|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.5.2008 9:20:18   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Zakaj pa noče zraven pridet?

Mene sprašuješ? user posted image

Zato, ker misli, da bo edini moški. user posted image  Pa bolj, ko mu jaz govorim, da ne bo; bolj on pravi, da ne gre zdraven. user posted image

Res škoda ker noče pridet, ker nebi bil edini.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.5.2008 9:20:57   
aljab
Meni je super! Jaz tudi nisem vezana in sem pokonciuser posted image (Janinči itak začne svoj babababababaa že ob 6h), tko da lahko tud še premaknemo. Se že veselim!!!!

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.5.2008 9:21:45   
NalLa
He he user posted image  te deci. Moj po mojem ve, da bo mogu Lana rihtat, jest bom pa čvekala, pa se mu ne da. Tko je blo tud zadnjič, ko sva se dobila z enimi kolegi na kavi, ki imajo eno leto starejšega fantka (fullll lepega) od Lana. Midve s kolegico sva klepetala, deca sta pa skakala za otrokiuser posted image . Nej vidjo kako je to.

Punce a mate vse že morje zrihtano? Mi še kar neuser posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.5.2008 9:21:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Zakaj pa noče zraven pridet?

Mene sprašuješ? user posted image

Zato, ker misli, da bo edini moški. user posted image  Pa bolj, ko mu jaz govorim, da ne bo; bolj on pravi, da ne gre zdraven. user posted image

Res škoda ker noče pridet, ker nebi bil edini.

Jaz to vem, samo njemu ne morem dopovedati. user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.5.2008 9:22:19   
NalLa
aja, Lina zmenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.5.2008 9:23:00   
aljab
Zvezda, če se ti da pridet si seveda vabljena!!! Mamo lepe sprehajalne poti in fajno brezkofeinsko kavo. user posted image

Tianna hvala.user posted image

< Sporočilo je popravil aljab -- 16.5.2008 9:25:31 >

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.5.2008 9:23:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce a mate vse že morje zrihtano? Mi še kar neuser posted image

Ne. user posted image  Čakamo, da mu odobrijo dopust, terminsko mislim. Šele potem bomo rezervirali hotel. Odločila pa sva se, da gremo na Makarsko riviero. Ne veva pa še v katero mesto, Brelo al Tučepe al Makarsko.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.5.2008 9:39:29   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

He he user posted image  te deci. Moj po mojem ve, da bo mogu Lana rihtat, jest bom pa čvekala, pa se mu ne da. Tko je blo tud zadnjič, ko sva se dobila z enimi kolegi na kavi, ki imajo eno leto starejšega fantka (fullll lepega) od Lana. Midve s kolegico sva klepetala, deca sta pa skakala za otrokiuser posted image . Nej vidjo kako je to.

sej to je user posted image
ma bom vidla, mogoče pa ga bom prepričala. sam problem je še v tem, da je zdaj bil skori 2 tedna na dopustu (doma z nama), 24.5. imamo krst, tako da bo spet 2 dni fraj, in pol spet 31. user posted image
je tudi dosti od sljužbe odvisno!

tianna, zakaj pa nebi ti šla?????????? valda boš prišla!!!!!!!!! če moj res ne bo želel it, pol grema me2 skupi? te vaju z Enejem pobereva

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.5.2008 9:42:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, zakaj pa nebi ti šla?????????? valda boš prišla!!!!!!!!! če moj res ne bo želel it, pol grema me2 skupi? te vaju z Enejem pobereva

Lahko, toda ne morem še nič obljubiti. Tokrat se ne gre zaradi avta, ker me je moj pripravljen peljati. Se gre zaradi drugih stvari, o katerih ne bi tu na forumu. Sej razumeš.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.5.2008 10:01:18   
123a
Dobro jutro....

Naša noč je bila danes superrr proti ostalimiuser posted image no sej vem,da bo ponoči spet jok in stokuser posted image

aljab-sem že hotela vprašati,če se lahko pridružimouser posted image jaz pa ne najdem geslauser posted image

nefretiti-lepo,da si se javilauser posted image kako je Nežika?

Pojoča knjigica-pri nas je igrača na prvem mestuuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.5.2008 10:02:38   
Anonimen
123a šele zdaj sem videla, da imaš nov avatar. Lep! Pa tvoja princeska že stoji?! user posted image  Bravo!

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.5.2008 10:11:49   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK

Prinesemo kaj hrane? Kdo bo prinesel kaj? Si izmenjamo mobi številke? Kje se dobimo? Prosim za predloge?

jaz  z veseljem kaj sladkega spečem, če se strinjate.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.5.2008 10:12:44   
123a
tianna-ja hoče stati,ampak ji jaz ne dovolim veliko,ker mi je tudi na NFT rekla naj ne prehitevamo.Je pa že zelo močna v nogah in če bi njena obveljala bi samo stalauser posted image user posted image .a tvoj ntudi noče na srečanje...moj je rekel,da kaj bo tam počel,če nobenega ne poznauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.5.2008 10:17:14   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Zvezda, če se ti da pridet si seveda vabljena!!! Mamo lepe sprehajalne poti in fajno brezkofeinsko kavo. user posted image

Tianna hvala.user posted image

Aljab ne, da jaz pridem v Ce ampak, da se ve zmenite in vse pridete na srečanje 31.05. v Volčji potok!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.5.2008 10:33:41   
dreamz
Ciao! user posted image

Te dni imam čistilno akcijo. N število strojev sem oprala. Sedaj pečem kruh. user posted image

Rožica: Tisti tricikel v toysu je full dober, ampak meni je A predaleč, da bi šla tja le za to. Ma kaj da kličem v vse poslovalnice Hoferja posebej? Ampak prav dvomim, da ga še imajo.

