|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
3.5.2008 15:34:20   
_sanja_*
Živjo punce!

Kako ste kaj? Malo se vam javljam, da vam sporočim, da mislim na vas in za vse močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Naj bo maj čim lepši in seveda čim bolj roza!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.5.2008 17:41:49   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

IZVIRNO SPOROČILO: dreja81

oj
mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila...

mejte se

user posted image user posted image user posted image

Božček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.5.2008 19:24:15   
sonček85

oj

mejte se
velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bo v juniju bojle.veselo slončkanje še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.5.2008 19:27:28   
tinč407
zopet je mesec naokoli in v teh dneh pričakujem ovulacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če se bo zemlja tresla se ne batuser posted image user posted image   to sva samo midva z mojim user posted image  kako veselo user posted image  user posted image

joj kako bo lušno user posted image user posted image user posted image

potem pa zopet živčki do konca meseca user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.5.2008 19:34:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

zopet je mesec naokoli in v teh dneh pričakujem ovulacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če se bo zemlja tresla se ne batuser posted image user posted image   to sva samo midva z mojim user posted image  kako veselo user posted image  user posted image

tudi pri nas je ovulacija in se celoa okolica celja trese,zato vsi lepo na zaslužen vikend da ne boste doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 755
3.5.2008 19:58:46   
lunica85
zdaj mi pa nič več ni jasno

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.5.2008 20:34:03   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: lunica85

kaj ti ni jasno?? user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lunica85)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.5.2008 20:39:47   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: lunica85

kaj ti ni jasno?? user posted image user posted image user posted image
ja to da ne vem več kaj je to.kr neki mi kode mnejava in e mi ga bo sfuzlal.no pa sem se odločla da ne bom več lunica pa bom samo sonček 85,samo ne vem če lahko sprejemam pošto ali ne ker me ne vpiše kot bi me moralo.za vsako moram vpisati kodo ki mi jo prej ni bilo treba.ne vem kaj je to odkar sem internet prestavla na moj računalnik.

kaj mislite.upam da ni katera jezna na mene ker neki nick spremijam sam res ne vem kaj naj.no sedaj bom samo sonček85 in ne lunica 85.sem se tako odločla in upam a me razumete.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.5.2008 20:47:13   
witto
Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala user posted image , 30.4.user posted image . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. user posted image  bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.5.2008 21:12:01   
Anonimen
Zivjo punce!

Jaz sem se vrnila z dopusta. Krasno je bilo. Nismo bili sicer preveč pridni, ker nama je v postelji družbo delal otrok, ampak uživali smo pa 100 na uro.

Ful me matra, da bi v tem tednu že kak testek delala, pa se bom kr zadržala in če bodo mogoče proti koncu tedna kakšni znaki, bom takrat mogoče že kak testek žrtvovala, če ne pa potem naslednji teden.

Upam da se vam vsem, ki v tem tednu nepričakujete pokaže en debel + oz. user posted image , za vse ostale, ki vas je obiskala user posted image  pa en topel user posted image .

lp

anonimna "Pujsi" user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
3.5.2008 23:05:40   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala user posted image , 30.4.user posted image . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. user posted image  bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pravijo, da baje rata glih tedaj ko se sprostiš in vse odmisliš...
mogoče pa je tudi tebi to namenjeno in bo zdaj pokazalo en velik user posted image user posted image user posted image user posted image  ko boš najmanj pričakovala

v vsakem primeru ti želim to kar si sama, saj sama veš kaj je najboljše za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.5.2008 2:56:53   
Raguel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pravijo, da baje rata glih tedaj ko se sprostiš in vse odmisliš...
mogoče pa je tudi tebi to namenjeno in bo zdaj pokazalo en velik user posted image user posted image user posted image user posted image  ko boš najmanj pričakovala

v vsakem primeru ti želim to kar si sama, saj sama veš kaj je najboljše za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.5.2008 7:52:42   
Anonimen
Dobro jutro punce, kako ste kaj? Želim vam user posted image user posted image user posted image da bo v maju čimveč user posted image . Bom vaša navijačica. In res je, rata ravno takrat, ko se sprostiš in odmisliš vse skupaj. user posted image

(odgovor članu Raguel)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
4.5.2008 8:12:55   
pikipu
Dobro jutro punce! Upm, da ste OK. Ker se maj komaj začenja, želim vsaki en velik plusek. Navijam za vas!!!

Mene je žal že en dan prej obiskala user posted image  . user posted image  Saj je seveda nismo pričakovali, samo kar je, pač je. No, bom pa optimist in pravim, da imam ta mesec dve šansi: ne pričakujem je 30.5.

