|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
8.4.2008 12:12:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sayuri  hvala,hvala.Izposoja pa pride 370€user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  O marija...

Sicer je bila pa že pred 7 leti 40.000sit.... MAter služijo... pa takole za en dan.....

Ja ja Sayuri.Pa ne za en dan za 5 ur.Da dol padeš.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.4.2008 12:13:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

grejem enega pikca user posted image  ki je lep in mocan, tako da bo kar ostal z mano user posted image  drugi je bil zal prelen in se ni pustil oplodit... ampak glavno, da je eden!!! test pa pade 22.4.

Ena,pa tista ta prava.Čestitke!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.4.2008 12:21:09   
pikovit
Sapi punca,kako si kaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.4.2008 12:32:09   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija kdaj pol štartaš?

Špelka nevem kdaj štartam v MB grem 14.5. in takrat zvem kako naprej in kdaj v postopek. Jaz predvidevam da nekje v pozni jeseni ali v začetku zime (december ali januar).... Tako je bilo do sedaj...
Moja G je bila res zelo prepričljiva glede odločitve za MB ali dr.Rešla... Tako da sem ji zaupala ker je res dober strokovnjak in pomoje ve kaj dela in me ne pošilja zastojn v MB....
Tudi moj dragi se je strinjal da je bolje počakat nekaj mesecev več in priti v najboljše roke....

Tako da žal bom zaenkart še vedno samo navijala za vse vas!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 429
8.4.2008 12:51:24   
womanpolice
Živjo!

sm se odločila, da se vam pridružim. Ker sem nova v tem, bi mi kak nasvet prav prišel.
V postopku sem prvič... vleraj, 7.4.2008, sem imela UZ, in sedaj imam dvojno dozo injekcij pred UZ drug teden... Zanima me kak "zgleda" postopek punkcije jajčnikov in kaj priporočate pred in po tem postopku.

In tiste, ki vam je že uspelo zanosit... Kakšno je povprečje uspeha zanositve; v katerem postopku (prvem, drugem...).... Mogoče se vam zdijo te zadeve samoumevne, ker mi delujete kot strokovnjakinje user posted image , men pa je še vse zelo novo, in bi mi vaša pomoč prav prišla..

p.s. pa še en nasvet rabm... kako odmislite slabo voljo zaradi kopičenja kilogramov? odkar si dajem injekcije, se redim (pa ne da bi kaj več jedla)... vem, da se tudi potem med nosečnostjo zrediš, ampak neb se rada prekomerno, da neb imela potem težave kako to spravt "nazaj dol"... vem, da je to v tem obdobju najmanj kar bi se morale sekirati, ampak mislim, da tud ni zdravo za telo se prekomerno zrediti, zato bi mi vaš nasvet prav prišel...

Že v naprej se vam zahvaljujem, hkrati pa se veselim, da sem postala del takšne družbe kot ste tle gor... vidim, da privoščite ena drugi uspeh (ni zavidanja (oni je pa ratal v prvo, men pa ne, itd....))... vidi se, da držite skupaj, ena z drugo... tud jst z vami držim in vam privoščim vse najboljše in čim manj živčnosti (jst sem namreč kr mal živčna a bo a ne bo....)

lep pozdrav, womanpolice

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.4.2008 13:01:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis, hvala user posted image  btw, mal zanimivo si napisala moje ime pri trepetalkah user posted image

ups, zaje* sorči

user posted image  ni blema user posted image

punce, hvala za navijanje!!! user posted image user posted image user posted image  sem kar solze dobila v oci, ko sem brala... jajaja, hormoni user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 8.4.2008 13:03:50 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.4.2008 13:03:03   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sayuri  hvala,hvala.Izposoja pa pride 370€user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  O marija...

Sicer je bila pa že pred 7 leti 40.000sit.... MAter služijo... pa takole za en dan.....

Ja ja Sayuri.Pa ne za en dan za 5 ur.Da dol padeš.user posted image

jaz sem pred 9leti  plačala izposojo 40.000 sit.....  za 1 dan.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 432
8.4.2008 13:05:26   
krtekxx
Pikovit, hvala za nasvet kako pred punkcijo; bom vzela vse, kar mi bodo ponudili, ker so mi res začele presedati vse bolečine...pri zobarju me že na daleč potolaži ..."ja seveda bomo dali lokalno"...

Womanpolice, ma ne se obremenjevat s kilami, raje vago skri (moj jo je meni na skrivaj pred kratkim vrgel v kanto za smeti, brez heca), boš skrbela za linijo potem, ko bodo otroci odstavljeni.

Jaz komaj sedim na stolu, tako me vse nekaj spodaj žoka, res že cajt, da mi ta moja gnezdeca izpraznijo.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 433
8.4.2008 13:17:21   
pikovit
Punce ena dobra novica od naše DAKECuser posted image user posted image user posted image

bom kopirala najij chat:

Maèka!

