|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
15.5.2008 14:25:08   
Anonimen
Punce, hvala vsem za odgovore. Vedno bolj sem ZA ta voziček. In dragi tudi.
Akcija v BC?! Hvala Nena. Čaki... 375 - 25% = ??? Matematičarke, pomoč? user posted image  Ma po moje s splača.

Prej sem bila v DM in sem kupila mleko za telo za user posted image  od WELEDE. Madona je drago! user posted image  200ml = 13 €. A Bubchen 400ml = 5€. user posted image  Ja no... Res, da je Weleda boljša in ima BDIH certifikat, ma vseeno. Kakor koli, mislila sem vas vprašati, če se to Weledo dobi kje ceneje? user posted image

Nena80, a bi lahko  prosimmmmm dala v album slikico vozička, da vidim barvo?

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.5.2008 14:36:44   
annie
ojla,

zunaj pa je pravo poletje  user posted image , pri nas je kar 26 stopinj user posted image . Moram it hitro pod tuš, dokler mali še spi, saj sem prav zašficala user posted image .

Tole me zanima, Niku bom mogla neke nove igrače nabavit in sem tukaj na rr videla oglasno sporočilo od Fisher price pojočo knjigico, a jo ima katera? Se mi zdi kar draga in ne vem, če bi mu sploh bila zanimmiva (meni že zgleda zanimiva user posted image ) ker se naš kaj hitro naveliča enih in istih igrač user posted image

Zdaj pa letim pod tuš, pol pa moram še kosilo skuhat, posesat, cunje dat prat, suhe zložit...uh dela polno....najraje bi pa se k niku pridružila pri spanju user posted image . Uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.5.2008 14:54:05   
*ribica*
Helenav na hitro sem prebrala tvoj post da se Klara premalo redi in sem se takoj spomnila na nečakinjo. a je full dosti pojedla vendar se ni nič redila in potem so ugotovili da je zelo slabokrvna. Nevem če si že pisala kaj o tem ker sem res na brzino preletela, a so ji kdaj odvzeli kri za hemoglobin? Mogoče bi bilo pametno
Samo toliko na kratko in že letim naprej. Pa lep sončen dan

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.5.2008 14:57:29   
Anonimen
Aja Nena al pa kakšna druga, ki ima katalog BC. Kakšne barve voziček je na sliki, za akcijo 20.5. ? Moder al črn? Meni se zdi črn in če se ne motim, bo samo ta barva v akciji. user posted image

Annie, tista knjigica je tudi meni zanimiva, toda naš se prehitro naveliča. Ne vem no... Moj bi mu kupil telefon od Fisherprice, ampak meni je ta knjižica bolj cute. Kaj pa vem... user posted image  Naj pove katera, ki jo ima. user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.5.2008 15:08:34   
helenav
čauuu punce.....

jaz tu žalujem in že delam križce na koledarju za v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
S Klaro je vse BP..se razvija normalno njeni koregirani starosti..tudi krivulja njene teže je sorazmerna..bo pač manjše konstitucije..za vsak slučaj pa grem še v laboratorij, da kri pogledajo in pa vodo. sandra: 8.5 mesecev: 6800 in 68cm. Tako da glede tega sem zadovoljnauser posted image user posted image user posted image in fulll vesela....
Žal pa mi niti P ne more pomagati pri podaljšanju....od prejšnjega meseca naprej so bolj strogi in če nimaš nobene konkretne bolezni..ali motorične napake, ti ne podaljšajo:-(((((((((((((( niti mnenje ne šteje več in ga po novem P ne smejo več pisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in kar me je še bolj seuzulo.....v službi sem hotela it podpisat dopust, mapak mi pripada le sorazmeren delež bogih 8 dni:-(((((((((((((((((((((((((((( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
v službo morem konec avgusta..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in kdo bo mojo Klaro v vrtec uvajal?????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skratka idrijaaaaaaa....po naše primorsko..pegulauser posted image čmrk..

AAAAAAAAAAAAAMPAK....MORDA mi še nekaj rata....provala bom bolniško dobit za tisti mesec,ko sem preležala v bolnici, meni pa je tekel dopust:-((((((, tako d avsaj va tedna pridobim....hope so...

eko sem načvekala..nezamerit..sem preletelaforum, ma sem pozabla koga morem kaj pokmentirat..bom zvečer...obljubim....

