|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
27.4.2008 13:43:24   
dajamaja
Evo, mene, sem se moral še mal naspat najprej. Zdaj imam pa čas kose kosilo kuha skor samo (to bo dobro). Pridelal 7 jajčk. Najslabše do zdaj in sem mal mojmu pojamrala. Je reku, saj to je 6 rezerve, tko rabiva samo 1. Druge zna človek tolažit, pri seb ga pa kar pamet zapusti. Ja 6 rezerve, super! ET v sredo. Zdej se še samo odločam, al naj grem delat pon, tor, al bi bila raje maldoma, da se spočijem in najem zdrave hrane (tega v službi ni).

teja* ne znam nič svetovat. A tist G, ki je hematom videl ni znal pa nič komentirat!? Zber optimizem in vzdrži!!!

Vijolica, zdrži in vse dobro!!! No, že berem, da rdečke ni. Bo treba test na datum delat user posted image user posted image

Zvezdica, vidiš mene, pri 7 tudi jamram, ker sem imela prej več. Pa mam oba jajčnika. Obe bova imeli tisto pravo jajčko, pa bo!!

Mateja_goljev, seveda rasteta, zato si pa ti zaspana in prsi bolijo.....

Abra, ti pa kr vedn dali od mene. A si šla v Posotojno po še eno dozo? Ker pol sva se videli - jaz sem bila tista presrana user posted image  .. hecam se  - edini par v čakalnici pred vama. Držim pesti, to, da se je ata prav odločil pa sploh ne dvomim.

Pika, držim pesti za jutrišnjo punkcijo in da se ti lepo razplete - brez hiper in z user posted image user posted image  

Grethy, se M že kaj kaže!? Al je tko kot s sončkom? Si pa res pozitivka. Zdej ko bo še nas začel zdelvat, se kr pripravi za vzpodbujat.

Arneja, sej veš kako je z lotomo - kdor listka ne kupi, tudi zadet ne more.. torej zakaj imela vidva tokrat dobitno kombinacijo!? Reško je zdaj po galsu sodeč zdrav. Sam men se še kr ne zdi taptav. Spet me ni nič sklincal, al pa se kej pohecal ... ko sem rekla, zakaj mi ni rekel, da je že konec, da se neham sekirat .. je rekel, pa saj ni tako bolelo. Mu je čist na sočutje udarl user posted image  

WP, saj je že ena dosti, ti imaš pa dve!!!! Ne bodi preveč žalostna, vse imamo prevelika pričakovanja pri številu - ampak bistevna je res le kvaliteta!!!! Mal se pocartaj, pol pa nazaj pridi!

Pija, ti pa imaš štorije. Super za dr.T!!! Ne samo, da sta z Abro spet skupaj, jaz sem spet pred vama... ampak tokrat se nam bo vsem 3 lepo končalo!!!!!! Smo na pozitivni frekvenci user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa do konca skuhat. Še pes bo imel kuhano kosilo, da proslavimo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.4.2008 13:50:04   
Pija76
Dajamaja user posted image za 7 celic, vaš ima pa prav!!! Dej povej kaj se samo kuha? ker to jaz rabim!!! Uspelo bo pa nam vsem 4, še Piko damo zraven, in smo 4 peresna deteljica!
Zgleda da bo skor vsak dan ena neki tam pustila, al pa odnesla.....

Pika počivaj, pa da jutri spočita jajca na GK neseš user posted image . Hvala da si mislila name, mater me je blo mal strah da je name pozabu, ko ga ni bilo do 9h. Ampak je frajer!!!

Ledenka uživaj na pikniku, mene je pa tašča na kavo povabila user posted image .

WP slišim da greješ, vau, kdaj pa je bil ET? Naj ostaneta pri tebi!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
27.4.2008 14:09:06   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 27.04.
Zvezdica - UZ
Woman police - ET
Dajamaja - punkcija
Abra - UZ
Rozica29 - UZ

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija

Sreda, 30.04.
Zvezdica - UZ
Abra - punkcija
Dajamaja - ET

Ponedeljek, 05.05.
Titi3 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008
Womanpolice greje      user posted image user posted image - TEST 12.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, ( dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

user posted image  Pinki2

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
27.4.2008 17:34:38   
ROZICA29
Pozdravljene,

jaz se javljam na raport.

