|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
30.4.2008 16:56:21   
Arual
barbk- ja on že po mojem nasmešku in obrazu vedel da sma bla v akciji, saj ženski se baje vidi kdaj user posted image  kdaj pa ne.

Jaz upam, da bomo zdaj pa res pridni in aktivni da bo januarja polno novorojenčkov.user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.4.2008 19:08:31   
uršika***
                                     user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa imamo že dve majski srečki nosečki, pa se maj še začel ni!!
Upam, da se bo tudi končal tako lepo, kot se je začel
                             user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj so prazniki in časa je dovolj za pošteno akcijo!!! To se bo tresla cela slovenijauser posted image  in po praznikih bodo sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pozitivni testi
JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.4.2008 19:29:56   
TEDIGO
Stara bom 30 let, januarja sem v 12 t imela ss (abrezija), aprila sva spet začela delat nauser posted image , včeraj pa me je obiskala tečna tetkauser posted image , tako da grem v drugi krog in user posted image  ne pričakujem 29.05.2008!
Za prvo user posted image  sem nama je uspelo v drugem krogu, upam da ne bom dobila tetke vsaj za enih dobrih 10 mesecev!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.4.2008 21:28:23   
miklarom
no moje majčice da se vam še tukaj malo javim. moje user posted image še ni ,  upam da je ne bo, sem jo fejst noter stlačla pa upam , da mi ne bo ven ušla.
navijam za vse vas majčice, da bo ta mesec ljubezni popolnoma obarvan roza- skupaj z manouser posted image user posted image user posted image .

grema z možem za en teden mal v tujino pol pa da vidim ko pridema nazaj kaj bo. vam javim.

full bom držala pesti za vse vas in ko pridem, da vidim še kakšno srečnouser posted image

no sonček85kdaj grema na kakšno user posted image

lepo se mejte fulluser posted image user posted image user posted image in pridno delajte do takrat, da se vam javim.
pa ne se preveč razpisat, k pol bom še en teden dopusta vzet, da bom lahko vse prebrala.user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.4.2008 22:12:55   
tropical
 Ola,
naj se vam pridružim tudi jaz.
Prvega sončka smo delali 1 leto pa 2 mesca, srčno upam da tega bomo bolj hitro napravli.

user posted image  ne čakam 17.5. in upam, da se mi pokaže končno tisti neučakani user posted image   oz. user posted image .

Čestitke pa vsemuser posted image , ki se jim j prikazal tisti veliki + oz. user posted image    user posted image .

Srečno vsem skupaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 705
1.5.2008 9:09:04   
diamantina
Pokorno se javljam, da sem se iz aprila preselila v maj, ker sem danes zjutraj zagledala grdo presenečenje na WC-ju. user posted image  Tokrat je pa ne pričakujem 29. 5. In si iz srca želim, da je takrat resnično ne bo. Je pa to najin sedmi krog.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.5.2008 9:46:35   
METULJ1
hoj,

vsem nam želim, da v mesecu ljubezni končno zagledamo težko pričakovane user posted image .

Veliko sreče in ljubezni vsem,

pozdravčki

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.5.2008 9:52:41   
nmag
Končno maj tudi jaz držim pesti za vse nas.Uživajte med prazniki in sprostite se v user posted image .LP

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
1.5.2008 10:20:00   
D.Mateja
Pozdravljene vse po krajšem premoru. Naj vam sporočim da je ne pričakujem 3, vendar sem danes zjutraj po user posted image  mal zakrvavela. Sedaj ne krvavim več. Je blo pa tega res zelo malo. Sem že mislila, da je prišla user posted image  , saj mogoče je pa res. Vam sporočim jutri oz. 3 če se bo ulila, da me barvate na modro.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.5.2008 10:31:46   
Monček
Punce ne morem verjet koliko pozitivne energije kroži po teh forumih!
Spremljat sem jih začela pred kratkim, ko me je user posted image že tolikokrat presenetila in sem potem hotela poiskati še izušnje drugih , ki se ravno tako trudijo. Super ste, pa neverjetno koliko vzpodbudnih besed premorete. Bravo za vse in naj se vam čimprej uresniči želja, da bi postale mamice!

spps pri ginekologu sem naročena 27.maja, upam, da ne bom imela ravnouser posted image , ker prej me ni mogla naročit, jaz pa tako nikoli ne vem točno, kdaj se bo prikazala. Ko se vsaj ne bi!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.5.2008 15:52:08   
D.Mateja
Ker so moji cikli dolgi 25 oz. 26 dni( zadnje 4 mesece) je ne pričakujem zopet 26 oz. 27 maja. Grem v 7. krog.

(odgovor članu Monček)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.5.2008 16:42:44   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Monček

Punce ne morem verjet koliko pozitivne energije kroži po teh forumih!
Spremljat sem jih začela pred kratkim, ko me je user posted image že tolikokrat presenetila in sem potem hotela poiskati še izušnje drugih , ki se ravno tako trudijo. Super ste, pa neverjetno koliko vzpodbudnih besed premorete. Bravo za vse in naj se vam čimprej uresniči želja, da bi postale mamice!

spps pri ginekologu sem naročena 27.maja, upam, da ne bom imela ravnouser posted image , ker prej me ni mogla naročit, jaz pa tako nikoli ne vem točno, kdaj se bo prikazala. Ko se vsaj ne bi!

