Abra
|
Včeraj popoldne sem napisala en dolg post, pol je pa RR dol padla in je šlo vse k vragu! pol pa človk rabi cajt, da še enkrat vse prebere Pika, punkcija je zdaj najbrž že za tabo, upam, da je minila brez bolečin in s samimi lepimi jajčki Dajamaja 7 jajčk je res velik, čeprav vem, kako je, če si navajen na več. tvoj ima prav, 6 je rezerve! Mene zelo skrbi, da jih bo še manj, ti moji folikli so se tko naštimali, da bi mo moral vsak dan ali vsak drug dan po enega ali dva punktirat res je čudno, ista terapija, pa čist drugačna reakcija. Pa pozabi malo na službo, da boš za otročke spočita. Včeraj sem šla kar v Dravlje še po drugo dozo, je blo še dovolj zgodaj, Reš pa obakrat sam, ni blo rav nobene gužve Mogoče se pa vidiva v sredo, jaz bom tista, ki bom panično čakala Kdaj pa te je na et naročil, da vidim, kolk je gužve za punkcijo. Sonček, kaj je uz pokazal? Pija, če še enkrat pade tale rr dol ti moram kar zdaj zaželet uspešno punkcijo jutri s pluskom na koncu Arneja, ti pa kar loto špilaj, Pušenjak tko pravi, da je treba vedno igrat in ne samo takrat, ko je v igri velik dobitek (ovulacija) pa mesojedka si spet postala WP, čestitke za dva pikici - sta več kot dovolj za dva zdaj ni čas za obupavanje, ampak samo za pozitivne misli Rozica za stopko, zelo lepo si reagirala zgleda. naj ti jutri punkcija čimhitreje mine s samimi lepimi jajčki Jadrnica, ta knjiga je o vzrokih nepojasnje neplodnosti, o raznih protitelesih, ki zavirajo možnosti stimulacije, oploditve, vgnezditve, splavih ... in o zdravljenju, da lahko tudi s tem prideš do zdravega otročka. Tu ni govora o estrofemu, ki se uporablja čisto druge namene - prvenstveno je namenjeno ženskam v prehodu v menopavzo, mene je takrat tut panika, ko sem to prebrala in me je takrat mišek pomirila, da se tudi v tujih centrih zelo pogosto uporablja pri zamrznjenčkih. Jaz sem ga tudi zelo slabo prenašala, glava me je bolela, skoz bi spala, pa še zredila sem se ful. Daisy, pol se bo zate tudi kmalu začelo, boš vsak čas na top listi Kajsica, ti pojdi kar lepo jutri zjutraj tja! Vse papirje, ti dajo lahko že jutri! Če ti bojo pa kri vzeli en dan kasneje, tudi ne bo panike, saj bo to šele 10 dan, takrat ziher še ne boš ovulirala. Če bojo sestre težile, pa spet poišči dr. Kaj pa, če bo nasledni mesec spet tako ... če imaš redno na 28 dni, pol nikoli ne prideš na vrsto, al kaj? Ti kar pogumno na GK, ti si punca, ki se zna postaviti zase, te ne bo ena sestra zdaj s tako bedarijo ustavila. Zmrznjena sperma je pa baje prav tako dobra, drugače tega ne bi prakticirali. Pri donorjih uporabijo tudi zamrznjeno, se mi zdi. Fajn je, da imaš alternativo, da te ta zamrznjenček pol ne tok sekira, ratalo bo pa itak o ti je mišek že odgovorila vijolica, če hoče prit, pride z utrogestanom ali brez. Ti kar nadaljuj terapijo, držim pesti! Mismis, Ledenka, Grethy, pa vse ostale, ki sem vas nenamerno spustila, prav lep pozdrav! Zdaj moram it pa počas kuhat, danes še malo proteinčkov za celice, najbrž kar špargljeva pita - s skuto in jajčki.
|