|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
15.5.2008 22:02:49   
guppy
VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK
31.05. ob 13h

VOLČJI POTOK

Do sedaj prijavljene na ta datum: zvezda71, helenav, LINA31, lemavrica, PikicaPokica, aljab, anab, 123a, buškica, december06, sandra85, nena80, Mokka1, andreja32, CUKRČEK, Carmy, NaILa, nora, guppy

Lahko pridete same z otročki, lahko s partnerjem, ...

Slikice z lokacije by nana27:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2753819

Prinesemo kaj hrane? Kdo bo prinesel kaj? Si izmenjamo mobi številke? Kje se dobimo? Prosim za predloge?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
15.5.2008 22:50:48   
december06
helena ja, pripada ti cel dopust in cel regres za leto 2008. Tako, da jih kar v roke vzami in jim razloži in z zakonom podpri in nimajo kaj. Sorazmerni del dobijo tisti, ki so zaposleni za določen čas in delajo v letu 6 mesecev ali manj.
Da dodam še to, da tudi jaz ne dvomim v tvojo skrb za klaro, bo pač bolj šlang. Samo, da je drugače vredu in zdrava. Tudi naš se še nič ne kobaca. Sedi sicer lepo, vsede se pa tudi še ne sam.

zamrzovanje včasih skuham malo več in zamrznem kar v aventovih lončkih, včasih potem še kaj dodam.

srečanje se že veselim, vendar bova prišla sama, saj je dragi že dobil boljšo ponudbo za tisto soboto.

Našega user posted image pa zgleda zobki matrajo. Se je zopet zbudil v joku, pa tokrat ni pomagala duda. Ga je ati k sebi v pojstlo vzel in meni rekel, naj grem v kinderpet. user posted image . Pa ni pomagalo. Zdaj sem mu dala malo čaja in to je pa pomagalo, zdaj pa spi. Ma neko finto, da pije čaj če je topel.

Grem spančkat, ker zgleda da bo pestra noč. Oh ti zobki.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
15.5.2008 23:28:24   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Našega user posted image pa zgleda zobki matrajo. Se je zopet zbudil v joku, pa tokrat ni pomagala duda. Ga je ati k sebi v pojstlo vzel in meni rekel, naj grem v kinderpet. user posted image . Pa ni pomagalo. Zdaj sem mu dala malo čaja in to je pa pomagalo, zdaj pa spi. Ma neko finto, da pije čaj če je topel.

user posted image user posted image user posted image

js tudi komaj čakam srečanje!!! user posted image user posted image user posted image
zdaj pa grem spat...dragi jutri dela po 2 tednih, bova z Enejem spet samauser posted image sicer samo 8ur / dan user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.5.2008 7:04:01   
LINA31
Jutro,
sem že pri user posted image . Žan razstavlja puzzleuser posted image .
Tudi jaz se veselim srečanja....december06....tudi midva bova sama...mi je fajn, da ne bom edina brez partnerjauser posted image user posted image .

guppy...res bi lahko kej sabo prinesle za pojest. Razmišljam kaj bi lahko prinesla jaz....kej sladkegauser posted image  A imate druge kakšno idejo?
Izmenjava številk ni slaba ideja. Najbolj, da guppy tebi pošljem mojo številko in ti meni posreduješ svojo...a bo tako ok?

Grem mal na tla k Žanu, mi skos pod stol lezeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.5.2008 7:22:15   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image
JOJ, kako se vse obrne... Prejšnji teden se mi je zbujal med 8 in 9 uro, danes pa že ob 6:15h. JOJ.... Kriza. Sploh ne morem priti k sebi. No, res da sem ga dala spati ob 20h in je bila noč ok, ma vseeno... Še bi spala.

Helenav, user posted image  da boš poštimala to v službi tako kot je prav.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.5.2008 7:29:10   
helenav
jutrooooo

jaz pijem kavico po obrokih....user posted image delam kilometre po stanovanju, za popravljat dudiko vsake tri minutke:-))) je zaspana..ampakjo meče ven,ker ve da se pol mamica prikaže in me pričaka z nasmehom, pol vzame dudiko, se obrne na bok in zaspi..za dve/tri minutke...

drugače pa smo spali slabo....jaz še posebej, so se mi pletle po glavi vse mogoče stvari..user posted image ...služva, dopust, regres..itak...

danes bo še en težek dan, ker točno vem,da me čaka kreganje..sem pa vprašala na forumu pravnikov in čakam odgovor.