čauči....

aja kmalu bo srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.5.2008 16:03:37   
LINA31
HELENAV..NO HVALA BOGU, DA JE S kLARO VSE OK, čeprav te izjave P so malo za lase privlečene. Res je full odvisno tudi od P. Meni je moja rekla, da mnenje P ne pomaga, ampak mnenje RA pa in to je ključno...no in če je tvoja zdravnica v RA full naložila kaj je vse s Klaro narobeuser posted image  ti naj napiše tako mnenje. Kar zateži v RA, vsaj jaz bi.
Glede dopusta mi je pa tole mal čudno. Jaz delam v kadrovski in poznam zakone...zakaj pa ti pripada le SD???????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.5.2008 16:22:05   
annie
Punce, ali katera slučajno zamrzne hrano, katere user posted image ne poje?? Danes je moj mali kar precej kosila pustil user posted image , pa mi je škoda vstran vreč user posted image . Se mi zdi, da sem enkrat nekje prebrala, da se lahko zamrzne v tistih frutek kozarčkih user posted image Dela katera to???

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.5.2008 16:43:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Punce, hvala vsem za odgovore. Vedno bolj sem ZA ta voziček. In dragi tudi.
Akcija v BC?! Hvala Nena. Čaki... 375 - 25% = ??? Matematičarke, pomoč? user posted image  Ma po moje s splača.

če sem prav zračunala user posted image
375-92€= 283€

Jana junior:
user posted image
naša noč je bila super!!!! Enej je sicer šele ob 22h zaspal, je pa spal do 5h, pol pa še do 7h30user posted image user posted image user posted image
grem še prebrat.................

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.5.2008 16:45:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Tole me zanima, Niku bom mogla neke nove igrače nabavit in sem tukaj na rr videla oglasno sporočilo od Fisher price pojočo knjigico, a jo ima katera?

js sem jo naročila pri soncu.si, ko sem naročevala igračke, pa so mi ksneje sporočili, da nimajo na zalogi. jo bom spat ta mesec naročila. jo ima prijateljica in je bila Eneju kr všečuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.5.2008 16:50:07   
sandra85
helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annie js mu nič ne zamrzujem, ker vedno skuham nekje 250ml in poje okrog 200ml. ko pa ni jedel, pa sem pač stran vrgla

danes je 1.jedel goveji golaž z krompirjem, zraven pa mu je dal dragi še mal kruha, ker ga ima ful rad in mu je bilo fullll fino!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

zdaj spi, pol pa šibamo na en sprehod, ker ne bo več tak vročeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.5.2008 16:55:42   
aljab
Annie moja Janina ma to knjigico in je super. Sama obrača strani, nobena pesem ne igra do konca.
user posted image No tistih tipk pa še ne zna pritiskat.

Razen Janine so nori nanjo tudi vsi moji nečaki (2, 4 in 5 let... )znajo vse pesmice na pamet. Ampak sestra me je pa prosila naj je ne prinesem več, ker potem to cel dan igra in rahlo najeda živce .user posted image user posted image

Glede zamrzovanja  jaz to počnem...  tudi v kozarčjkih od frutka, pa je vredu. Zamrznem osnovo, pa potem zakuham polento, riž ali krompir.

Helenav upam, da ti nekako podaljšajo. Super pa, da je vse ok!
Pikica Pokica in Uska smo vaju pogrešale. Na kavi seveda.user posted image Drgač smo pa ble danes v fitnesu, tko da bomo jutri čist adijo...  Aja Nefretiti pa je itak izginila iz obličja zemlje (oz RR in Celja).....user posted image

Uživajte! Moram it mal pucat dokler mala spi!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.5.2008 17:13:22   
annie
Sandra in aljab hvala za odgovoreuser posted image .  Ma zgleda, da prej ni bil ful lačen, ker sem mu zdaj še ostalo ponudila, pa je vse pojedel user posted image Pa Sandra super za golaž user posted image ...si mi dala idejo za jutrišnjo kosilo, ker imava še en kos govedine v zmrzovalniku user posted image

Aljab pol pa bom tudi jaz tole igračo definitivno kupila user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 15.5.2008 17:14:37 >

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.5.2008 17:40:50   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Kako lepo vreme, a?? Smo zjutraj pohajkovali z vozičkom naokoli....vroče kot pri norcih. KAže okoli 25 *C. Prav fletna je končno ta vročina.

