Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 15:34:20
|
|
|
|
_sanja_*
|
Živjo punce! Kako ste kaj? Malo se vam javljam, da vam sporočim, da mislim na vas in za vse močno držim pesti Naj bo maj čim lepši in seveda čim bolj roza!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 17:41:49
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 IZVIRNO SPOROČILO: dreja81 oj mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila... mejte se Božček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 19:24:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja81 oj mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila... mejte se veliki in bo v juniju bojle.veselo slončkanje še naprej
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 19:27:28
|
|
|
|
tinč407
|
zopet je mesec naokoli in v teh dneh pričakujem ovulacijo če se bo zemlja tresla se ne bat to sva samo midva z mojim kako veselo joj kako bo lušno potem pa zopet živčki do konca meseca
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 19:34:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 zopet je mesec naokoli in v teh dneh pričakujem ovulacijo če se bo zemlja tresla se ne bat to sva samo midva z mojim kako veselo joj kako bo lušno potem pa zopet živčki do konca meseca tudi pri nas je ovulacija in se celoa okolica celja trese,zato vsi lepo na zaslužen vikend da ne boste doma.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 19:58:46
|
|
|
|
lunica85
|
zdaj mi pa nič več ni jasno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 20:34:03
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica85 zdaj mi pa nič več ni jasno kaj ti ni jasno??
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 20:39:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 IZVIRNO SPOROČILO: lunica85 zdaj mi pa nič več ni jasno kaj ti ni jasno?? ja to da ne vem več kaj je to.kr neki mi kode mnejava in e mi ga bo sfuzlal.no pa sem se odločla da ne bom več lunica pa bom samo sonček 85,samo ne vem če lahko sprejemam pošto ali ne ker me ne vpiše kot bi me moralo.za vsako moram vpisati kodo ki mi jo prej ni bilo treba.ne vem kaj je to odkar sem internet prestavla na moj računalnik. kaj mislite.upam da ni katera jezna na mene ker neki nick spremijam sam res ne vem kaj naj.no sedaj bom samo sonček85 in ne lunica 85.sem se tako odločla in upam a me razumete. lp
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 20:47:13
|
|
|
|
witto
|
Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala , 30.4. . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 21:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo punce! Jaz sem se vrnila z dopusta. Krasno je bilo. Nismo bili sicer preveč pridni, ker nama je v postelji družbo delal otrok, ampak uživali smo pa 100 na uro. Ful me matra, da bi v tem tednu že kak testek delala, pa se bom kr zadržala in če bodo mogoče proti koncu tedna kakšni znaki, bom takrat mogoče že kak testek žrtvovala, če ne pa potem naslednji teden. Upam da se vam vsem, ki v tem tednu nepričakujete pokaže en debel + oz. , za vse ostale, ki vas je obiskala pa en topel . lp anonimna "Pujsi"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 23:05:40
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala , 30.4. . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas pravijo, da baje rata glih tedaj ko se sprostiš in vse odmisliš... mogoče pa je tudi tebi to namenjeno in bo zdaj pokazalo en velik ko boš najmanj pričakovala v vsakem primeru ti želim to kar si sama, saj sama veš kaj je najboljše za tebe
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 2:56:53
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 IZVIRNO SPOROČILO: witto Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala , 30.4. . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas pravijo, da baje rata glih tedaj ko se sprostiš in vse odmisliš... mogoče pa je tudi tebi to namenjeno in bo zdaj pokazalo en velik ko boš najmanj pričakovala v vsakem primeru ti želim to kar si sama, saj sama veš kaj je najboljše za tebe se podpišem
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 7:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce, kako ste kaj? Želim vam da bo v maju čimveč . Bom vaša navijačica. In res je, rata ravno takrat, ko se sprostiš in odmisliš vse skupaj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 8:12:55
|
|
|
|
pikipu
|
Dobro jutro punce! Upm, da ste OK. Ker se maj komaj začenja, želim vsaki en velik plusek. Navijam za vas!!! Mene je žal že en dan prej obiskala . Saj je seveda nismo pričakovali, samo kar je, pač je. No, bom pa optimist in pravim, da imam ta mesec dve šansi: ne pričakujem je 30.5. Lepo se imejte in veselo telovadite v mesecu ljubezni!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 12:28:55
