Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 16:33:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Bravo srečke nosečke ...jaz bi mogla menstruacijo dobiti 30.4. oz 1.5. (najkasneje) pa nič ne kaže...menstruacije ni, pluska pa tudi ni ...ne vem kaj je zdej to . mal še počakaj... probaj čez ene dva dni....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 17:52:52
|
|
|
|
pikica36
|
moja je pa danes zjutraj prišla tako da me obarvajte modro, upam da je ta res tazadnja. vsem ostalim veliiikooooo ++++
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 17:53:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 moja je pa danes zjutraj prišla tako da me obarvajte modro, upam da je ta res tazadnja. vsem ostalim veliiikooooo ++++
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 18:04:42
|
|
|
|
Joob
|
Tudi jaz se selim na konec meseca...dobila ...sedaj je ne pričakujem 30.5.08. Vsem ostalim, ki pa še čakate na PLUS pa želim veliko sreče!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 18:15:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Tudi jaz se selim na konec meseca...dobila ...sedaj je ne pričakujem 30.5.08. Vsem ostalim, ki pa še čakate na PLUS pa želim veliko sreče! tudi zate
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 18:23:33
|
|
|
|
Joob
|
Hvala katalina
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 19:03:24
|
|
|
|
Pikica5
|
dajmo mamjčice, roza seznamček štrihat
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 19:25:24
|
|
|
|
Dee
|
Pozdravljene punce, sem nova ne forumu RR in upam da me sprejmete medse, se pa ob tej priliki pripišem na seznam bork . Moja m. bi morala priti 9.5. kar pa upam da je nebo. Vam pa veliko pozitivne energije in lepih mislih.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 19:57:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Bravo srečke nosečke ...jaz bi mogla menstruacijo dobiti 30.4. oz 1.5. (najkasneje) pa nič ne kaže...menstruacije ni, pluska pa tudi ni ...ne vem kaj je zdej to . draga moja ne obupaj ,saj smo me s tabo in navijamo vsak mesec za vsako posebaj.vse nas čaka vesela novica,samo kdaj še pa ne vemo.pustimo se presenetiti. lp
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 19:59:06
|
|
|
|
sonček85
|
no sonček85kdaj grema na kakšno IZVIRNO SPOROČILO: miklarom no moje majčice da se vam še tukaj malo javim. moje še ni , upam da je ne bo, sem jo fejst noter stlačla pa upam , da mi ne bo ven ušla. navijam za vse vas majčice, da bo ta mesec ljubezni popolnoma obarvan roza- skupaj z mano . grema z možem za en teden mal v tujino pol pa da vidim ko pridema nazaj kaj bo. vam javim. full bom držala pesti za vse vas in ko pridem, da vidim še kakšno srečno no sonček85kdaj grema na kakšno lepo se mejte full in pridno delajte do takrat, da se vam javim. pa ne se preveč razpisat, k pol bom še en teden dopusta vzet, da bom lahko vse prebrala. j miklarom na kavico pa grema kdaj kak dan k bom jst fraj al pa ko bom dop sejsem zdaj zamenjala s tabo in sem sedaj ves čas jst popoldan.no pa sej se bova zmenle.a se še katera prdruži? lp
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 20:01:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Tudi jaz se selim na konec meseca...dobila ...sedaj je ne pričakujem 30.5.08. Vsem ostalim, ki pa še čakate na PLUS pa želim veliko sreče! punca moja sej bo pa konec meseca lepši,je mesec zaljubljenih in nam bo namenjen nam ,ki si tako zelo želimo malo bitjece doma.pusa vsem ki je ne čakamo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 20:10:37
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Tudi jaz se selim na konec meseca...dobila ...sedaj je ne pričakujem 30.5.08. Vsem ostalim, ki pa še čakate na PLUS pa želim veliko sreče! Konec meseca bo sigurno bolj lep in roza.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 20:12:34