Mi je pa Manca zbolela....baje ima začetek atipične pljučnice. Saj baje bo hitro dobra, ker je dobila antobiotike, ampak vseeno je zoprno ker ne moremo ven. Ona bi pa tako rada šla..pa mi tudi. Samo je vseeno bolje par dni notri zdržat.

Sem ravno ugotavljala, kaki "luknji" sta  moja maladva...sta zdajle za malco pojedla, pazi: jogurt(180g)+naribano jabolko.Potem se sta totalno razpizdila, ko je bilo konec, da sem jima mogla dati še 2 skuti s podloženim sadjem(se pravi 2x po 125 g)....torej skupaj 430g+jabolkouser posted image user posted image Pa kdo bo to nahranil, ko zrasteta?!?user posted image user posted image user posted image

annie.....tale pojoča knjiga je pa zakon. Mojadva jo tudi imata in se ful igrata z njo. Edino baterije je treba zamenjat, ker skoz pojeuser posted image

lp

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 15.5.2008 17:44:22 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.5.2008 18:25:22   
Nefretiti
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Aja Nefretiti pa je itak izginila iz obličja zemlje (oz RR in Celja).....user posted image

A to pa ne!

Sva bili danes s PikicoPokico na sprehodu. Sem bila prepričana, da se bova kje zaleteli vate, pa se žal nisva user posted image
Pa drugič.....

Nefretiti je ful zaposlenauser posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.5.2008 18:49:19   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

HELENAV..NO HVALA BOGU, DA JE S kLARO VSE OK, čeprav te izjave P so malo za lase privlečene. Res je full odvisno tudi od P. Meni je moja rekla, da mnenje P ne pomaga, ampak mnenje RA pa in to je ključno...no in če je tvoja zdravnica v RA full naložila kaj je vse s Klaro narobeuser posted image  ti naj napiše tako mnenje. Kar zateži v RA, vsaj jaz bi.
Glede dopusta mi je pa tole mal čudno. Jaz delam v kadrovski in poznam zakone...zakaj pa ti pripada le SD???????

ker bom delala manj kot pol leta?tako mi je rekla računovodkinja

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.5.2008 18:57:27   
nana 27
Helenav, tole je res čudno glede dopusta. Si dobila regres? So ti tudi tu računali sorazmerni delež? Si zaposlena za določen ali nedoločen čas? Če si za nedoločen čas, ti definitivno pripada ves dopust.  Jaz komaj najdem čas za RR..smo veliko zunaj in se martinčkamo za nazaj in naprej user posted image  Cukrček, pozdravi malo Manco user posted image user posted image user posted image  da bi le hitro prijel antibiotik. Lemavrica, fovšarija dela user posted image  si vas kar predstvaljam, kako se namakate in uživate user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.5.2008 19:25:53   
helenav
jaz sem zaposlena za nedoločen čas......ja regres bom tudi dobila sorazmeren deležuser posted image user posted image user posted image .....zdej pa več nič ne vem....al me bodo tudo tu zaj******

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.5.2008 19:45:47   
lemavrica
Helena
Sem  našla tole:

(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev.

In ta pojem: delal vsaj 6 mesecev: po novem ne pomeni, da je v delovnem razmerju vsaj 6 mesecev (ko v bistvu pridobi pravico do izrabe letnega dopusta oziroma njegovega sorazmernega dela), ampak da je dejansko delal (ni bil odsoten zaradi bolezni.....). In če je nekdo odsoten celo koledarsko leto, mu ne pripada pravica do koriščenja tega dopusta do 30.06. naslednjega leta. S spremembo zakona je bil črtan zadnji stavek 3. odstavka 163. člena, ki glasi (in ki je omogočal koriščenje do 30.06., s tem, da se odmerjen dopust zmanjša za dva tedna): Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom - drugi odstavek.

Kako je s prenosom izrabe letnega dopusta v primeru odsotnosti delavca zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka?

V skladu z določbo 3. odstavka 163. člena ZDR ima delavec pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev.

