|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
8.4.2008 10:28:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pikovit, sem skor dol padla, tko je lepa oblekca. Uf, bi se še enkrat poročila-samo zaradi tele oblekce user posted image user posted image . Pa torta je tud precej nenavadna...in vse ostalo tudi....

Kolk pa pride izposoja take čudovite oblekce user posted image  user posted image

Sayuri  hvala,hvala.Izposoja pa pride 370€user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 401
8.4.2008 10:29:48   
pikovit
Konina že komaj čakam user posted image user posted image user posted image UZuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 402
8.4.2008 10:32:47   
m.rudovic
PIKOVIT,tudi jaz bi geslo,da vidim obleko lepo prosim

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 403
8.4.2008 10:33:02   
Grethy
... super novička, jaz sem že nekaj slišala o tem samo nisem vedla kdaj stopi v veljavo ... meni itak bolj malo to koristi ... me pa toliko bolj veseli, da boste vse ve imele kako možnost več, kar se mi zdi čisto prav, ker nihče od teh junakov, ki nekaj sklepajo ne ve kolko je za to treba prestajat, psihično in fizično ... me popade malo bes pri takih debatah pa bom kar nehala ... važno je da sta dva več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO.

Mene bi pa nekaj zanimalo ;  danes sem si dala drugo inekcijo Menopur-ja, v soboto pod večer (ponoči) sem dobila user posted image , tako da sem štela nedeljo za prvi dan in sem imela normalno user posted image , od včeraj naprej pa mi je skoraj presahnilo, občasno se mi še malo ulije, ampak glede na to kakšne M znam imet, mi je malo čudno ???? Je to normalno ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 404
8.4.2008 10:35:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pikovit, sem skor dol padla, tko je lepa oblekca. Uf, bi se še enkrat poročila-samo zaradi tele oblekce user posted image user posted image . Pa torta je tud precej nenavadna...in vse ostalo tudi....

Kolk pa pride izposoja take čudovite oblekce user posted image  user posted image

Kaj gre v to ceno? Izposoja obleke, čevlji ... ??? Ljubljana ??

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 405
8.4.2008 10:46:20   
pikovit
Mismis jupi,upam, da ko bom šla v MB,da bm imela zastonj.
Ozone kako kaj?user posted image
Krtekxx pa to so super rezultati.Lepe celice!Zdej pa samo še punkcija in si na konju.Glej,da ko boš prišla zjutraj reci sestram za inekcijo ketonal v rito.Pa tabl..ketonal.Potem bo pa vsa stvar polj lahko za preživet.Pa tudi pomiirjevalo vzemi,ko ti ga bodo ponujale.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 406
8.4.2008 10:47:50   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kaj gre v to ceno? Izposoja obleke, čevlji ... ??? Ljubljana ??

Grethy samo obleka gre semuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 407
8.4.2008 10:50:02   
pikovit
Kaj konkretno ti ne znam odgovoriti.Najprej naredi test,za vsak slučaj.Drugo pa včasih tako pride.Sploh,če človek nima rednih M ali pa če ima PCO.Kaj več,pa mi ne pade na pamet.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
8.4.2008 10:52:57   
ledenka
grejem enega pikca user posted image  ki je lep in mocan, tako da bo kar ostal z mano user posted image  drugi je bil zal prelen in se ni pustil oplodit... ampak glavno, da je eden!!! test pa pade 22.4.

Grethy, moja M je po menopurju tudi naslednji dan presahnila. ocitno to tako vpliva user posted image

pikovitek, res super oblekca user posted image  pa sej to vse pravimo. ful lepo ti pase!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 409
8.4.2008 10:59:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

grejem enega pikca user posted image  ki je lep in mocan, tako da bo kar ostal z mano user posted image  drugi je bil zal prelen in se ni pustil oplodit... ampak glavno, da je eden!!! test pa pade 22.4.

Grethy, moja M je po menopurju tudi naslednji dan presahnila. ocitno to tako vpliva user posted image

pikovitek, res super oblekca user posted image  pa sej to vse pravimo. ful lepo ti pase!

