|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
10.5.2008 22:00:37   
Anonimen
Ja seveda pridem tudi jaz na vrsto user posted image , toda za obisk npr. na Obali ga rabim par ur, ni to pol urce. user posted image  Zdej pa je on itak non stop okoli, ker išče oz. hodi gledat avte (ko je fraj mislim). Bomo že zrihtali, da bo prav? user posted image
Nisem Koprčanka ne. user posted image  Iz kje točno pa si ti?

A 2 Lekadola, praviš? Ok, hvala. user posted image  Upam, da bo pomagalo, ker res boli. user posted image  Zdaj, ko ležim je boljše, ma če vstanem... user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.5.2008 22:06:31   
dreamz
Tianna:
Pol pa upam, da res kmalu kupite avto, da se dobimo ob morju user posted image
Jaz sem večna izolanka, ampak sem že pol leta v Sečovljah... ahh, kam me je ljubezen peljala user posted image  
Hrbet: Ko je mene zgrablo konec aprila, mi ni pomagalo niti ležanje, ampak 2 lekadola sta malo pomagala. Zdravnica bi mi dala blokado v hrbet (injekcijo), če ne bi dojila. Če pa dojiš, moreš trpet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.5.2008 22:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Tianna:
Pol pa upam, da res kmalu kupite avto, da se dobimo ob morju user posted image
Jaz sem večna izolanka, ampak sem že pol leta v Sečovljah... ahh, kam me je ljubezen peljala user posted image  
Hrbet: Ko je mene zgrablo konec aprila, mi ni pomagalo niti ležanje, ampak 2 lekadola sta malo pomagala. Zdravnica bi mi dala blokado v hrbet (injekcijo), če ne bi dojila. Če pa dojiš, moreš trpet user posted image

Ja jaz tudi upam, da čimprej kupimo ta avto. user posted image  

Jaz pa imam žlahto v Izoli. user posted image

user posted image  in ta hrbet. Ma morda pa bosta 2 Lekadola pomagala.

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.5.2008 22:21:04   
dreamz
Ena slikica, ko se igra s tatijem in kockami:

user posted image

In kako je danes užival na terasi na gugalnici:

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.5.2008 22:23:06   
Anonimen
Oooo lep Sebastien! Pravi dobrovoljček, na vsaki sliki nasmejan. user posted image
Tam na gugalnici je dal "čau" ? user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.5.2008 22:29:31   
dreamz
Ne zna še dat Ciao user posted image , To je bilo bolj slučajno...
Drugače pa je res dobrovoljček in ko me vidi s fotoaparatom in ga kličem, se začne full smejat... je pravi pozer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.5.2008 22:34:36   
Naty 76
Dreamz luštkan mišek. Ti mali zdaj so še spontani in uživajo v slikanju. Jan pa je imel obdobje ko si je nadel vedno isti nasmeh. Kot da bi slike kopirali.

Guppy po mojem boš morala Marka pustit doma ali pa vzet njega in še spremstvouser posted image .

Rožica ti kar poročaj o kakšnih akcijah. Vedno najdeš kaj zanimivega.

Zdaj pa spat.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.5.2008 23:10:51   
Anonimen
Jaz grem tudi spat. user posted image

Naty, imaš mail. user posted image

Mirno noč vam želim.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.5.2008 7:28:24   
helenav
dobro jutrooooooooooooooo

mi smo spali user posted image mi smo spali user posted image mi smo spali user posted image user posted image user posted image user posted image

od 20h pa vse do 4.30  nobenega glasauser posted image user posted image user posted image ..moja miška je vedlada je mama zvečer žuralauser posted image user posted image ..pol pa še do 7h...je pojedla in sedaj dremucka nazajuser posted image .

dreamz...sandra user posted image kar do Izoleuser posted image ....al pa se zapelejmo do Sežane user posted image

moj dragi je šel lovit ribe..jaz pa komaj čakam da grem na sprehod....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.5.2008 7:29:53   
helenav
pa še nekaj na ana b, lino.....in vse te zgodnje:

user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.5.2008 7:35:49   
LINA31
user posted image Jutro,

Ljubljančanke ste se na čvekale? Najbrž je bilo pozno v noč, ker ni nobena še nič poročala.user posted image user posted image  Super ste!

Naša noč je malo bolj znosna v smislu dojenja. Ga bom probala naučiti, da dobi flaško ob 19.00, potem ob 1.00 in potem ob 5-6.00 dojenje. To je zdaj dve noči uspelo. Kljub temu se pa je vmes še zbujal, ampak je relativno hitro zaspal nazaj.user posted image

tianna...tudi mene hrbet zadnje dni boli...po mojem, da od nošenja Žana. Groza! Sploh ne smem zaspat na hrbtu ali trebuhu, ker se potem komaj dvignem. Meni je čez dan cool, ker se razmigam.

dreamz...full lepe slikiceuser posted image . Super za srečnje z Sandro. Tudi jaz bi se takole dobivala ob morjuuser posted image user posted image .

Zunaj je spet krasen dan.

user posted image Tiste, ki imate tripp trapp stolčke...od katere firme? Jaz sploh nevem katerga naj vzamem...ta od stokke mi je fullll drag.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.5.2008 9:08:17   
lemavrica
Ojla,

na srečanju je bilo super, tri smo potegnile par minut čet polnoč. Smo se fino načvekale čez cel večer.