Če pa je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil dopust odmerjen, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust do konca tekočega koledarskega leta, od tega mora izrabiti do konca koledarskega leta najmanj dva tedna, preostanek pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.

163. člen
(izraba letnega dopusta)

(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.

(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.

(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.

(4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.

Upam da ti bo tole kaj pomagalo. Samo mislim da po temle ima vaša računovodkinja kar prav in ti res pripada sorazmerni del dopusta in regresa.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 15.5.2008 19:51:51 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.5.2008 19:56:21   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

jaz sem zaposlena za nedoločen čas......ja regres bom tudi dobila sorazmeren deležuser posted image user posted image user posted image .....zdej pa več nič ne vem....al me bodo tudo tova najlu zaj******

Helenav...zbuni se...nategnituser posted image  te hočejo. Sem prav šla zakon brat in še našo pravnico sem poklicala, da se prepričam. Definitivno ti pripada...cel dopust in cel regres za leto 2008. V kolikor pa ti je osatlo še kaj dopusta iz leta 2007 pa ti v vsakem primeru zapade, ker ga lahko izrabiš le do 30.6.

pojoča knjigica....Žan jo ima in je njegova najljubša igrača.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.5.2008 20:01:24   
lemavrica
Lina možno da se motim ampak jaz razumem da če je v tekočem koledarskem letu delavec zaposlen manj kot 6m mu pripada sorazmerni del dopusta. Sem skopirala zakon v prejšnjem postu.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.5.2008 20:01:58   
helenav
Hvala punce

jaz sem tudi sedaj brala in sem ugotovila...da defnitivno lahko letos porabim 2 tedna dopusta..ker meni pripada cel dopust..le izraba je oteškočena...evo link:

Uvodoma želimo pojasniti, da v skladu s 161. členom Zakona o delovnih razmerjih (Ur. l. RS, št. 42/02 in 103/07, v nadaljevanju ZDR) delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev. Ko delavka izpolni ta pogoj, pridobi na začetku vsakega koledarskega leta kljub odsotnosti z dela iz uvodoma navedenih razlogov pravico do celotnega letnega dopusta, le njegova izraba je otežena. Iz tega razloga ZDR v tretjem odstavku 163. člena predvideva posebno ureditev izrabe letnega dopusta. Delavka, ki je v tekočem koledarskem letu delala vsaj šest mesecev, ima pravico izrabiti ves letni dopust v naslednjem koledarskem letu, vendar do 30. junija. V kolikor delavka ni izpolnila pogoja vsaj šestmesečnega dela, pa je upoštevano splošno pravilo drugega odstavka 163. člena, v skladu s katerim je delavka dolžna izrabiti dva tedna letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta (pred nastopom oziroma po poteku porodniškega dopusta), preostanek pa lahko v dogovoru z delodajalcem izkoristi do 30. junija naslednjega koledarskega leta. Če je delavka celo leto na porodniškem dopustu, seveda dveh tednov letnega dopusta ne bo mogla izkoristiti, glede preostanka pa velja kot opisano v prejšnjem stavku.

Kako naj ji to sedaj dokažem.....

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.5.2008 20:07:42   
lemavrica
NAjbolje da se fino oborožiš s ZDR-jem in greš do nje in jo postaiš pred dejstvo ali pa še bolje do svojega nadrejenega in mu poveš svoj primer. Upam da je ok in da te bo poslušal.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
15.5.2008 20:08:47   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Lina možno da se motim ampak jaz razumem da če je v tekočem koledarskem letu delavec zaposlen manj kot 6m mu pripada sorazmerni del dopusta. Sem skopirala zakon v prejšnjem postu.

Fora je v tem, da pripada ti cel dopust, ampak so primeri, ko ga ne moreš izrabiti....to je npr. ko si res celo leto na porodniški od 1.1. do 31.12..

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
15.5.2008 20:10:10   
lemavrica
Aha, no jaz nisem toliko v praksi uporabljala tega dela zakona tako da ne vem točno.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
15.5.2008 20:34:22   
nana 27
Definitivno ti pripada ves dopust!!!! Zato sem te spraševala, ali imaš za določen ali nedoločen čas. Pripada ti tako kot ti pripada celoten regres. 

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.