Dr. mi je najdu 13 foliklov od 19mm-21 mm ( največ jih je bilo 21mm), tako, da danes pade stopka, v torek pa punkcija.
Ali ste si dajale stopko same, mene je kar malo strah, čeprav mi je sestra rekla, da naj si jo dam tako kot sem si dajala menopur in suprefact.

Lep dan še naprej.

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 27.4.2008 17:36:57 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
27.4.2008 23:32:00   
jadrnica
Mis mis – res si pridna s tem seznamom, res hvala
  Sayuri – krasna slikica, pa super trebušček, res mega izgledaš (no pa saj ostale bomo tudi kmalu take)
  Pikovitek – lepo dopustnikuj
  Kajsica – sem ok, nekime šraufa tam dol, pa ne vem kaj, ali prebava ali kaj drugega. Se poskušam čim bolj sprostit. Tale Estrofem, ki gfa jem, pa me kar redi se mi zdi, pa tud joškice imam zelooo velike, da so mi vsi moderci že premajhni???   WP – jaz sem imela eno obliko hiperce – VELIKO PIJ, OGROMNO, če popiješ samo 1,5 litra na dan. To zelo pomaga. Tudi po ET-ju veliko pij.To je men še Reško reku, pa sol stran. Počivanje je tudi cool. No sedaj ti pa lahko že čestitak, ker si mami 2x. Grethy – pozdarvi jo, ker sta vidve na vezi.
  konina – no lepo je brati vesele novičke on ICSI nosečk
  Abra – naš veliki leksikon, kaj pa imaš to za eno knjigo dr. Beera? Saj najbrž je dobra, ampak jaz sem pa sedaj prvič slišala zanjo. A kaj piše o mojem  Estrofemu? Reško na moja vprašanja, kako je dober Estrofem samo pojasnjuje, da ga pač dajejo tistim, ki dobijo tuja jajčeca, pa zakaj ne bi še mi mal probal....jao ...mal probal....No, je pa ta izjava vsekakor boljša kot pa tista njegova, da ene ženske do 20 tedna nosečnosti s padalom skačejo, pa je vse v redu ....pač včasih mal seka tale Reško.   Ostalim pa en lep sončen pozdrav, mene že kr mal prsti skrbijo za testek, da bi ga kar mal prej naredila? Sploh pa moram jutr al pa v ponedljek ata Reša poklicat, ker imam Estrofem samo še za sredo, v petek imam pa šele test? Ne vem, kako to, da mi ga je premalo napisal?   jadrnica

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.4.2008 6:47:35   
Pija76

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

NAVIJAM PUNCI!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.4.2008 7:08:58   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

NAVIJAM PUNCI!!

Jast tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

ROŽICA BRAVO ZATE!!!

Jadrnica... navijamo za user posted image .

Pa ena jutranja user posted image za vse. Dobro jutro.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 28.4.2008 7:11:15 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.4.2008 7:27:30   
DaisyE
Sem hotla včeraj pogledat, kako ste bile uspešne, ampak nisem mogla na RR serice unavailable. Bom pa dons pridna.

Zvezdica, saj veš kako vedno rečemo! Važno je, da so! Do punkcije se bo ziher še kakšen našu. Najbolj važno je pa, da so not kvalitetna jačka. Saj veš... samo enga tapravga rabimo. Tud če jih je 10 pa niso dobra, ti to nič ne pomaga. Včasih pravijo, da je še boljše, da jih je manj.

Pikovitek, mi se pa sfaljujemo nonstop. Lepo se mej na morju. Pa še enkrat se zame v vodo vrži.

Abri, ampak je res faca, da je še potem nate mislil in te celo klical. Jaz sem ziher, da bo ok. Stopka potem danes? Bom navijala.

Pika ima danes punkcijo, če prav sledim... Držim pesti...

Arnejči 11. maj? Hja potem bova pa midve čisto nekje na kupu. Da je sreče bilo. Ampak itak, da bo. Sreče mislim. Da o smehu na forumu sploh ne govorim. user posted image user posted image user posted image

Hja vijolica, lahko, da je bilo 11. dan premalo hormona, pa bo zdaj ok, lahko pa, da ti utrogestan blokira user posted image . Jaz seveda navijam za prvo.

WP, nehat se sekirat. Otročki so, od tega je en lep, an bo pa pač še malo zrastel. Ne vem točno katera je že bila, ampak vem da so punce dobile isto kombinacijo otrok, pa so zanosile in to celo z dvojčki. Ni pravila. Če meni enkrat rata eno blastocisto ugledat, se bom že čisto nosečo počutila. Čestitam za user posted image user posted image . Pozitivne misli in fotostimulacijo priporočam.

