|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
2.5.2008 16:33:51   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Bravo srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz bi mogla menstruacijo dobiti 30.4. oz 1.5. (najkasneje) pa nič ne kaže...menstruacije ni, pluska pa tudi ni user posted image ...ne vem kaj je zdej touser posted image .

mal še počakaj... probaj čez ene dva dni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.5.2008 17:52:52   
pikica36
moja user posted image  je pa danes zjutraj prišlauser posted image  tako da me obarvajte modro, upam da je ta res tazadnja.
vsem ostalim veliiikooooo ++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.5.2008 17:53:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

moja user posted image  je pa danes zjutraj prišlauser posted image  tako da me obarvajte modro, upam da je ta res tazadnja.
vsem ostalim veliiikooooo ++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.5.2008 18:04:42   
Joob
user posted image  Tudi jaz se selim na konec meseca...dobila user posted image ...sedaj je ne pričakujem 30.5.08.
Vsem ostalim, ki pa še čakate na PLUS pa želim veliko sreče!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.5.2008 18:15:15   
aqua77

user posted image  Tudi jaz se selim na konec meseca...dobila user posted image ...sedaj je ne pričakujem 30.5.08.

tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.5.2008 18:23:33   
Joob
Hvala katalina user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.5.2008 19:03:24   
Pikica5
dajmo mamjčice, roza seznamček štrihat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.5.2008 19:25:24   
Dee
Pozdravljene punce, sem nova ne forumu RR in upam da me sprejmete medse, se pa ob tej priliki pripišem na seznam bork . Moja m. bi morala priti 9.5. kar pa upam da je nebo. Vam pa veliko pozitivne energije in lepih mislih.user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.5.2008 19:57:25   
sonček85

Bravo srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz bi mogla menstruacijo dobiti 30.4. oz 1.5. (najkasneje) pa nič ne kaže...menstruacije ni, pluska pa tudi ni user posted image ...ne vem kaj je zdej touser posted image .
draga moja ne obupaj ,saj smo me s tabo in navijamo vsak mesec za vsako posebaj.vse nas čaka vesela novica,samo kdaj še pa ne vemo.pustimo se presenetiti.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.5.2008 19:59:06   
sonček85
no sonček85kdaj grema na kakšno
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

no moje majčice da se vam še tukaj malo javim. moje user posted image še ni ,  upam da je ne bo, sem jo fejst noter stlačla pa upam , da mi ne bo ven ušla.
navijam za vse vas majčice, da bo ta mesec ljubezni popolnoma obarvan roza- skupaj z manouser posted image user posted image user posted image .

grema z možem za en teden mal v tujino pol pa da vidim ko pridema nazaj kaj bo. vam javim.

full bom držala pesti za vse vas in ko pridem, da vidim še kakšno srečnouser posted image

no sonček85kdaj grema na kakšno user posted image

lepo se mejte fulluser posted image user posted image user posted image in pridno delajte do takrat, da se vam javim.
pa ne se preveč razpisat, k pol bom še en teden dopusta vzet, da bom lahko vse prebrala.user posted image

j miklarom na kavico pa grema kdaj kak dan k bom jst fraj al pa ko bom dop sejsem zdaj zamenjala s tabo in sem sedaj ves čas jst popoldan.no pa sej se bova zmenle.a se še katera prdruži?

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.5.2008 20:01:08   
sonček85

punca moja sej bo pa konec meseca lepši,je mesec zaljubljenih in nam bo namenjen nam ,ki si tako zelo želimo malo bitjece doma.pusa vsem ki je ne čakamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.5.2008 20:10:37   
Barbk

user posted image user posted image user posted image  Konec meseca bo sigurno bolj lep in roza. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.5.2008 20:12:34   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Dee

Pozdravljene punce, sem nova ne forumu RR in upam da me sprejmete medse, se pa ob tej priliki pripišem na seznam bork . Moja m. bi morala priti 9.5. kar pa upam da je nebo. Vam pa veliko pozitivne energije in lepih mislih.user posted image