Punce , kaj bo še katera delala za 4 uri? Jaz bom najbrž do konc leta..s 1.1.pa začela poln delavnik...Morem it na socialno po kakšne papirje?

sem začela že na vsezgodaj s tem:-))))

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.5.2008 7:30:24   
ana b
Jutro!

Naš je pa danes čudežno potegnil do 7h, samo se je pa od petih skoz neki jokcal.
Mi je pa tavečji že potegnil živec, ker se ni hotel preoblečt, pa še skoz neki nerga pa cvili, to mi je pa najhuj kar lahko naredi user posted image user posted image . Zdaj se je malo pomiril, ko pa bo treba od doma, bo pa spet pregovarjanje user posted image .
A je kakšna čudna luna blizu? 

Grem 2 moška iz hiše nagnat, da bo miruser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.5.2008 7:45:42   
NalLa
Dobro jutro

naša noč tud ni bla med najboljšimi.

Drugače pa jest tud zgleda pridem sama z Lanom na srečanje. Je dragi reku, da ne gre, ko pa sm mu povedala kje je, je pa reku, da to pa sploh ne gre tja. Mu gre ta Volčji potok že od nekdaj na živce. Tko da nas bo kar neki samih. Samo jest ne vem če bom znala sama tja pridtuser posted image  A bi se lahko s kero v Ljubljani dobile in potem vozim za njo?

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.5.2008 7:55:41   
lemavrica
Jutro,

noč je bila tko tko, je malo jamral pol pa normalno spal od 2.30 do 7h. Zdej se igra jaz pa čakam da ga zmanjka za prvo dopoldansko spanje.

Helena upam da boš čimbolje uredila. user posted image

Jaz mojmu sploh ne bom povedala da vas bo toliko samih, ker drugače mi bo še on prišel na kako tako idejo da naj grem kar sama.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.5.2008 8:09:03   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Punce , kaj bo še katera delala za 4 uri? Jaz bom najbrž do konc leta..s 1.1.pa začela poln delavnik...Morem it na socialno po kakšne papirje?

sem začela že na vsezgodaj s tem:-))))

A ti boš izkoristila to možnost, ki jo ZDR dopušča, da delaš po 4 ure so 3 leta starosti otroka? Če misliš to, potem se za krajši delovni čas dogovoriš le z delodajalcem. Ko imaš tam vse urejeno, greš na CSD kjer se dogovoriš za uveljavljanje pravice do plačila sorazmernega dela prispevkov za socialno varnost do polne delovne obveznosti.

NaiLA ...lahko se dobiva v Ljubljani in greva skupaj v Volčji potok, čeprav tudi jaz še nikoli nisem bila tamuser posted image . Bomo že našle.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.5.2008 8:12:04   
NalLa
Lina jest sem bla že parktrat tam, ampak vedno sem mela nekoga, ki me je peljal al pa govoril kam naj grem. Tko da se sploh ne spomnim kam moram it.

Lahko se zmenva ja in pol skupi iščeva. Neki bova že najdleuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.5.2008 8:16:47   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Lina jest sem bla že parktrat tam, ampak vedno sem mela nekoga, ki me je peljal al pa govoril kam naj grem. Tko da se sploh ne spomnim kam moram it.

Lahko se zmenva ja in pol skupi iščeva. Neki bova že najdleuser posted image

Pol sva pa zmenjeni. Ti bom poslala mojo telefonsko na ZS in se drug teden slišiva in dogvooriva kje se dobiva in potem skupaj štartava.user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.5.2008 8:20:26   
sandra85
dobro jutro
naša noč je bila tut user posted image
se je zbujal na 3 ureuser posted image
od 7h pa do zdaj pa sem ga kr pri nama pustila, če bi ga prelagala v posteljico, bi se zbudil...

helena upam, da to porihtaš kot si želiš!

mmmmmmmmmmmmmm, ke fino kavico ki sem si skuhala user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaz mojmu sploh ne bom povedala da vas bo toliko samih, ker drugače mi bo še on prišel na kako tako idejo da naj grem kar sama.

enako user posted image
moj se tut že par dni nekaj zmrduje, da nebi šel in da jih sigurno dosti ne bo šlo. pa da nej greva sama z enejem.........sam js do ljubljane se sama ne bom peljalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.5.2008 8:23:06   
lemavrica
Ma naj kar pride, da ne bo moj sam. Meni ni panike sami vozit ampak bi pa rada vidla da greva skupaj, že zato da bova dva ki bova Jako imela, izmenično, če grem sama se bom samo s tamalim mogla ukvarjat. Edino kar je je to da je moj dežuren tisto soboto, samo od Volčjega pa do službe nima daleč.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.5.2008 8:28:59   
sandra85

