|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
27.4.2008 9:07:55   
mateja_goljev
Pozdravljene punce.
Po dolgem času se zopet javljam. Tele utrogestan tablete so mene ful zdelale. Samo spala bi, pa vrti se mi ko vstanem, da o joških sploh ne govorim. Bolijo me ko pr... ponoč pa sploh. No danes je 5 dan po et. Počutje je, če odštejem ok. Na wc hodm ko blesava pa vsake tolk časa me v jajčnikih zaboli. Joj, upam, upam, da moji pikici rasteta in uživata z mano.

Grethy pozdravljena, oprosti, danes zvečer te pokličem a velja, imam popoldan domače na obisku, pa saj veš. Na zs ti pošljem tudi domačo cifro.

WP kako si mi ti? danes je na ne tisti dan. Držim pesti.

Še eno vprašanje. V kolikem času ste dobile domov, koliko zamzjenčkov imate?
Pa še to, na izvidu sem prebrala, da moram imeti ko grem na test s seboj napotnico ginekologa, a to drži, ali kako?

Hvala in čudovito nedeljo vsem.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
27.4.2008 9:12:07   
Abra
Tudi jaz nisem najbolj zadovoljna. Sicer nimam težav s številom, je pa vsak po svoje velik oz. majhen. En je že 21.8 mm, pol pa se manjšajo. Sem bla danes kar 2x pri Rešu. Zaradi tavelkega mi je za danes stopko določil, pol pa, ko sem bla že doma, me je klical, da raje prestavimo na jutri in sem pol šibala še po eno dozo. Zdaj upam, da ta ne počil, oz. da bojo ostali lepo zrasli. Da ne bom slučajno pri vseh teh foliklih ostala brez celic user posted image Se mi je pa zdelo res pozorno, da je še pol razmišljal, ko sem že odšla ... user posted image

Zvezdica, tko kot je Pikovit napisala, če je dobra, je dovolj ena, nam ni pa nikoli prav...

Pikovit, uživaj! Zgleda, da bosta imela lepo vreme user posted image

WP, si že user posted image ??

Dajamaja, ti si zdaj tudi že najbrž fertik user posted image user posted image naj se zdaj še lepo plodijo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
27.4.2008 9:20:34   
Zvezdica
Oj Abra,

ja res  dober občutek, da tako misli na nas. Lepo.
Torej jutri imaš stopko, potem pa punkcija? Držimo pestiuser posted image

Kateri dan si ti? Danes sem dobila še dve dozi, tako da bo to skupno 9 dni pikanja.
V sredo imam UZ.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
27.4.2008 9:20:39   
pika74
Zvezdica, ne se sekirat, če jih je manj, kot si pričakovala. Saj si šele na začetku. In pikovit je lepo napisala, da je soncek.djukelica zanosila z dvojčki, pa je imela samo 3. Ti rečem, ni vse v kvantiteti. Kvaliteta šteje. Jaz jih imam vedno cel rajon (od 15 - 20), pa se na koncu vedno samo 2 oplodita... pa še iz teh dveh potem nič ne rata. Tko da... jest bi rajš imela manj, pa tiste dobre. Pa še hiperci se izogneš. Kr glavo gor pa Reša posluš!
Jajčniki se pa s porodom tud niso poškodovali, kvečjemu obratno, zdaj so v najboljši formi.

teja* - glede GV in hematoma ti ne znam nič pametnega svetovat. Malo po netu pobrskaj, al pa Pušenjaka na mon-u vprašaj.

Jaz sem včeraj ob 23h dobila stopko in to v ramo user posted image . Mi je blo hecno, ker sem najprej tazadnjo nastavila user posted image user posted image . Ma sej tale v ramo je še boljš - nič ne boli oz. peče.

Sem pa spala do 9h user posted image  in zdajle pojedla še zajtrk (sir!! - proteini, kruh, malo domače rukole in sok) in 2 tabletki za odvajanje - user posted image user posted image . Pijem tudi zelo veliko (včeraj ene 3-4 l) in večinoma počivam in grejem folikle na sončku (kokica taprava user posted image ). Vse nardim, sam da hiperce ne dobim user posted image .