Lepo se imejte in veselo telovadite v mesecu ljubezni!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.5.2008 12:28:55   
sonček85
witto velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ne obupaj.prepusti se in boš videla da bo ko bošš najmanj pričakovala in boš potem veselo skakljala okoli.ti bo pa sigurno to leto uspelo tako da se ne sekiraj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.5.2008 12:48:31   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

Dobro jutro punce! Upm, da ste OK. Ker se maj komaj začenja, želim vsaki en velik plusek. Navijam za vas!!!

Mene je žal že en dan prej obiskala user posted image  . user posted image  Saj je seveda nismo pričakovali, samo kar je, pač je. No, bom pa optimist in pravim, da imam ta mesec dve šansi: ne pričakujem je 30.5.

Lepo se imejte in veselo telovadite v mesecu ljubezni!!!

user posted image user posted image user posted image konec meseca pa moraš biti roza,a me slišiš?

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.5.2008 12:48:52   
kalaxy
Živjo punce,

user posted image  bi mogla dobiti že v petek, pa še danes ni ne duha ne sluha.
Sem v petek zjutraj naredila test pa ni nč pokazal, tako, da ne vem kaj naj si mislim.
Imam pa že od torka noro prebavo, pa apetit za ponort, sam na hrano mislim.
Do sedaj sem jo imela točno kot urca, tako, da še vedno upam, da pa mogoče kaj je.
Pa me vsake tolko mal zašravfa, ma nč konkretnega in prsa me ful pečejo.
Bom jutri ponovila test. Sej bi ga že danes, sam nimam nč na zalogi in moram počakati, da se trgovine odprejo.
Upam, da bo kaj sreče. To je 7. krog. Prvič nam je uspelo šele po HSG po 1,5 leta.

LP

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.5.2008 14:18:34   
spps
Ojla punce!Kako ste kaj?So vas prazniki izmučli? user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem,ki ste dobile tečkouser posted image user posted image user posted image večina ima še drugo možnost v maju,dobro jo izkoristiteuser posted image user posted image user posted image user posted image
witto,ti si pa naberi novih moči in en veeeeeeeeeeeliiiiik objem zateuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.5.2008 14:19:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy

Živjo punce,

user posted image  bi mogla dobiti že v petek, pa še danes ni ne duha ne sluha.
Sem v petek zjutraj naredila test pa ni nč pokazal, tako, da ne vem kaj naj si mislim.
Imam pa že od torka noro prebavo, pa apetit za ponort, sam na hrano mislim.
Do sedaj sem jo imela točno kot urca, tako, da še vedno upam, da pa mogoče kaj je.
Pa me vsake tolko mal zašravfa, ma nč konkretnega in prsa me ful pečejo.
Bom jutri ponovila test. Sej bi ga že danes, sam nimam nč na zalogi in moram počakati, da se trgovine odprejo.
Upam, da bo kaj sreče. To je 7. krog. Prvič nam je uspelo šele po HSG po 1,5 leta.

LP
držim pesti in navijam zateuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.5.2008 14:59:37   
Barbk

oj

mejte se

user posted image user posted image user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 770
4.5.2008 15:02:24   
Barbk

user posted image user posted image user posted image user posted image  Madonca tale maj pa sam trese in ruka...user posted image  Držim pesti za uspešno user posted image .

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.5.2008 15:05:05   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tudi pri nas je ovulacija in se celoa okolica celja trese,zato vsi lepo na zaslužen vikend da ne boste doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, Lunca...je čist vseen glih k si tak fejst bejba. user posted image  Naj bo tole rukanje produktivno. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 772
4.5.2008 15:07:44   
Barbk

Witto tako zelo navijam zate. user posted image Verjamem, da vama bo kmalu uspelo.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 773
4.5.2008 15:11:00   
Barbk
Zdaj ne bom pa več citirala, ker je tole mal too much. user posted image  Pikipu user posted image  in da bo naslednji krog uspešen. Kalaxy držim pesti, da bo v teh dneh plusek.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 774
4.5.2008 15:18:30   
Barbk
Ja pa da še mal o seb napišem. user posted image  Men se ene čudne stvrai dogajajo. Danes zjutraj se zbudim (15 dan) rjava sluz oz. že kar bolj izcedek. Čez pol ure pa nič več, malo rumenega izcedka (ki je čudnega vonjauser posted image ), čudni občutki kot, da bo ta rdeča prišla vsak cajt...Grozaaaaaa. Ne vem več kaj se to dogaja z mano. Jaz bi tako rada zagledala magični plusek in se zavedala bitjeca v meni...pa takole, no.user posted image  Nikoli nisem imela težav, vedno redne menstruacije, praktično hitro zanosila z Manco, edino tisti ss pred Manco...Drugače pa vse ok. Sem žalostna, priznam...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?