|
|
|
|
sonček85
|
witto veliki in ne obupaj.prepusti se in boš videla da bo ko bošš najmanj pričakovala in boš potem veselo skakljala okoli.ti bo pa sigurno to leto uspelo tako da se ne sekiraj.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 12:48:31
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu Dobro jutro punce! Upm, da ste OK. Ker se maj komaj začenja, želim vsaki en velik plusek. Navijam za vas!!! Mene je žal že en dan prej obiskala . Saj je seveda nismo pričakovali, samo kar je, pač je. No, bom pa optimist in pravim, da imam ta mesec dve šansi: ne pričakujem je 30.5. Lepo se imejte in veselo telovadite v mesecu ljubezni!!! konec meseca pa moraš biti roza,a me slišiš?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 12:48:52
|
|
|
|
kalaxy
|
Živjo punce, bi mogla dobiti že v petek, pa še danes ni ne duha ne sluha. Sem v petek zjutraj naredila test pa ni nč pokazal, tako, da ne vem kaj naj si mislim. Imam pa že od torka noro prebavo, pa apetit za ponort, sam na hrano mislim. Do sedaj sem jo imela točno kot urca, tako, da še vedno upam, da pa mogoče kaj je. Pa me vsake tolko mal zašravfa, ma nč konkretnega in prsa me ful pečejo. Bom jutri ponovila test. Sej bi ga že danes, sam nimam nč na zalogi in moram počakati, da se trgovine odprejo. Upam, da bo kaj sreče. To je 7. krog. Prvič nam je uspelo šele po HSG po 1,5 leta. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 14:18:34
|
|
|
|
spps
|
Ojla punce!Kako ste kaj?So vas prazniki izmučli? Vsem,ki ste dobile tečko večina ima še drugo možnost v maju,dobro jo izkoristite witto,ti si pa naberi novih moči in en veeeeeeeeeeeliiiiik objem zate
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 14:19:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy Živjo punce, bi mogla dobiti že v petek, pa še danes ni ne duha ne sluha. Sem v petek zjutraj naredila test pa ni nč pokazal, tako, da ne vem kaj naj si mislim. Imam pa že od torka noro prebavo, pa apetit za ponort, sam na hrano mislim. Do sedaj sem jo imela točno kot urca, tako, da še vedno upam, da pa mogoče kaj je. Pa me vsake tolko mal zašravfa, ma nč konkretnega in prsa me ful pečejo. Bom jutri ponovila test. Sej bi ga že danes, sam nimam nč na zalogi in moram počakati, da se trgovine odprejo. Upam, da bo kaj sreče. To je 7. krog. Prvič nam je uspelo šele po HSG po 1,5 leta. LP držim pesti in navijam zate
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 14:59:37
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja81 oj mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila... mejte se
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 15:02:24
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 zopet je mesec naokoli in v teh dneh pričakujem ovulacijo če se bo zemlja tresla se ne bat to sva samo midva z mojim kako veselo joj kako bo lušno potem pa zopet živčki do konca meseca Madonca tale maj pa sam trese in ruka... Držim pesti za uspešno .
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 15:05:05
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tudi pri nas je ovulacija in se celoa okolica celja trese,zato vsi lepo na zaslužen vikend da ne boste doma. Sonček, Lunca...je čist vseen glih k si tak fejst bejba. Naj bo tole rukanje produktivno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 15:07:44
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala , 30.4. . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas Witto tako zelo navijam zate. Verjamem, da vama bo kmalu uspelo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 15:11:00
|
|
|
|
Barbk
|
Zdaj ne bom pa več citirala, ker je tole mal too much. Pikipu in da bo naslednji krog uspešen. Kalaxy držim pesti, da bo v teh dneh plusek.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.5.2008 15:18:30
|
|
|
|
Barbk
|
Ja pa da še mal o seb napišem. Men se ene čudne stvrai dogajajo. Danes zjutraj se zbudim (15 dan) rjava sluz oz. že kar bolj izcedek. Čez pol ure pa nič več, malo rumenega izcedka (ki je čudnega vonja ), čudni občutki kot, da bo ta rdeča prišla vsak cajt...Grozaaaaaa. Ne vem več kaj se to dogaja z mano. Jaz bi tako rada zagledala magični plusek in se zavedala bitjeca v meni...pa takole, no. Nikoli nisem imela težav, vedno redne menstruacije, praktično hitro zanosila z Manco, edino tisti ss pred Manco...Drugače pa vse ok. Sem žalostna, priznam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?