womanpolice
|
DVA STA; DVA SRČKA BIJETA! SVa kar malo jokala od sreče. Na uz je bil Tomaževič, prvič v vseh postopkih kar sem jih imela, sva se srečala. Pa je bil tako simpatičen, je vprašal, če sem že kdaj rodila in koliko. Pa sem rekla, da eno. No, je rekel, sedaj boste pa dva. Pa se je tako lepo nasmejal iz srca, jaz pa solze v oči, pa usta okrog in okrog glave. Pol sem pa samo še vprašala, pa srčka bijeta. Ja, je rekel, seveda. Nevi sva pa danes povedala in je planila v jok in smeh ob enem. Sem jo vprašala zakaj je tako žalostna. Pa je rekla: Pa ne mami, jokam od sreče. Ker sem si tako želela, je pa ratalo. Oh, pikica moja, je bila full vesela, midva pa z njo. Tole je pa res bil en lep dan. Sem se pa naročila na pregled in imam 22.4. pregled pri G, NS pa 30.5. (moramo še preverit tedne). Lp, Nina Živjo, Nina! Midve se še ne poznava, ker sem "nova" tle, ti pa kljub temu čestitam iskreno iz srca... pa tko lepo si napisala, da verjamem, da so se dostim navlažile očke... men tud... Upam, da je to dobra motivacija za tiste, ki mogoče obupujejo... Zame je bilo tvoje sporočilo osvežujoče in motivirano... Kako? Danes sem se prijavila sem gor, čeprav sem že prej kdaj pokukala... in ko sem brala malce komentarje, sem postala malce žalostna, ko sem videla, da ne gre to tko tk hitr, kot bi si želel... ampak ob takšnih sporočilih kot je tvoje, se pa zavem, da ni pomembno kako dolgo oz. kako dolga je pot... temveč je pomemben cilj, ki ga bomo... poslušajte me vse... ki ga bomo dosegle vse tle gor... držim pesti za vse vas, ki držite ena z drugo in tud z menoj.... res ste neverjetne... prave prijateljice! Še enkrat, Nina, iskrene čestitke.... Lp, womanpolice
|