|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
8.4.2008 14:03:30   
ROZICA29
Pikovit hvala za odgovor, upam da dragi ne bo več takole zamujal.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.4.2008 14:06:44   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

hvala za nekatere nasvete...

trenutno (od včeraj) jemljem suprafact in menpur (mislm da se tko napiše)... UZ (v Ljubljani) sem imela v petek, 4.4.2008, pa še ni bilo v redu, potem sem ga imela včeraj, in se dobla še menpur .. zdaj imam UZ 16.4.2008. Zdaj, če sm si dobr prebrala (če si nism, me prosm popravte), to pomeni, da če bo vse ok, dobim "končno" injekcijo in potem po dveh dneh punkcija jajčnikov? pa potem...? mi lahk ktera mal opiše... in kaj svetujete po punkciji in vstavitvi (imam poklic, pri katerem sem na terenu (glejte vzdevek), zato me zanima kaj je dobr in kaj ne, da neb šlo kaj narobe)...

hvala

si pridno začela z akcijo pikanja in kr veselo naprej ... vse kar ti ne bo jasno boš pa izvedela tukaj ... so tu borke ki oso že nekaj postopkov dale skoz in se še vedno ne dajo, pa tudi kak nasvet od njih  dobiš "za šalo" ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.4.2008 14:10:12   
pikovit
Womanpolice imaš zs

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.4.2008 14:13:42   
spelka12
konina kako je šlo? Nikjer se ne javišuser posted image . A sta 2 a so 3je?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.4.2008 14:15:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

konina kako je šlo? Nikjer se ne javišuser posted image . A sta 2 a so 3je?user posted image

Ja Konina zdej pa že mene zanima.Kako je šlo?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.4.2008 14:21:16   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ja Konina zdej pa že mene zanima.Kako je šlo?

jz sem tud ratala fejst firbčna, dej da en pirček spijemo na zdravje nooooo

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.4.2008 14:23:40   
lara light
user posted image  vsem trepetalkam!
Ostalim topel in sončen pozdravček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.4.2008 14:31:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image  vsem trepetalkam!
Ostalim topel in sončen pozdravček!user posted image

Lari mi pa nimamo sončkauser posted image .Se vidi iz kje si domauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.4.2008 14:52:41   
Mijavček
Bejbe, sam na hitrco se javim...

Stijan in womanpolice živjo. Policajka, od punkcije do ET počivaš, pa ene dva tri dni po ET, potem pa načeloma lahko normalno živiš in čakaš kaj bouser posted image  Edin, če boš mela preveliko reakcijo jajčnikov, se moraš bolj pazit pri fizičnih aktivnostih (težko dvigovanje, sukanje v pasu), sicer boš pa vidla kako se boš počutila, lahko greš tud do testa na bolniško, če ti tko paše. Aja, pri nas je ratalo v 3. poskusu IVF... je pa to zelo različno... bolj loterija se mi zdi, lahko od prve trofneš al pa mal dlje probavaš. Ampak na koncu pa le enkrat rata.

Konina? Kje si?

Pa ful vesela sem za Dakca, pa kar mal jo pogrešam.

Ledenka, čestitam, zdaj je pa Ice lady dobila Ice baby user posted image . Držim pesti, da se fajn zalima, tja kamor mora user posted image .

Lari, a sooončka mateee??? Pri nas je pa čist zima. Kdaj začneš?

Vsem bejbikam lupčka od user posted image .... ja, še zmer slabo, na jetra mi gre user posted image , se bom iz user posted image  kar v user posted image  spremenila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 459
8.4.2008 15:10:02   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 08.04.
Ledenka - ET
Vijolica30 - UZ
pinki2 - punkcija
Krtekxx - UZ

Sreda, 09.04.
Krtekxx - UZ

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.4.2008 15:56:26   
YULIAH
Da vas mal spet pozdravim. Danes sem zopet imela rjavi izcedek, sem si raje vložek dala not. Pa še to, iz firbčnosti sem naredila test, pa je bil negativen...sprva zelo razčarana, ker sem bila 100% da tokrat pa ziher bo, potem pa sem si rekla, saj še ni nič dokončno. Bomo v ponedeljek videli.
Vsem trepetalkam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 461
8.4.2008 16:07:50   
ledenka
user posted image

tkole, punce, za spikalke in navijacice castim! user posted image  da se vam besede pozlatijo! user posted image

Yuliah, ti si pa kar pohitela - so ze vedeli, zakaj so ti rekli, da delaj test 14. kak dan prej bi ze pokazal, ne pa eden prej! umiri se in pocakaj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 462
8.4.2008 16:24:43   
stijan
Oktavija ,jaz sem bila novembra v Mariboru na razgovoru in sva takrat  oba oddala napotnico,marca pa sem se odloćila da grem k Rešu in sem prejšnji teden brez problema dobila napotnico pri ginekologu,moj  pa pri osebni zdravnici.Dvignila sem izvide v Mb na antisterilitetni ,da mi ni bilo treba še enkrat kri dajat pri Rešu,pa mi je sestra v Mb rekla da pri njih kar naprej ostanem na čakalni listi,da to nič ne spremeni. Reš pa je tudi svetoval da naj v Mb vse tak pustiva kot je ,da lahko pol še v Mb poskusiva če ne bi pri njem uspelo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 463
8.4.2008 16:46:09   
pinki2
evo mene punkcija uspela ,prdelala sem 4 lepa jajčeca,
ni blo pa ne fino in ne grozno,tko da punce katera čaka vna punkcijo kar pogumno!
v  četrtek 10.4 me čaka et

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.4.2008 17:06:07   
Mijavček
nki, super, da te ni preveč bolelo in bravo za lepa jajčka. Pa naj se jim zgodi...user posted image

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 465
8.4.2008 17:18:22   
konina
Joj, sem vas pustila čakati. Ni šlo drugače, sem šele sedaj do računalnika prišla.