Pija76 bravo zate! Madona, ti na Tomaževiča tako vplivaš, kot arnejča na reškota. user posted image user posted image user posted image  V tork bom držala pesti, ampak pri takih lepih številkah sploh ne dvomim v rezultat.

Ledenka, sonček, hedviga, grethy, mateja_goliev, mismis, jadrnica, lep pozdravček. Jadrnica jaz tud navijam za user posted image user posted image . Je že skrajni čas, mar ne?

Dajčimajči! Super! Magična sedemka. Saj ti je tvoj lepo povedal. Samo enga rabita, 6 jih je v rezervi. Jaz sem se odločila, da bo tokrat uspelo. Ker mora uspet. Saj veš, do nekje septembra 2009 pozabi na pivo. Dons si še lahko kakega privoščiš, v tork je treba pa že na otroke mislit. Kar doma ostan in se zdravo prehranjuj. Pa še stresa se izogneš. Jaz sem vesela zate in za tvojih 7 komadov. To bodo zreli. user posted image user posted image user posted image

U glavnem lep ponedeljek vam želim. Dajte si duška.

P.S. če mi je pa danes uspelo kero sfalit, pol sem pa zandrek. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.4.2008 7:28:25 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.4.2008 7:51:33   
Zvezdica
DaisyE, ti si prava rožca.
Sem se mal nasmejala za dobro jutro.user posted image

Daj mi povej prosim, kaj je to foto stimulacija, ker ko to prberem zgledam prav gufy, ampak res ne vem kaj je touser posted image

Uživajte v tem lepem ponedeljku user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.4.2008 8:07:52   
Grethy

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

NAVIJAM PUNCI!!

seveda tudi jaz podpisujem tole in težko čakam raport user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.4.2008 8:14:11   
arneja
Jaz sem tudi včeraj hotela na forum, pa ni nič delalo user posted image . Sem bila kar malo pretresena user posted image .

Pikovit, si že kaj nogice namočila v vodico user posted image ? Za četrtek in petek napovedujejo grdo vreme, tako da na morje midva sigurno ne bova šibnila user posted image .

Vijolica, kako si kaj user posted image ? Upam, da se je tečka odločila, da obišče kakšno najstnico, ki zdajle trepeta, kdaj jo bo že dobila, tebe pa pusti pri miru user posted image . Ja, da bi midva tokrat le zadela na lotu - mogoče sva včeraj kaj pri ta pravem, moram še preveriti.

WP, ti bodi kar lepo sproščeno, dve pikici si dobila, in bolj, ko boš pozitivna, raje bosta pri tebi ostali user posted image .

Zvezdica, saj jaz sem tudi iz okolice LJ, ampak takrat sem direktno od ata Reša v MB letela. In je bilo joka, pa Kreslina sem si dala gor, se prav spomnim. Potem so pa foliklčki čisto lepo zrastli, in me je ata za brez zveze strašil. Tako da bodo tvoji tudi sigurno. Ti jih kar pridno s pivom zalij, pa čimveč proteinov jej. Aja, punce, se moram pohvaliti, da že od novembra naprej ob nedeljah meso jem user posted image . Zdaj pa mora uspeti user posted image . Drugače pa, Zvezdica, celice so v foliklih. Četudi imaš npr. pet foliklov, to ne pomeni, da bo tudi celic pet. Folikel je lahko tudi prazen ali pa celice niso zrele. Tako da je kup če-jev, ki jih moramo premostiti. Ampak, ker smo močne punce, jaz vem, da jih bomo user posted image .

Mismis, hvala, ker si me dala med kandidatke v postopku user posted image . Komaj čakam, da bom spet na ta zgornji listi user posted image . Kakšne priprave imaš pa ti kaj? In zakaj te ni med kandidatkami az postopek? Pri meni lahko še dopišeš 35 let user posted image  in ICSI (saj verjetno, da bo, ker celic spet ne bo ogromno).

Ja, ubogi, Mijavček. Upam, da slabosti hitro minejo user posted image . Ampak za naše pikice bomo vse  preživele user posted image .

