nešega user posted image .
Pomagal si je z rokicami, zagrabil z "zobmi" (dlesnijo) in povlekel z roko vstran. Tako luškan je bil in tako je sam pojedel skoraj pol male žemljice.

KOPANJE:
Jaz že od začetka nisem delala tako, da bi vse pripravljala v kopalnico. Pripravim samo vodo, šampone in brisače imamo tako tam, igrače tudi. Če ga kopam na hitro nalijem le malo vode v plastično banjo in ga v njej na hitro umijem, zavijem v brisačo in odnesem v sobo, kjer se spraviva spat (spet nič ne pripravljam, ker imam vedno vse tam plenice, kreme,.....) In že dolgo ne kopava več v paru. Vode ne merim, poirkusim na svojem komolcu.
Pripravim pa si pred kopanjem mleko, da ga potem samo pogrejem in ga dam spat.
Ko je mali v svoji postelji posptavim po kopalnici.

by.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.5.2008 9:36:23   
Anonimen
Dobro jutro!
Midva sva bila danes zjutraj na obisku pri eni gospe, ki me je čuvala od 1 do 3 let. JOJ, kako naju je bla vesela. Kar jokati je začela. Ona je namreč stara in komaj hodi, tako da ni mogla k nam priti na obisk. No in danes sem si prav vzela čas in sva šla k njej. user posted image  user posted image  user posted image  Kako malo je včasih potrebno, da nekomu polepšaš dan a.

Rožica*, tista cena, ki tam piše, je končna cena (DDV je že vštet v ceno), prištej samo še 3 € za poštnino. Se splača. user posted image  

123a, user posted image  za Zojo!

Lemavrica, tak feeling imam pač. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.5.2008 9:37:26   
lemavrica
Sandra kako Eneje dela indijanca?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.5.2008 9:38:17   
LINA31
Sem prej hkrati brala in odgovarjala, pol pa sem mogla k Žanu, torej zdaj nadaljujem...user posted image

pojoča knjiga...tudi na naši knjigici je ženski glasuser posted image .
sandra..tudi naša noč je bilauser posted image . Po mojem zakasnela polna luna. Mogoče ga je pa res mleko nasitilouser posted image
Poštar je že bil. Full lepe stvari si izbrala. HVALAuser posted image

KOPANJE...mi to zrihtamo na hitro. Kopamo ga od 2x do 3x na teden. Če je srček doma, ga kopa on, drugače pa jaz. Hitro pripravim vodo..v sobi ga slečem in potem tudi oblečem in zrihtam za spat. Kopava ga ene 10 min.

Zdaj pa moram res it, ker mora dobit malco, pol greva pa k taščiuser posted image . Če sem kaj pozabila komentirat, bom kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.5.2008 9:41:25   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Dobro jutro!
Midva sva bila danes zjutraj na obisku pri eni gospe, ki me je čuvala od 1 do 3 let. JOJ, kako naju je bla vesela. Kar jokati je začela. Ona je namreč stara in komaj hodi, tako da ni mogla k nam priti na obisk. No in danes sem si prav vzela čas in sva šla k njej. user posted image  user posted image  user posted image  Kako malo je včasih potrebno, da nekomu polepšaš dan a.

Rožica*, tista cena, ki tam piše, je končna cena (DDV je že vštet v ceno), prištej samo še 3 € za poštnino. Se splača. user posted image  

123a, user posted image  za Zojo!

Lemavrica, tak feeling imam pač. user posted image

Tianna ma sigurno ne, sej sem ti vse odgovorila oz. normalno komuniciram s tabo. Že celo jutro študiram kje sem te spregledala.

Kopanje, mi se kopamo 2x-3x na teden, ker ima občutljivo kožo, umojeva se pa vsak dan. Kopava ga v paru, v kopalnici na pralni stroj postavim bano. Vse si prej pripravim. Tako v kopalnici kot na previjalni.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 22.5.2008 9:44:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.5.2008 9:49:55   
Rožica*

Ne? na kateri stran si naročila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.5.2008 9:50:13   
Anonimen

Tianna ma sigurno ne, sej sem ti vse odgovorila oz. normalno komuniciram s tabo. Že celo jutro študiram kje sem te spregledala.

Ok. user posted image  Vprašati ni greh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.5.2008 9:50:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Ne? na kateri stran si naročila?

Mala Maša user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.5.2008 9:58:46   
Rožica*
Tianna sem šla gledat na stran. Včeraj je pisalo da so cene brez DDV zato mi ni bilo jasno, če ga kasneje obračunajo. Pisalo pa tudi da niso davčni zavezanci, čeprav je danes vse zbrisano in popravljeno. Tudi cene nekatreih izdelkov so drugačne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.5.2008 10:17:24   
Anonimen

Tianna sem šla gledat na stran. Včeraj je pisalo da so cene brez DDV zato mi ni bilo jasno, če ga kasneje obračunajo. Pisalo pa tudi da niso davčni zavezanci, čeprav je danes vse zbrisano in popravljeno. Tudi cene nekatreih izdelkov so drugačne.

