|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
28.4.2008 10:44:53   
mismis
WP ne sekiraj se zaradi teh izcedkov od utrogestana.
Se mi zdi, da nam čisto vsem ven priteče, ne glede na to kaj uporabljamo Utrogestan ali Prometrium.

Vse bo še v redu 

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.4.2008 10:45:12   
kajsica
Grethy, kot prvo si moreš zrihtat napotnico za zmrznjenčke in se prijaviš pri sestri Miri, da dobiš novo številko. Ko ti G izda napotnico, ti pove tudi ali si NC-naravni ciklus (če imaš redne M....)ali imaš terapijo, mislim, da takrat punce jemljejo estrofem ali nekaj podobnega (to ti verjetno jadrnica lahko kaj več pove). Jaz imam NC in v tem primeru pokličeš prvi dan M, 9 dan M greš prvič na UZ in ti vzamejo kri in te spremljajo do O dneva kjer velja da je dan 0. Potem pa še par dni da transferja. Mislim pa da imaš UZ skoraj vsak dan in prav tako ti vzamejo kri vsak dan, ker merijo hormon.

Tebe še čaka sedaj operacija v naslednjem ciklusu in potem boš verjetno morala počakati najmanj eno M, da bi lahko šla v postopek. Upam, da se ti bo izšlo še pred poletjem, ker veš da s 15.julijem, pa do konca avgusta ne delajo, tako da bi v tem user posted image  primeru bila na vrsti šele decembra.

Moja saga s temi zmrznjenčki je pa res #!$%"&#$####. Poglej prvo sem bila v postopku konec oktobra, kjer sem zanosila (november), prvi UZ v nosečnosti sem imela 12.12. (moj rojstni dan), kjer so mi povedali da nekaj ni OK. Potem vsak dan UZ (kjer je GV bila vidna ali pa ne, res se je prav skrivala in premikala in nobenemu ni bilo nič jasno), sledila 20.12 abrazija. Izvid abrazije pa je bil katastrofalen - ognojki in dr.Pušenjak mi je rekel, da je bila verjetno infekcija vnešena vame pri ET. Seveda sem zagnala galamo in so se vlekli ven in takrat so transfer delali drugi dan po punkciji. Ker so urejali gojišča.

Prvič sem šla po pingvinčke konec februarja, kjer so mi rekli da je prehitro in takrat so mi ponovno odkrili pregrado (1,5 cm), to pa so ugotovili po 6 letih rednih pregledov user posted image . No datum operacije sem prvotno imela šele konec maja, ampak takrat pa se je Bokalova zame zavzela (ob vseh zadevah, ki so mene doletele na GK, aja pa še sestre v leonišču mi 4x niso izpisale papirjev za OBMP ko sem bila predlagana in na koncu sem uporabila vezo, da me je spravila naprej) in sem dobila datum operacije konec marca. Počakala sedaj na M in da se prijavim, no danes pa si lahko videla kaj mi je sestra rekla. Tako da se ta zadeva vleče že pol leta.

Saj zato pa sem tako jezna. Pa še kot sem že rekla, moj odhaja konec avgusta in ga ne bo pol leta doma. Sicer je ena opcija, kot mi je rekla Bokalova, da bi lahko njegovo spermo zamrznili, ampak mene zanima kolk je kaj to uspešno potem, ali so enake možnosti za oploditev???? Naj mi ena prosim pove!!!!

No sedaj pa sem napisala roman!user posted image  SEM PA RES JEZNA NA VSE!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.4.2008 10:49:04   
kajsica
Mismis in konina, ja tudi to sem poskusila, da bi pač kateri drugi dan prišla do sestre Blanke pa ne gre, se ni dalo zmenit. V petek pa je 2.5. praznik. Matr sem jezna, očitno bom res morala počakati še en mesec!!!!

