dajamaja
|
Kajsica, kaj so se pa tebe našli zdej ****. To je pa res čist mim! Za zmrznitev spermijev bi rekla, da je OK, ker donatrosko tudi zmrznejo. Dobro zrihtaj zadevo! Mišek13, kako lepo, da se nam še oglasiš. Kako si ti? Kej slabosti? Živjo, Grethy, fajterca !! Maš že vse napelan za naprej? Čim bolj gladko naj gre! Vijolica, kot so že naše rekle - nič ne spuščaj. Počakaj do testa. In srečno! WP, pusti malodušje ob strani! Nič dobrega s tem ne narediš. Fotostimulacija ipd.. vse same dobre misli. Gremo! Abra, se mi je zdel, da bi se začutle, če bi ble prave al pa vsaj kakšne pozabljene igle vidle. Za ET je rekel naj kr pred 8.30 prideva. Sem ga spraševala, kdaj mu odgovarja, paje rekel, sej boste pa mal počakala . Midva bova že mal čez 8 tam. Greva pol še v Italijo po prometrium, ko bova že ravno tko daleč. Tudi jaz sem drugeče odreagirala tokrat - zadnjič 2 več na isto terapijo. Gotov je kaj v luftu, ker za vse ostalo smo poskrbel Upam, da se tvoji jajčki mal bolj zgrupirajo in te presenetijo. Pa brez straha, mene tokrat ni tolk bolel. Same en nalgesin je bil potreben, pol sem bla pa že kot rožca. Nazajgrede doma sva šla še v trgovino Vsekakor držim pesti že danes!!! O, Abra tko dolg berem in pišem, da si že stopko vmes dala Dejmo, dejmo!!! Anime Pika, ful lepo število 10!!! Bravo, punca!! Pija, zdej si pa ti na vrsti Čim manj bolečo in uspešno punkcijo ti želim. Glej, da se kmalu javiš in nas ne pustiš predlogo v negotovosti. Rozica, pri Rešu smo tešče naročene. In brez straha! Sproščena, pravjo Mi bomo pa pesti držal!
|