A ti nekaj povem?

Dobila po¹to , dobila po¹to , dobila po¹to

15.4. mam razgovor.

Zdej sem pa va¾na.

Evo lubica,da ve ves preširni vesoljni svet,za tvojo srečouser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 434
8.4.2008 13:18:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz komaj sedim na stolu, tako me vse nekaj spodaj žoka, res že cajt, da mi ta moja gnezdeca izpraznijo.

To pa bo mladičkovuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 435
8.4.2008 13:28:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo!

sm se odločila, da se vam pridružim. Ker sem nova v tem, bi mi kak nasvet prav prišel.
Najprej dobrodošla med nami.Upam,da se boš lepo imela z nami.
V postopku sem prvič... vleraj, 7.4.2008, sem imela UZ, in sedaj imam dvojno dozo injekcij pred UZ drug teden... Zanima me kak "zgleda" postopek punkcije jajčnikov in kaj priporočate pred in po tem postopku.
Prvo in glavno brez stresa,obremenjevanj itd.
Punkcija:(a si v Lj)
vsedeš se na gin. stol,daš noge narazen in potem ti naredijo navadrn uz.Te očistijo,dajo v maternični vrat inekcijo in zopet uz,ki ima tako iglo na konc.Z uz spremljajo,kje so celice in punktirajo.Če imaš nizek prag bolečin(jaz imam),zna ta hudič ful bolet,če ne pa pravijo punce da je malce zoprno, ampak da ni panike.V Lj. dobiš inekcijo ketonal v rito,pa še tabl.ketonal.Samo rečt je treba.

In tiste, ki vam je že uspelo zanosit... Kakšno je povprečje uspeha zanositve; v katerem postopku (prvem, drugem...).... Mogoče se vam zdijo te zadeve samoumevne, ker mi delujete kot strokovnjakinje user posted image , men pa je še vse zelo novo, in bi mi vaša pomoč prav prišla..

Dr.Tomaževič je ugotovil,da je povprečje,da ženska zanosi 8x

p.s. pa še en nasvet rabm... kako odmislite slabo voljo zaradi kopičenja kilogramov? odkar si dajem injekcije, se redim (pa ne da bi kaj več jedla)... vem, da se tudi potem med nosečnostjo zrediš, ampak neb se rada prekomerno, da neb imela potem težave kako to spravt "nazaj dol"... vem, da je to v tem obdobju najmanj kar bi se morale sekirati, ampak mislim, da tud ni zdravo za telo se prekomerno zrediti, zato bi mi vaš nasvet prav prišel...
Tle ne moreš kaj dosti narediti.Sploh,ker se rada voda nabira.Boš potem hujšala a pravuser posted image .Lahko pa hodiš na sprehode.Že to je veliko.

Že v naprej se vam zahvaljujem, hkrati pa se veselim, da sem postala del takšne družbe kot ste tle gor... vidim, da privoščite ena drugi uspeh (ni zavidanja (oni je pa ratal v prvo, men pa ne, itd....))... vidi se, da držite skupaj, ena z drugo... tud jst z vami držim in vam privoščim vse najboljše in čim manj živčnosti (jst sem namreč kr mal živčna a bo a ne bo....)

Živčnost,brez veze,nič ne boš dobrega naredila.Raje kakšna joga.

lep pozdrav, womanpolice

Neposredna povezava do sporočila: 436
8.4.2008 13:29:56   
spelka12
O sponži naša pa to je PREČUDOVITO. Hitro pridi nazaj na RR, da ti še osebno čestitamo. Bravo user posted image user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 437
8.4.2008 13:32:05   
krtekxx

Pikovit, mladičkov brez gnezdeca, vsaj nekaj dni. Bomo videli, koliko jih bo na koncu po PGD sploh ostalo. Res ne vem, kako bom zdržala v službi še 2 dni. Kadar grem po stopnicah, se moram kar mal za ograjo držat, ker me vsak korak tako zbode. Res se mi zdi, da sem blizu eksploziji.

A mi lahko katera pove, ali je št. jajčec iz UZ potem pri punkciji držalo. Ena kolegica, ki je ravno tako imela PGD, je rekla, da so njej na UZ skoz govorili o ene 9-ih, pol so ji pa ven vzeli 18.user posted image Žal ni niti eden ostaluser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 438
8.4.2008 13:32:29   
Linda25
womanpolice,

dobrodošla v naš klub user posted image user posted image user posted image .

Drži se punca. Ne sekiraj se glede punkcije jajčnikov. To delajo vagialno in ni take panike. Sicer ni prijetno, ampak gre hitro.