Dajte mi prosim tiste, ki poznate situacijo povedat kar se tiče glede zamrzovanja sperme!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.4.2008 11:10:32   
Zvezdica
A to je fotostimulacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ME je skor od smeha pobral. Jast sem pa razmišljala o vsem mogočem. Tok, da nisem v naso prišla user posted image user posted image user posted image .

Ziher so folikli zrastli za 50% zarad količine smeha user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
28.4.2008 11:32:28   
Anonimen
Kajsica, midva sva bila tak primer, da so mojemu zamrznili spermo, ker se je mož že odselil v tople kraje, jaz sem pa probala še enkrat v postopek, preden sem šla za njim. Postopek sva imela pri Rešu. Takrat nama je bilo tako povedano: če ima mož kvalitetno spermo in številčno vojsko, potem ni problem zamrzovanja, večji problem je pri slabi spermi. Pa če tako gledaš, tudi tisti, ki gredo na biopsijo, jim nekaj vojačkov zamrznejo, pa so res ti vojački zelo redki in jim vseeno uspe odmrznit in preživijo.  Zamrzovanje sperme ne predstavlja problema, večji problem predstavlja zamrzovanje jajčec.

Torej če ima dobro spermo, se nimata kaj batuser posted image

Mišek13

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.4.2008 11:42:03   
Grethy
O ljuba duša, jaz bi ti z veseljem povedala kaj če bi vedela, glede odgovora pa kljub temu, da si napisala (po tvoje user posted image user posted image ) cel roman, ti moram povedat, da sem ga hvaležno prebrala in me je kr mal bes popadel ... včasih ne vem, kaj naj si mislim, že ko se za karkoli moraš prijavit je treba viset pri telefonu skoraj celo uro (tisto ubogo eno, ki je na razpolago) in glede na to, da delam v proizvodnji, si enostavno ne morem privoščit, da to počnem med delavnim časom ... je pa le takrat šansa ... in kako naj to izvedem potem ??? ... da ne govorimo o drugih stvareh ... vse je vezano na M ... in verjamem, da smo prav VSE, kar nas je v teh tegobah, pripravljene naredit marsikaj, da nam uspe ... potem pa ugotoviš, da si le številka, da se nimaš kaj prav dosti za bunit ... zelo vspodbudno je to za tiste ki se prvič podajajo v postopek ... je tudi mene doletelo nekaj podobnega, sam jaz glih nisem nek cagavko, da me lahko vsak kar odpravi, če ima glih tisti dan - slab dan ...  vem da je za določene stvari pač treba počakat in ne gre drugače, ampak je bedno, da moramo uporabljat veze, da se nam zadeve sploh kam premaknejo ...

sama zase vem, da nikdar ne bi prišla v postopek, ker bi bila prepozna z vsem, če se ne bi dr. Požlep zavzela in sem ji neizmerno hvaležna ... tudi to, kar se mi dogaja zdaj spremlja ona ... je pa rekla da bova pred poletjem imela "otroke" doma user posted image user posted image user posted image tako,da je še mojga čist navdušla ... iz njenih ust v božja ušesa ...

kajsica, če bom karkoli, kjerkoli zvohala ti sporočim ... mora ti uspet ta mesec !!!!!!!!!!! ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.4.2008 11:49:57   
Grethy
ozone, daaaaannnn ... kako si kaj danes na ta sončni ponedeljek ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.4.2008 12:07:16   
vijolica30
dejzi ali katera druga, kako je zdej s stem utrogestanom, a to pomen da če spustim eno dozo, je lahko kaj narobe, samo da preverim če je možno da res res blokira user posted image , danes se mi je namreč pojavil rjav izcedek zdej ga pa spet ni, prosim za odgovor!!!

lp, v

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.4.2008 12:15:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

dejzi ali katera druga, kako je zdej s stem utrogestanom, a to pomen da če spustim eno dozo, je lahko kaj narobe, samo da preverim če je možno da res res blokira user posted image , danes se mi je namreč pojavil rjav izcedek zdej ga pa spet ni, prosim za odgovor!!!