Mene tudi boli hrbet, sploh ponoči ko vstanem da grem po flaško se komaj premikam.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.5.2008 9:20:19   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

user posted image Tiste, ki imate tripp trapp stolčke...od katere firme? Jaz sploh nevem katerga naj vzamem...ta od stokke mi je fullll drag.

Eden je stokke, drugi pa pojma nimam od katere firme. Sta pa oba OK. ZA drugega sem dala okoli 30 eurov spomladi v Mercatorju..ni drag. Prvega imam pa itak še od Mance in sem ga dobila takrat v paketu. So pa stokke res dragi.

JA, včeraj je bilo fajn....kmalu ponovimo vajouser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.5.2008 9:22:33   
CUKRČEK

ŠE MALO VČERAJ OBLJUBLJENIH SLIKIC.....NA 1. KLARA, POTEM MANCA S ALJAŽEM IN MANCA Z NAŠIM 6-IM ČLANOM DRUŽINE-AMONOM.

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:56:14 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.5.2008 10:33:36   
lemavrica
CUKRČEK luškane slike, tamaladva sta ful luškan, pa Manca in kuža tudi user posted image

Dreamz lepe slike

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.5.2008 10:48:42   
Anonimen
Ojla punce!
Midva sva s sprehoda. Piha, pa sva pohitela domov. Zdaj spi... Noč je bila tako tako.

Helenav, user posted image  za noč. Naj bodo vse takšne a. user posted image  Ponoči jo še dojiš?

Ljubljančanke, super za srečanje!!! user posted image

CUKERČEK, lepe slike! user posted image  Uau, kako velik in lep pes. user posted image  Samček? Res je lep, pravi družinski pes a?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.5.2008 11:19:56   
Anonimen
JOJ, CUKRČEK sorry. Šele zdaj sem videla, da nisi CUKERČEK. Jaz pa ti že ves čas tako pišem. user posted image  Sorry.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.5.2008 11:34:57   
zvezda71
¸Čau
mi pa mamo zobek, danes zjtraj ko je bil na zizi AAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU  pogledam in vidim da je bela črtica. Priden sine Miki user posted image nič ni bil tečka.
Ja včeraj je bil že spet en lepi čvek, pša mene je Guppy rešila da nisem umrla od lakote user posted image , ker sem si nekaj naročlila in pol pogruntalauser posted image da je not meso jaz pa vegetarijanka.
Cukrček ste pa res cukrček famly!!!!!!!!!!!!
Mi smo kar od Stokkeja tripp trappa kupili res je dražji ampak je večen, varen, praktičen pa še namesto lojtre ga lahko uporabimuser posted image . Jaz mislim da je vreden svojga dnarja.
Grem pisat diplomo pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.5.2008 11:44:57   
Anonimen
user posted image  za zobek. Je bolelo a? Moj me včasih tako z veseljem ugrizne. user posted image

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.5.2008 11:59:15   
lemavrica
Zvezda user posted image  za zobka, no vidiš zakaj je zadnje dni jokal pred spanjem, drugače pa super da ni bil tečko ampak tvoj skor nikoli ni, ker je ful dobrovoljček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.5.2008 13:06:46   
annie
Ojla,

Mi smo danes po dolgem času v nedeljo doma, smo se odločili, da ne bomo nikamor kot ponavadi po obiskih šli. Kosilo je kuhano, stanovanje za silo pospravljeno, sedaj pa se malo dolgočasim in surfam po internetu. Nik že 2h spiuser posted image , dragi pa na svojem računalniku riše neke načrte.

Sem našla nek fajn link, kjer so gor recepti za gh idr. Da ga pripopam:

http://www.brixie.com/page3a.html

Mogoče bo kateri prav prišel.

Dreamz in Cukrček lepe slikice user posted image

Pa zvezda71 čestitke za zobek user posted image user posted image  

Ja mene naš tudi včasih ugrizne user posted image ...kaj šele bo, ko jih bo še več imel.

Nič, ker ni nobene gor, grem še jaz malo surfat, ko se pa mali zbudi, pa šibnemo še malo ven...pa lepo nedeljo še naprej želim user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 11.5.2008 13:07:49 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.5.2008 14:00:28   
lumpa6
ojla

se morm pohvalit dobila sem vrtec za žigijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.5.2008 14:23:41   
nana 27
Srečanje je bilo super!!! Grem zdaj brat za nazaj. Slikice iz Volčjega potoka user posted image  za tiste, ki še niste bile tam. Največ sem dala igral in pač prostora, kjer bi lahko bile z našimi user posted image  V bližini je tudi lokalček (dve minuti počasne hoje). Sprehajalnih poti pa ogromno in to skozi gozd, ob urejenih ribnikih z labodi in racami pa seveda ogromno klopc in rožic: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image     

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.5.2008 14:30:25   
nana 27
 user posted image  Dreamz, so to na slikici velike Lego kocke, ki so mehke? Kje si jih dobila, ker sem jih že velikokrat iskala, pa jih ni nikjer več za dobit?

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.5.2008 15:25:20   
Anonimen
Uau Nana, full si se potrudila. user posted image  Lepo! Te sprehajalne poti iz česa so? Pesek?

Mi imamo mehke lego kocke, smo jih dobili za darilo, ma so še zapakirane. Če hočeš, lahko vprašam kje so jih kupili. Mislim, da nekje v Lj.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.