|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
17.4.2008 12:49:07   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

sasa78,a ti pa že kr testeke delaš?Kdaj pa naj bi že pokazalo user posted image  ali user posted image ?

Jaz sem do sedaj vedno delala le po izostanku user posted image ,tokrat bi pa kr že zdej...mal sem nestrpnauser posted image ..

Aja,Sara pa je zelooo lepo ime user posted image

ene 4-5 dni prej pa je bil vedno močan plus - mam velik hormonu - tud zdejle najbrž user posted image user posted image user posted image  me ful razganjauser posted image user posted image user posted image  mam ful energije, sam tm dol me neki nagajauser posted image user posted image , kr na 9 mesecev ne?

Hmmm potem moram pa še kar nekaj dni počakat !!!jaz sem pa full utrujena in dva dni nazaj me je full špikal v spodnjem delu trebuha...kaj bi to bilo??prej me nikoli ni,razen med menstruacijo..user posted image

nem je spps rekla da je to O, pa smo pol redno user posted image user posted image user posted image , ampak men je danes slabo, sem ful zaspana ampak imam energije za vola ubit - so to hormoni. Jutr letim punce za london - groza kaj bom brez vas!!  odgovor user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.4.2008 12:57:48   
African queen
aha,to naj bi bila ovulacija...ampak mene nikoli ni nič špikalo med ovulacijo..user posted image čudno.

srečna ti user posted image user posted image ,tudi jaz bi šla v london...uživaj in vrni se kmalu na čvek!potem bova pa skupaj testek delale!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.4.2008 13:00:06   
witto
Dopust? nekje meduser posted image , da hitreje mine ta čas,kar se testov tiče,se bom res potrudila,da ga nebom predčasno delala,ker potem me samouser posted image  boli. Tokrat puščam času čas.V Maju,imamo eno poroko,pa je treba že počasi, študirat kaj kupit za darilo, kaj bom oblekla, tako, da hvala bogu,se  bom malo odmislila na to, kdaj bodo rezultati

Neposredna povezava do sporočila: 378
17.4.2008 13:15:10   
sasa78

aha,to naj bi bila ovulacija...ampak mene nikoli ni nič špikalo med ovulacijo..user posted image čudno.

srečna ti user posted image user posted image ,tudi jaz bi šla v london...uživaj in vrni se kmalu na čvek!potem bova pa skupaj testek delale!!

drži user posted image user posted image user posted image  in enga lepga pozdravčka user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 379
17.4.2008 18:35:54   
andre3a
Pozdrav tudi vsem ki je ne pričakujemo maja.
Upam da bo ta mesec tudi za nas posijalo sonce in bomo končno zagledaleuser posted image user posted image .Jaz je ta mesec ne pričakujem 13. 5. in prosim dodajte me na seznam.

ANDREJA

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.4.2008 19:32:33   
spps

user posted image        MAJSKE BORKE ZA user posted image         user posted image      

xx.05. - sasa78
xx.05. - joob
xx.05. - janin

xx.05. - db
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual(8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka(4.krog)
xx.05. - BEBII
xx.05 - tinč407
01.05. - pearl_shell (2.krog)

01.05. - African queen
01.05. - lani06
02.05. - witto
02.05. - kalaxy

03.05. - D.Mateja
03.05. - pikica36
03.05. - Darja30 (8.krog)

04.05. - Bivy

04.05. - Rosi* (4 krog)
04.05. - vesnica206
05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - EnaNobena (7.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija
07.05. - jazzz27
09.05. - cina
10.05. - uršika*** (3.krog)
10.05. - pikicaa25 (5.krog)
11.05.- Tiki55
12.05. - anonimnauser posted image (1.krog)
13.05.- lily32
13.05. - lovefever(5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - vita80
22.05. - nejkag(15.krog)
26.05. - sunny24

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • lunica 85
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • Majch
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5

user posted image       

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image  

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... xx% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30
37% - katalina
user posted image

user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.4.2008 8:14:38   
Anonimen
Za vse, ki vas je v aprilu obiskala user posted image , en  user posted image

Mi pridno treniramouser posted image , uživamo in nabiramo kondicijo za naslednji teden, ko je predvidena ovulacija user posted image .

Pa tako gre čas počasi, ko nekaj NEčakaš user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu andre3a)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
18.4.2008 9:26:37   
_sanja_*
Živjo!

Kok je kj z vami? Pridno user posted image ? Ste že čist izmučle svoje možekeuser posted image user posted image ? Kr kr. Maj bo roza mesecuser posted image

Navijaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.4.2008 11:45:25   
Anonimen
Jst že 14 dni pijem kup enih čajčkov, jem Apikompleks, cimet, med,... ma ni da ni, sam da bi zanosila. In kaj sedaj? Sedaj je pa moj mož včeraj zbolel z visoko vročino.... jst mam pa danes O (ja, že par dni nisva...)... Pa sej ni res pa je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
18.4.2008 12:32:40   
Anonimen
Sedaj je pa moj mož včeraj zbolel z visoko vročino.... jst mam pa danes O (ja, že par dni nisva...)... Pa sej ni res pa je.

enanobena....user posted image  mi je žal. Ti pa zdaj lepo poskrbi za svojega moža, da bo čimprej fit. Potem pa user posted image user posted image , pa verjetno ni vse izgubljeno za ta mesec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
18.4.2008 12:33:57   
Anonimen
Ste že čist izmučle svoje možeke ?