Upam, da se pija76 tud kej oglasi, ker ima zanimivo štorjo... ampak sej bo že sama napisala - ane user posted image .

No - lepo nedeljo vsem skupaj želim in pejte na sonček user posted image .

pa-pa

< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.4.2008 9:23:39 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
27.4.2008 9:27:22   
Zvezdica
Oj PIKA

JA čuvaj te foliklčkeuser posted image jih boš še rabila. Kdaj imaš punkcijo?
Aja, kako to da je stopka v ramo, a ni ponavadi v ritko?

Hvala vsem za tolažbo, sej je že bolje. Kar se jajčnikov tiče, imam samo desnega, levega že od 22. leta ni večuser posted image
Tega desnega sta mi pa uni dve na zadnji laparoskopiji mal poškodovali. Ampak očitno dela :).

To sem pozabila napisat, da ko sva z Rešem zaključevala pregled je rekel, da morda je pa še ta jajčnik zanič, ampak da ne smem bit negativna, da greva naprej. To me je najbl potrl, če sem čist iskrena. Pa to, da so tok majni.

Itak da bo ratalo, slej ko prej. PA hecen, ta mesec sem imela tako zanič M, vse skup nič. Krvavela sem tok, k da bi se v prt urezala NIČ. Mogoče je pa to touser posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 27.4.2008 9:39:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
27.4.2008 9:35:48   
pika74
Ojla,

jutri imam punkcijo.
Glede stopke pa - zdaj so malo drugačne in ni nujno, da grejo v mišico. Zato mi jo je dala podkožno.

Lpuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
27.4.2008 9:45:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jutro punce.

Takle mamo pri nas: samo 3 uboge male foliklčke. user posted image user posted image user posted image Je reku Reš, da ne smem bit negativna....ja pa ja.
Ker imam samo en jajčnik (desn), je to pač rezultat, velikost pa je 9.
Še dva dni diphereline (1 doza) in 2 dozi  menopurja, potem pa v sredo spet UZ.
Aja, pa zdaj k mi je Reš dal inekcijo pa full čutim desni jajčnikuser posted image

Do zdaj sem natur 2 x zanosila, enkart rodila, enkrat je bila iMN.  A je možno, da so mi med vsemi temi posegi poškodovali jajčnik?

Torej nič kaj spodbuden začetek dneva.
Zato pa želim, da Abra in Rožica sporočita lepše novičke. Ti WP, pa glej, da boš dobr opravila ET in dam prineseš dva user posted image .

Pozdravček, *

Joj Zvezdica, saj bo šlo ... ko sem bla jaz na punkciji, je bla še ena z mano ... jaz sem pridelala 6 celic, ona 3... ob transferju sva obe imeli dva lepa zarodka ... ne bit negativko ... zamisli si da boš imela dovolj foliklčkov in da se jih bo oplodilo tolko, da bojo tudi zamrznjenčki ... boš zmagovalka tega postopka ... go girl

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
27.4.2008 9:50:23   
Zvezdica
Hvala grethy user posted image
Ma ja, sej bo, samo me matra to da so mičkeni. Moram se pomirit.
Bom šla s tamalim ven pa bo bolje user posted image

Mateja_goljev, ne znam ti odgovorit ampak lahko pa povem, da stiskampesti in navija za tvoja dva user posted image .

V glavnem, tole velja za vse : ZLATE STE. Takrat ko vas človek potrebuje, ste tu in enostavno ste tisto, kar človek rabi.
Hvala še enkrat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
27.4.2008 9:57:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Hvala grethy user posted image
Ma ja, sej bo, samo me matra to da so mičkeni. Moram se pomirit.
Bom šla s tamalim ven pa bo bolje user posted image

Mateja_goljev, ne znam ti odgovorit ampak lahko pa povem, da stiskampesti in navija za tvoja dva user posted image .

