|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
28.4.2008 19:49:46   
ROZICA29
Ojla,
meni živčki delajo sto na uro pred jutrišnjo punkcijo.

A ste ve kaj jedle zjutraj preden ste tja prišle, ker je meni sesta rekla, naj kaj pojem in popijem, da mi ne bo pol še od zdravil slabo. Čudn mi je pa zato, ker sem brala komentar od Kitty na MONu, naj pridemo pred punkcijo tešče.

Vsem en velik  user posted image , in prav za vse držim pesti.

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 28.4.2008 19:51:48 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
28.4.2008 19:54:05   
mismis
Rožica

ti se kar sprosti, sej punkcija ni tak bav bav kakor se sliši. Še vse smo jo preživele...Brez tega žal ne gre.

Kar se pa tiče hrane, jaz nisem nič jedla pred punkcijo, samo kavo sem spila, ker če ne bi jim kar tam na stolu zaspala, sploh ne bi potrebovali nobenih pomirjeval zame. Pomembno pa je, da ješ dan pred tem kakšno lahko hrano, da te ne bo napenjalo na stolu. To pa zna biti zoprno.

Pa veliko sreče jutri

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
28.4.2008 20:01:58   
ROZICA29
Hvala mismis za tako hiter odgovor in hvala, ker tako spretno urejaš seznam user posted image user posted image user posted image .

Glede sprostitve pred punkcijo, pa veš, da ni tako enostavno. WP me je zadnjič pošteno prestrašila .Upam, da ne bo tako hudo, kot je bilo pri njej.
In glede na to, da Pike še vedno ni sem gor, tudi sklepam, da ni blo glih fajn.

Ampak, vem, razmišljati moram pozitivno.
Obljubim, da bom.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
28.4.2008 20:11:58   
Pija76
Vijolica itak da boš šla na test!

Rožica meni je rekla da naj kaj pojem, pa imam tud namen, čeprav jaz zjutraj nikoli ne jem prekmalu, ker pol ne znam nehati! No srečno jutri!!! Pika pa počiva, ker je imela kar veliko jajc....

Gloria ti samo uživaj v tem lepem pričakovanju, v nedeljo se ti pridružim user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
28.4.2008 20:20:40   
Anonimen
Pozdravljene.
Jaz pa sprašujem v imenu prijateljice, ki nima možnosti pogostega dostopa do računalnika, da bi se sama pozanimala kaj več iz izkušenj velikih bork.
Zanima jo, če katera čaka oz. morda bolje, če je že opravila punkcijo in IVF postopek v LJ, pri dr. Geršakovi in jo zanima, če imate kakšne izkušnje z njo. Kako ste zadovoljne? Ali punkcijo opravlja tudi ona?
Pa še nekaj - koliko dejansko punkcija boli (čeprav verjamem, da je veliko odvisno od vsake posameznice) in koliko ET?
Hvala za razumevanje, ker sem se vrinla z nečim kar ni ravno za na to temo.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
28.4.2008 20:25:39   
ROZICA29
Pija, ali si ti tudi na Gk, kolikor vem, si. Tako, da bova jutri skupaj na punkciji,kdaj pa moraš biti tam, jaz ob osmih.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
28.4.2008 20:27:18   
mismis
Mina

kakor jaz vem opravljajo UZ, punkcije in ET tisti doktorji, ki so pač na vrsti glede na dan.
Mislim pa, da če želi tvoja prijateljica, da ji punkcijo in ET opravi njena doktorica, da se da zmeniti, ampak to se mora ona dogovoriti z doktorico in potem jo pokličejo, ko je pač na vrsti.

O samem delu dr. Geršak ti žal ne morem povedati nič, ker je ne poznam...sploh prvič slišim zanjo. Ampak to še ne pomeni, da je slaba, to samo pomeni, da meni ni še delala ne UZ, ne punkije in ne ET-ja.

Upam, da ti bo katera druga lahko pomagala z odgovorom

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
28.4.2008 20:29:11   
mandreja
Punce imam eno vprašanje, predvsem za tiste, ki niso uspele v IVF. Jaz imam sedaj prvega za sabo in me že cel čas špika v maternici, boli, napihuje, vglavnem ni tako kot bi moralo biti.
Pa me zanima naj me skrbi ali je to normalno, pa še hormoni delujejo user posted image
Hvala in lep večer.user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
28.4.2008 20:32:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Punce imam eno vprašanje, predvsem za tiste, ki niso uspele v IVF. Jaz imam sedaj prvega za sabo in me že cel čas špika v maternici, boli, napihuje, vglavnem ni tako kot bi moralo biti.
Pa me zanima naj me skrbi ali je to normalno, pa še hormoni delujejo user posted image
Hvala in lep večer.user posted image

Mandreja, mislim da je kar normalno, moraš upoštevati, da je telo še polno hormonov...
Tudi mene je po prvem neuspešnem IVF postopku vse bolelo, pa joške sem imela napete, slabosti in glavoboli, ampak po enem mesecu, torej pri drugi user posted image se je stanje umirilo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
28.4.2008 20:39:39   
Abra
Še neki, kar je pri Rešu drugače - me moramo na punkcijo prit tešče, nam prav na listu piše.