Si me spravila skoraj do solz...Moji hormončki se prav poigravajo z mano.user posted image  Želim ti, da 27. maja ginekolog le potrdi nosečnost. Jaz tudi potiho upam in si seveda srčno želim, da bi me 19.maja moja ginekologinja na pregledu vprašala, če sem že delala kak testek. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 1.5.2008 16:43:40 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Monček)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.5.2008 16:47:47   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Ker so moji cikli dolgi 25 oz. 26 dni( zadnje 4 mesece) je ne pričakujem zopet 26 oz. 27 maja. Grem v 7. krog.

user posted image user posted image user posted image  Držim pesti!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.5.2008 17:42:02   
Raguel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   samo navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V naslednjih dneh pa poročam.....biti ali ne biti,to je zdaj vprašanjeuser posted image

Upam,da uživate v praznikih,pa tudiuser posted image ne pozabit,da bo velikouser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 714
1.5.2008 17:50:48   
uršika***
Danuser posted image user posted image
Pa je prišel maj.
Čas resnice user posted image  ali user posted image
Navijam za vse nas in držim pestke pa pikepoke vam še pošljem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takole. najbrž jih je dovoljuser posted image
Lepe praznike vsem!!! Počivajte in pazite na trebuščke, mogoče je že kaj v njih user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 715
1.5.2008 18:23:38   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maj je tu in čas je za akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem borka in obenem navijačica.......čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem borkam.
Za srečo pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 716
1.5.2008 18:52:45   
limonita
Pozdravljene soborke user posted image Upam, da uživate v praznikih.
Tudi jaz se ponovno dajem na seznam, tokrat user posted image ne pričakujem 26.5., bo pa to najin drugi krog.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.5.2008 7:05:10   
spps

user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 -  (1.krog) srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - joob
xx.05. - janin

xx.05. - db
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual(8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka(4.krog)
xx.05. - BEBII
xx.05 - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch(5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček(10.krog)
xx.05. - dreja81
01.05. - pearl_shell (2.krog)
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto
02.05. - kalaxy

03.05. - pikica36
03.05. - Darja30 (8.krog)

04.05. - Bivy

04.05. - Rosi* (4. krog)
04.05. - vesnica206

04.05. - pikipu(5.krog)
05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - EnaNobena (7.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija
07.05. - jazzz27
09.05. - cina
10.05. - uršika*** (3.krog)
10.05. - pikicaa25 (5.krog)
11.05.- Tiki55

11.05. - nmag
12.05. - anonimnauser posted image (1.krog)

12.05. - ninčy(8.krog)
12.05. - mišk 
13.05. - lily32
13.05. - lovefever(5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - Barbk(7.krog)
14.05. - tinkatinka
14.05. - vita80
14.05. - neela
14.05. - nejkag
14.05. - kokica32 
15.05. - glen
17.05. - tropical
18.05. - prizma
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
20.05. - sanna
22.05. - nejkag(15.krog)
26.05. - sunny24
26.05. - limonita(2.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja(7.krog)
29.05. - TEDIGO(2.krog)
29.05. - diamantina(7.krog)
31.05. - spps(8.krog)

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • lunica 85
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • Majch
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85

user posted image       

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image  

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... xx% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30
33% - frufru
37% - katalina
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 2.5.2008 7:08:05 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.5.2008 7:07:39   
spps
dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo začeli nov bojuser posted image user posted image user posted image
AQ- čeestiitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nmag-mi delamo na drugi user posted image

in punce,kako ste kaj?zdaj me je za praznike manj doma,tk da ne morem do compauser posted image user posted image user posted image user posted image

greeeeeeeeeeemooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maj se je lepo začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.5.2008 10:37:59   
Joob
Bravo srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz bi mogla menstruacijo dobiti 30.4. oz 1.5. (najkasneje) pa nič ne kaže...menstruacije ni, pluska pa tudi ni user posted image ...ne vem kaj je zdej touser posted image .

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.5.2008 11:53:59   
Barbk
Joob držim pesti za plusek. user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.5.2008 11:57:36   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: spps

dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo začeli nov bojuser posted image user posted image user posted image
AQ- čeestiitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nmag-mi delamo na drugi user posted image

in punce,kako ste kaj?zdaj me je za praznike manj doma,tk da ne morem do compauser posted image user posted image user posted image user posted image

greeeeeeeeeeemooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maj se je lepo začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Spps a pol se že cela zemlja trese. user posted image  Pri nas so bili tudi včeraj zvečer oz. že kar danes zgodaj zjutraj tektonski premiki. user posted image  Dogaja se, dogajaaaa....user posted image  Upam, da se bo tudi 14.5 plusek dogajal na mojmu testku. user posted image  

Drgač pa navijaaaam!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.5.2008 14:11:31   
sunny24
Punce, jst se selim v junij. mi je aprilska user posted image zamudila 10 dni in tko bo naslednja v juniju. Čestitke za obe nosečki, za ostale pa čimveč user posted image !!!!

Čau

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.5.2008 15:34:18   
aqua77
dejmo majčice, ta mesec je naš!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.5.2008 16:05:38   
D.Mateja
Hvala Barbk. Tud jaz zate user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Navijam pa tudi za vseuser posted image user posted image user posted image  da bo čimveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?