V glavnem, tole velja za vse : ZLATE STE. Takrat ko vas človek potrebuje, ste tu in enostavno ste tisto, kar človek rabi.
Hvala še enkrat.

no takole ja user posted image user posted image user posted image user posted image ,

ti kr mal podebatiraj z njimi ( s tamalimiuser posted image user posted image foliklčki) , pa prvošči si no kakšen pirček al pa dva in jej jajčka ( več kot običajno) pomagajo ... pa na sonček pozitivno energijo srkat vase user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
27.4.2008 9:59:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

jutri imam punkcijo.
Glede stopke pa - zdaj so malo drugačne in ni nujno, da grejo v mišico. Zato mi jo je dala podkožno.

Lpuser posted image

Bravo Pika za punkcijo ... kje je pa naša Pija??? A sem kaj spregledala ???

Glede stopke - tud jaz sem si jo dala podkožno ... user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
27.4.2008 10:00:44   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Pozdravljene punce.
Po dolgem času se zopet javljam. Tele utrogestan tablete so mene ful zdelale. Samo spala bi, pa vrti se mi ko vstanem, da o joških sploh ne govorim. Bolijo me ko pr... ponoč pa sploh. No danes je 5 dan po et. Počutje je, če odštejem ok. Na wc hodm ko blesava pa vsake tolk časa me v jajčnikih zaboli. Joj, upam, upam, da moji pikici rasteta in uživata z mano.

Grethy pozdravljena, oprosti, danes zvečer te pokličem a velja, imam popoldan domače na obisku, pa saj veš. Na zs ti pošljem tudi domačo cifro.

WP kako si mi ti? danes je na ne tisti dan. Držim pesti.

Še eno vprašanje. V kolikem času ste dobile domov, koliko zamzjenčkov imate?
Pa še to, na izvidu sem prebrala, da moram imeti ko grem na test s seboj napotnico ginekologa, a to drži, ali kako?

Hvala in čudovito nedeljo vsem.

Zmenjeno punčka, te bolečine si pa kr v zakup vzemi ... so take nosečniške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
27.4.2008 10:08:59   
arneja
Kaaaakšen sonček je zunaj user posted image . Sem zdajle na hitro preletela, pa upam, da sem si čimveč zapomnila.

Dajamaja, punkcija je že za tabo, zdaj te čaka samo še prijeten del postopka user posted image .

Abra, nehaj jajčka jest in pivo pit, si foliklčke preveč nafutrala user posted image . A je ata Reš ozdravel? Je pa priden, ko misli na nas še takrat, ko nas ne vidi več user posted image .

WP, upam, da že greješ dve pikici.

Vijolica, držim pesti, da je CB danes plusek pokazal user posted image .

Pija, kdaj bomo tvojo dogodivščino slišali?

Pika, si imela ti kakšne posebne priprave v postopku? Upam, da punkcija jutri čimprijetneje mine user posted image .

Zvezdica, jaz sem imela tudi precej majhne folikle, se mi zdi, da le 8 mm na 8. dan. Pa so potem čisto lepo zrastli. In sem bila prav jezna na Reša, ker me je čisto negativno nastrojil, da je rezultat kao porazen. Se prav spomnim, kako sem se celo pot do MB v avtu drla kot nora user posted image . Čeprav jaz imam slabe celice, tako, da na koncu ni bilo uspeha, ti pa, če že imaš enega otročička, verjamem, da bo postopek uspešen user posted image .

Kajsica, meni se nič ne dogaja. Zdaj sem na srečo doma, ker je bil tale teden v službi ubijalski. Sem čisto crknjena samo še spat hodila domov. Imam pa kao ovulacijo (no, neka raztegljiva sluz se že kaže), pa smo malo potelovadili, pa zdaj upamo, da na lotu zadanemo user posted image . Me boš prehitela, ker jaz bom začela z injekcijami, če M pride po planu, šele okoli 11. maja. Potem bom pa že imela kakšno zabavno prigodo user posted image . Tebi bo pa tokrat uspelo, zares verjamem v to. Zadnjič ti je že skoraj čisto, zdaj ti bo pa čisto, prav user posted image ?