Kdaj imaš naslednji UZ? Glede priporočil pred in po punkciji imaš na prvi strani te teme ali pa na temi IVF marec - nisem prepričana, ti bo morda katera druga bolj točno napisala.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 439
8.4.2008 13:33:11   
stijan
Pa imam malo časa , da napišem da sva bila 31.3. na razgovoru pri Rešu in je povedal da je treba počakat user posted image ,potem pa štartamo z špikanjem,mislim da nekje okrog 25.4.user posted image . Še zdaj ne morem verjet da gre tukaj tako hitro, v mariboru pa devet mesecev čakalne dobe.Lahko pa v Mariboru ostanem na čakalni listi , ampak se mi zdi pri Rešu boljše ,pa mojemu je tudi bolj všeč ,kot v Mariboru.Upam da nam bo uspelouser posted image .Lep pozdrav vsem ,ki še čakate user posted image ,pa tistim ki so zagledaleuser posted image ,tistim ki ni uspelo pauser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 440
8.4.2008 13:37:30   
Grethy
stijan in  womanpolice dobrodošli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 441
8.4.2008 13:38:25   
krtekxx
O, Pikovit, sem prebrala tvoje detajlno poročilo o punkciji v Lj. Si me kar potolažila s tistim, da se vsedeš na stol, daš noge narazen, pol ti pa dajo injekcijo v maternični vrat. To injekcijo so meni enkrat dali (spet Tomaževič), ko so mi delali diagnostično histeroskopijo. Se mi je v trenutku zavrtelo in sem se skoraj zgubila, med samim posegom pa po pravici povedano ni čito nič bolelo, čeprav drugače zelo jamram za vsako bolečinico.
No, mogoče ne bo tako grozno.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 442
8.4.2008 13:40:40   
oktavija
Stijan kako si lahko na dveh koncih hkrati?
Jaz sem danes ravno ovorila z mojo G in pravi da dveh napotnic ni možno dobit... Se pravi la si v MB ali pa pri Rešlu....user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 443
8.4.2008 13:46:37   
womanpolice
hvala za nekatere nasvete...

trenutno (od včeraj) jemljem suprafact in menpur (mislm da se tko napiše)... UZ (v Ljubljani) sem imela v petek, 4.4.2008, pa še ni bilo v redu, potem sem ga imela včeraj, in se dobla še menpur .. zdaj imam UZ 16.4.2008. Zdaj, če sm si dobr prebrala (če si nism, me prosm popravte), to pomeni, da če bo vse ok, dobim "končno" injekcijo in potem po dveh dneh punkcija jajčnikov? pa potem...? mi lahk ktera mal opiše... in kaj svetujete po punkciji in vstavitvi (imam poklic, pri katerem sem na terenu (glejte vzdevek), zato me zanima kaj je dobr in kaj ne, da neb šlo kaj narobe)...

hvala

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 444
8.4.2008 13:48:40   
Sulfinija
Konina,zdaj me pa že malček skrbi zate,ker se še nisi nič javila.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 445
8.4.2008 13:49:39   
ROZICA29
Pozdravljene, punce zlate,
spet imam eno vprašanje, in sicer, ali lahko zamudim štiri ure s suprefactom. Moj namreč pride štiri ure kasneje domov, sama si pa ne upam dati injekcije.
Vsem pošiljam en velik  user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 446
8.4.2008 13:56:27   
pikovit

Pikovit, mladičkov brez gnezdeca, vsaj nekaj dni. Bomo videli, koliko jih bo na koncu po PGD sploh ostalo. Res ne vem, kako bom zdržala v službi še 2 dni. Kadar grem po stopnicah, se moram kar mal za ograjo držat, ker me vsak korak tako zbode. Res se mi zdi, da sem blizu eksploziji.

Pol je pa treba počivat.Lahko je hiper.Pokaži se zdravnikom.Nujno!

A mi lahko katera pove, ali je št. jajčec iz UZ potem pri punkciji držalo. Ena kolegica, ki je ravno tako imela PGD, je rekla, da so njej na UZ skoz govorili o ene 9-ih, pol so ji pa ven vzeli 18.user posted image Žal ni niti eden ostaluser posted image .

Ja tudi to se lahko zgodi.Ampak think pink bejbi

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 447
8.4.2008 13:57:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

stijan in  womanpolice dobrodošli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 448
8.4.2008 13:59:03   
Grethy

Pol je pa treba počivat.Lahko je hiper.Pokaži se zdravnikom.Nujno!

Ja tudi to se lahko zgodi.Ampak think pink bejbi

Jooojjjj, lejte tole našo pikovit ... je kukr en sonček tukej  ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 449
8.4.2008 14:00:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Pozdravljene, punce zlate,
spet imam eno vprašanje, in sicer, ali lahko zamudim štiri ure s suprefactom. Moj namreč pride štiri ure kasneje domov, sama si pa ne upam dati injekcije.
Vsem pošiljam en velik  user posted image .

Če je to enkrat,ni problem.Ampak glej,da se to ne dogaja prevečkratuser posted image

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?