Rožica, čimbolj z mirnimi živčki na punkcijo. Poskusi se sprostit, bo ziher manj bolelo oz. sploh ne bo user posted image

Jaz pa čez 20 minut dobim stopko, moj se že pripravlja user posted image user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
28.4.2008 20:42:37   
Pija76
U Abra akcija!!!! Fajn naj ti jo zapiči!

Rožica sem na GK ja, a misliš da bo gužva?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
28.4.2008 20:50:09   
ROZICA29
Abra, težka bo tale z mirnimi živci, obljubim pa da bom probala. Bravo za stopko user posted image  user posted image  user posted image .

Pija, jaz mislim, da ne bo gužve, zato, ker nas je blo v nedeljo zelo malo na uz, pa še te niso vse dobile stopke.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
28.4.2008 20:58:02   
mandreja
mismis hvala, saj se mi je zdelo da bo nakaj takega, ampak saj veš kako paše če ti lahko to še kdo potrdi da te ne skrbi user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
28.4.2008 21:04:57   
dajamaja
Kajsica, kaj so se pa tebe našli zdej ****. To je pa res čist mim! Za zmrznitev spermijev bi rekla, da je OK, ker donatrosko tudi zmrznejo. Dobro zrihtaj zadevo!

Mišek13, kako lepo, da se nam še oglasiš. Kako si ti? Kej slabosti? 

Živjo, Grethy, fajterca user posted image !!  Maš že vse napelan za naprej? Čim bolj gladko naj gre!

Vijolica, kot so že naše rekle - nič ne spuščaj. Počakaj do testa. In srečno!

WP, pusti malodušje ob strani! Nič dobrega s tem ne narediš. Fotostimulacija ipd.. vse same dobre misli. Gremo!

Abra, se mi je zdel, da bi se začutle, če bi ble prave user posted image  al pa vsaj kakšne pozabljene igle vidle. Za ET je rekel naj kr pred 8.30 prideva. Sem ga spraševala, kdaj mu odgovarja, paje rekel, sej boste pa mal počakala user posted image . Midva bova že mal čez 8 tam. Greva pol še v Italijo po prometrium, ko bova že ravno tko daleč. Tudi jaz sem drugeče odreagirala tokrat - zadnjič 2 več na isto terapijo. Gotov je kaj v luftu, ker za vse ostalo smo poskrbel user posted image  Upam, da se tvoji jajčki mal bolj zgrupirajo in te presenetijo. Pa brez straha, mene tokrat ni tolk bolel. Same en nalgesin je bil potreben, pol sem bla pa že kot rožca. Nazajgrede doma sva šla še v trgovino user posted image  Vsekakor držim pesti že danes!!!  O, Abra tko dolg berem in pišem, da si že stopko vmes dalauser posted image user posted image  Dejmo, dejmo!!!

Anime user posted image user posted image

Pika, ful lepo število 10!!! Bravo, punca!!

Pija, zdej si pa ti na vrsti user posted image user posted image user posted image  Čim manj bolečo in uspešno punkcijo ti želim. Glej, da se kmalu javiš in nas ne pustiš predlogo v negotovosti.

Rozica, pri Rešu smo tešče naročene. In brez straha! Sproščena, pravjo user posted image  Mi bomo pa pesti držal!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
28.4.2008 21:11:38   
arneja
Dober večer, pogumnice user posted image .

Kajsica, najprej sem ti mislila napisati, da znori, kaj se grejo na GK, potem sem se pa spomnila, kaj se je meni nazadnje zgodilo, ko sem rinila z glavo skozi zid user posted image . Tako da raje kar počakaj. 28 dni se zares zelo hitro obrne. Midva sva se tudi zmenila, da če mojega pošljejo na pot, da ta mesec ne greva v postopek. Sem se nazadnje preveč ustrašila user posted image . Čeprav pa človek res ne more verjeti, da ko gre že tako zelo narobe, da gre včasih lahko še bolj. Kdaj naj bi dobila naslednjo M?

Pija, stisni zobke jutri pa naj bo čimveč lepih celic user posted image .

Abra, ti pa dragega že vnaprej nakregaj, da si ne bo slučajno spet drznil ti takšne modrice pridelati kot nazadje user posted image . Aja, te hočem ves čas vprašat: kam si hodila na akupunkturo in kolikokrat si šla? Pa koliko časa traja ena terapija? Lahko tudi na ZS.

Pozdrav tudi ostalim user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
28.4.2008 21:13:50   
ROZICA29
Dajamaja, mogoče ste pri Rešu tešče, ker ne dobite nobene protibolečinske injekcije, ker kolikor vem, so teli ketonali kr močni. Ne vem, pa samo ugibam. Kakorkoli že , nekaj malega bom pojedla, da si ne bom očitala zakaj nisem sestre ubogala.