Pija, pa si imela enako stimulacijo kot v prejšnjem postopku? Bodo pa jajčka tokrat kvalitetnejša, če jih bo že malo manj user posted image . A Tomaževič te kar tika user posted image ? To mi je full smešno, se sploh, ko se spomnim, kako momlja  user posted image . Ampak so pa trije foliklčki takšni velikani, da si kar oddahni. In kaj češ boljšega kot z Abro na kupu biti user posted image . Kako je bilo pri tašči na kavi user posted image ?

Pika, tebi bodo pa vsak čas foliklčke ven pobrali in danes se boš že vsa olajšana lahko sončila user posted image .

Ledenka, pa saj me vse upamo na loto user posted image . Te naše nepojasnjene neplodnosti so prava igra na srečo user posted image . Čeprav jaz pri igrah na srečo nimam prav velike sreče user posted image . Si dobila včeraj čevapčiče kljub pozni uri?

Uf, Dajamaja, 7 jajčk je meni ogromno user posted image . Si se odločila za službo ali ne? Bosta samo enega vzela ali dva? Glede loto listka sva pa sedajle navadnega kupila (z mojimi jajcevodi namreč vse štima in bi menda lahko tudi po naravni poti uspelo), maja bova pa sistemskega user posted image . In ima, da uspe user posted image . To mi je pa prav žalostno, da Reško ni več za hece user posted image . Ravno to se mi je v Dravljah toliko boljše zdelo kot na GK. No, upam, da med prazniki ozdravi user posted image . Ti pa zdaj k frizerju, ko imaš v sredo ET user posted image . Te je punkcija bolela?

Rožica, ti je uspelo stopko dati? Foliklčki so lepo veliki, tako da ti samo sproščeno naprej user posted image .

Sayuri, slikice so fantastične user posted image . Komaj čakam, da ti bom podobna user posted image .

Jadrnica, tokrat pa bo user posted image .

Zvezdica kavo ponuja, jaz pa čokolešnik, če kateri diši user posted image .

Dejzika moja, sem prav vesela, da bova čisto skupaj user posted image . Smo se v tistem mojem prvem postopku zares precej narežale tu gor user posted image . Takšne kot jih ti pokaš, mene kar k lulanju spravijo user posted image . Zadnjič je ena vic o štroklji napisala, sem ga mojemu povedala, ampak, ker nisem ravno dobra govornica vicev, se ni preveč smejal. Jaz sem se pa precej narežala user posted image . Mu ga bom kar po mailu poslala, da si ga bo sam prebral user posted image . Reško me pa nič več ne j.be user posted image . Ne vem, kaj sem se mu zamerila user posted image . Veš, koliko časa sem ugibala, kaj je zandrek in potem le prišla do za en drek user posted image . Nisi za en drek, prava faca si user posted image .

Zvezdica, fotostimulacija znajo biti našim puncam steklenice in kozarci piva user posted image , slikice Marka Miliča user posted image , no, včasih pa tudi slikice blastocist user posted image .

Abra, kako ti je stopka uspela user posted image ? Si danes doma ali pridno delaš? Jaz sem ceeel teden frej user posted image .

Zdaj pa šibam na sončka user posted image . Moj ravnokar klical, da bo v petek in soboto full lepo vreme - zdaj mi ni pa nič več jasno user posted image .

Uživajte, bambine moje - se moram malo privajat, da bom znala kakšno besedo s tisto Italijanko na Fernetičih reči user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 28.4.2008 8:19:24 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.4.2008 8:15:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Daj mi povej prosim, kaj je to foto stimulacija, ker ko to prberem zgledam prav gufy, ampak res ne vem kaj je touser posted image

Po domače je fotostimulacija zadevanje s fotkami ob katerih se počutimo fejst. Pred postopkom in med samim postopkom do punkcije so to navadno slike postavnih dečkov po lastni izbiri in okusu, po punciji in ET pa slike lepih morulc, blastocist in embrijev (tako vsaj naša mišek priporoča). Da jih gledaš in verjameš da so tudi tvoji taki, al pa še lepši in verjameš v to. Jaz sem bolj kamot sorte in pravim, da je važno samo, da se zadevaš in sicer s stvarmi, ki povzročajo, da se maš fajn. Ker si pol dobre volje in otroc s radi pri mamicah, ki so dobre volje. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.4.2008 8:29:04   
ROZICA29
Dobro jutro, punce moje.

Stopka je padla sinoči, sem si jo kr sama dala, upam, da bo vse uredu.