Eni artikli so znižani, gledam za fantke. Ja, včeraj je res pisalo, da so cene brez DDV. Danes tega ni. user posted image  To, da niso davčni zavezanci še vedno piše. Tudi meni ni blo logično, kaj sedaj, če DDV kasneje obračunajo in sem kar tja klicala in mi je gospa vse razložila. Torej cena, ki tam piše + 3 € za dostavo. Ko sem naročila, mi je tudi na računu tako izpisalo. Včeraj je bla debata o tem na RR, pa jih je sigurno še kakšna mamica klicala in spraševala o DDV.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.5.2008 10:34:51   
lemavrica
Fora je da če nisi davčni zavezanec na računu ne obračunaš DDV-ja. Načeloma ji tega sploh nebi bilo treba pisat na splet ampak je potrebno potem na računu napisati nek člen zakona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.5.2008 11:19:02   
sandra85

Za kruh pa ti lahko rečem le, da vstrajaj, malo po malo, sama mu pokaži kako žvečiš,.... jaz sem mu dajala tiste slane ribice. repek sem odgriznila in mu dala da je poizkusil, pa je hitro ugotovil, da je trše in da mora malo prežvečit. No pa sama sem si dala v usta in ponavljala am,am,am user posted image user posted image user posted image  in se spakovala na veliko kako žvečim.

to delam vedno, pa me sam debelo gledauser posted image ma js mislim, da bo dosti lažje, ko bo imel kakega zobka (nima še nobenega) vrjemi, da se trudiva z dragim in se bova še trudila da bo mišek zna vse kar morauser posted image pa bravo za tvojega sončka, da že lepo rga koščke kruha user posted image user posted image user posted image tvoj res pridno napreduje, kot da sploh nebi bil prej rojen user posted image user posted image user posted image

Sandra kako Eneje dela indijanca?

mu pokažem na sebi, pol pa mu trepetam po ustkah in ve da mora dela AAAAAA, včasih pa dela sam z kako igračko tolče po ustkah in dela AAAAAAAA user posted image nevem kako nej opišem...indijanček pačuser posted image
je pa tako posrečen in pol ko se mu smejemo je tako vesel user posted image
LINA  res sem vesela, da si zadovoljna z najino izbiro (sva oba z dragim izbirala)

zdaj sem si končno skuhala zajtrk-mlečni grez (Enej je že pojedel zajtrk in tudi malico) in ko sem zaćela jest me je tako gledal, da sem mu dala v posodico malo in mu je moj dajal...pa je samo jedel, jedel in js sem dodajala iz mojega krožnika-na koncu sem ostala lačnauser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.5.2008 11:49:03   
Rožica*
Sandra saj verjamem da se vse najbolj trudimo. Nisem mislila nič slabega.
Ja res naš user posted image  lepo napreduje, le gibalno je kljub NF in veliko vloženega truda v stimuliranje in igro nekje v zlati sedini.
Ste jim že dale sirni namaz al smetanov namaz?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.5.2008 12:07:57   
Naty 76
Ojla,

čisto na brzino. Mi smo bili zjutraj pri zdravniku. Je rekla P, da Žan ponavlja za sestrico. Samo da ima on ušeska manj vneta in bolj močno grlo. Kar pomeni še 10 dni antibiotikov. Menda je tak naval bolanih otrok, da je groza. To user posted image  vreme.

Tianna sem vprašala za cepljnje. Najprej morajo dat skozi vsa cepljenja, ki so predvidena do 1 leta starosti.
Zdaj bova šla samo z Janom.

Sandra v nedeljo bo menda lepo vreme. Boste imeli lep krst.

Zdaj pa kličeta.

Pa pa

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.5.2008 12:50:48   
sandra85

Sandra saj verjamem da se vse najbolj trudimo. Nisem mislila nič slabega.
Ja res naš user posted image  lepo napreduje, le gibalno je kljub NF in veliko vloženega truda v stimuliranje in igro nekje v zlati sedini.

ja, sej vem, da nisi mislila nič slabega-pa hvala, ker mi vedno vse tako lepo razložiš user posted image
sirni namaz sem mu že dala-zdenka sirček (dam mu na kruhu, včasih pa mu pomešam tudi v kako zelenjavo za boljši okus

naty mi imamo krst v soboto in je napovedan dežuser posted image user posted image user posted image

pri nas je spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma se mi zdi da je že celo večnost tako kislo vreme!!! zdaj je šele pravo aprilsko vremeuser posted image user posted image user posted image pa do kdaj se bo to sranje vleklouser posted image

helena
pa nas je kr zapustila? user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.5.2008 13:13:55   
Naty 76
Sandra potem sem pa spregledala oz narobe sklepala, ker je pri nas vedno ob nedeljah. Najina kolega sta se fino znašla ko sta krst združila s poroko, pa zanjo ni nihče vedel. Najprej sta se poročila na Mauriciusu, zdaj pa še cerkveno doma. Če bi se jaz zdaj poročala bi naredila isto, nobene ohceti in stroškov. 

