|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.5.2008 17:19:30   
buškica
Pozdravljene,

Da se spet malo javim. Včeraj smo imeli sistematski pregled pri 9 mesecih. Veliki smo 71 cm, težki 7120 g in obseg glavice je 42 cm. Glede na to, kako majhni smo se rodili smo lepo napredovali. Počasi ukinjamo zdravila, Zdaj smo ukinili Primotren(uroinfekt), in Legofer(slaba kri). Ostanejo nam še zdavila za epilepsijo. Zaenkar je stanje mirno, ni nobenih napadov tako da smo srečni. Upamo, da tako tudi ostane.

Jemo vso gosto hrano, razen žit, ker se mi zdi , da je Gaja alergična na eno vrsto žita. Trenutno se mi zdi da bo to oves. Mleko imamo le še ponoči. Spimo še vedno ne , danes sva zaspali on 4 ih zjutraj. Jaz sploh ne vem več kako naj jo uspavam. Pa še zobki nama nagajajo. Trenutno smo pri tretjem zobku.

Vrtec smo dobili zavrnjen, tako da ne vem kaj bomo naredili, ko bo treba v službo. Nagibam se k temu, da bi delala le polovični delovni čas ali pa kar doma ostala. Se še nisem odločila.

Drugače pa je Gaja zelo zahtevn otrok. je zelo živahna in vse jo zanima. POčasi začenjamo govoriti ata, baba, gaja že lepo reče. Vedno se smeji in grozno škili. To bomo rešili ko dobimo datum na očesni kliniki.

Tako malo o nas.

p.s. če ima katera idejo, kako otroka pripraviti da bi mi ponoči spal ali pa se samo enkrat zbudil, kar na plan z idejami.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
21.5.2008 18:23:34   
dreamz
Ciao! user posted image

Nisem še prebrala za nazaj, ker sedaj ne utegnem. Bom zvečer kaj več napisala.user posted image

Naše nove mere 9 mesecev:
- 9.300 g, 75,5cm, obseg glave 46cm

Ciao, uživajte!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.5.2008 19:41:34   
sandra85
rožica ma Enej je že 3x bruhal-se mu tako zaleti, da rata čisto rdeč in mu ne upam več dajat niti piškotkov ( a ko bo imel zobke, bo boljše???)
ritual (ni glih vsak dan po načrtih) okrog 6h dobi večerjo, okrog 18h30 ga skopam, pol se pol urce ali 1 urco igramo, okrog 19h ga podojim in zaspi (kdaj gre spat pa je odvisno od tega, kdaj in koliko spi čez dan)
hranjenje:
okrog 9h malica
med 12. in 13. uro kosilo
med 15. in 16. uro malica
okrog 18h večerja
in pred spanjem dojenje

včasih-ma zelo redko se še doji čez dan za uspavanje ali če noče jest GH. doji pa se še ponoči-nazadnje okrog 7h

stajica jo imamo in je res fullll praktična!!!!! imamo tudi prenosno posteljico, ki jo uporabljamo za stajico pri mojemu očetu
NaILa mogoče pa ni žejenuser posted image
Naty ma vreme je tako čudno user posted image ful oblačno, aml posije sonček, pol spet mal dežuje.......user posted image itak pa je še za 10 dni napovedan dežuser posted image user posted image user posted image ta izjava od tvojega dragega je res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buškica upam da zrihtaš kej za varstvo, oziroma polovični urnik v službi
LINA zdaj ti bom napisala ZS user posted image smo bili cel dan okrog, pol pa sem pucala in res nisem imela časa, da ti pišem

mišek se je danes samo ponoči ob 5h in prej pred spanjem dojil-je pa čez dan skozi nekaj jedeluser posted image čim je mene videl jest, sem mu mogla nekaj dat
tata ga je ob 18h skopal, js podojila in ob 19h je spal

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.5.2008 20:03:16   
Anonimen
Čer!