Ja pr nas je tko,da moj mož bi itak non stop user posted image (res so redki dnevi da ne bi), tako da pogostost user posted image  pri nama ni problem. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
18.4.2008 12:58:17   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja pr nas je tko,da moj mož bi itak non stop user posted image (res so redki dnevi da ne bi), tako da pogostost user posted image  pri nama ni problem. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je tudi takouser posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.4.2008 13:02:46   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je tudi takouser posted image user posted image user posted image

se pridružim user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.4.2008 14:26:54   
mišk
Pozdravljene!

Tudi jst se vam pridružujem. Čeprav imamo doma šele 6 mesečno hčerkico, sva se odločila, da začneva s tem mesecem delati na 2.user posted image .
Pri hčerki nama je ratalo v prvo, upam, da bova tudi v drugo vsaj približno tako uspešna.user posted image
ZM sem imela 11.aprila.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 389
18.4.2008 15:12:22   
prizma
Še jaz se vam pridružujem. Sem upala že na april, pa me je danes user posted image  prehitela, tako da M ne pričakujem 18. maja.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.4.2008 15:18:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pozdravljene!

Tudi jst se vam pridružujem. Čeprav imamo doma šele 6 mesečno hčerkico, sva se odločila, da začneva s tem mesecem delati na 2.user posted image .
Pri hčerki nama je ratalo v prvo, upam, da bova tudi v drugo vsaj približno tako uspešna.user posted image
ZM sem imela 11.aprila.

Dobrodošla! Mi smo tudi na 2. članu začeli delati, ko je sinko imel 6. mesecev... sedaj jih ima že 13 mes., pa še vedno nisem noseča. Ampak tudi v prvo smo delali malo več časa.

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
18.4.2008 15:42:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Jst že 14 dni pijem kup enih čajčkov, jem Apikompleks, cimet, med,... ma ni da ni, sam da bi zanosila. In kaj sedaj? Sedaj je pa moj mož včeraj zbolel z visoko vročino.... jst mam pa danes O (ja, že par dni nisva...)... Pa sej ni res pa je.user posted image user posted image user posted image
enanobena,upanje umre ta zadnjeuser posted image user posted image user posted image nikol ne veš kdaj se te primeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa si ziher,da imaš danes O?jaz ta mesec nisem imela nobene bolečine v jajčniku kot ponavadi,tk da bomo tud vidli.pa saj če pridem k borkam v maj,mi tud ne bo slabo tu,saj ste same fajn punceuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.4.2008 16:16:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pa si ziher,da imaš danes O?

Ja, ker imam vedno ene in iste bolečine ob O. Sam zjutraj še nisem vedela, da bo moj tolk slab, drugače bi poštarja naprej povabila k je bil tolk moker na en "čaj". user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
18.4.2008 17:55:36   
pikipu
Punce, pozdravljene vse skupaj, naj se vam še jaz po dolgem času spet pridružim. Zadnji mesec me kar ni bilo gor, ker imam v službi tolk dela, da doma niti slučajno ne morem v računalnik buljiti.

Najprej naj čestitam vsem novim srečkam nosečkam, en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!!!! Vidim, da je vas je kar nekaj postalo srečnih, ko smo prej skupaj klepetale!

Za vse, ki vas je obiskala user posted image , seveda en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Tudi jaz sem ta mesec dobila na obisk user posted image  in ji sem rekla, da naslednji mesec pa naj zanesljivo vzame dopust, ker je maj pač najboljši mesec, ko greš lahko nekam: ni vroče, vse je zeleno, sonce sije, zaljubljeni smo.... Naj gre še Rdeča teta malo na lepše! Saj se strinajte, a ne punce?

Torej: M ne pričakujem recimo 4.5., to je moj 5. krog.

Srečno vsem, pridne bodite in veselo telovadite!! Ne vem, kdaj se vam spet oglasim, upam,da kmalu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.4.2008 18:05:00   
pikipu
Punce, sem pozabla napisat, da me dajte med navijačice - neprestano držim pesti in mislim na vas!!!!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.4.2008 18:09:51   
pearl_shell
enanobena...možku enga šnopčka, bo takoj u luft...vsaj dons, ko imaš O user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.4.2008 18:10:25   
pearl_shell
za vse nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.4.2008 18:27:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: spps

pa si ziher,da imaš danes O?

Ja, ker imam vedno ene in iste bolečine ob O. Sam zjutraj še nisem vedela, da bo moj tolk slab, drugače bi poštarja naprej povabila k je bil tolk moker na en "čaj". user posted image user posted image user posted image

enanobena ,pokaži možu kaj si napisala,ti garantiram ,da bo takoj zdravuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.4.2008 18:58:50   
ninčy
Hojla!

Sem se odločila, da se vam tudi na tej temi pridružim, čeprav sem najprej spet mislila se malo oddaljiti od RR, ker sem bila res full preveč obremenjena. No, zdaj pa sem precej boljša, našla sem si kup enih zanimivih stvari za početi in resnično upam, da se ne bom več toliko obremenjevala.
Računam, da naj je ne bi pričakovala okoli 12. 5., čeprav se spet lahko kaj presenetljivo obrne ... Je pa to najin 11. krog po prenehanju KT, če pa odštejem tiste prve tri mesece pa 8.
Navijam za vse  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.4.2008 19:01:05   
glen
punce mene tudi lahko date na seznam.
Ne pričakujem jo nekje 15.maja.
lp

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!