Zdaj pa pod tuš in na sončka.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
27.4.2008 10:10:52   
vijolica30
jutro!!!
mačke tačke še vedno je ni, hudičevke tardečeuser posted image user posted image user posted image , tole je pa kr mal na tesno pismo, v nar. ciklusu pride skoraj do ure natančno, jest sem pa itak tak srečko user posted image user posted image user posted image da jo lahko dobim tudi na testuuser posted image user posted image user posted image

samo neki me zanima, a smo že kej prebrale o takem primeru, kot je moj??? 11.dan po et test negativen, pa da je šele 14.dan pozitiven???

totalno zmedena, v

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
27.4.2008 10:12:57   
vijolica30
arneja zdej ga pa ne bom več delala, ne upamuser posted image ,

upam pa da sta lastnika tega srečnega listka lotauser posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
27.4.2008 10:16:50   
Grethy
Da ne boste spraševale predolgo, womanpolice me je pooblastila, da vam javim, da je dobila dve pikici za domov, ena je lepa, druga malo manjša, zamrznjenčkov pa ni ... in spet je revica dobila utrogestan...

... rezultat, predvidevam, da ni ravno tak kot si je želela, pa je malo žalostna, jo razumemo kajne ...

... vsekakor mislim, da je situacija taka, da lahko začnemo navijat za novo nosečko WP in jo vspodbujat, ter ji odganjat negativne misli  ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... se bo javila ... ko bo imela občutek, da je čas za to ...

... smo s tabo punca in te imamo rade ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
27.4.2008 10:19:54   
vijolica30
... smo s tabo punca in te imamo rade ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole, v

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
27.4.2008 10:32:45   
Zvezdica
Arnejauser posted image user posted image user posted image , tako nekako se je meni dogajalo danes zjutraj, samo sem se do doma v LJ peljalauser posted image .
Celice - folikli, men še nč jasn. Bom že zvedla vse usput.

WP - user posted image user posted image user posted image user posted image navijamo zate punca. Itaq da bosta user posted image vesela mamice policajkeuser posted image .

Ko boš pri volji, pa kaj lepega napiši.

i belive i can fly....

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
27.4.2008 10:44:14   
sonček33
WP - drži se. Misli pozitivno. me smo s tabo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
27.4.2008 10:48:47   
mateja_goljev
wp drži se!!!!
navijamo za tvoja dva user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.4.2008 10:53:26   
hedviga
Mišek, mal pozen odgovor okol Medrola: men ga je napisala "do hcg..." user posted image
Evo, tako, da ne vem rečt do kdaj je to.. Sem bila pa preveč šokirana in zmedena, da bi vprašala. A kera ve kdaj nej bi bil ta "hcg"?
No, vsekakor ga zdej jemljem in zaenkrat nobenih čudnih stranskih učinkov...

Vsem pupam en lep dan in pejte ven na soooončka! Jaz grem zdejle pulit plevel na dvorišče...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.4.2008 11:08:18   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 27.04.
Zvezdica - UZ
Woman police - ET
Dajamaja - punkcija
Abra - UZ
Rozica29 - UZ

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ
Pika74 - punkcija

Sreda, 30.04.
Zvezdica - UZ
Abra - punkcija

Ponedeljek, 05.05.
Titi3 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image
user posted image   Ledenka user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008
Mateja.Goljev greje     user posted image user posted image - TEST 07.05.2008
Womanpolice greje      user posted image user posted image - TEST 12.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra, ( dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NA  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  pelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MI EK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image ,  pelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

user posted image  Pinki2

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.4.2008 11:16:37   
Mijavček
Oj, sam nahitr... jaz sem ful boga.... sam bruham user posted image

WP ne se sekirat... jaz sem mela isto; eno blastocisto, eno morulo, ostalo ni bilo za zamrznit.... evo zdaj pa mam vse nosečniške tegobe z dvojčkiuser posted image

Pika, dobr oprav punkcijo jutri!

