Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 16.4.2008 21:17:31
|
|
|
|
sasa78
|
čer, ja moj si je včeri odpočil, danes gre pa v akcijo, mi je spps namignila da je to O, pol pa moramo it v akcijo kajne, bo bil pa slovenec-ka, ha pa ga ne bom rabla učit po domače . Sam ne vem kaj je večji problem, ga učit po domače ali tuje? To bomo vidl v šoli, kajne - sicer pa slovenščino bo mogel oči prevzet k men gre slovenca nal slabše - postavljanje vejic pa besedni red me frka , Eni so za slovnco, drugi za matematiko, tretji za tuje jezike ,..... Zdaj pa zares! Punce veliko da bo maj ves roza!! Lahko noč - jaz grem , saj razumete ne?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 16.4.2008 21:33:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 čer, ja moj si je včeri odpočil, danes gre pa v akcijo, mi je spps namignila da je to O, pol pa moramo it v akcijo kajne, bo bil pa slovenec-ka, ha pa ga ne bom rabla učit po domače . Sam ne vem kaj je večji problem, ga učit po domače ali tuje? To bomo vidl v šoli, kajne - sicer pa slovenščino bo mogel oči prevzet k men gre slovenca nal slabše - postavljanje vejic pa besedni red me frka , Eni so za slovnco, drugi za matematiko, tretji za tuje jezike ,..... Zdaj pa zares! Punce veliko da bo maj ves roza!! Lahko noč - jaz grem , saj razumete ne? upam,da se kmal skidaš dol iz računalnika in greš v akcijo,da ti mož ne bo prej zaspal jaz še imam nekaj časa preden pride domov se že verjetno zdajle psihično pripravlja kaj ga čaka štrik že imam pripravljen
< Sporočilo je popravil spps -- 16.4.2008 21:36:56 >
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 6:13:47
|
|
|
|
tweety83
|
Se pridružujem borkam in navijačicam!!!!! Punce - velik uspeha vam želim! LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 8:43:51
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro dečve! Kako ste kaj? Naj vam ponudim jutranjo kavico ali čajček . sasa78 hvala za dobrodošlico. Boleči jajčniki in napihnjen trebuh vsaj pri meni najavljajo O. Tako da punca, kar v akcijo ! EnaNobena tud pri meni hudobnica kar noče in noče na počitnice. Jo pošljeva na prvomajske, a ne?! Dajmo majčice, to bo naš mesec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 9:13:54
|
|
|
|
African queen
|
Naj se vam pridružim, ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 ... Punce, kar lepo v akcijo .!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 9:44:47
|
|
|
|
Arual
|
spps Ja jaz že jem 3 ciklus klomifen, in sedaj me je že kr dal v neplodno ambulanto. Moj g je res zelo dober ginekolog in se ti res posveca. No, zdaj mi je reko da še je treba hujšat. Sem precej močne postave. Tak da hvala bogu da naju že naprej pelje. Saj prvi pregled imava z mojim ravno ko bo 10 mesec. Držim pesti za vse nas. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:05:33
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Naj se vam pridružim, ne pričakujem 1.5!!!To bo pa najin 3 ... Punce, kar lepo v akcijo .!!! in jaz!!! kolk maš pa stare?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:10:15
|
|
|
|
sasa78
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - db xx.05. - Orhideje xx.05. - Arual(8.krog) xx.05. - Petri_ xx.05. - barbyka(4.krog) xx.05. - BEBII 01.05. - pearl_shell (2.krog) 01.05. - African queen 01.05. - lani06 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - D.Mateja 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 (8.krog) 04.05. - Bivy 04.05. - Rosi* (4 krog) 04.05. - vesnica206 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 09.05. - cina 10.05. - uršika*** (3.krog) 10.05. - pikicaa25 (5.krog) 11.05.- Tiki55 12.05. - anonimna (1.krog) 13.05.- lily32 13.05. - lovefever(5.krog) 14.05. - vita80 22.05. - nejkag(15.krog) 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- sasa78
- spps
- sončnica24
- oktavija
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
- liam
- tejci01
- _sanja_*
- lunica24
- fragola
- Pikica5
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 24% - cina 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina DOBRODOŠLE!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:13:22