Helena: Ti se kar zbuni, ne se sikirat, boš sigurno zrihtala, da bo prav. user posted image
Jaz bi tudi delala potem za 4 ure, ampak nimam te možnosti, ker morem iskat novo zaposlitev.
Včeraj sem pohajala po Izoli, sem videla enih 10 vozičkov na kupu v Marini, najbrž so bile j.primorke user posted image , ampak tebe pa nisem videla. user posted image user posted image

Sandra: Kdaj gremo spet kej šetat skupi?user posted image

Pojoča knjiga: Mi jo imamo že od čisto malega, full so mu bile všeč pesmice, ampak se je že naveličal. Vsake toliko mu jo prižgem, da se zamoti ko ga hranim, če je tečen. user posted image

Srečanje: Mene full mika, da bi šla, ampak glede na to, da sem tuki čisto frišna...user posted image
.... nevem, če bi šla, ker ve se vse bolj poznate.... user posted image

Fajn se imejte! user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.5.2008 11:02:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Srečanje: Mene full mika, da bi šla, ampak glede na to, da sem tuki čisto frišna...user posted image
.... nevem, če bi šla, ker ve se vse bolj poznate.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si smotana!!!!!!!!!!!!!!
moraš prit!!!!!!!!!!!!!!!!!! ker si fajn punca in se boš hitro zaštekali z fajn puncami user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.5.2008 11:03:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Sandra: Kdaj gremo spet kej šetat skupi?user posted image

mogoče že danes popoldan, a?
sam moram videt, kako vreme bo-če bo šel dragi z avtom ali motorjem v službo. te pokličem

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.5.2008 11:28:02   
LINA31
dreamz...ti kar pridi, saj se sploh ne poznamo oz. nekatere.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.5.2008 11:34:52   
babyrok
Spanje - počasi smo začeli uvajati "red" in za enkrat deluje...trkam na les

Vglavnem, eno noč pred današnjo je bila katastrofa. Zbujal se je na uro in jaz sem mu hodila dajat dudo, nakar se je obrnil in zapspal naprej. Ker sem bila res že čist out, sem se odločila, da ga včerajšnjo noč pustim jokat 3 min, potem grem tja, mu namažem dlesni, če ga slučajno bolijo zobi in nato grem ven.

Nič od tega ni bilo treba, ker je prvič, ko se je zbudil ob 22.40, jokal točno 3 minute, nato je začel mrmrat (njegovo uspavanje) in čez 5 min. je spal do 4.30, ko je jokal 1 minuto in zopet sam zaspal. Itak sem potem šla gledat, da vredu leži itd. in bilo je vse ok. ...upam, da bo tako naprej, ker tele nočni sprehodi sem pa tja, so že tooo much:-)

< Sporočilo je popravil babyrok -- 16.5.2008 11:35:38 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.5.2008 11:49:54   
dreamz
Sandra: Danes ne bo šlo, ker imam še en kup stvari za naredit, oprat, zlikat, pospravit... user posted image user posted image
            Saj moj dragi bi mi pomagal, ampak moški so bolj tako.. površni user posted image  pol  bi mogla še za njim popravljat user posted image
Magari jutri, a?? user posted image

Kruhek je uspel, zdaj diši celo stanovanje...mmmmm.... user posted image user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.5.2008 11:59:37   
nana 27
Helena, si že dobila odgovor? Malo so počasni. Včasih sem tam odgovarjala (ko sem bila še študentka). Je pa definitivno tako, kot sem ti že pisala. Pripadata ti ves dopust in celoten regres. Treba je namreč ločiti med pravico do dopusta in pravico do izrabe dopusta.  

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.5.2008 12:18:32   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Helena, si že dobila odgovor? Malo so počasni. Včasih sem tam odgovarjala (ko sem bila še študentka). Je pa definitivno tako, kot sem ti že pisala. Pripadata ti ves dopust in celoten regres. Treba je namreč ločiti med pravico do dopusta in pravico do izrabe dopusta.  

samo ma hitrooooo
user posted image user posted image user posted image imam cel regres in cel dopustuser posted image user posted image user posted image

dreamz sem bila v KP včeraj...in na srečanje pridi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz skoraj nobene ne poznam..pa kaj pol.....user posted image sej se mi poznamo...če ti bo tako lažjeuser posted image

hvala vsem za pomoč....zdej mi je lažje

sireeeennnaaaaaa...je lakota user posted image user posted image

pridem pol nazaj...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.5.2008 12:50:30   
NalLa
a je katera že kupovala na Sončku preko telefona? Jest kličem ko zmešana, pa ne dobimuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.5.2008 13:01:37   
Anonimen
Dreamz,  jaz tudi ne poznam nobene septembrke.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.5.2008 13:02:48   
Rožica*
naila jaz sem kar tam prek neta.
Sem pa potem klicala tega gospoda po telefonu, zaradi reklamacij,... imala sem gsm in ga je res bol težko dobit.
Zakaj pa kar tam na netu ne naročiš?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.