Vsem trepetalkam in vsem ostalim, lep pozdravček.... grem spet mal bruhat.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.4.2008 11:36:34   
Pija76
Ojla punce,
sorrrrrrryyyyyyyyyyy, ampak jaz mislim da znam sama sebe srečati enkrat user posted image user posted image user posted image

Torej: cel teden hodim na UZ k Zornu, totalno nezadovoljna s številom, čist fertig že skoraj zaradi velikosti, reče on meni včeraj stopka. Čakava s Piko na inekcijo, pa pride moj bog Tomaževič mim, PIka je tačas že tekla po stopko, pa me vpraša kaj pa ti tle, pa rečem, da čakam stopko. Pa pride spet mim pa ga vprašam, če ima sekundo časa, pa prav ja kaj pa je, pa pojamram da sem slab reagirala, pa gleda pa reče, ja to je pa res slabo, hm hm hm, pa jaz spet fertig, pa reče pejt pejt tja bom pogledal, grem še 1x na UZ on pogleda, pa prav ja kaj pa je dal stopko, še eno inekcijo naj dobi, pa naj jutr pride jo bom še enkrat pogledu. No pa fašem injekcijo in grem k nečakom, fašem enega nečaka v varstvo za cel dan včeraj in me je čist zmozgu, sem imela prej jaz popoldansko spanje kot on.No danes sem pa spet šla na UZ, pa se skrivala pred Zornom, ob 9h dočakala mojega boga in me je še enkrat pogledal in danes pade stopka! Imam pa v levem 23, 23, 22 v desnem pa 18 in 10. DEsni je slab, upam da to ni posledica operacije po IMN.
Punce rečem vam, ta moj Tomaževič je sicer godrnjalo, ampak danes je prišel samo zaradi mene v službo, ker je prost. user posted image user posted image user posted image za njega res!!!!!

Torej punkcija v torek!!! Se mi je res kamen odvalil včeraj iz srca!!!

Hvala vsem, ki ste mislile na mene. PIkovit uživaj na morju, boš prebrala ko se vrneš in si na tekočem.

Abra zgleda da sem tebe čakala user posted image user posted image user posted image , evo pa sva čist u kup!!!!

Dajamaja  srečno danes, pa poročaj!

Vse punce lepo nedeljo vam želim, grem kuhat hitr, sem tolk lačna!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.4.2008 11:50:17   
pika74
Bravo Pija76 user posted image user posted image user posted image .

A veš, da sm že cel dopoldne nate mislila in študirala, kako je blo dons na UZ. Še dobr, da si včer Tomaževiču pojamrala.

No, dobr skuhej, jest grem pa naprej dremat na sonček user posted image .

Že komi čakam, da me odrešjo teh foliklov... k jih že komi nosim user posted image .

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.4.2008 13:02:02   
ledenka
kako smo, punce? user posted image  

se kar dogaja, vidim user posted image  sem najbolj faus pikovitki user posted image  ki je na poti na morje. jaz bi tuuuuud user posted image  

Pika, bomo jutri drzali pesti user posted image  

Pija, super za prestavitev stopke user posted image  naj se malo zrasejo!

Zvezdica, ti se nikar ne sekiraj - 3 folikelcki so cisto dovolj, ti jih samo futraj, da bodo lepo zrasli!

WP, cestitam za dve pikici, ki ju grejes user posted image  in ti zelim, da ostaneta pri tebi!

Mijavcek user posted image  sej bo boljse

Hedviga, ocitno do hcg pomeni do testa user posted image  

Soncek, pozitivka nasa user posted image

vijolica, seveda se lahko zgodi, da je test en dan negativen, cez dva dni pa je gor + user posted image  ze to, da M ni, je zelo dober znak!

Grethy, si bolje, vidim user posted image

Abra, se mal, pa bo punkcija user posted image  a je Resko ozdravel?

Mateja, drzimo pesti! user posted image  

Arneja, vidim, da tudi ti upas na loto user posted image  mi tud user posted image  

mismis je kot vedno PRIIIIDNAAAA user posted image  

jaz morm pa zdajle skocit do Spara, sva se na hitro odlocla, da bova naredila en piknicek user posted image  pa ni oglja in cevapov. no, upam, da jih bom se kaj dobla, vem, da sem ultra hitra user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?