Buškica lepo, da si se oglasila. user posted image  Jaz se večkrat spomnem na vas, če ste v redu... Upam, da ne bo več napadov epilepsije. user posted image user posted image user posted image  Je pa lepo slišati, da napredujete! Bravo! Se spomniš, ko sva bili skupaj na NS? user posted image  Kako gre hitro čas a. user posted image  Recepta za spanje pa žal ne vem. user posted image

Miška sem dala spati. Dragi pa je šel v nočno.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.5.2008 20:29:48   
Naty 76
Tianna glede klopa, zapomni si kje si ga imela in opazuj če se bo na tem mestu pojavil kakšen flek. Imamo pa na Gorenjskem najbolj strupene, tako da se gremo špikat.

Jutri zjutaj pa peljem k zdravniku oba. Žan teče gnojček iz učka, vso večerjo je zbruhal in zaspal tako bogi.
Meni se kar srce trga ko jih gledam tako boge. Kdaj bo spet lepo vreme, sonček, da bo toplo in bo spet vse o.k.?

Nekateri so res nesramni. Kaj pa bi to gospo stal en klic, da bi ti sporčila, da si je premislila. Sem imela enkrat podobno situacijo in zdaj ne šparam več, ko je kupec prodam, tistemu, ki se je pa še zanimal pa sporočim da je žal prodano. Moški so pa večinoma vsi isti. Samo ne vem zakaj moramo ženske vse zrihtat in zorganizirat.
Buškica user posted image  za Gajo.

Slišim, da Jan še ne spi. Spet ati gleda eno oddajo na National G. in seveda vse to zanima tudi Jana.
Te dni se mu es dogaja. Malo prej je hotel pojest čokoladne roladice, pa mu je ati rekel, da so za goste, Jan pa narobe slišal in rekel, osli pa tega jedouser posted image . Imamo malega komedijanta.

Grem počivat ker zjutraj bom pokonci že ob 5.30.

Dobro pančkajte.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
21.5.2008 20:38:53   
lemavrica
Čer,

Buškica user posted image  user posted image  za Gajo, lepo da si se oglasila.

Lubi še divja z Jako, potem pa ga dava spat. Upam da bo zaspal ker imam še ful dela.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.5.2008 20:41:32   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Čer!

Buškica lepo, da si se oglasila. user posted image  Jaz se večkrat spomnem na vas, če ste v redu... Upam, da ne bo več napadov epilepsije. user posted image user posted image user posted image  Je pa lepo slišati, da napredujete! Bravo! Se spomniš, ko sva bili skupaj na NS? user posted image  Kako gre hitro čas a. user posted image  Recepta za spanje pa žal ne vem. user posted image

a vidve sta bili skupaj na NS? Jaz sem bila tudi takrat, ko buškica...preko slikic sem jo prepoznala? Hmmmm...katera si bila pa ti? Spomnim se, da je bila full gužva in da je bilo kar nekaj parov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
21.5.2008 20:46:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Čer!

a vidve sta bili skupaj na NS? Jaz sem bila tudi takrat, ko buškica...preko slikic sem jo prepoznala? Hmmmm...katera si bila pa ti? Spomnim se, da je bila full gužva in da je bilo kar nekaj parov.

Ja. user posted image  15min za njo sem bila naročena. Nora pa 15min za mano. user posted image  Samo Nore se ne spomnim, ker me ni pocukala za rokav. Jaz pa se je nisem upala. Hmmm... Kako naj se ti opišem? user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
21.5.2008 20:53:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna glede klopa, zapomni si kje si ga imela in opazuj če se bo na tem mestu pojavil kakšen flek. Imamo pa na Gorenjskem najbolj strupene, tako da se gremo špikat.

Opazujem in zaenkrat je le malce rdeče, pa majhna bulca. Upam, da bo ok. Kdaj pa se otroka lahko prvič cepi?

IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Jutri zjutaj pa peljem k zdravniku oba. Žan teče gnojček iz učka, vso večerjo je zbruhal in zaspal tako bogi.
Meni se kar srce trga ko jih gledam tako boge.

Ojoj. user posted image  Upam, da bo kmalu bolje. user posted image  Ja, za vsako mamico je hudo, ko ima bolnega otroka. user posted image

Pa zate user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
21.5.2008 21:07:48   
NalLa
Kje pa je danes Helena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
21.5.2008 21:14:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Kje pa je danes Helena?