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro dečve! Kako ste kaj? Naj vam ponudim jutranjo kavico ali čajček . sasa78 hvala za dobrodošlico. Boleči jajčniki in napihnjen trebuh vsaj pri meni najavljajo O. Tako da punca, kar v akcijo ! EnaNobena tud pri meni hudobnica kar noče in noče na počitnice. Jo pošljeva na prvomajske, a ne?! Dajmo majčice, to bo naš mesec! tako imam napihnjen spodnji del da ne morem hlač zapet!!!! , moj jih je včeraj kr dost nastelal - nam je pasalu po dnevu odmora sedaj pa lepo diži pada, jaz moram pa še neku uštimat za na pot, pa delat tud. K vas v torek berem da se boste vse pohvalile s in držim pesti da NAM uspe kajne? Lepo se imejte, kati jaz vem da se bom imela. LP
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:27:42
|
|
|
|
D.Mateja
|
Kolk paše, k dežek pada, ker men se čist nič ne lub....še dobr da mam službo popoldan da lahko zjutraj mal poležim...Mi smo včeraj fino in danes zjutraj. Upam, da ni preveč, je blo pa fletno . Čeprav sem že kr mal obupala,da bi v kratkem se kaj prijelo. Upam, da sem tak pesimist zaradi vremena.... da bo maja čim več roza.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:29:48
|
|
|
|
tinč407
|
pozdravljene!! sem bila presenečena ko si rekla da pri vas dežuje mi pa imamo tak sonček! zgleda da smo bli bol pridni
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:31:37
|
|
|
|
D.Mateja
|
O lejo. Kako si kaj? Ja pri nas nismo bli najbolj pridn. Je že ponoči začel padat .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:33:40
|
|
|
|
tinč407
|
mene lahko prosim katera pobarva modro v aprilu in me napiše pod maj, ampak xx.5. mam cikluse čisto zmešane odkar sem nehala jemati KT. Sem bila preveliki optimist ko sem mislila da pa nama bo pa ja uspelo že prvič no po začetnem razočaranju je zdaj vse OK in še obremenjujem se manj. Blo pa je zanimivo tak prvi mesec se malo bolj opazovati! Zdaj vem, da nič ne vem. vse kar sem mislila da so znakci to niso bili in se nekako ne morem več zanašati v naprej
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:35:08
|
|
|
|
tinč407
|
tebe tudi že dolgo ni blo tukaj ha? sma postale le bolj leni ali bolj zaposleni
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:39:22
|
|
|
|
D.Mateja
|
Sej berem vsak dan, samo javim se bolj poredko. Me je čist zasvojil, pa je moj reku, da sem že kr odvisna od RR-ja. Sem pa rabla mal časa, da se spet zberem in grem v nov mesec. Sem mal preveč pričakovala, pa me je g. mal na realna tla postavla. Ko bo pač bo. Sem pa začela pit krmovočnico do O in sedaj čakam če se je kaj vgnezdilo . Mi je včeraj ena šlogala pa je rekla, da letos bomo naročil, samo da bom mogla bit pod zd. kontrolo pa ležat. To pa itak že sama vem. Je blo kr zanimivo kar je povedala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:46:25
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Sej berem vsak dan, samo javim se bolj poredko. Me je čist zasvojil, pa je moj reku, da sem že kr odvisna od RR-ja. Sem pa rabla mal časa, da se spet zberem in grem v nov mesec. Sem mal preveč pričakovala, pa me je g. mal na realna tla postavla. Ko bo pač bo. Sem pa začela pit krmovočnico do O in sedaj čakam če se je kaj vgnezdilo . Mi je včeraj ena šlogala pa je rekla, da letos bomo naročil, samo da bom mogla bit pod zd. kontrolo pa ležat. To pa itak že sama vem. Je blo kr zanimivo kar je povedala... res zanimivo tole z šloganjem... moja bioenergetičarka, je tudi prej vedla da je njena snaha noseča ko je ona sama vedla. Mi je pravla zadnič, da ji je blo slabo prej ko njej. Tak da majo kot zgleda nekateri res sposobnosti...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:51:02
|
|
|
|
D.Mateja
|
Ma ja...Čirulečarule. Sej je bla kr faca. Možno je pa tudi, da se je totalno zmotila, ker sem se kr mal zredila in mam takega bušija kot da bi bla v 4 m. Tud na šihtu ne morejo verjet, da nismo nič naročil. Tko je, če se življenje lepo začne štimat, samo še eno štručko pa bom najbolj srečna in zadovoljna pa moj sevede tud, je še bolj nestrpen kot jaz, čeprav vsak mesec govori, da ko bo pač bo. Ko pa pride je pa čist fertik. Potem pa en drugega tolaživa, pa je kmal boljš.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 10:51:52
|
|
|
|
sasa78