lp, v

Vijolica30, Utrogestan lahko blokira ali pa tudi ne, odvisno od ženske. Meni ni blokiral, to pomeni, da je  user posted image  prišla točno na dan. Ti pa svetujem, da ne spuščaš nobene doze, mislim da se ni za igrati, da ti ne bo potem žal. Vijolica30 sej bo sreda tik tak tukaj in če se ti user posted image  ne ulije, greš itak na krvni test.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.4.2008 12:54:43   
womanpolice
Mismis... eno vprašanje še (aja, hvala za odgovor za prejšnjega): če sm imela punkcijo22.4. , ET pa 27.4. , če se slučajn neb prijel, kdaj je možnost menstruacije?

hvala. lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.4.2008 13:05:07   
sonček33
WP - itak da se bo prijelo. Mora se! jaz sem jo v prvem postopku dobila 8. dan po ET. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.4.2008 13:19:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Mismis... eno vprašanje še (aja, hvala za odgovor za prejšnjega): če sm imela punkcijo22.4. , ET pa 27.4. , če se slučajn neb prijel, kdaj je možnost menstruacije?

hvala. lp

šccc, šccc user posted image  stran z grdimi mislimi, kaj se to pravi, če se slučajno ne bi prijelo. Pozitivne misli so ključen del uspeha...

Odgovor na tvoje vprašanje je 11. dan po ET, to je točno tisti dan kot bi jo morala dobiti, če ne bi bila v postopku.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.4.2008 13:42:54   
Abra
Včeraj popoldne sem napisala en dolg post, pol je pa RR dol padla in je šlo vse k vragu!user posted image pol pa človk rabi cajt, da še enkrat vse prebere user posted image user posted image

Pika, punkcija je zdaj najbrž že za tabo, upam, da je minila brez bolečin in s samimi lepimi jajčki user posted image

Dajamaja 7 jajčk je res velik, čeprav vem, kako je, če si navajen na več. tvoj ima prav, 6 je rezerve! Mene zelo skrbi, da jih bo še manj, ti moji folikli so se tko naštimali, da bi mo moral vsak dan ali vsak drug dan po enega ali dva punktirat user posted image res je čudno, ista terapija, pa čist drugačna reakcija.
Pa pozabi malo na službo, da boš za otročke spočita.
Včeraj sem šla kar v Dravlje še po drugo dozo, je blo še dovolj zgodaj, Reš pa obakrat sam, ni blo rav nobene gužve user posted image Mogoče se pa vidiva v sredo, jaz bom tista, ki bom panično čakala user posted image Kdaj pa te je na et naročil, da vidim, kolk je gužve za punkcijo.

Sonček, kaj je uz pokazal? user posted image

Pija, če še enkrat pade tale rr dol ti moram kar zdaj zaželet uspešno punkcijo jutri s pluskom na koncu user posted image

Arneja, ti pa kar loto špilaj, Pušenjak tko pravi, da je treba vedno igrat in ne samo takrat, ko je v igri velik dobitek (ovulacija) user posted image user posted image user posted image pa mesojedka si spet postala user posted image user posted image

WP, čestitke za dva pikici - sta več kot dovolj za dva user posted image user posted image zdaj ni čas za obupavanje, ampak samo za pozitivne misli user posted image

Rozica user posted image user posted image za stopko, zelo lepo si reagirala zgleda. naj ti jutri punkcija čimhitreje mine s samimi lepimi jajčki user posted image

Jadrnica, ta knjiga je o vzrokih nepojasnje neplodnosti, o raznih protitelesih, ki zavirajo možnosti stimulacije, oploditve, vgnezditve, splavih ... in o zdravljenju, da lahko tudi s tem prideš do zdravega otročka.
Tu ni govora o estrofemu, ki se uporablja čisto druge namene - prvenstveno je namenjeno ženskam v prehodu v menopavzo, mene je takrat tut panika, ko sem to prebrala in me je takrat mišek pomirila, da se tudi v tujih centrih zelo pogosto uporablja pri zamrznjenčkih. Jaz sem ga tudi zelo slabo prenašala, glava me je bolela, skoz bi spala, pa še zredila sem se ful.