DVA STA; DVA SRČKA BIJETA!user posted image

SVa kar malo jokala od sreče. Na uz je bil Tomaževič, prvič v vseh postopkih kar sem jih imela, sva se srečala. Pa je bil tako simpatičen, je vprašal, če sem že kdaj rodila in koliko. Pa sem rekla, da eno. No, je rekel, sedaj boste pa dva. Pa se je tako lepo nasmejal iz srca, jaz pa solze v oči, pa usta okrog in okrog glave. Pol sem pa samo še vprašala, pa srčka bijeta. Ja, je rekel, seveda.

Nevi sva pa danes povedala in je planila v jok in smeh ob enem. Sem jo vprašala zakaj je tako žalostna. Pa je rekla: Pa ne mami, jokam od sreče. Ker sem si tako želela, je pa ratalo. Oh, pikica moja, je bila full vesela, midva pa z njo.

Tole je pa res bil en lep dan.

Sem se pa naročila na pregled in imam 22.4. pregled pri G, NS pa 30.5. (moramo še preverit tedne).

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 466
8.4.2008 17:26:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

ni blo pa ne fino in ne grozno,tko da punce katera čaka vna punkcijo kar pogumno!

Bravo in čestitke za jajčkauser posted image

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 467
8.4.2008 17:29:23   
konina
pikovit, čudovita nevesta boš. Obleka je fantastična ti v njej pa še bolj. user posted image  Torto bi pa kar pojedla, izgleda super.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 468
8.4.2008 17:29:35   
Grethy
pinki2
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

bravo pinki2 za jajčeca ... hvala za vspodbudo ... naj se lepo oplodijo in delijo ... srečno na ET ...

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 469
8.4.2008 17:31:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Joj, sem vas pustila čakati. Ni šlo drugače, sem šele sedaj do računalnika prišla.

SVa kar malo jokala od sreče. Na uz je bil Tomaževič, prvič v vseh postopkih kar sem jih imela, sva se srečala. Pa je bil tako simpatičen, je vprašal, če sem že kdaj rodila in koliko. Pa sem rekla, da eno. No, je rekel, sedaj boste pa dva. Pa se je tako lepo nasmejal iz srca, jaz pa solze v oči, pa usta okrog in okrog glave. Pol sem pa samo še vprašala, pa srčka bijeta. Ja, je rekel, seveda.

Nevi sva pa danes povedala in je planila v jok in smeh ob enem. Sem jo vprašala zakaj je tako žalostna. Pa je rekla: Pa ne mami, jokam od sreče. Ker sem si tako želela, je pa ratalo. Oh, pikica moja, je bila full vesela, midva pa z njo.

Sem se pa naročila na pregled in imam 22.4. pregled pri G, NS pa 30.5. (moramo še preverit tedne).

Jupi,bravo,super Ninicauser posted image user posted image user posted image .Čestitke zauser posted image user posted image  in user posted image user posted image .Pa še čestitkie Starejši sestrici Nevi.Jupi sem vesela

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 470
8.4.2008 17:34:31   
Grethy

Ooooooooooooo , pa smo te dočakal ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dva user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

si pa tako lepo napisala da sem tud jaz dobila solze v oči ... Srečka -> zdej se pa cartajte maximalno !!!!!!!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 471
8.4.2008 17:38:39   
Mijavček
O Nina, bravouser posted image

res si tko lepo napisala, jaz mam tud vlažne učke user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 472
8.4.2008 17:40:07   
pikovit

pikovit, čudovita nevesta boš. Obleka je fantastična ti v njej pa še bolj. user posted image  Torto bi pa kar pojedla, izgleda super.

Lp, Nina

Hvala Konina.Ti pa prečudovitauser posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 473
8.4.2008 17:42:27   
lara light
Draga Konina, čudovita novica! Zelo, zelo sem vesela zate in za tvojo družinico!user posted image user posted image user posted image +user posted image user posted image  Prelepo! Uživajte in vso srečo za naprej!

Pupe moje, sonček le v srčku, tudi pr nas deževno, zimsko in vlažno mrzlo do kosti!user posted image  Čakam na maj...user posted image  konec aprila bom poklicala za dejt z Rešem...18/4 grem preverit situacijo na Uz glede endometrioze...potem pa, če ne bo potrebna laparo, akcijauser posted image

Pridne ste!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 474
8.4.2008 17:42:51   
konina
user posted image , hvala pikovit.

Punce, hvala za veselje, ki ga z mano delite, hvala za vso vzpodbudo v tem času in še prej, hvala za pestke...Obljubim, da vam bom vrnila v isti meri ali pa še bolj. Bom najbolj glasen navijač tukaj!

Lp, Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?