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - db xx.05. - Orhideje xx.05. - Arual(8.krog) xx.05. - Petri_ xx.05. - barbyka(4.krog) xx.05. - BEBII xx.05 - tinč407 01.05. - pearl_shell (2.krog) 01.05. - African queen 01.05. - lani06 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - D.Mateja 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 (8.krog) 04.05. - Bivy 04.05. - Rosi* (4 krog) 04.05. - vesnica206 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 09.05. - cina 10.05. - uršika*** (3.krog) 10.05. - pikicaa25 (5.krog) 11.05.- Tiki55 12.05. - anonimna (1.krog) 13.05.- lily32 13.05. - lovefever(5.krog) 14.05. - vita80 22.05. - nejkag(15.krog) 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- sasa78
- spps
- sončnica24
- oktavija
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
- liam
- tejci01
- _sanja_*
- lunica24
- fragola
- Pikica5
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 24% - cina 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina DOBRODOŠLE!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:00:30
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Ma ja...Čirulečarule. Sej je bla kr faca. Možno je pa tudi, da se je totalno zmotila, ker sem se kr mal zredila in mam takega bušija kot da bi bla v 4 m. Tud na šihtu ne morejo verjet, da nismo nič naročil. Tko je, če se življenje lepo začne štimat, samo še eno štručko pa bom najbolj srečna in zadovoljna pa moj sevede tud, je še bolj nestrpen kot jaz, čeprav vsak mesec govori, da ko bo pač bo. Ko pa pride je pa čist fertik. Potem pa en drugega tolaživa, pa je kmal boljš. približno te razumem kaj misliš... sej pri nas ni nič drugače... si včasih mislim kaj šele bo, ko pa sma komi v drugem cikusu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:02:01
|
|
|
|
tinč407
|
hvala tudi mene je ta RR kar malo zasvojil. in se mi zdi da se preveč obremenjujem z malenkostmi. Je pa tudi to, da sem zvedla marsikatero stvar, ki je drugače ne bi. in tudi to vzpodbujanje tukaj gori mi kar malo paše. Vedno so nas starši in v šoli svarili, da ja ne bi seksali brez zaščite, ker potem zanosimo..... pa le ni tako. jaz sem vedno mislila da "zdravi"ljudje zanosijo v prvo ko pa zdaj vidim da to ni res, pa me kar malo stisne pri srčeku Ampak še vse se je uredilo v življenju in še to se bo, ko bo čas za to!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:08:06
|
|
|
|
D.Mateja
|
Jaz sem prvič zanosila pred 13 leti samo če je dal gate zraven , je pa res, da sem bla precej mlajša. Pa potem sem drugega spoznala, pa z njim 2x zanosila in mela obakrat ss, no sedaj mam pa tretjega pa veselo čakava, če se bo kaj prijelo. Bi blo boljš, če bi pri prvem ostala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:09:23
|
|
|
|
liam
|
Ja, se strinjam... Samo se mi pa vseeno zdi, da smo ženske na splošno malo bl dojemljive, pa si nekako damo dopovedat da ne gre to kr tak, da je treba trofit tisti dan ko je ovulacija... Se mi zdi, da večina moških razmišlja oz. živi v prepričanju, da majo ultra maratonce, prvovrstni material... in da bo ratalo v prvo. In potem, ko ne rata v prvo jim ni glih vse skupi najbl jasno...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da večina moških razmišlja oz. živi v prepričanju, da majo ultra maratonce, prvovrstni material... in da bo ratalo v prvo. In potem, ko ne rata v prvo jim ni glih vse skupi najbl jasno Točno to je moj rekel, ko sva se odločila, da greva spet v akcijo. In sem mu rekla, da ne bo razočaran slučajno, če ne bo takoj uspelo in je odgovoril" itak da bo, jaz to znam" anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:13:53
|
|
|
|
D.Mateja
|
Se čist strinjam s tabo liam. Bi mogla vidt obraz ok mojga, ko sem prišla od g. in mu rekla, da mora it se naročit k spermologu. Je bil čist v šoku. Se mi je kr zasmilu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 17.4.2008 11:18:13
|
|
|
|
sasa78
|
liam - moj jih ma pa ne da ga hvalim V prvo sva ga naredla z enim samim skokom , v drugo ravno ni šlo tako ampak sem prec ko sem se jaz pozdravla, v tretje pa vidmo konec meseca Današnje jutro: Oba otroka sta že vstala ob 6-ih in sta bila pri naju, pa je mali neki brcal pa je starejši sine rekel malemu- Nehej, k bo bil dojenček tuki tega ne boš smel, pa je mali reku Ja booooom, potem sem se še jaz umešala v zelo zanimiv pogovor pa sem jima rekla OD kod pa teb da bomo dobili dojenčka, pa je veliki rekel; ati bo dal teb v trebuh, ti ga boč pa rodila in ne dobila - bomo imeli pa Saro. Pa sva se z možem sam sladko smejala, kajti nobeden od naju ni govoril da delamo na novemu članu - Le od kod jim misel - Najbrž čutita da se neki dogaja!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!