|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
8.4.2008 17:55:51   
womanpolice
DVA STA; DVA SRČKA BIJETA!

SVa kar malo jokala od sreče. Na uz je bil Tomaževič, prvič v vseh postopkih kar sem jih imela, sva se srečala. Pa je bil tako simpatičen, je vprašal, če sem že kdaj rodila in koliko. Pa sem rekla, da eno. No, je rekel, sedaj boste pa dva. Pa se je tako lepo nasmejal iz srca, jaz pa solze v oči, pa usta okrog in okrog glave. Pol sem pa samo še vprašala, pa srčka bijeta. Ja, je rekel, seveda.

Nevi sva pa danes povedala in je planila v jok in smeh ob enem. Sem jo vprašala zakaj je tako žalostna. Pa je rekla: Pa ne mami, jokam od sreče. Ker sem si tako želela, je pa ratalo. Oh, pikica moja, je bila full vesela, midva pa z njo.

Tole je pa res bil en lep dan.

Sem se pa naročila na pregled in imam 22.4. pregled pri G, NS pa 30.5. (moramo še preverit tedne).

Lp, Nina

Živjo, Nina!

Midve se še ne poznava, ker sem "nova" tle, ti pa kljub temu čestitam iskreno iz srca... pa tko lepo si napisala, da verjamem, da so se dostim navlažile očke... men tud... Upam, da je to dobra motivacija za tiste, ki mogoče obupujejo... Zame je bilo tvoje sporočilo osvežujoče in motivirano... Kako? Danes sem se prijavila sem gor, čeprav sem že prej kdaj pokukala... in ko sem brala malce komentarje, sem postala malce žalostna, ko sem videla, da ne gre to tko tk hitr, kot bi si želel... ampak ob takšnih sporočilih kot je tvoje, se pa zavem, da ni pomembno kako dolgo oz. kako dolga je pot... temveč je pomemben cilj, ki ga bomo... poslušajte me vse... ki ga bomo dosegle vse tle gor... držim pesti za vse vas, ki držite ena z drugo in tud z menoj.... res ste neverjetne... prave prijateljice!

Še enkrat, Nina, iskrene čestitke....

Lp, womanpolice

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.4.2008 18:37:38   
Sulfinija
Konina,wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow pa to je super noviča dvojčke boste imeli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.4.2008 18:41:58   
mateja_goljev
čestitam Konina!!!!
user posted image bravo!!!
čim lepšo nosečnost ti želim, uživaj!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 478
8.4.2008 18:44:06   
mateja_goljev
jaz že nestrpno čakam petek, da povejo kako in kaj. Ja v petek imam UZ, mislem da je Tomaževič. Kdo pa je naslednji teden pa ne vem, a katera ve? hvala!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 479
8.4.2008 18:51:57   
YULIAH
Konina, jupi, čestitke za tvoji user posted image user posted image , tako lepo. Želim ti vso srečo naprej!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.4.2008 19:14:45   
sapi
mismis, Grethy, hati, bambi75, Ozone, mavrica72, žirafca, **Nina**, gold fish, Pija76 hvala vam saj smo borke a ne in se ne damo ...
konina to je pa tako lepo brati so mi kar solzice veselja na oči prišle ... pa kar dva res lepo ...
ledenka ta je gotovo borec-ka, če je samo eden bo videla ... ti pa imaš zaloge ...
lara light kako si, končno si se nam malo oglasila ...
spelka 12 hvala ti ...
pikovit malo sem počivala sedaj sem v redu sem že klicala in se naročila k Ribičevi tako, da imam 6.5. pregled in posvet kako naprej ... mi je pa sestra Mira rekla, da je št. za postopek ista in takoj, ko mi moja G da zeleno luč pokličem in grem ponovno v postopek ... berem, da imaš lepo oblekico, če lahko bi jo tudi jaz rada videla ... ja drago pa je jaz sem jo kar kupila glede na to, da ni bila prav veliko dražja kot sposojena ...

Lahko jo še jaz začnem izposojat za 150 no a sem ugodna user posted image  ... sicer je pa res lepa ....

YULIAH hvala ti ... zagotovo bo vse ok za vsak slučaj eno user posted image ...
snežinka 7 jaz pa upam, da pri tebi uspe kot si želiš ...
mandreja user posted image user posted image  saj sva pogumni a ne in se ne dava ...
m.rudovic super za srčka sedaj pa le uživaj s pikico ...
krtekxx super za celice potem jih bo pa kar nekaj ... uh tole je pa že sumljivo, če sedeti ne moreš user posted image  ...
womanpolice lepo se imej med nami ...
Sponži super upam, da k nam nazaj prideš ...
stijan super za začetek ... sedaj gre pa zares ...
pinki2 super za punkcijo .. torej v četrtek držimo pesti ...

sapi

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.4.2008 19:16:43   
kajsica
Konina, tako zelo sem vesela zate!!!! Čuvaj se punca in naj ti ti meseci minejo s čim manj težav. Res sem vesela zate!!!! Še enkrat čestitke!