Zanima me pa tale odvajalna tableta, čez koliko časa prime, ker ne bi rada, da bi me presenetilo kakšno zvijanje med vožnjo iz službe domov.

Lep dan še naprej in vsem pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.4.2008 8:58:55   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

Torek, 29.04.
Pija76 - punkcija
Rozica29 - punkcija

Sreda, 30.04.
Zvezdica - UZ
Abra - punkcija
Dajamaja - ET

Ponedeljek, 05.05.
Titi3 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008
Womanpolice greje      user posted image user posted image - TEST 12.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, ( dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • mami26 (LJ)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa* (N)

user posted image  Pinki2 (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.4.2008 9:02:12 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.4.2008 9:05:26   
mismis
Sicer sedaj ste že zihr konec, pa kljub vesmu navijam...

Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

Sonček, veliko foliklov ti želim in da bi danes padla stopka
Pika74, tebi pa želim čim več lepih celic

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.4.2008 9:33:16   
sayuri
dajamaja 7 jajčk je zelo lepa številka user posted image . Razmišljaj, če imaš doma sploh dovolj prostora za vseh sedem otrok user posted image . Držim pesti v sredo. user posted image
pika naj bo čimmanj boleče. Sicer si pa vsega vajena in marsikaj preneseš user posted image
Abra ti tudi že tečeš user posted image . Bravo, bravo. user posted image
WP, sploh ne vem, zakaj se toliko sekiraš. Evo, jaz sem ti že dokaz, da sem zanosila z dvema morulama (ET 3 dan) in nosim dvojčka. Pa Goya je tudi tak primer - bo lihkar rodila. Pa še kakšna..... gLavo gor punca user posted image

Trepetalke , držim epsti za plusek. user posted image

VSem ostalim uspešno pikanje, lepe folikle, čimveč jajčk.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.4.2008 9:42:02   
dajamaja
Jutro, dečve! Tudi mene je včeraj presenetilo service unvailable in nisem mogla za danes našim dvem srečo zaželet user posted image
Torej, Sonček in Pika danes sta vidve ta glavni - kako je bilo!? Raport!

Abra, pa tebe tudi čakam s poročilom, kako je šlo!

Pija, faširano meso je tako. mal čebule prepražiš, pol vse not zmečeš in pustiš ... user posted image  Makaroni so pa tudi 1,2,3. Danes bo še ena taka ekspresna .. mineštra in sirov zavitek (iz industirjskega testauser posted image ). Ja, Pika je tudi z nami ena dobra kombinacija. Maš ti že kej treme, ko kmal tja neseš user posted image . Jst jo mam, ko grem v sredo iskat. Se kar doma ostala, da se na sprejem pripravim ... Ti pa kr k tašči!? Sej ene so čist OK. Na primer moja, ko se bolj poredko vidiva. Ne, sej je v resnici dobra ženska.

Rozica user posted image user posted image  za stopko!

Jadrnica, ti pa že pred testom!? Super si! Na user posted image user posted image  ti kličem in te občudujem, da te prsti srbijo. Mene prot konc ful trema daje in si želinm, da bi še kak dan lahko upala.

Daisy, sem se res odločila, da dam privat življenju prednost. Me pa tudi nekaj grlo boli. V službi bom lehko še velikokrat nadure delala, kot sem jih že marsikdaj do slej. Zdej bom pa raje na sebi kakšno naredila. Danes grem še na akupunkturo, potem se bom pa sama v roke vzela user posted image . Ti boš pa tudi kmalu v akciji, maj je že pred vrati! Komaj čakam, da lahko navijam (žew iščem po skladovnici prvoborskih komadov)!

Arneja, a sistemska praviš user posted image  user posted image  Ta je dobra in blizu resnice. Sem ostala doma, imamo preveliko gužvo in preslabo hrano ter ostale pogoje. Hočem iti na ET spočita. Punkcija ni bila preveč boleča - desni jajc sploh ne, v levem sem bolj čutila. Včeraj popoldan sem bila že kot roža, je pa res, da sem samo na soncu ležala user posted image . Tole okol frizerja maš pa prav - že mojga en teden gnjavim, če ne bi šla mal skrajšat, pa prameni so spomladi tko veseli .. bo menda res treba še mal na takšno cartažo. Maja bomo pa navijal, če ti prej na navadno ne rata!

Tolk zaenkrat, moram še kaj doma postorit, ko mam priliko in hvaležen teren user posted image ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.4.2008 9:57:56   
kajsica
Dobro jutro punce!