Držim pesti zate in za tvoje celice, da se lepo oplodijo in delijo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
28.4.2008 21:15:14   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pija, zdej si pa ti na vrsti user posted image user posted image user posted image  Čim manj bolečo in uspešno punkcijo ti želim. Glej, da se kmalu javiš in nas ne pustiš predlogo v negotovosti.

Thx in bom ubogala, obljubim!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
28.4.2008 21:16:02   
Abra
Moja stopka je že padla user posted image user posted image user posted image Dragi se je zeloo izkazal, tist hudič sicer peče, modrice pa zgleda tokrat ne bo user posted image user posted image

Dajamaja, mene punkcija ni bolela, je blo zoprno, sem pa čist komot zdržala, Reš je še preverjal, če sem še pr seb, ker sem tko pri miru in čisto tiho user posted image user posted image zato računam na nebolečo punkcijo user posted image
Kako ak.? Si bla pol danes zadnjič? Jaz sem tud bla danes in grem v sredo po punkciji spet, pol bomo pa vidli. Sem mu pojamrala, da sem po punkciji ponavadi fuč in je rekel, da moram prav zato prit, da sprosti bolečino.
Jaz sem se tut odločla, da je kak jajc manj, zato pa bolj kvaliteten user posted image me prav zanima, al je uni poču al ne. Zdaj ga bo že stopka zadržala user posted image

Pika, user posted image user posted image za 10 jajčk, sem čisto spregledala prej.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
28.4.2008 21:23:31   
moni 29
zdravo punce.sem nova na forumu in se vam z veseljem pridružim kr ste prav zanimive in kr polne informacij.me pa nekaj zanima kako dolgo ste čakale,da ste prišle v postopek ivf? sem iz mb.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.4.2008 21:24:50   
pinki2
ojla lep pozdrav vsem  borkam

mismis jaz mam ultrazvok 12.5
pa bomo vidl kaj se dogaja 1 ali 2user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.4.2008 21:24:59   
dajamaja
Pija, maš prav v predvidevanjih, zakaj nam nč hrane. Čeprav namene tisti prostori tko odvajalno delujejo, da bolš da pridem tešča user posted image

Abra, a tebe pol tut tko po nogi frcne "Gor glejte, če jih je kaj!" Kot da jaz vem, kaj on tam s pipeto išče. Vedno vidim sam smeti. Sicer pa mam drug del, moram tiščat trebuh! Danes me je vprašala, če bi želela še priti, ker sme ji zadnjič omenila, kaj pravijo na linku, ki si mi ga poslala. Ker so prazniki, ona pa je dežurna v zdravilišču, mi je ponudila, da je v četrtek zjutraj pokliče in pridem tja na še eno terapijo. Sva rekel, da tak krog narediva. Mi je bilo kr mili, ker se je danes asistentak od mene poslovila. Vsakič mi zaželita srečo, pa kako se ene trudimo .. se ti kar mili stori.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.4.2008 21:26:33   
dajamaja
Tko, zdej so me pa še z druzga računalnika vrgli dol. Pija srečno jutri, Abra tebi pa jutri nagovor naredim.

Vsem lep večer!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
28.4.2008 21:51:47   
vijolica30
bejbike upam, da nisem dons preveč zamorila, sem itak bolj živčne sorte, ampak sej ste same krive user posted image , ste mi pač dale občutek, da vam lahko pojamram tu in tamuser posted image user posted image user posted image (beri skoraj vsak dan), tega občutka pa nismo deležni povsod in "kartako"....zlate ste
grem mal pred tv pol pa pod kožo gledat da ne bom sam v sp.hlače bullauser posted image , bom še kej druzga kmal vidla ne sam flekceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rada vas imam, v

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
28.4.2008 21:54:10   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Abra, a tebe pol tut tko po nogi frcne "Gor glejte, če jih je kaj!" Kot da jaz vem, kaj on tam s pipeto išče. Vedno vidim sam smeti. Sicer pa mam drug del, moram tiščat trebuh! Danes me je vprašala, če bi želela še priti, ker sme ji zadnjič omenila, kaj pravijo na linku, ki si mi ga poslala. Ker so prazniki, ona pa je dežurna v zdravilišču, mi je ponudila, da je v četrtek zjutraj pokliče in pridem tja na še eno terapijo. Sva rekel, da tak krog narediva. Mi je bilo kr mili, ker se je danes asistentak od mene poslovila. Vsakič mi zaželita srečo, pa kako se ene trudimo .. se ti kar mili stori.

user posted image user posted image ja, isto user posted image jaz tam tut nč ne vidim, če bi vedla kaj gledat, bi najbrž že, ko pa se mi zdi vse isto user posted image

Je fajn občutek, ko vidiš, da je še komu mar zate, kajne? Sej najbrž smo res ene xene, samo nam se to ne zdi več. Smo pač vztrajne!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
28.4.2008 21:56:20   
Abra
Vijolica, sej smo se iste user posted image jaz ločim tolko odtenkov rdeče in rjave, da si mislit ne moreš, čeprav je odtenek čisto nepomemben user posted image
Držim pesti!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?