Mateja_Goljev, na GK je pač tako komu prideš v roke tisti te pa pregleda. Meni osebno je to zelo zelo zoprno in moteče. Drugače pa mislim da Tomaževič dela po proghramu v sredah ali torkih, nisem prepričana.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.4.2008 19:21:56   
kikaa
Test negativen...pa tut "ulilo" se je oreng, tako da pri meni ni več dileme...user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.4.2008 19:26:32   
sayuri
kikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.4.2008 19:26:41   
womanpolice
zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo... ampak jst verjamem, da ti naslednjič bo....

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.4.2008 19:27:07   
sapi
kikaa res mi je hudo user posted image  ... mislim nate ... drži se ...

sapi

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.4.2008 19:32:56   
womanpolice
Živjo punce...

Nekaj me zanima... Nekaj strani nazaj sem videla, da se dogovarjate za pijačko (oz. ste se dogovorile).. A se tkole kdaj dobite na kavici in kakšno rečete? To se mi zdi odličen način komunikacije, ker beseda bolj "gladko" steče; s tem mislim hitreje, pa tud informacij je več na kupu...
Full se mi dobr zdi, da tko skup držite ena z drugo in mislim, da bi bilo nekaj enkratnega, če bi se kdaj skupaj dobile npr. na pijački, na bowlingu, na sprehodu,.... ne vem... malo druženja... trepljanja po ramcah, vzpodbujevanja, itd.
Kaj menite?

P.s. Ko sem bila prvič na UZ sem mal začutla te povezanosti med ženskami, ki sedimo tam...  ampak komunikacije pa ni... redkokdaj slišim katero, ki se pogovarja o svojih izkušnjah, problemih (glede tega), itd. Mogoče se bojimo, da je preveč žensk na kupu, da bi to delile... ne vem...

lep pozdrav vsem...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.4.2008 19:33:44   
arneja
Kikka, solzice iztoči, potem pa glavo gor in ponosno naprej user posted image . Itak nam kaj drugega ne preostane. Enkrat nam bo sigurno čisto vsem uspelo, boš videla user posted image .

Konina, braaavo, dvojna nosečkica user posted image user posted image . Si predstavljam, da so vama solzice v očke stopile user posted image .

M. Rudovič, tudi tebi čestitke za enega srčka user posted image . Ti je v drugem postopku uspelo, ne?

Kaj ni naša Abra danes dobila izvide? Abra, nam poveš, kako in kaj user posted image ?

Lara, upam, da bo vse ok, in laparaskopija ne bo potrebna. Pa bomo maja skupaj trepetale user posted image .

Kajsica, imaš že kakšne posebne priprave na postopek user posted image ?

Tudi vsem ostalim pestke za tisto, kar potrebujete user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.4.2008 19:38:08   
YULIAH
Kikaa, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.4.2008 19:42:46   
Tia-na
Kikaa, en velik virtualni objem tuid od mene.

Zdaj pa pozitivno naprej. Čakajo te še zamrznjenčki in ni vrag, da en ne bo pravi.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.4.2008 19:43:02   
kajsica
Arneja, ne ni nobenih posebnih priprav, ker sem še vedno na KT, ker bom morala 2 škatli brez prekinitve pojesti skupaj. Tako da M ne bo cca 2 meseca, samo iz napačnih razlogov. Ma mene še vedno matra ta izcedek, sedaj se mi zdi da se pa že malo dolgo vleče in če ne bo bolje grem naslednji teden do G, ker se mi zdi da je tak čuden in tudi vonj je malo čuden. Ne bi rada še kakega vnetja fasala zraven....Sem si pa že kupila čaj iz malinovih listov, pa aspirin 100 že tudi imam doma. Kaj pa ti, si že kaj na trnih v pripravah? Joj mačkica, tako ti privoščim, da ti sedaj res uspe, ker takšno smolo kot smo jo pa sedaj imele.....TO SE MORA KONČATI IN SE JE KONČALA!!!! Sedaj pa zmagi naproti!!!