Upam, da je vsaj pri vas dobro! Sem klicala na GK za moje zmrznjenčke in ker pride 9 dan cikusa na nedeljo, me nočejo vzet! Res ne vem kaj naj storim in sedaj naj bi počakala še en ciklus. ###?*/%$#"!&"(")!="%$##"$#$####

Tolk sem jezna!!!! A ma katera kakšno rešitev, kaj naj naredim!!!!! 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.4.2008 10:00:48   
titi3
Kaj ob nedeljah ne delajo???????

Zateži!!!!!

"A man can be destroyed but not defeated."

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.4.2008 10:05:36   
kajsica
Sem jo 2x klicala sestro Miro in mi je rekla samo to, da kdo me bo pa sprejel? Ker jih kao v nedeljah ni!!!!

Pa bi mi lahko vzeli samo kri v nedeljo, UZ itak delajo, res pa je da ni tam sestre Blanke, ki je za sprejem!!!!!!

Ej znorela bom!!!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.4.2008 10:19:59   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Sem jo 2x klicala sestro Miro in mi je rekla samo to, da kdo me bo pa sprejel? Ker jih kao v nedeljah ni!!!!

Pa bi mi lahko vzeli samo kri v nedeljo, UZ itak delajo, res pa je da ni tam sestre Blanke, ki je za sprejem!!!!!!

Ej znorela bom!!!

Ja za crknt ... ne morem verjet to je kot da se norčujejo iz nas ...
dej mi povej tole zadevšno z zamrznjenčki ... kako to poteka ... user posted image me zanima, ker bo to zdej pr meni to aktualno ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.4.2008 10:21:47   
ledenka

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

NAVIJAM PUNCI!!

NAVIJAMOOOOO user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.4.2008 10:25:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Dobro jutro punce!

Upam, da je vsaj pri vas dobro! Sem klicala na GK za moje zmrznjenčke in ker pride 9 dan cikusa na nedeljo, me nočejo vzet! Res ne vem kaj naj storim in sedaj naj bi počakala še en ciklus. ###?*/%$#"!&"(")!="%$##"$#$####

Tolk sem jezna!!!! A ma katera kakšno rešitev, kaj naj naredim!!!!! 

Kajsica, poskušaj se zmeniti za sprej v petek.
KO sem šla jaz po zamrznjenčke so me naročili na sprejem 8. dan ciklusa, samo toliko da sem šla k sestri Blanki. To kar moraš ti opraviti pri njej, lahko opraviš kakšen dan prej kot ravno v nedeljo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.4.2008 10:34:04   
konina
kajsica, tudi jaz sem šla na petek k sestri blanki, čez vikend pa na UZ. Niso nič kompliciral. poskusi se zmenit.

Mi trije smo v redu, slabosti so še, ampak zmerne. Kile ostajajo enake kot pred zanositvijo, samo trebuh raste. user posted image  Sem pa ostala sama z Nevo, so se vsi nekam na izlete odpravili, me smo pa doma ostale. user posted image  Pa še neva mi zvečer uide k babici na kratke počitnice.

Držim pesti za stare in nove trepetalke. Naj bo user posted image user posted image  na koncu.
Upam, da so za vami uspešne punkcije v teh dneh in boste kmalu ponosne trepetalke.

Sedaj grem pa na sonček uživat.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.4.2008 10:35:46   
womanpolice
PUNCE, VI STE RESNIČNO NEVERJETNE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj, če bi šla vsako posebej naštevat in se zahvaljevat, bi morala sedeti pri računalniku še kakšno uro, da bi uspela naštet vsa imena. upam, da ne boste hude, ker tega ne bom storila (kr počivam - ležim) ampak kljub temu se vsaki izmed vas iskreno zahvaljujem za pozitivne misli in dobre, lepe besede... Človek res ne ve kaj bi brez vas. To resn  mislim. Res ste neverjetne! user posted image

Morm priznat, da ste mi nekoliko dvignile optimizem...

Eno vprašanje bi še imela, preden grem spet počivat... a je normalno, da ko si vstaviš utrogestan (v tamalo), da mal teče ven belo (od utrogestana)?

Mateja_goljev... vem kako ti je in sočustvujem s teboj... jst sm še vedno napihnjena, še vedno prisotne bolečine... a teb kej teče ven od utrogestana belo vn? tko.. mal?

HVALA VSEM!

LP

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.