pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Živjo! sm se odločila, da se vam pridružim. Ker sem nova v tem, bi mi kak nasvet prav prišel. Najprej dobrodošla med nami.Upam,da se boš lepo imela z nami. V postopku sem prvič... vleraj, 7.4.2008, sem imela UZ, in sedaj imam dvojno dozo injekcij pred UZ drug teden... Zanima me kak "zgleda" postopek punkcije jajčnikov in kaj priporočate pred in po tem postopku. Prvo in glavno brez stresa,obremenjevanj itd. Punkcija:(a si v Lj) vsedeš se na gin. stol,daš noge narazen in potem ti naredijo navadrn uz.Te očistijo,dajo v maternični vrat inekcijo in zopet uz,ki ima tako iglo na konc.Z uz spremljajo,kje so celice in punktirajo.Če imaš nizek prag bolečin(jaz imam),zna ta hudič ful bolet,če ne pa pravijo punce da je malce zoprno, ampak da ni panike.V Lj. dobiš inekcijo ketonal v rito,pa še tabl.ketonal.Samo rečt je treba. In tiste, ki vam je že uspelo zanosit... Kakšno je povprečje uspeha zanositve; v katerem postopku (prvem, drugem...).... Mogoče se vam zdijo te zadeve samoumevne, ker mi delujete kot strokovnjakinje , men pa je še vse zelo novo, in bi mi vaša pomoč prav prišla.. Dr.Tomaževič je ugotovil,da je povprečje,da ženska zanosi 8x p.s. pa še en nasvet rabm... kako odmislite slabo voljo zaradi kopičenja kilogramov? odkar si dajem injekcije, se redim (pa ne da bi kaj več jedla)... vem, da se tudi potem med nosečnostjo zrediš, ampak neb se rada prekomerno, da neb imela potem težave kako to spravt "nazaj dol"... vem, da je to v tem obdobju najmanj kar bi se morale sekirati, ampak mislim, da tud ni zdravo za telo se prekomerno zrediti, zato bi mi vaš nasvet prav prišel... Tle ne moreš kaj dosti narediti.Sploh,ker se rada voda nabira.Boš potem hujšala a prav .Lahko pa hodiš na sprehode.Že to je veliko. Že v naprej se vam zahvaljujem, hkrati pa se veselim, da sem postala del takšne družbe kot ste tle gor... vidim, da privoščite ena drugi uspeh (ni zavidanja (oni je pa ratal v prvo, men pa ne, itd....))... vidi se, da držite skupaj, ena z drugo... tud jst z vami držim in vam privoščim vse najboljše in čim manj živčnosti (jst sem namreč kr mal živčna a bo a ne bo....) Živčnost,brez veze,nič ne boš dobrega naredila.Raje kakšna joga. lep pozdrav, womanpolice
|