Daisy, pol se bo zate tudi kmalu začelo, boš vsak čas na top listi user posted image user posted image

Kajsica, ti pojdi kar lepo jutri zjutraj tja! Vse papirje, ti dajo lahko že jutri! Če ti bojo pa kri vzeli en dan kasneje, tudi ne bo panike, saj bo to šele 10 dan, takrat ziher še ne boš ovulirala. Če bojo sestre težile, pa spet poišči dr. Kaj pa, če bo nasledni mesec spet tako ... če imaš user posted image redno na 28 dni, pol nikoli ne prideš na vrsto, al kaj? Ti kar pogumno na GK, ti si punca, ki se zna postaviti zase, te ne bo ena sestra zdaj s tako bedarijo ustavila.
Zmrznjena sperma je pa baje prav tako dobra, drugače tega ne bi prakticirali. Pri donorjih uporabijo tudi zamrznjeno, se mi zdi. Fajn je, da imaš alternativo, da te ta zamrznjenček pol ne tok sekira, ratalo bo pa itak user posted image o ti je mišek že odgovorila user posted image

vijolica, če hoče user posted image prit, pride z utrogestanom ali brez. Ti kar nadaljuj terapijo, držim pesti!

Mismis, Ledenka, Grethy, pa vse ostale, ki sem vas nenamerno spustila, prav lep pozdrav! Zdaj moram it pa počas kuhat, danes še malo proteinčkov za celice, najbrž kar špargljeva pita - s skuto in jajčki.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.4.2008 14:12:42   
Pija76
Ojla punce,
sem na dopustu od zdele naprej user posted image user posted image user posted image user posted image , je je je.....
Torej:
kaj je Sonček 33 pokazal UZ?

Pika a si prinesla jajca na GK? Kakšen je pridelek kokoška moja?

Dajamaja kaj a pol zvečer zadnje pivo pade? Moja tašča je čist prijetna, kadar je takšna user posted image . Je pa mal smolca k živi čist blizu user posted image

Arneja za tebe pa je nedelja poseben dan user posted image user posted image user posted image , še meso imaš user posted image user posted image user posted image . Ja ta moj TT me kar tika, pa saj jaz mislim da on kar vse po vrsti, prvič sem ga mal čukast gledala, zdaj sem se pa navadila, pa itak je frajer, glej kaj dela zame. Zdaj sam ne vem a bi mu rekla, če se v nedeljo spet dobiva user posted image user posted image user posted image .

Daisy tebi se pa je za nasmejat. Hvala za dobre želje! Mi3 bomo navijale zate in Arnejo v maju, tako da samo pogumno, itak bosta imeli obe blastociste.

WP optimistično! Ampak včeraj ste bili pa hitr fertig a ne?

MIsmis najbolj pridna miš, same pohvale tebi za takšno ažurnost. Kako si? Kam greš med prazniki?

Konina in Mijavček naj vaju slabosti minejo čimprej, pobožajta otročke od bodoče dvojne mame!

Sayuri tolk si fejst na slikah, tud obrazek imaš tako nežen, res si lepa!

Kajsica pejt jutri na GK, pa poskusi kaj zrihtat, naj ti uspe! Drugače pa počakaj en mesec, vem da je težko, jaz sem tud full fosirala in prišla notri, me tud niso hotl, sam izid pa veš kak je bil user posted image

Gloria, Gold fish kako sta kaj?

Zvezdica pij pivo! Pa 1 pravega rabimo! Zdaj sem pametna jaz ko sem bila ta teden 4 dni čist fertig user posted image user posted image user posted image

Vijolica da ne bi slučajno kakšne doze Ustregestana spustila!!!! Pri meni se ulije 10 dan!

Pozdravčke vsem......