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dee Pozdravljene punce, sem nova ne forumu RR in upam da me sprejmete medse, se pa ob tej priliki pripišem na seznam bork . Moja m. bi morala priti 9.5. kar pa upam da je nebo. Vam pa veliko pozitivne energije in lepih mislih. Dobrodošla Dee. Držim pesti, da jo tako kot vse me majske borke ne dobiš. Naj se ta mesec namesto rišejo sami pluski.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 20:14:16
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 moja je pa danes zjutraj prišla tako da me obarvajte modro, upam da je ta res tazadnja. vsem ostalim veliiikooooo ++++ tudi tebi. Držim vse pestke, da je to res zadnja za kako leto.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 22:43:50
|
|
|
|
Joob
|
Srčice, zlaaate ste...hvala vam za vspodbudne besede...luuuuuuupčkaaaa!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 22:53:01
|
|
|
|
spps
|
nove borke dobrooodošleeeeeeeeee ja,barbk,pr nas se že trese mal prej je bil potresni sunek daaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjmmmmmmmmmmmmmmmooooooooo punce
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 2.5.2008 23:59:00
|
|
|
|
Barbk
|
Sm čutka ja. Nočka vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 0:30:39
|
|
|
|
Raguel
|
pikica36 in Joob- upam,da je res zadnja Jaz pa naj bi jo dobila jutri in me že dva dni spremlja občutek,da bo res prišla;kar naprej preverjam,če je že kaj in zaenkrat še ne.......jaaa,bedim ob tej pozni uri in jo preganjam šššccc...šššccc...šššccc... nora baba pač lepo pančkajte in sanjajte o malih štručkah
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 8:52:35
|
|
|
|
Barbk
|
Jutro, ste za kofetko, čajček mrbit... Darja30 nič panike, nisi edina. Nore babe smo tle na kup. Upam, da se ti namesto prikaže plusek. Jaz sem pa sanjala, da sem jo že 14 dan dobila. Tole me pa res že mori no. Upam, da jo ne bo in te sanje pomenijo samo prihod pluska čez 14 dni. Navijam...No katera mi bo polešala konec tedna s kakim pluskom, no. Dajmo babuške!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 9:22:55
|
|
|
|
African queen
|
Dejmoooo punce,navijam za vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 11:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
oj mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila... mejte se
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 11:56:32
|
|
|
|
aqua77
|
( IZVIRNO SPOROČILO: dreja81 oj mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila... mejte se
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 12:01:11
|
|
|
|
aqua77
|
jaz pa priznam, da me zdaj že malo matra.... čez tri dni bom delala testek, pa se probam ne obremenjevat in ne mislit na to, pa včasih kar ne gre... sicer sem se prepričala, da ta mesec nimam nevem kakšnih možnosti, ampak včeraj smo imeli doma piknik , pa so bile tri prijateljice nosečke pri nas, pa dve z čisto mičkenimi dojenčki, tako da me je že spet pošteno zvilo. Pol pa še vprašanja v stilu, kaj še mi čakamo, pa al ne znava pa tako naprej...
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 13:00:50
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja81 oj mene lehko obarvate na modro, ker sem jo zjutraj dobila... mejte se
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 3.5.2008 14:41:29
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina jaz pa priznam, da me zdaj že malo matra.... čez tri dni bom delala testek, pa se probam ne obremenjevat in ne mislit na to, pa včasih kar ne gre... sicer sem se prepričala, da ta mesec nimam nevem kakšnih možnosti, ampak včeraj smo imeli doma piknik , pa so bile tri prijateljice nosečke pri nas, pa dve z čisto mičkenimi dojenčki, tako da me je že spet pošteno zvilo. Pol pa še vprašanja v stilu, kaj še mi čakamo, pa al ne znava pa tako naprej... Navijam za vse, da vam rata. Katalina v tolažbo: moja 2 sta bla že tri leta poročena (okol so se vsi na mus poročal ), ko je mtkin brat vprašal če je jalova , pa je bila z mano 5 tednov noseča
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?