Ja m.rudovič, tudi jaz ti čestitam!!!! Pazi nase in na pikico punca!!!!

kikaa, nič obupovati. Vem da ti je hudo, izjoči bolečino, naberi novih moči in v akcijo, v nove boje!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.4.2008 19:46:58   
sonček33
Eno vprašanje - kdaj lahko pričakujem punkcijo (približno), če imam dolg postopek in sem se začela špikat 31.3.??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.4.2008 19:54:34   
arneja
Kajsica, a še cel april in maj moraš KT jesti?? Zakaj pa to user posted image ? Pojdi raje k zdravniku pokazat ta čudni izcedek. Imaš prav, dovolj grdega nas je doletelo, zdaj se je to končalo in priborile si bomo zmago user posted image . Jaz pridno vitaminčke jem (E-vitol, matični mleček, Centramed in Q-encim), pa še tablete Algea si bom kupila. Pa vsake toliko časa rito na 15-20-minutni tek zvlečem user posted image . Sem pa ta mesec kar upala, da nama bo kar po domače user posted image  uspelo, ker sem imela le še hormončke v sebi, pa kup vitaminov sem pojedla - no, danes je 30. dan, če še kakšnih 5 dni zdrži, bom šla pa kar po testek user posted image . Ja, bo spet tisto, da potem svizec zavije čokolado user posted image . Moj pa tako pravi, da sem glede na to, kaj govorim, že tri leta vsak mesec noseča user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.4.2008 20:07:08   
kajsica
Arneja, ne KT sem jedla pred posegom eno škatlo in brez prekinitve sem na GK dobila še drugo in jo jem sedaj, tako da čez 15 dni zaključim te tablete (ampak jo tako rada pozabim vzet, mam srečo, da zvečer pšreden grem spat obvezno spijem kozarec vode in evo tam so tabletke).
Ja saj sem rekla, če ne bo bolje grem na pregled, me pa malo po jajčnikih tud špika. Pa user posted image  ne smeva.....Ja kt si tudi ti rekla, dovolj je tega sranja, sedaj pa smo na vrsti.

Drugače pa držim pesti za teh 5 dni in nadaljne mesece!!!! Javi!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.4.2008 20:09:46   
kajsica
Arneja, sem te pozabila vprašati, kako pa je kaj s tvojim dragim, se je že kaj pocajtal?!
Sem pa pred posegom tudi jaz začela mal na domače kolo, pa so šle 3 kilce lepo stran, sedaj pa spet počivam!!!!

Abra, ja kaj je s tvojim izvidom? Daj javi se, malo pa nas skrbi!!! Upam, da je vse OK!!!!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 8.4.2008 20:10:11 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.4.2008 20:10:04   
ledenka
kikaa user posted image  

konina, cestitam! user posted image  a kar dva! user posted image user posted image

mrudovic, tudi tebi cestitke!!! user posted image  

soncek, po moje cez kake 20 dni od zacetka spikanja... ce se spikas od 22. dneva, in imas punkcijo nekje 14. dan naslednjega cikla user posted image  6+14=20. ampak priblizno, ne me drzat za besedo, moja punkcija je bila 12. dan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.4.2008 20:14:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

kikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

žal mi jeuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.4.2008 20:16:08   
womanpolice
pikovit... imaš zs user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.4.2008 20:18:14   
dajamaja
Konina, m.rudovic čestitke za srčkeuser posted image user posted image user posted image ! Mirno in zadovoljno nosečnost obema!
Kikaa, Sapi žal mi je user posted image

Arneja, zelo si pridna s pripravami. To, da bi pa doma uspelo pa po moje vsaka med nami tudi vsak mesec pričakuje user posted image . Nekaterim srečkam je tudi uspelo in torej ni nemogoče. Sej "del" je pa tud prijeten tko, da vidva kr .... 

Abra, so izvidi danes že! Dej se javi!

Ledenka, zdej pa še finale!!

Pija, a danes se tud okol stepaš user posted image !?

Mismis, sem bila pri atu ja. Če bi vedla, da bom tako hiter, bi se zmenla, da pridem nazaj v službo user posted image . Sej za njega vem, da je turbo, presenetilo me je, da gužve ni bilo nobene v čakalnici. Sicer sem pa že v akciji. Imam Agrulab in potem bo še Menopur in Citrotide - skratka zadnja kombinacija, ki se je še najbolj obnesla. Pa Bavario bom morala nabavit, da bova uglašene. Tudi za Heinekena se lahk zmeniva.Kapacitete sem pa tudi jaz nekoč imela zavidljive, zdej pa tko izven forme user posted image  

Tko, ostalih res žal ne dohajam, ker nimam vsak dan časa prebirat in kaže da bo še slabše. Želim pa vam vse dobro in željen uspeh čimprej!!!!! 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.4.2008 20:19:58   
arneja
Kajsica, moj je na srečo spet takšen kot je bil user posted image . Edino malo ga tole vreme daje, ker ga na mestih, kjer je imel zlomljeno, boli. Pa bo že preživel. Ga malo bolj pocrkljamo pa gre user posted image . Se pravi, tablete do konca aprila poješ in bova skupaj trepetali user posted image . Zakaj pa ne smeta slončkati, če itak tabletke ješ user posted image ? Moje pestke so stisnjene nazaj zate user posted image . Tokrat bo uspelo, samo verjeti moram v to user posted image !

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?