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.4.2008 14:24:07   
sonček33
Pija - nisem nič kaj dobre volje. Kljub pivu in čajčkom pa cinku in anannasu pa vsemu drugemu še...ja danes Uz pokazal dva 13 , enega 16 in dva 12. Moram priznat, da se mi ej kar mal nabralo v očeh. jajčniki me že dva dni bolijo, in sem bila res zihr, da zdej se pa pridno večajo..Eh..razočarana sem skratka.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.4.2008 14:29:45   
sonček33
Pija - jutri ti želim lep izkupiček, nič bolečin, dobre palvalce in končni plus.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.4.2008 14:49:20   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pija - nisem nič kaj dobre volje. Kljub pivu in čajčkom pa cinku in anannasu pa vsemu drugemu še...ja danes Uz pokazal dva 13 , enega 16 in dva 12. Moram priznat, da se mi ej kar mal nabralo v očeh. jajčniki me že dva dni bolijo, in sem bila res zihr, da zdej se pa pridno večajo..Eh..razočarana sem skratka.

Sonček ... sonček ... sonček ...
kdo je postavil oblak čez nas sonček, da žalostno kuka izza ?????? ...
Ma ne more bit tako slabo nooooo,  takle izid sem jaz mela in pol še en uz, pa so bli 19,ter pa manjši in je padla stopka ... pridelala sem jih šest ... hmmm ... jaaaaaaa sem jih ........
dej ... evo ti tačka ... greva skupaj v boj ... ne daj se zdej razočaranju da hodi po tebi itak si ti prava borka in ti on nič ne more ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.4.2008 15:01:20   
vijolica30
joj punce zlate ste samo jest sem vseen spet opazila na vložku svetlo rjavo sleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tok me zeza ta user posted image , zakaj glih 13. dan, zakaj ni prej pršla če je mela že tak namen, to ni fer, sem tok besna da tud jokat ne moremuser posted image user posted image user posted image , v bistvu je tud občutek drugačen, ker prej me je itak bolel kot preduser posted image , samo tole dons je pa čist neki druzga, tipično za user posted image , moj je šou tko žalosten v službo.....bedaaaaaaaaaaa

100 x hvala za navijanje, v

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.4.2008 15:08:44   
ledenka
vijolica user posted image  dokler je rjavo, še nič ne pomeni! in držimo pesti, da tud tole neha!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.4.2008 15:11:17   
vijolica30
ledenka a nisi ti tud tako smolo mela zdej, 1-2 dni pred testom???? če se prav spomnimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.4.2008 15:13:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

ledenka a nisi ti tud tako smolo mela zdej, 1-2 dni pred testom???? če se prav spomnimuser posted image user posted image user posted image

žal, tudi. ampak pri meni je potem po nekaj urah prišla M, ni bilo več samo rjavo. je pa dosti punc, ki so imele rjavi izcedek in bile kljub temu user posted image  tako da ni še treba obupat user posted image  lahko ti to samo sporoča, da moraš bolj počivat.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 28.4.2008 15:14:54 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2371
28.4.2008 15:14:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček 33, kaj zdaj to pomeni, se še naprej pikaš, ali greš na puncijo?

Pija, tebi pa jutri srečno!!!! Sam, da bo na konc +.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
28.4.2008 15:15:59   
Zvezdica
Vijolica, držim pesti, da to ne pomeni user posted image .

In da ne pride packa. In da bo +.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
28.4.2008 15:18:33   
vijolica30
ledenka in zvezdica hvalauser posted image user posted image user posted image  in seveda vse ostale, ki me bodrite

res morm čičat pa čakat, ni kej kva

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
28.4.2008 15:25:43   
ledenka
vijolica, če drugega ne, se lahko tolažiš, da boš vedela najkasneje v sredo user posted image  če se ti izcedek umiri, pa morda lahko že jutri ponoviš test.

zvezdica, upam, da pridno hraniš svoje folikelčke z dobrimi zadevami user posted image  da bodo zrasli do srede!

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.