Rožica kam pa hodite na NFT? Jaz sem danes odpovedala, ker se mi Žan preveč smili, da bi ga še tam mučila.
Se bom raje z njima po blazini valjala ko bom videla, da je bolj razpoložen. Moram pa reči, da je meni ful všeč ko znaš stvari tako opisat, da si lahko kar predstavljam kaj počneta.

Tianna a ni dober občutek ko nekoga tako razveseliš. Moja stara starša sta tako boga, vsak teden je slabše in ima m kar slabo vest, da nas že cel teden ni bilo pri njima. Mi je kar hudo, ker ne razumejo, da bolan otrok ni razpoložen za mečkanje po naročju. Razen pri mamici seveda. Žan bi se samo muckal.

Tudi jaz sem jima že dala skorjico kruha ali pa žemljico. Nekaj pojesta, nekaj pa spremenita na prafaktorje in takrat bi mi prav prišli kakšni piščančki ali ptičkiuser posted image .

Pri nas je tak mir, danes že tretjič počivata. Ko se zbudita pojemo kosilo, potem šibam po Jana v vrtec in potem enkrat je čas za kosilo še zame. Včasih se mi pridruži Jan in če imam zelo veliko srečo še dragi. Mi praktično skupaj jemo le ob vikendih.  Ampak danes bodo palačinke in ne bom sama. To pa Jan obožuje.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
22.5.2008 13:22:46   
Anonimen
Ojla!
Mišek spi drugo rundo, jaz pa pijem drugo kavico. user posted image  

Naty hvala, ker si se pozanimala glede cepljenja. user posted image
Za Žana user posted image . Tia je ok?

Tudi pri nas je dež. user posted image  Nikamor ne morem, razen z avtom. Pa se mi ne da.

Za kosilo je danes jedel kitajsko zelje. user posted image  Vse je zmazal. user posted image  

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.5.2008 13:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna a ni dober občutek ko nekoga tako razveseliš.

Ja res je dober občutek. Moramo večkrat ponoviti. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.5.2008 13:36:59   
Solero

Ja! Zadetek v polno.

user posted image Koliko kg imajo vaši otročiči?

Danes/jutri bo treba iti po stajico. Čeprav ugotavljam, da bi prenosno posteljico še bolj rabila, funkcionira mi pa lahko tudi kot stajica. Hmm...user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.5.2008 13:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Solero

user posted image Koliko kg imajo vaši otročiči?

Na strani 120 je naš seznamček, pa tam lahko prečekiraš vse kile in cm. user posted image  Tebe ni gor? Imaš fantka? Al si že gor na seznamčku, pa sem te jaz spregledala? user posted image

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
22.5.2008 14:19:12   
babyrok
Mi že cel teden spimo, brez vstajanja. Super  je tole, ampak jaz se še zmeraj ne morem naspat. Tak čas, kot je zdaj, mi že kar učke lezejo skupaj in zvečer tudi. Zdi se mi, da je kakšen dan še slabše, kot prej. Pa zdaj bi se pa že lahko naspala, a ne:-) Vglavnem, jaz sem full vesela, da Rok spi. Zdaj sva odpravla še eno (jutranje) spanje, tako da gre prvič spat dopoldne okrog 11. ure in potem še enkrat ob 15. uri in potem zvečer. Ta termin mi bo fajn za na moreje, da bo takrat, ko bo najbolj nevarno sonce prespal in bom jaz lahko v miru v kakšni senčkiuser posted image

Kopanje - midva ga kopava skupaj oz. obleče ga moj in takrat grem jaz pripravit večerjo. Kopava ga vsak večer (mogoče ga 1x na mesec ne, če smo prepozni). Včasih traja dalj časa, včasih manj, odvisno koliko je zmatran do kopanja, ker je problem potem za večerjo, če je preutrujen. V banjo mu dam mlečno oljno kopel od Mustelle in ima super kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
22.5.2008 15:28:32   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Najina kolega sta se fino znašla ko sta krst združila s poroko, pa zanjo ni nihče vedel. Najprej sta se poročila na Mauriciusu, zdaj pa še cerkveno doma. Če bi se jaz zdaj poročala bi naredila isto, nobene ohceti in stroškov. 

Jaz bi takoj tako!!! user posted image  Sem se tudi pozanimala za poroko med krstom ampak je tudi za to hodit na neke priprave. Ne bo časa za vse organizirat, ker gremo vmes še na počitnice. Ne maram pa klasičnih porok z dolgo obleko in fešto.

Babyrok: Sem ti prav folš ker spite celo noč! user posted image user posted image user posted image  user posted image Ne, ne, res bravo, ker vam uspeva! user posted image  Moj mali pa začuda zadnje 3 dni spi ok, se zbudi le ob 4.30 nekje za flašo.

Sandra: Jaz sem Sebastiena navadla na flašo mleka, ko sem mu jo ponudila po večernem dojenju, ko je obupal nad praznimi joški, je z veseljem počučal flašo am. Zgleda, da se tudi tvoj Enej ne naje dovolj s tvojim mlekom.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.5.2008 15:32:17   
dreamz
Aja, Sandra: Pri nas pa ni bilo kaljice dežja do zdej, pa sva zračne razdalje 500m? user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.