Dobrodošla Dee.user posted image  Držim pesti, da jo tako kot vse me majske borke ne dobiš. user posted image  Naj se ta mesec namesto user posted image  rišejo sami pluski. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Dee)
Neposredna povezava do sporočila: 738
2.5.2008 20:14:16   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image  tudi tebi. Držim vse pestke, da je to res zadnja za kako leto.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.5.2008 22:43:50   
Joob
Srčice, zlaaate ste...hvala vam za vspodbudne besede...luuuuuuupčkaaaa!user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.5.2008 22:53:01   
spps
nove borke dobrooodošleeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja,barbk,pr nas se že treseuser posted image user posted image user posted image user posted image mal prej je bil potresni sunekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
daaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjmmmmmmmmmmmmmmmooooooooo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.5.2008 23:59:00   
Barbk
Sm čutka ja. user posted image  Nočka vsem

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.5.2008 0:30:39   
Raguel
pikica36 in Joob-user posted image user posted image upam,da je res zadnja

Jaz pa naj bi jo dobila jutri in me že dva dni spremlja občutek,da bo res prišla;kar naprej preverjam,če je že kaj in zaenkrat še ne.......jaaa,bedim ob tej pozni uri in jo preganjam šššccc...šššccc...šššccc...user posted image user posted image nora baba pačuser posted image user posted image

lepo pančkajte in sanjajte o malih štručkahuser posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.5.2008 8:52:35   
Barbk
Jutro, ste za kofetko, čajček mrbit...
Darja30 nič panike, nisi edina. user posted image  Nore babe smo tle na kup.user posted image  Upam, da se ti namesto user posted image  prikaže plusek. user posted image  Jaz sem pa sanjala, da sem jo že 14 dan dobila. user posted image  Tole me pa res že mori no. Upam, da jo ne bo in te sanje pomenijo samo prihod pluska čez 14 dni.
Navijam...No katera mi bo polešala konec tedna s kakim pluskom, no. Dajmo babuške!!!

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.5.2008 9:22:55   
African queen
Dejmoooo punce,navijam za vas user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.5.2008 11:33:10   
Anonimen
oj
mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila...

mejte se

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
3.5.2008 11:56:32   
aqua77
(
IZVIRNO SPOROČILO: dreja81

oj

mejte se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.5.2008 12:01:11   
aqua77
jaz pa priznam, da me zdaj že malo matra.... user posted image  
čez tri dni bom delala testek, pa se probam ne obremenjevat in ne mislit na to, pa včasih kar ne gre...user posted image  

sicer sem se prepričala, da ta mesec nimam nevem kakšnih možnosti, ampak včeraj smo imeli doma piknik user posted image , pa so bile tri prijateljice nosečke pri nas, pa dve z čisto mičkenimi dojenčki, tako da me je že spet pošteno zvilo. user posted image
Pol pa še vprašanja v stilu, kaj še mi čakamo, pa al ne znava pa tako naprej...

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.5.2008 13:00:50   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: dreja81

oj

mejte se

user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.5.2008 14:41:29   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

jaz pa priznam, da me zdaj že malo matra.... user posted image  
čez tri dni bom delala testek, pa se probam ne obremenjevat in ne mislit na to, pa včasih kar ne gre...user posted image  

sicer sem se prepričala, da ta mesec nimam nevem kakšnih možnosti, ampak včeraj smo imeli doma piknik user posted image , pa so bile tri prijateljice nosečke pri nas, pa dve z čisto mičkenimi dojenčki, tako da me je že spet pošteno zvilo. user posted image
Pol pa še vprašanja v stilu, kaj še mi čakamo, pa al ne znava pa tako naprej...
Navijam za vse, da vam rata. Katalina v tolažbo: moja 2 sta bla že tri leta poročena (okol so se vsi na mus poročaluser posted image ), ko je mtkin brat vprašal če je jalovauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa je bila z mano 5 tednov noseča

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?