Ma naj kar pride, da ne bo moj sam. Meni ni panike sami vozit ampak bi pa rada vidla da greva skupaj, že zato da bova dva ki bova Jako imela, izmenično, če grem sama se bom samo s tamalim mogla ukvarjat. Edino kar je je to da je moj dežuren tisto soboto, samo od Volčjega pa do službe nima daleč.

upam da ga bom prepričala, ker je res trdno zadal, nej greva sama, ker bomo sigurno same mamice tam

on pa itak pozna že pol septembrk, tako kot jsuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 16.5.2008 8:29:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.5.2008 8:30:28   
lemavrica
Uff so ti moški tečni, kot da mamice grizemouser posted image . Res upam da se še moj ne spomni kaj takega. sej bom prišla tud sama samo to ne bo to, ker vem da ne bom mela nič od čveka, ker se bo treba non stop z Jako ukvarjat.

Moj pozna tri septemberke.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 16.5.2008 8:31:01 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.5.2008 8:34:12   
Anonimen
Jaz pa za srečanje še ne vem. Pa ne bi rada rekla, da pridem, potem pa me SPET ne bo. Aja, pa moj (če greva) je rekel, da me bo samo peljal, k vam, pa naj greva sama. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.5.2008 8:49:57   
aljab

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Aja Nefretiti pa je itak izginila iz obličja zemlje (oz RR in Celja).....user posted image

A to pa ne!

Sva bili danes s PikicoPokico na sprehodu. Sem bila prepričana, da se bova kje zaleteli vate, pa se žal nisva user posted image
Pa drugič.....

Nefretiti je ful zaposlenauser posted image

Lepo te je brat!!!!!!!!!!! No, a se drug teden dobimo Celjanke na kavi? Oziroma sprehodu? Zdaj vaši otroci že gotovo cele akrobacije delajo, pa moramo spet mal primerjat.user posted image

Aja pa seveda dobro jutro vsem!user posted image
No tud jaz sem dodala nekaj fotkic moje žabe. Geslo je isto.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.5.2008 8:50:19   
lemavrica
Zakaj pa noče zraven pridet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.5.2008 9:04:19   
Nefretiti

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Aja Nefretiti pa je itak izginila iz obličja zemlje (oz RR in Celja).....user posted image

A to pa ne!

Sva bili danes s PikicoPokico na sprehodu. Sem bila prepričana, da se bova kje zaleteli vate, pa se žal nisva user posted image
Pa drugič.....

Nefretiti je ful zaposlenauser posted image

Lepo te je brat!!!!!!!!!!! No, a se drug teden dobimo Celjanke na kavi? Oziroma sprehodu? Zdaj vaši otroci že gotovo cele akrobacije delajo, pa moramo spet mal primerjat.user posted image

Aja pa seveda dobro jutro vsem!user posted image
No tud jaz sem dodala nekaj fotkic moje žabe. Geslo je isto.

Ja se dobimo user posted image
Lahko v torek?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.5.2008 9:10:38   
aljab
Jaaaa super!user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj ti ustreza?

Upam da ostale ( Sonce78, 123a, Pikica Pokica, Uska, December, Škorpion, Mala) to berete, ker velja za vse. Udeležba obvezna!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.5.2008 9:14:45   
Anonimen

Zakaj pa noče zraven pridet?

Mene sprašuješ? user posted image

Zato, ker misli, da bo edini moški. user posted image  Pa bolj, ko mu jaz govorim, da ne bo; bolj on pravi, da ne gre zdraven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.5.2008 9:14:55   
Nefretiti
Lahko dopoldne, ob kakih 10h?
Jaz nisem vezana.....imam čas kadarkoli.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.5.2008 9:18:30   
Anonimen
Aljab, lepe slike! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.5.2008 9:18:35   
zvezda71

Jaaaa super!user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj ti ustreza?

Upam da ostale ( Sonce78, 123a, Pikica Pokica, Uska, December, Škorpion, Mala) to berete, ker velja za vse. Udeležba obvezna!user posted image user posted image

Fino se boste še za vseslovensko srečanje zmenle, ker RES upam da vse CE pridete!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.