... najprej hvala pikovit za ažurnost pri odgovoru user posted image

in ledenka draga, dvakrat si me razveselila, prvič in seveda bolj močno s tvojo novičko , zdaj ga pa le grej pikeca, me pa že stiskamo pesti in navijamo za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
pa hvala za  odgovor ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
8.4.2008 11:00:58   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 08.04.
Ledenka - ET
Vijolica30 - UZ
pinki2 - punkcija
Krtekxx - UZ

Sreda, 09.04.
Krtekxx - UZ

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledneka greje  user posted image - TEST 22.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Reš 6.5. pregled)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 411
8.4.2008 11:02:13   
mismis
Ledenka, BRAVO za  pikico user posted image user posted image user posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 412
8.4.2008 11:04:52   
ledenka
mismis, hvala user posted image  btw, mal zanimivo si napisala moje ime pri trepetalkah user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 413
8.4.2008 11:15:15   
Ozone
ledenka bravo za pikico.
grethy, ja mislim, da je normalno. Ti kar pogumno naprej.
pikovit, ti si pa celo modno revijo naredila. Kako pa kaj ločevanje? Tudi jaz ločujem, najprej čokoladka, potem pa nutelca user posted image user posted image user posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
8.4.2008 11:17:26   
Ozone
mismis, mene pa lahko daš med navijačice in kandidatke za postopek. Namreč najprej čakam histero, enkrat maja, potem pa naprej.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 415
8.4.2008 11:25:03   
Sulfinija
Konina,čakamo poročilo iz UZ.Me že kar prsti na rokah in nogah bolijo...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 416
8.4.2008 11:26:52   
oktavija
Dober dan drage prijateljice!

Najprej en velik BRAVO user posted image user posted image user posted image  za nov zakon!!!!!

Ledenka ti pa dobro pazi na svojo pikico in močno stiskam pestke za user posted image  !!!!user posted image

No jaz imam pa spet eno novico. Sej vem da boste rekle da sem zelo neodločna vendar imam tehten razlog. Danes sem klicala mojo zdravnico, da bi dolbila napotnico za dr.Rešla v LJ. Zdarvnica je bila nad mojo odločitvijo malo nezadovoljna in mi je jasno namignila naj priložnost v MB nikar ne spuščam iz rok, še posebej zdaj ko se v bistvu že na vrsti.
Tako da sem jo ubogala, saj ji popolnoma zaupam in sem se odločila za MB, zato me prosim pomovno popravite v seznamčku tako kot je bilo prvič napisano, dr.Vlaisavljević 14.5.2008 ob 11.20 - prvi posvet.

Hvala za razumevanje dekleta in hvala tudi Ozone za nekaj zelo koristnih nasvetov!
Rada vas imam!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
8.4.2008 11:28:00   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

ledenka bravo za pikico.
grethy, ja mislim, da je normalno. Ti kar pogumno naprej.
pikovit, ti si pa celo modno revijo naredila. Kako pa kaj ločevanje? Tudi jaz ločujem, najprej čokoladka, potem pa nutelca user posted image user posted image user posted image .

Hvala Ozone ...

... si mi prav polepšala dan s tem tvojim ločevanjemuser posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ... pa ravno moja najljubša sladkarija je na prvem mestu ...

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 418
8.4.2008 11:30:43   
Grethy
oktavija ... bravo za to odločitev ... glavo gor ... v mesecu ljubezni navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 419
8.4.2008 11:34:50   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 08.04.
Ledenka - ET
Vijolica30 - UZ
pinki2 - punkcija
Krtekxx - UZ

Sreda, 09.04.
Krtekxx - UZ

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 420
8.4.2008 11:35:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis, hvala user posted image  btw, mal zanimivo si napisala moje ime pri trepetalkah user posted image

ups, zaje* sorči

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
8.4.2008 11:52:01   
Tia-na
Kje je pa kikaaaaaaaaaaaa?
A ni že počasi čas za test?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 422
8.4.2008 12:07:30   
spelka12
ajsika bravo. user posted image  za tebe in user posted image  za tvojo pikico.
oktavija kdaj pol štartaš?
mišmiš jaz imam v pon.14.4. spet UZ da vidim, če sta se pikici res obdržali in kolk sta že veliki. Za na seznam.
kikaa kje si? A že jokaš od veselja?

Torek, 08.04.
Ledenka - ET
Vijolica30 - UZ
pinki2 - punkcija
Krtekxx - UZ

navijamo, navijamo, navijamo......

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 423
8.4.2008 12:08:12   
sayuri

user posted image user posted image user posted image user posted image  O marija...

Sicer je bila pa že pred 7 leti 40.000sit.... MAter služijo... pa takole za en dan.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 424
8.4.2008 12:11:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

To sem se zdele nasmejalauser posted image .Ti frajla ti.Ja blagor tebi.Jst bi tudi tako ločevala.Moji mi pravijo,da sem tečna kot drek,od kar ločujem.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?