Prav to sem mislila vprašati.

Hmm, pa tudi Nane27 ni že kar nekaj časa. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.5.2008 21:17:59 >

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.5.2008 21:15:31   
lemavrica
Naty user posted image  za Žana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
21.5.2008 21:20:03   
NalLa
aja Tianna hvala za link o čeveljčkih. Boš sporočila kakšne so, ko jih dobiš?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
21.5.2008 21:24:57   
Anonimen

Ja. Jutri jih dobim. user posted image  Hitro a? Sporočim kakšni so. Sem pa naročila modre sandalce. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
21.5.2008 21:30:45   
NalLa
Jest sem danes hotla rjave, pa je moj reku naj počakam, da se bo Lan začel postavljat na nogice in da bi blo fino da jih proba. Očitno pa bo to kar kmalu, ker je moj dragi reku, da ko ga je dajal spat se je hotu dvignit v pojstlici, pa mu je spodrsnilo in je dal nogico med ograjo user posted image . Moram pa ta teden narest ornk generalko po stanovanju, ker odkar se je začel plazit vse stvari vleče k sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
21.5.2008 21:32:39   
sandra85

Ja. Jutri jih dobim. user posted image  Hitro a? Sporočim kakšni so. Sem pa naročila modre sandalce. user posted image

midva sva hotela danes naročit ene za krst (na tem linku, ki si ga dala) pa sva bila 100%, da do jutri ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker gremo v petek že zjutraj na štajersko. zdaj pa sem tako žalostna, ker jih nisem naročilauser posted image

ljubljančanke kje v LJ je kaka fajn trgovina z lepimi čeveljčki za user posted image ?????????????????user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
21.5.2008 21:32:46   
Anonimen
Moj se še ne postavlja na nogice, pa sem jih vseeno naročila. Itak jih bomo rabili za čez poletje, tako da... Kupim sedaj al potem. Pa za v voziček bodo tudi ok. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
21.5.2008 21:33:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

midva sva hotela danes naročit ene za krst (na tem linku, ki si ga dala) pa sva bila 100%, da do jutri ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker gremo v petek že zjutraj na štajersko. zdaj pa sem tako žalostna, ker jih nisem naročilauser posted image

Ja škoda. user posted image  Katere pa si gledala?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
21.5.2008 21:38:52   
sandra85
user posted image
pa te
Liam khaki/olive user posted image

ma jih bom vseeno naročila naslednji teden, da ne pridejo glih ko nas ne bo

te so tudi ful lepe-pa mogoče še bolj poletne
Colin choc brown user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 21.5.2008 21:40:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
21.5.2008 21:41:20   
Anonimen
Prve sem jaz naročila, samo v modri barvi. Ta drugi so mi tudi full lepi. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
21.5.2008 21:43:08   
sandra85
kaj pa če jih zdaj naročim, a je možno vpisati opombe, kjer bi napisala, nej mi jih pošljejo naslednji teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
21.5.2008 21:44:38   
Anonimen

kaj pa če jih zdaj naročim, a je možno vpisati opombe, kjer bi napisala, nej mi jih pošljejo naslednji teden

Rajši naroči, ko pridete.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
21.5.2008 21:45:32   
lemavrica
Joj kok so luškani čeveljčki. Samo jaz jih še ne bom naročala ker je Jaka še daleč od tega da se bo na nogice postavil, me moj kar ukine da mu predlagam nakup čeveljčkov.
Sem šla danes gledat pojočo knjigico pa mi ni bila všeč, še dobro da je nisem prek neta naročila. Zdele ni čisto nobene take fajn igrače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
21.5.2008 21:45:56   
sandra85
aja, kolko št. si mu naročila? po adidasovih št. ima enej zdaj 20, kaj pa teuser posted image user posted image user posted image a naročim za 12-18m???ker ima vlko nogico

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
21.5.2008 21:46:54   
sandra85

Rajši naroči, ko pridete.

ok, sam js bi že zdaj user posted image ful ful ful so luškani!!!!!!!!!!! 10000x hvala za link user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.